Sassi lentokenttä

Ihan oikeestikko mänttäläiset taas kuvittelee tekevänsä jotain tosi hienoo. Eihän tossa Air parkissa ole sitten yhtään mitään järkeä. Ja vielä joku kuvittelee tänne muuttavan isoja veronmaksajia. Mistä moinen idea? Venäläinen lomakylä kuulostaa oikeen hyvältä ajatukselta tämän rinnalla. Kai nämä aivo pierut jotkut idea Nikkarit elättää.
Ilmoita


48 Vastausta

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.


Hyvä idea. Tonteista tullaan kilpailemaan. Ihmettelen tuota ainaista mänttäläistä negatiivisuutta. Herää ja katso kalenteria, ei olla 50-luvulla.
Ilmoita
Sepä olisikin jos mänttilään saataisiin jotain uutta koulutusta, vaikkapa amk tasolle ja uusia työpaikkoja ihmisille niin silloin voisi hurrata, mutta tuollainen lentokenttä-asuinalue... näiden pieru ideoiden synnyttäjiltä puuttuu kuupasta se mikä lähes kaikilta mänttilläisiltä eli realismi
Ilmoita
Olihan se mahtavaa kun oltaisiin ainoa paikkakunta jossa tällainen juttu on. Se toisi työpaikkoja. Vielä kun siihen Sassin lahdelle kunnon huvivenesatama johon ravintola jossa voisi nauttia pikku purtavavaa viinin kera . Voisi katsella nousevia ja laskevia lentokoneita veneiden lisäksi.
Nyt kaupungin päättäjät, hihat ylös ja hommiin
Ilmoita
korkeintaan pari tonttia menee, ei kukaan tule mänttään pelkän lentokentän takia. Pitäisi olla töitäkin ja kaupoissa valikoimaa.
Ilmoita
Eiköhän ole niin, että ne, joilla on varaa omaan lentokoneeseen ja mökkiin Sassissa, ei tarvitse töistä murehtia.
Keski-iän ylittäneitä miehiä, jotka omalla urallaan, tai perimällä ovat saavuttaneet aseman, jossa moiseen on varaa.
Typerät, kateelliset yhteiskunnan riippakivethän eivät tätä sulata ja narisevat tällaisista hienoista hankkeista, joiden avulla saataisiin edes osa miljoonamiesten ostosrahoista jäämään tänne Mänttään.
1 VASTAUS:
HyväIdeaaaa. Ja luuletko ihan oikeasti että nämä äkkirikastuneet tulisivat mähkimään mänttilään? Eivät tule. Vaikka olisi kullattu lentokenttä.
+Lisää kommentti
Ideana hyvä, muttei paikkakuntana.
Ilmoita
Tiedän muutaman tältä seudulta jolla on lentokone, yhdellä useampikin. Kaikilla jo talot, mutta rikkaita ei ole yksikään, eivätkä moiseen hössötykseen edes lähtis mukaan. Palkkatöissä käyvät ja kaikki lentokoneet ei ole kalliita. Ihan turhaa pilata Sassin metsät, kun ei sinne tule kuin se kaksi asukasta.
2 VASTAUSTA:
Ihme toimintaa ylläpidolta, kun kaksi viestiä jo poistettu, eikä niissä ole muuta kuin naurua tälle asialle.
Ehkä voit jatkossa nauraa yksiksesi. Ei täällä kenenkään naurut muita kiinnosta.
+Lisää kommentti
Onko tietoa koska asfaltin lasku alkaa Sassin uudelle kentälle? Koneet jo käyvät täällä Dubaissa moottorin lämpömittarit punaisella valmiina lähtöön...Onneksi en ole mänttäläinen veronmaksaja.
Ilmoita
Eräs lentolupakirjaan mahdollisuutensa menettänyt paperi"mies"kö täällä huutelee puolesta
kommentit? :D Jalat tukevasti ilmassa, voi olla sassin mainos-slogani... :D
Ilmoita
Ja sekös meitä sapettaakin, kun Suomen ilmavoimat sai alkunsa Mänttä-Vilppulasssa, tai oikeammin Villpulan Kolhossa ja 100 vuotis-lentonäytös järjestettiin jossakin Jyväskylän peräkylässa. Ja eikös vielä 60-luvulla päässy Mänttästä Hallin kautta Helsinkiin. Helsinkiläiset ja Jyväskyläläiset ei osaa mitse mitään. Kaiken ovat ryövänneet meiltä.

Koko Suomea ei olsi ilman Mänttä-Vilppulan panosta Suomen ilmavoimille.
Ilmoita
Kukaan ei voi varmasti luvata, että Sassiin suunniteltu ilmailualue tulee toteutumaan, mutta varmaa on se ,että jos ei oteta riskiä ja yritetä paikkakuntaa elävöittävää ja rikastuttavaa toimintaa, niin viimeinen palveluasunnosta poistuva saa sammuttaa valot.
1 VASTAUS:
Ole nyt janniina hiljaa.
+Lisää kommentti
Tämä on yksi naurettavimmista hankkeista, ihan oikeasti lentokoneen omistajat muuttaa mänttään, älkää nyt viittikö. Ehkä pitäis olla aika paljon muutakin tarjota kuin kenttä ja taide. Onneks asun muualla, niin tarvi omia verorahoja tuohon kuppaukseen luovuttaa.
Ilmoita
Muutamaa on vedetty kuin pässiä narussa tässä kenttähommassa. Tulette vielä näkemään kuinka suurimmat puolestapuhujat joutuu myöntämään olleensa väärässä.
Ilmoita
Eipä tästäkään onneksi kuulu enää mitään. Hiljaa vaipuu unohduksiin koko projekti. Taisivat tätä ajaneet huomata, kuinka tuhoontuomittu idea oli jo lähtiessä.
1 VASTAUS:
Kyllä lahtinen taas innostuu, odota vaan.
+Lisää kommentti
joo innostuu,muttei mitään todellisuudentajua tästä. Jossain huumassa jauhaa tästä.
Ilmoita
Älkää muniko tätä Sassin lentokentkeisdiä. Todella hyvä idea, maksaa itsensä takaisin.
Ilmoita
Kyllä kai tää kenttä on hyvin aurattu, kun siihen on laskeutumassa lentue Suomalaisten pienkoneita . hohohohohohohohohohohahahahahah
1 VASTAUS:
Väistelemään jouduin, kun omalla pienkoneellani olin mahtavaan Mänttään tulossa, kun on hehkutettu pitkin maailmaa. Niin paljon lentokoneita oli tulossa samaan aikaan, että tunnin sai odottaa taivaalla laskeutumisvuoroa. Täytyy olla nopea tontin varaamisesta, kun on niin kysyntää.
+Lisää kommentti
Täältä poistuu viestejä ilman syytä, sääntöjä ei rikkonut ja asiallinen viesti muutenkin. Muistakin aiheista poistuu ilman syytä välillä. Sassista ei näköjään saa kirjoittaa mitään negatiivista.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Juuri tulin sassiin omalla cessnalla. Kyllä on hieno mesta, taidanpa muuttaa tänne, kun niitä tontteja tulee tarjolle. Piippua täytyy väistää kun lenteleen taas lähden.
Ilmoita
"Sassi-hanke myöhässä pari kuukautta - Miljoonien maakaupat lykkääntyvät loppuvuoteen"
Taitaa peruuntua koko homma, näin kaikki yleensä menee. Ensin lykkääntyy ja lopulta peruuntuu. Asian puolestapuhujat on olleet hyvin hiljaa.
2 VASTAUSTA:
Lahtinenkin hiljaa vai???
Sitä ei lasketa
+Lisää kommentti
Mitä tässä salataan?
Ilmoita
Joko siellä asfalttia lyödään kiitoradalle? Ostan tontin ja teen kylän komeimman palatsin sinne, jonka pihalla suihkukoneeni odottaa aina lentovalmiina.
Ilmoita
Piipuakaan ei tartte kauaa väistellä..Huhujen mukaan kaatumassa Keuruullepäin.
Ilmoita
Tehkää kentästä isompi ja isommat pihat taloihin, kun mun boeing 737 max ei mahdu muuten sinne.
Ilmoita
Ensi kesänä Sassin tulee kolme lentokonehangaaria. Jokaisen koko 10000m².
Yhteen tulee Firma joka vaihtaa mootoriöljyjä ja jarrunesteitä lentokoneisiin.
Toinen Firma erikoituus lentokoneiden renkaiden vaihtoon.
Kolmas kiilotta lentokoneiden siipiä koska suomessa on sateiset kesät ja lentäessä jää ja muu epäpuhtaudet on vaaraksi. Nämä työllistää noin 2000 henkeä.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Hyvin vaitonaista on edelleen...
Ilmoita
Helikopterikenttä kans, että voin tulla mun kopterilla Mänttään
Ilmoita
Nyt täytetään jo rantoja ja pisennetään kiitorataa. Meinaako isojakin koneita tulla, kun nykyinen ei riitä. Suuruudenhullua toimintaa
1 VASTAUS:
Huvittaa kun osa luulee ihan oikeasti marginaaliporukan saavan mäntän asukasluvun nousuun. jos sieltä nyt vaikka 5-10 ostaa tontin, niin onko kannattavaa. juu ei ole.
+Lisää kommentti
Joko sinne lennonjohtotornikin tehdään ja taxfree-myymälä, että kansainväliset vieraat saa ostaa tuliaisia
Ilmoita
Jonoksi asti tulijoita, herätkää jo, ei pikkukaupunkia pelasta mikään lentokenttäairpark. Töitä reilusti seudulle lisää eli pitää houkutella firmoja tänne. Airpark työllistää vaikka toteutuisi, muutaman nyökän. Ihan yhtä huuhaata kuin uskonlahkot
Ilmoita
lahtine tässä oottelee millon asioita julkastaan niin että saa negat ulisemaan...😉
enkä ole muuten menettänyt mahdollisuuksia lentolupakirjaan, ihan uusi uutinen itelle...😳
katellaan nyt sitten kuka viimetteeks tän asian kans naureskelee...🤔
1 VASTAUS:
Provot tehoaa, kun niitä tarpeeksi julkaisee.
+Lisää kommentti
Ovathan päättäjät valmistautuneet maksamaan Sassi-seikkailusta tulevan laskun omasta pussistaan? Kannattaa tutustua siihen, miten Hämeelinnan kunnallispoliitikoille kävi autokaupan flopattua.
Ilmoita
Mä innostuin heti, taidanpa ostaa lentsikan, että voi rullailla sen omaan pihaan sitten. Kai siellä Mäntässä on töitäkin ja palveluja?
Ilmoita
Negat ulisee - tyyppi kuvittelee vastaanolevien tyyppien olevan kaikkien negatiivisia. Väärässä on ja pahasti, suurin osa on realisteja. Osa on vastustajista oikeasti positiivisia ja haluaa Mäntän kehittyvän järkevästi, tavalla jolla luodaan työpaikkoja ja oikeasti isommalle joukolle toimintaa ja ohjelmaa, ei marginaaliporukalle kalliita leikkikenttiä. Eli negat ei ulise vaan, höynäytetyt päättäjät vikisee, kun niitä viedään ja lujaa.
Ilmoita
Kiihdytysajot kiitoradalle, joko asfaltti on vedetty.
1 VASTAUS:
Siellä jo kaikki bensalenkkarit lippis vinossa oottaa teinituninkien kanssa, joko pääsee radalle
+Lisää kommentti
täällä nega kyselee, milloin positiivisemmat ihmiset kertoo totuuksia.
1 VASTAUS:
Ei posit tule kertomaan mitään uutta, kun ei sellaista tule tapahtumaan. Eiköhän tämäkin rojekti ole pikkuhiljaa haudattu.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Sassi lentokenttä

Ihan oikeestikko mänttäläiset taas kuvittelee tekevänsä jotain tosi hienoo. Eihän tossa Air parkissa ole sitten yhtään mitään järkeä. Ja vielä joku kuvittelee tänne muuttavan isoja veronmaksajia. Mistä moinen idea? Venäläinen lomakylä kuulostaa oikeen hyvältä ajatukselta tämän rinnalla. Kai nämä aivo pierut jotkut idea Nikkarit elättää.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta