Erään nuoren tytön pillu mielessä

makkk

EX-Vaimoni tietää että minulla on erään nuoren tutun tytön pillu mielessä vaikka olemme EX:sän kanssa yhdessä.Pyysin tänään tyttöä ottamaan yhteyttä jos haluaa tulla minun asunnolleni käymään,sinne ei tule EX.käymään.Opettaisin tyttöä leikkimään pillullaan koska tyttö ei osaa pillullaan leikkiä eikä osaa tyydyttämään itseään ei tiedä mikä sormettaminen on eikä missä klitta on.Lupaan viellä että tyttö osaa runkata miehen kullia kun runkkaa itse omaa pilluaan.Naiset kertokaa teenkö hyvän päätöksen.posti numeroni [email protected]

10

4403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei hyvä

    • Anonyymi

      Meillä oli työn kaveri illan, vaimo tiesi on kova maine poikien seurassa kuiskas minulle haluatko naida nuorta haluaisin katsoa Sari tuli vessasta vaimo teki kunnon paukkuja hyvään mehuun. Molemmat humaltu aika äkkiä, vaimo ehdotti Sarille oletko istunut miehen sylissä mene koittamaan, Sari istahti syliin ja nauroi, nyt olen ja kalu nousi verkkareissa kohti haaroja Sari vain työnsi vastaan vaimo huomasi sen sanoi anna isille syli tanssia Sari kääntyi ja hymyili hieroi pilluaan kalua vasten. Vaimo sanoi humalaisella äänellä iskä laske housut niin tunnet Sari nousi ja nakkasi omet housut pois tuli vasten kävi ylempänä ja laskeutui kalu tuli esille vaimo tuli viereen kuiskas paljonko maksat sari hymyili ja hieroi sanoin satasen Sari nousi vaimo otti housut ja pani suuhuni haista kiimaa Sari ohjasi kalua sisään vaimo meni taakse kuiskas Sarille se on iso ja levitti huulia ja ohjasi Sari piti silmiä kiiinni kun laskeutu huokasi on iso tosi iso vaimo oli kyykyllään ja hieroi palleja sanoi nyt isis saa tiukkaa riisuin Sarin ylä osan vaimo alkoi heti imemään nännejä kohta suutelivat kiihkeänä Sari kiljui vaimon kaulaan hiero hiero vaimo hieroi samalla Sarin pilua Sari vapisi ja hypähteli vaimo kuiskas nyt saat puristi kalun juuresta Sari huusi kun kalu paisui ja laukesi tunsin tulee voimalla. Sari nousi vatsan päälle molemmat nuoli spermaa ja suuteli välillä vaimo kysyi Sarilta miltä tuntui Sari nauroi en eläissään ole saanut noi ihanasti olin pyörtyä, molemmat meni suihkuun ja menivät makkariin, kohta Sari huusi isiii tänne. Arvatkaa olinko väsynyt yöllä

      • Anonyymi

        Arvaa mitä spede...tee palvelus ja painu niuvanniemeen


      • Anonyymi

        Kiva tarina, vielä kun ehdit laittaa ne pisteet. Se piste-näppäin on ihan siinä pilkun vieressä, alarivillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiva tarina, vielä kun ehdit laittaa ne pisteet. Se piste-näppäin on ihan siinä pilkun vieressä, alarivillä.

        Pilkun nussija kilahti kjäh kjäh 🤣😅


    • Anonyymi

      Lupaan että tulen ja kuohin tollasen tuhkamuna speden

      • Anonyymi

        Äläkä pijä kiirettä siinä puuhassa, hilijaa hyvä tullee, tai ossaako tuo nyt sitte hilijaa olla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Äläkä pijä kiirettä siinä puuhassa, hilijaa hyvä tullee, tai ossaako tuo nyt sitte hilijaa olla.

        Juntti avautui jälleen


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oltiin oltu mökillä useita päiviä vaimon sen siskon tyttö ja minä, ilta alkoi kilpailulla
      juodaan snapsi paukkuja vaimo ehdotti sitä kun årsyynty tytön Seijan puheista.
      Vaimo oli kylläjuonut alle pitempään, juotiin aika monta vaimo alkoi väsyä mutta vaati vielä yhdet ja yhdet, tauon jälkeen valui tuolilta nostettiin sohvalle, Jatkoin vielä Seijan kanssa, Seijakin alkoi olla humalassa riisui niin että päällä oli pitsi liivit ja pikku pikkarit keimali eteen sanoi onko parempi näin sanoin on silloin riisui minulta farkut.
      Kalu oli tiukilla housuissa,Seija huomas tämän istui viereen koski kalua koko pituudeta kuiskas hurja tuo sinun tatti valtava nousi vessaan laittelin kalua niin että ei kiristä.
      Seija tuli ja sanoi nukuttaa kävin katsomassa sen kamaria, Seija halasi takaapäin kuiskas haluttaa ja käveli sänkyyn.
      Nukahdin jo vähän kun kuulin vaimo yski nousin olohuoneeseen, Seija tuli myös kuiskas oksentiko sanoin korvaa ei ollaan hiljaa Sari kerkis suudella ja sanoi ollaan ollaan, unen pöpperössä tunsin joku konttaa sänkyyn, Seija nauroi ja näytti hiljaa tuli peiton alle aivan kylkeen kiinni riisui liivit lattialle laittoi käteni rinnalleen kuiskas koske vähän.
      Seijan rinnat oli halukkaan tuntuiset huokasi kun koskin nänneihin Seijan jalka kosketteli kalua kuiskas haluan koskea ja käsi meni housun sisään laski housut alas huokasi ihanan suora ja silitteli valtava tuo pää nätin pyöreä sanoin älä liikaa Seija nousi päälle suukotti annathan vähän sanoin et ole vielä 18v, näykki nännejä ja pyyteli ihan pikkuisen on pillerit ei siitä tarvi huolehtia laskeutu kaluun kiinni tunsin pillun huulet kuiskas pojilla niin pienet,
      Seija nosti pyllyä ja ohjasi huulille tunsin kosteat huulet Seija painoi hiljaa kun sai pään sisään vapisi kuiskas ihanaa odotti vähän aikaa ja painoi menin kuin tiukkaan suoleen Seija vapisi haluttaa ja painoi tunsin vasteen kuiskas ihanaasti kokonaan kuiskasin olet tiukin mitä ollut Seija suukotti haluan ollakkin sulle hyväja nousi imin nännejä.
      Seija heilutti päätään ei näin hyvää ei voi olla laskeutu ja kuiskas haluan nauttia hieroin pomppu pylly pakaroita kuiskasin olet niin naitava nainen Seija suukotti, nainen, ihanaa teet minusta naisen puristi käsillä tärisi kuiskas tulen tulen apuaaa painoi pohjaan laukesin Seija puri olkapäähän koko ajan kun laskin sisään.
      Seija halasi ihanaa aivan ihanaa, kuultiin yskimistä annoin Seijalle paperia. Mentiin olkkariin juotiin limukkaa ja katsottiin vaimon tilaa.
      Seija tuli syliin pimeässä juoneessa, nosti kalun jalkojensa väliin ja nipisti jaloilla huokasi kun ei pysynyt, kuiskasin olen nainut sinun pyllyn leviäksi nosti kalua ja liikkui sitä vasten pyöritteli sormillaan kalu kasvoi jo kokoonsa nostin Seijaa ja mentiin makuuhuoneeseen työnsin kontalleen asetin kalua pikku huulille nyt näin kuinka ne venyy oli härskiä työntyä syvälle Seija valitti peittoa vasten ui ui ui pieni pillu kostui vaalea vaahtoa kalun varteen Seija tuli aika pian hieroin sormella pikku suolen päätä kuiski pane pane painoin peikalon sisään vapisi ja ulisi laskin kaiken syvällee pidin kiinni lantiosta että ei karkaa laskin pyllyn kalu sisässä patjalle, Seija nukahti, pyyhin spermat ja laitoin peiton päälle.
      Seuraavana aamuna vaimo heräsi noin kymmenen oltiin keittiössä kun nousi yöpaita päällä nännit pystyssä, Seija kuiskas haluaako rapulassa sanoin haluaa pukkasi et kyllä nai, vei vaimolle buranaa vaimo sanoi en ota ja otti snapsia kuiskas missä saan nukkua rauhassa sanoin yläkerrassa vaimo raahautu sinne ison lasin kanssa Seija kävi katsomassa tuli syliin nukkuu mitä me ?
      Hieroin Seijan rintoja takaa kuiskasin olet täysi nainen oikein naitava nainen Seija työnsi rintoja eteen sanoi haluttaakin kuin hutsulla keinutti pyllyä annoin melkein nänni orgasmin hädissään nousi ja otti sisään on se uskomaton tunne kun menee juuri ja juuri sisään tuntee kaiken tiukkuuden koko matkalta sinä viiko loppuna annettiin vaimolle väkeviä naitiin pitkin päivää, sunnuntaina oli haikea hyvästely.

      Oli siinä muitakin tapaamisia ja täyttä seksiä. Kun Seija kerjan tuli pojan kanssa 5v käymään vaimo lähti pojan kanssa ostoksille, istuttiin Seijan kanssa keittiössä sanoi muistatko ? Sanoin muistan noustiin ja suudelltiin Seija kuiskas ei ole ollut sen jälkeen niin hyvää kuin silloin riisuin mekkoa Seija huokasi olet aina niin suora imin nännejä Seija sanoi en jaksa odottaakaivoi kalua lasketu ja huokasi tämä on ihana ainako näin kova sanoin ei aina työnsin pöytäävasten ja sisään Seija huokasi ihanaa saada sisään semmoista mikä saa hulluksi kuiskas rajusti panin voimalla Seija kiljui oikeasti yritin hellittää rutisti älä tule sisään laskin sisään Seija rutisti aiana niin hyvää. Saatiin siivottua lattia ja pöytä vaimo soitti laitoin kaijuttimen kysyi Seijalta saako viedä lasten halliin menee toista tuntia kun syövätkin Seija hieroi kalua samalla kun puhui joo käykää laktoositonta sitten.
      Seija veti makuuhuoneeseen sanoi haluan huorata se on haave, nuolin ja tyydytin käsin Seija halus takaa ja kovaa

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1787
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      76
      1637
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      765
    6. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      759
    7. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    8. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      747
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe