Satoja kertoja hävinnyt pari kolmekymppiä kaupan

pelikoneisiin

hullua touhua, mutta kun irti ei pääse!

3

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Playaway

      Aina kun on hävinnyt muutaman kympin, joskus jopa satasen, niin tulee tosi paha vihanen olo itselle,se kalvaa. Päättää, että ei perkele noista koneista voi voittaa! Huomenna tuo tunne on poissa ja sama rumba alkaa taas, tämän onkin sairaus, ja sen nimi on PELIRIIPPUVUUS! JA tautiin ei ole reseptiä jolla apteekista saisi lääkettä siihen sairastuneelle.Tällä vauhdilla Suomessa peliriippuvaisien määrä lisääntyy kiihtyvällä tahdilla, jos asialle ei mitään tehdä. Ei voi mennä mihinkään missä koneita olisi sioitettu kauppoihin, kioskeihin, huoltoasemille ja ravintoloihin? On helppo sanoa , että ei ole pakko pelata, mutta valitettavasti se on monelle pakko.

    • entinenpelaaja

      ensimmäisistä kesätöistä ja vakihommista hetken aikaa hakkasin melkein kaikki pelikoneisiin. Päivä kohtaiset summat 200-300 € KUN tuli käytyä citymarketeissa ja prismoissa missä oikeen koneet valtaa käytävät. Vaikka naama näytti pois koneilta niin se oli automaattisesti käsitaskuun ja jalat vei koneelle ja siitä se taas lähti. Muutaman tunnin koneitten paiskominen ja lähes poikkeuksetta tarina päätty samanlailla ja tarviiko sitä edes kertoa ?
      En soitellu enkä pyytänyt apua mistään koska koin sen " noloks ", vaikkei se sitä varmaan olis sillon todellisuudessa ollu.
      Sitten vaan päätin että perkele, se loppu nyt !! Kun mietti asioita että kerta toisensa jälkeen tahkoot rahas noihin rosvoihin niin mitä vitun järkee siinä on ? EI MITÄÄN ! Markka-aikana niistä välillä teki tiliä lopareihin tuplailemalla mutta tänä päivänä niistä jäät 100 varmasti tappiolle loppujen lopuks. Jos sillon tällön voittaa jonkun isomman kerta voiton niin se ei tarkoita yhtään mitään. Olen seurannut lähi etäisyydeltä kun kaveri niitä tahkoo tänäkin päivänä ja yrittänyt hälle opastaa että lopettais nyt.. aina perseauki . Harvemmin kolikot tai setelit kilisee ja kahisee kun olen näkö etäisyydellä mutta kun se on yksin ollu jossain kauppareissulla niin lähes aina voittanu 500-600 € :D Mulle on ihan turha semmosia syöttää. kaverilla aina luurikin mukana ja jos 50 € joskus taulussa niin siitäkin tarvii heti laittaa mulle kuvaa, noista isommista ei ole ollu koskaan.
      Tänä päivänä esim. perus mummorullista saat jonkun 10-15 voiton ja perään jokusen pienemmän, summa saattaa nousta 20-30 väliin ja sitten taas tippuu 0-5 € ja taas tulee samaa paskaa, sillai saattaa usein pelata puolituntiakin mutta loppujen lopuks kone vetää pidemmän korren !

      Ajatelkaa elämää vähän pidemmälle kuin huomiseen niin auttaa kummasti pelaamisen lopettamisessa. Se on vaikeeta, mutta porukka tekee siitä itse mahdotonta. Sitä se ei todellakaan ole jos minäkin pääsin niistä irti .



      KOKEMUKSEN HELVETIN SYVÄ RINTAÄÄNI ON PUHUNUT !

    • Hei.

      Peliriippuvuus on hankala riippuvuus. Suomessa pelikoneita on paljon ja tosiaan kaikkialla, Onneksi tällä hetkellä pohditaan niiden kohtaloa. Toivottavasti niitä aletaan kantamaan ulos kaupoista ja kioskeista. Peliriippuvuus on liian monen elämän tuhonnut liian pahasti. Ja peliongelmaisten määrä on kasvanut ja ongelmat kasvavat kaiken aikaa. Jos joku sanoo, ettei ole pakko pelata, niin siihen voi tosiaan todeta, että toisten on; peliriippuvuus on vaikea asia. Jotkut pääsevät siitä helpommin irti, se on hyvä juttu, mutta toisille se on erittäin vaikeata. Niin vaikeata, ettei se oikein onnistu omin voimin. Silloin kannattaa hakea apua, ja pysyä avun piirissä riittävän kauan.

      Tsemppiä,
      Pirkko-pappi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2099
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      204
      1791
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1699
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      273
      1045
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe