miten voisin kokea suihinoton

viimeinkinsuuhoito

Naimissa oleva mies ja vaimolta en suihinottoa saa.
Olen muuten neitsyt tässä asiassa.
mikä avuksi?

38

2766

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AnaaliMaija_

      Silleen voit kokea suihinoton että joku ottaa sinulta suihin. Joko joku muu tai sitten otat itseltäsi suihin. Vaatii tosin notkeutta ja jonkun verran pituutta kullillla,

      • Anonyymi

        kullin pituus ei ongelma notkeus ja harjoittelu auttaa


    • Eti joku bi mies, niin itse tein ja sehän vasta oli upeata. Nyt nautin säännöllisesti miehen kanssa.

      • Ukm61vuotta

        Samoin minä! Muija ei suostu vieläkään ottamaan suihin!
        Hoidan homman erään ukm kaverini kanssa, hänenkään vaimo ei ymmärrä hyvän päälle. Näin on tehty jo vuosia! Olen tyytyväinen järjestelyyn!


      • Bi48Kuopio

        Miesten kesken parasta. Järjestely toimii ja muita miehiä löytyy


      • Anonyymi
        Ukm61vuotta kirjoitti:

        Samoin minä! Muija ei suostu vieläkään ottamaan suihin!
        Hoidan homman erään ukm kaverini kanssa, hänenkään vaimo ei ymmärrä hyvän päälle. Näin on tehty jo vuosia! Olen tyytyväinen järjestelyyn!

        mun kaveri kertoi myös lupasin auttaa jatkunut jo kymmeniä vuosia molemmat tyytyväisiä


    • saatminulta

      Terve täällä olisi ukm42 ehdotuksen kaltainen55v bi ukm. uudeltamaalta.

      • Moi,
        Laita yhteystiedot, jos vaikka tavattaisiin?


    • Meliora_

      Miksi vaimosi ei anna suuseksiä? Jokin trauma, esto vai uskonto? Kannattaisi lähteä liikkeelle siitä että jos seksielämä ei toimi, on ero jo ovella.

      • Anonyymi

        niskasta kiinni ja kulli suuhun kerrasta oppii kuin aapisen lukemisen


    • suikkari1212121212

      Kaikki naiset ei vaan tykkää kullin lutkutuksesta.

      • Anonyymi

        eihän kaikki tykkää aamu-puurostakaan harjotus opettaa


    • Ottovillek

      Ainahan voit vaihtaa palveluksia? Kysyt vaimolta suoraan, mikä olisi teko tai lahja, josta antaisi sulle palkinnoksi suuhoidon? Vaikka etelänmatkaa tms juttu?

      Pesun jälkeen, sun karvat ajeltuna ja makukondomi paketissa, tällainen combo alentaa monen kynnystä antaa suullista nautintoa.

      Jos ei noilla onnistu, kysy suoraan harmistuuko jos hoidat tän jutun jonkun muun kanssa? Jos antaa luvan, ei kun etsimään siihen halukas daami.. Jos ei anna lupaa, sit on vissiinkin mentävä luvatta?

      • eorotoyuu

        Eikö ole kaikkein halvinta hakea suuseksiä vieraalta vaikka maksulliselta naiselta kuin lähteä etelänmatkalle suihinoton takia??????


      • Anonyymi

        tai kerro että naapurin mies kyllä imee loppuun asti ja nielee kaiken tulee kateus äkkiä


    • hellanlettasta

      Haloo! nuollaanhan mekin miehet pillua.
      Kielikipeänä lipitetään vakoa.
      Miksi siis ei puhdasta uloketta imettäisi kun poimuiseen vakoonkin menee kieli.

      • Anonyymi

        jos ei kerran suihin oteta ei myöskään pilluun kosketa pelkkää panoa on siitä rakastelu kaukana


    • Moi. Voin auttaa tuossa ongelmassa... Ihan milloin vaan.

    • yhtäkkineninspiraatio

      Ollaan oltu suhteessa 17 vuotta. En ole suuseksistä välittänyt lähes koko suhteen aikana, en antajana enkä vastaanottajana. Nyt viimeisen vuoden aikana on kuitenkin käynyt niin, (itellekin tullut yllätyksenä) että eniten nautin lähinnä mieheni peniksen imemisestä. En ymmärrä mitä tapahtui mutta se vaan tuntuu niin hyvältä suussa. Mieluummin niin että mies laukeaa suuhun.

    • Sen o seksologitki todennu, et miehe pitäs saaha suihiottoa kaks tuntia joka päivä! Onkoha toisaalta liikaki mediassa yms. tuo suihiotto. Onko oikeesti paljoki sellasii jotka ei sitä tee? Sitä en kyl ymmärrä miks ei haluis antaa toisele nautintoo...

      • Anonyymi

        En minäkään naisena ymmärrä miksi ei joku ota suihin. Minä ainakin nautin suunnattomasti kun saan ottaa suihin. Ja parhaimillaan mies vielä laukee suuhun ja nielen sperman. Se on aivan upeeta. Joskus imen kuulemma liikakin kovaa. Mutta kielellä osaa tehdä myös ihanaa tunnetta. Todellakin miehen pitää saada nauttia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En minäkään naisena ymmärrä miksi ei joku ota suihin. Minä ainakin nautin suunnattomasti kun saan ottaa suihin. Ja parhaimillaan mies vielä laukee suuhun ja nielen sperman. Se on aivan upeeta. Joskus imen kuulemma liikakin kovaa. Mutta kielellä osaa tehdä myös ihanaa tunnetta. Todellakin miehen pitää saada nauttia.

        kun ekana ottaa suihin jatkaa saa kullin kovaks tulossa pitkä kestoinen pano siis palkinto myös itselle


    • Kelpais kyllä mullekkin tuollainen yhtäkkineninspiraatio,tai joku...

    • Jos haluaisin kokeilla ottaa suihin niin miten sen voisin kokea ?

    • Anonyymi

      ota yhteyksiä oikeisiin miehiin meitä löytyy

      • Anonyymi

        Hml olen, tykkään imeä kalua loppuun saakka. M 60


    • Anonyymi

      Onko se nyt todellakin pakollista se suihin otto, olet väärässä seurassa muijas kanssa. Eikö se olisi parempi mennä lähimpään gay kerhoon niin jopahan helpottaa ja viettele joku mies sulle muijaksi niin ehkä sitä suihinottoa saat sitten tarpeeksi.

    • Anonyymi

      Mä voin auttaa teitä puutteessa olevia ihania miehiä koska tahansa. Asun Tehtaankadulla. Pyllyäkin annan jos haluatte. Saa tulla suuhun tai sisään ja mua saa myös suudella ja hyväillä mistä tahansa.

      Transtypy23 ;P <3

    • Mulla vähän sama juttu. Nuolen kyllä pillua ja vaimo pitää siitä todella paljon. Mutta suihin ottoa saan TODELLA harvoin. Henkilökohtaisesta hygieniasta se ei ainakaan johdu. Jos joku nainen lukee tämän niin olen valmis pettämään puolisoani. Olen siisti, kiltti ja luotettava 49v mies Kokkolasta. Nimimerkki löytyy myös suomi24 treffeistä.

      • Anonyymi

        Mä en ymmärrä teidän naisia. Miks eivät ota suihin. Tämä nainen on aina ottanu. Ja on kyllä palkitsevaaa.


    • Anonyymi

      Tässä on tyttöilijälle mahdollisuus,miehet haluaa mutta muija ei halua.Levähdysalueella vaikka porvoo-helsinki välillä vaan kalliolle runkkaamaan ja ehkä kohdalle sattuu tyttöilijä joka kaipaa spermalastia suuhun.

    • Anonyymi

      Rakastan antaa miehelle suuseksiä. On ollut äärettömän kiihottavaa ottaa suihin sillonkin ku mies pelaa pleikalla. Silloin olen ns. kilpaillut kumpi vie huomion miehellä. Peli vai minä, ja sain miehen laukeamaan siinä tuoksinnassa 🤭 t. Gamer nainen

    • Kaksi viimeistä daamiani ei ollut koskaan ottanut suihin tai edes pitänyt lähelläkään huulia. Ensikuukausina seurustelun aloittamisesta molemmat tekivät sen ja oppivat pitämään siitä. Toinen 35 vuotiaana ja toinen 40 vuotiaana.
      Ennen kuin otat asian puheeksi, suosittelisin tekemään seuraavat asiat. Mieti, miten voisit tehdä suihinoton naisellesi mahdollisimman mielekkääksi. Hyvä ensikokemus on tärkeää myös siihen, että daamisi ottaisi mielellään suihin myös uudestaan. Oman kokemuksen mukaan seuraavat asiat ovat tärkeitä ja kannattaa kokeilla.

      Sheivaa koko kulli kauttaaltaan täysin paljaaksi, myös 5-10 cm säteellä kullin ympäriltä. Käytä uutta laadukasta höylää. RFSU:n aftershave tms. kannattaa laittaa sheivauksen jälkeen. Karvojen hiveleminen tai nuoleminen ei naisia kiihota. Daamisi varmaan huomaa paljaaksi ajetun kullin, joka hivellessä tuntuu kädessä hyvältä. Oma daamini sanoi ensikerran, että ei tajua, miten olen saanut kullini niin sileäksi. Syy sileyteen on vastakarvaan höylääminen. Täysin sileä siksi, että siili ei suussa tunnu hyvältä. Heti perään aftershavea, ettei tule ongelmia ihoon. Ilmeisesti Veet-merkillä on aine, jolla karvat saa pois ilman höyläystä, täytyy munkin kokeilla.
      Pidä kullisi aina puhtaana. Pesuun kannattaa käyttää Lactacydiä, joka on voidemainen pesuaine, ei kuivata paikkoja. Pese kunnolla varsinkin terskan alus niin hyvin kuin mahdollista. Jos pesee huolimattomasti, sinne jää jotain, mikä ei 100-varmasti maistu suussa hyvältä. Pese myös muu alapää huolella. Pelkkä puhdas kulli ei riitä, jos huolimattomasti pesty perse haisee 15 cm päässä. Itse pesen muun alapään bernerin toffeen tuoksuisella shampoolla. Jos daamisi pitää jostain tietystä tuoksusta, käytä sitä.

      Anna naisellesi suuseksiä aina, pitkään ja hartaasti pitäen sormet mukana. Katso keskusteluja netistä, mistä naiset pitävät. Kysy naiselta, miten hän haluaisi, että häntä nuollaan ja kerro, että haluat oppia tekemään kaiken siten, että hän nauttisi mahdollisimman hyvin. Tee selväksi, että nautit pillun nuolemisesta, mausta, pehmeydestä. Kerro, että kiihotut kosteudesta, märästä pillusta. Kerro, että haluat maistaa hänen kiihkon, nuolla ja imeä kosteuden ja kiihkon nesteen suuhun ja niellä ne. Sano hänelle, että rentoutuu, ei ajattele mitään vaan ainoastaan nauttii. Kuiskaa kesken nuolemisen, että haluaisit hänen laukeavan huulillesi. Tämä kaikki siksi, että järkevä nainen pitää suhteessa vastavuoroisuudesta. Kun itse nuolet häntä paljon ja pitkään, tulee hänelle varmasti mieleen, että myös sinäkin pitäisit samasta.

      Nuole hänen pilluaan ahnaasti myös kesken seksin. Nuolemisen hekuman huipulla, palaa suutelemaan häntä mitään sanomatta. Tällöin hänen suuhun tulee omat kiihottuneen pillunsa nesteet sekä myös oman kullisi maku, kun olet pannut häntä pilluun ennen sitä. Voit kertoa sen jälkeen hänen ollessaaan kiihottunut esim. nautit ja kiihotut, että kummankin maut sekoittuvat molempien suuhun, ja ihana ettei hän ole rajoittunut vaan villi, ja että kiihotut siitä.

      Opiskele miten annetaan klassista hierontaa. Varmaan youtubesta löytyy videoita aiheesta. Sano, että haluat antaa hänelle rentouttavan (viattoman) hieronnan öljyn kanssa. Öljyksi käy esim. ceridal tai aqualan oil tai extra-virgin oliiviöljy. Kysy mistä hän haluaisi. Pyydä, että hän siiryy makaamaan mahalleen. Yläosa paljaaksi ja muuten peitto tms. peittämään muita alueita. Huone pimeäksi ja kynttilät valaisemaan. Aloita esim niskasta, hartioista ja selästä pitkän kaavan mukaan. Kun siirryt alemmaksi, lantion ja pakaroiden alueelle, saatat huomata hänen huokailevan tai päästävän lievää voihkimista. Siirry reisiin. Hiero tai hivele sisäreisiä kevyesti. Täysin viattomasti. Ulota hively "vahingossa" pidemmälle siten, että hipaiset hänen alapäätään. Jos hän näyttää pitävän siitä, voit pikkuhiljaa siirtyä lähemmäs pillua. Etene hitaasti ja jos hän alkaa voihkia, lisää öljyä ja aloita hieromaan pillua. Liuta sormet sisälle. Yllätä hänet ja nuolaise häntä. Anna hänelle pitkä suuhoito. Kesken hänen pillun nuolemisen ja sormeilun, siirry sivulle ja nuole häntä sivusuunnassa. Voit olla polvillaan tai myös sängyn vieressä seisten . Hänen ollessaan todella kiihottunut, aseta hänen kätensä kullisi päälle. Jos hän innostuu hivelelään kulliasi, siirry lähemmäs hänen kasvojaan. Hivele kasvoja ja huulia, hivuta sormi suuhun. Hän saattaa imeskellä sormea. Kiihkon vallassa hän saattaa ottaa kullin suuhun. Voit myös kuiskata, voisiko hän koskettaa kullia huulillaan. Kiihkon vallassa kuka tahansa saattaa tehdä sellaista, mitä ei normaalisti tekisi.

      Keskustelkaa seksistä. Pelkkä puhuminen alkaa monia kiihottamaan. Kysele, mistä hän pitää ja kerro, että haluat oppia tekemään kaiken, että hän kiihottuisi mahdollisimman paljon. Kerro, että pidät ja nautit suuseksistä, sekä antavana että ottavana osapuolena. Anna ymmärtää, vaikket sano suoraan, että olet aiemmin elämässäsi myös saanut sitä. Hän saattaa ajatella, että ei haluaisi olla "huonompi" kuin aiempi kumppanisi.

    • Keskustelkaa paljon. Kerro, että et halua että hän tekee mitään sellaista, mistä ei pidä, mutta haluaisit edes kerran tuntea sen. Yksi kerta ja jos ei pidä, ei tarvitse tehdä uudestaan. Kysy, onko hän koskaan antanut suuseksiä, onko hänellä huonoja kokemuksia. Hänellä saattaa olla huono kokemus esim. huonolla hygienialla tehdystä suihinotosta. Pyydä, voisiko hän antaa kullillesi pienen suudelman. olla, että hän on arka eikä ole koskaan antanut suuseksiä aiemmin. Oma daamini pelkäsi, ettei osaa kun ei ole ikinä aiemmin sitä antanut. Kerro, että ajattele kullin olevan sulava jäätelö tai tikkari.

      Itse en koskaan painoastanut daamiani mihinkään ja sanoin sen. Arvosta naistasi ja huomioi häntä myös sängyn ulkopuolella. Seksissä itse käytin alusta asti kullia, suuta, huulia ja kieltä huolella ja pitkään. Kaikkea, josta huomasin hänen nauttivan. Kokeilin kuiskata lievästi tuhmia ja huomattuani hänen pitävän, käytin sitä aina. Pikkuhiljaa seksi tuli aina vaan villimmäksi. Lopulta kumpikaan daami, joka ei ennen ollut ottanut suihin, imi kullia ahnaasti. Toinen löysi itsestään alistuvan puolen ja haluasi kiihottuneena, että panen häntä suuhun. Toiselta kysyin kesken suihinoton, että haittaako kun työntelen kullia suuhun. Ei haitannut.

    • Aiempi daamini halusi noin vuoden ensimmäisen suihinoton jälkeen oma-aloitteisesti kokeilla antaa laueata suuhun. Mietin tarkkaan, miten voisin tehdä kokeilusta mahdollisimman mieleistä. Runksin muutamia tunteja ennen ensikertaa, jotta sperma ei olisi mahdollisimman tuoretta = ei maistuisi miltään, koostumus juoksevaa ja määrä pieni. Hygienia viimeisen päälle kuntoon etukäteen.

      Daami jännitti kovin. Rauhoittelin. Kun laukesin hänen suuhun, hän suuteli minua ja sain spermaa omaan suuhuni. Ei maistunut miltään. Jaettu kokemus, jota daami arvosti ettei tarvinnut olla yksin asian kanssa. Tuli vähän gay fiilis, mutta kun hän tekee niin, niin miksen minäkin voisi. Hän nieli lastin ja niin minäkin.

      Toinen daami ei ole vielä ottanut loppuun asti. Olen kertonut tavoista, miten asian voi hoitaa eri tavoilla esim. ottaa viimehetkellä kullin pois suusta ja laukeaa käteen. Tai sama mutta antaa sperman roiskua mun päälle. Tai siten että antaa laueta suuhun, mutta antaa sen valua pitkin kullin vartta pois. Tai viimeiseksi loppuun asti ja tavat nieleä. Uskon että olisi tehnyt sen loppuun asti, jos olisin pyytänyt, mutten halua painostaa. Haluan, että halu tulee häneltä itseltään.

      Olen muutaman kerran ollut lähellä, mutta oon varoittanut, että jos et lopeta, laukean. Muutaman kerran on silti jatkanut, mutta oon itse vetänyt kullin pois suusta ja lauenut pilluun. Ei ole enää kaukana, että nielee koko lastin.

    • Anonyymi

      U­­­us­­i s­ek­­­sitea­tteri ava­­utu­­u Su­ome­­en! Ku­­tsu­­mme kai­­kk­­i. Ilmoittau­tum­ine­­n ry­­hmä­ämm­­­e tääll­­ä 👉 http://allyak.com/H/T1r2B2

    • Anonyymi

      voimistele selkäsi notkeaksi näin pystyt ottamaan itseltä suihin mukavaa kun saa suihin oton silloin kun haluaa sperman makuun tottuu kyllä nopeesti haluaa vaan lisää selkäsi notkistuu otat aina vaan syvemmälle minä tunnen jo karvat huulilla

    • Anonyymi

      IS 17.4.-24
      SEKSI & PARISUHDE
      Yli 50 ja neitsyt
      Viisikymppinen Matti on tehnyt kaikkensa päästäkseen harrastamaan seksiä naisen kanssa. Vielä se ei ole onnistunut – ja syy on toinen kuin moni voisi kuvitella.

      IS EXTRAN TILAAJILLE
      Samppa Rautio
      16.4. 18:00
      Kun miesporukoissa puhutaan seksistä, usein pelin henki on: mitä enemmän, sen parempi.

      Silloin Matti valehtelee. Totuus on hänen mielestään liian nolo.

      Nuorempana jotkut tiesivät, ettei Matilla ollut koskaan ollut ketään.

      – Siitä se pilkkaaminen alkoi, kun muut olivat saaneet, mutta minä en. He puhuivat minusta halveksuen."... etc.

    Ketjusta on poistettu 42 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1685
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1332
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      284
      1240
    4. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      112
      1072
    5. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      927
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      4
      875
    7. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      50
      858
    8. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      230
      830
    9. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      22
      780
    10. Mikä kaivatullasi on WA tai Insta profiilikuva?

      Millainen ?!? asiallisesti häh ?!?
      Ikävä
      24
      739
    Aihe