Mamutus maistuu

Soin1nveli

Hesarin gallupissa jo lähes puolet haluaa lisätä tuntuvasti maahanmuuttoa.
Sitä vastoin maahanmuuton vastustus vähenee. Kovaa vauhtia.
Suomalaiset ei enään jaksa näitä islammamu sekoilijoita harhoineen. Suomi muuttuu ja se onkin ainoa suunta. Kohti parempaa ja siksi kohti minikulttuurista ja suvaitsevaa Suomea!

46

600

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaintyötätekeviä

      Sotkettu käsitteet.. Ei halua soininveljen elättimamuja! Mamuttajahesuri valehtelee!

      • Soin1nveli

        Kun naama ei miellytä niin sinä syytät peiliä..


      • väitätkö
        Soin1nveli kirjoitti:

        Kun naama ei miellytä niin sinä syytät peiliä..

        Ei ole peilin vika elättisukusi loisiminen?


      • 1111122222

        Eipä ole piripää vieläkään kouluja käynyt, hs- gallupissa haastateltu vain n.1000 ihmistä, opettele lukemaan. Hesarin väittää että yli puolet suomalaisista kannattaa maahanmuuttoa???? vaikka haastateltu vain 1000 ihmistä??? Hs-toimituksessa sama meininki kuin vasemmiston puolue kokouksessa tai vihreitten elikkäs yksi plus yksi on 14. Ei oikein tuo paska uppoa normaaliin suomalaiseen, soin1nvelille se menee kun kaverit kertoi, kun reppana ite ei osaa edes lukea.. Se vielä että ylen uutisetkin valehteli tuon saman asian. Minkäs sille mahtaa kun hesarin toimituksessakin aletaan elää jo harhaisessa maailmassa.


      • Soin1nveli

        Hheh, suojeluskuntakerholainen halusi taas kertoa olevansa idiootti. Terve vaan...


      • mmbnnhgjlöä

        NÄINHÄN SE MENEE -HAJOITA JA HALLITSE. VIHDOIN 1918 TAPAHTUMAT SAADAAN UUSITTAVAKSI JA MAAHANMUUTTAJIEN VOIMIN. ääni vihervasemmistolle ja sekasorrolle.


      • ssskkjjdd
        Soin1nveli kirjoitti:

        Hheh, suojeluskuntakerholainen halusi taas kertoa olevansa idiootti. Terve vaan...

        SUOJELUSKUNNISSA suomen pelastus.


      • Soin1nveli

        Ne on suojeluskuntakerhoja nykyään. Reppana rasistien kaljan juonti kerhoja, nahkaliivit tulee kun äiti antaa rahat..


    • soin2veli

      tutkimus tehty kalliossa ja lähiitäkeskuksessa,joten ei voi luottaa.oletko veljeni jo löytänyt matoja perseestäs kun lehet kirjotti et matujen spermassa matoja?päästä sisään ole kiltti laulun sanoin

      • Soin1nveli

        Saattaa se sattua ettei noi rasisti reppanoiden harhat enään uppoa. Ja sinun tekstisi mainio esimerkki miksi teitä pidetään tyhminä ja suomen kansan heikoimpana aineksena.


      • soin2veli

        niin veljeni olet lapsesta asti ollut hieman pöpi


      • minäenhaluayhtään
        Soin1nveli kirjoitti:

        Saattaa se sattua ettei noi rasisti reppanoiden harhat enään uppoa. Ja sinun tekstisi mainio esimerkki miksi teitä pidetään tyhminä ja suomen kansan heikoimpana aineksena.

        Jos joutuisit omastasi antamaan vaikka 500€kuussa näitten laiskiaisten elättämiseen luulen,että et halua enään yhtään elättiä tänne.


      • 1111122222

        Mites tämä soin1veli voi antaa?? samalainen elätti kun nämä mamut elää toimeentulotuen turvin, se on helppoa huudella tänne näitä matu veronmaksajien eläteiksi kun ei itse maksa edes veroa.


      • ääääkkklöä
        Soin1nveli kirjoitti:

        Saattaa se sattua ettei noi rasisti reppanoiden harhat enään uppoa. Ja sinun tekstisi mainio esimerkki miksi teitä pidetään tyhminä ja suomen kansan heikoimpana aineksena.

        TOTUUSHAN on se että ,vihervasemmistolaisia pidetään erittäin tyhminä ja luonnosta eriytyneinä. propaganda vain voimistuu noitten typeryksien taholta,mutta turha on toivo.


    • asdojkflöaksdf

      Minäkin haluan suvaita suomalaisa heteroja.

    • rakastavatmamutusta

      Tottahan kaikki helsinkiläiset haluaa kiimassa nostaa veroäyriä, mennä hammas-ja asuntojonossa hännille. mamutusta rakastaen.. Ei pituuslisä sureta mamuttajahesalaisia terveyshoidossa..! Mamu ensin teholle..

    • uusiatyöntekijöitä

      Maahanmuuttajia kyllä tarvitaan työntekoon.
      Nykyiset vain eivät tee eivät myös halua tehdä.
      Suurin osa loisii täällä soisiaaliturvan varassa.ja
      tulee loisimaan monta sukupolvea.

      • hoitotaataan

        Älä unohda Helsinkiin kiimassa hyökkääviä sairaita!


    • Sompanssi

      Jos kysyttäisiin haluavatko suomalaiset joka vuosi esim 2500 sopeutumatonta ahdasmielistä kehitys maamuslimi haittamaahanmuuttajaa ikuisestielätettäväksi suomeen, niin vastaus olisi varmasti aivan toisenlainen. Ei näillä ikuisetielätettävillä holtittomasti lisääntyvillä mahdollisesti radikalisoituvilla rinnakkaisyhteiskunnassaan elävillä kehitysmaamuslimella ole mitään tekemistä työperäisten maahanmuuttajien kanssa jotka viherkommunistinen yle sekoittaa mielellään eikä tietenkään korjaa........Eihän työperäistä maahanmuuttoa tarvitse vastustaa, vain kehitysmaa muslimi haittamaahanmuuttoa ja niiden mukana leviävää sairasta ahdasmielistä Islamia......

    • khihihiii

      Hahhahah "Kohti parempaa ja siksi kohti minikulttuurista ja suvaitsevaa Suomea" Minikulttuurinen - eli musulmaanilaki voimaan. Kalevalaista ja eurooppalaista kulttuuria ei kohta ole :)
      Mutta soin1nvelihän on siitä täpinöissään.

    • pöyristynyt

      Suomalaiset ei enään jaksa näitä islammamu sekoilijoita - aika hyvin sanottu, mutta vähän oudolta kuulostaa veljen sanomaksi.

    • Pikku-Arvi

      Kun suomalaiselta 20-50 vuotiaalta kysytään että harrastako seksiä lapsen kanssa useammin kuin kerran kuukaudessa niin vastaus on satavarmasti että en harrasta lainkaan, voiko siitä vetää sen johtopäätöksen että suomalaiset eivät harrasta seksiä enää lainkaan?

      • Soin1nveli

        Arvi, filosofia tarvitsee ensin sen älykkyyden, mikä sinulta selkeästi puuttuu, hheh.....


      • Sompanssi

        Kärjistettynähän se on noin, ei kukaan tolkunihminen voi kannattaa kehitysmaa muslimi haittamaahanmuuttajien suomeen päästämistä eikä Islamilaista kalifaattia suomessa paitsi Islamilla aivopestyt viherkommarit, kuten tämä Somalinveli........


      • olet_hyvä_poika
        Soin1nveli kirjoitti:

        Arvi, filosofia tarvitsee ensin sen älykkyyden, mikä sinulta selkeästi puuttuu, hheh.....

        Hyvä soininveli, puuttumatta älykkyyteen (eihän meillä kenelläkään ole sitä liikaa), niin sovittaisiinko, ettet jatkossa aina päätä kommenttiasi sanaan "hheh.....".


      • Soin1nveli

        Hheh, selvä....


      • eityhmäkaveri
        Soin1nveli kirjoitti:

        Hheh, selvä....

        Poika! Sinä alat oppia,


    • Paaviavoisivituttaa

      Annamme elättimamuille Suomen kultalautasella kalifatiksi.Turhaan Paavoparka söi pettua ja raivasi soita..

      • JOTHHHHAAS

        VAIN kehäkolmosen sisällä on vaaraksi asti viherkommareita..... siitä pohojoseen VALTA ON MEILLÄ. MUUTTAKAA KAIKKI ISÄNMAAN YSTÄVÄT POHOJOSEEN-KYLLÄ MET PÄRJÄTÄÄN JA ANNETAAN HELSINKI KOKONAAN ISLAMILLE JA VIHERVASEMMISTOLLE.


      • Soin1nveli

        Mainio ehdotus. Työttömät ja loisivat isän maalliset (hheh) voisivat muuttaa korpiin. Ei jäisi kukaan kaipaamaan ja saataisiin suomi nousuun..Toki eihän nämä reppanat metsissä pärjäisi päivääkään..
        Mutta ajatuksena hyvä.


    • Sompanssi

      Ensi eduskuntavaalit näyttää minkälaisen kalifaatin saamme suomeen, sitä ennen viherkommarit kerkiävät kyllä stadissa järjestämään kaikki mahdolliset vetovoima tekijät kuntoon, kuten nyt jo ilmaisen terveydenhuollon laittomille matuille, seuraavaksi tulee ilmeisesti viherkommarien ja kehitysmaamuslimi haittamaahan muuttajien toivoma suurmoskeija terroritikouluineen, sen jälkeen Islaminmukaan räätälöidyt asunnot kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttajille jne..... ikuinen elatushan niillä on jo.......

      • Hesinkikalifatti

        Ilmasilta sukulaisten raijaukseen.. Häädetään suomendemuja kiitokseksi kadulle.. Suvulle näin asunnot..


    • cvbcvbn

      Nämä on niitä valhemedian galluppeja, joiden uskottavuus on nolla.
      Kansalaiselle isketään katuvilinässä mikrofoni suun eteen ja kysytään: "Olisitteko te valmis hyväksymään ulkomailta Suomeen muuttamisen?" Hämmentyneelle kansalaiselle tulee ensimmäisenä mieleen se siskontytön englantilainen opettajamies tai setämiehen mukava thaivaimo ja vastaus kuuluu: "Kyyllähän minä, kai tänne nyt muuttaa saa, ei se mua haittaa".

      Gallupin tuloksena esitetään, että suuri osa vastanneista kannattaa pakolaisten ottamista Suomeen ja tämänkin mainitun hämmentyneen kansalaisen vastaus on "kyllä" vastausten joukossa...

      • ddddvvvcfd

        JUURIKIN NÄIN


    • PunainenMoskeija

      Kehitysmaamuslimien haittamaahanmuutto ja niiden mukana tuleva sairas ahdasmielinen Islam kulttuureineen ei kuulu eurooppaan eikä oikeastaan mihinkään sivistysvaltioon, ei siis missään määrin....vaikka kalifaatti suomessa on Islamilla aivopestyn somalinveljen unelma.......

    • Vääräkysymyksenasettelu

      Gallupeissa pitäisi eritellä, minkälaisesta maahanmuutosta on kyse. Tulos olisi selvä. Enemmistö kannattaa hyötymaahanmuuttoa ja vastustaa haittamaahanmuuttoa. Tällainen erittely ei vain sovi Helsingin sanomien ideologiaan, koska lehden näkemys on, että Suomi rikastuu siitä, että maksaa vuodessa miljardin vastaanottokeskusten väen hoivaamisesta.

      • Sompanssi

        Juurikin näin eikä se raha ole todellakaan ainoa asia, vaan mitä tämä sairas ahdasmielinen Islam kaikkine lieveilmiöineen tekee yhteiskuntarauhalle josta saimme esimakua Turussa, lmoninkertaisita raiskaustilastoita, lukuisista henkirikoksista, pahoinpitelyistä jne jotka kohdistuvat nimenomaa meihin suomalaisiin. Siksi kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttajien suomeen ottaminen missään muodossa pitäisi lopettaa ennenkuin se todellakin on liian myöhäistä..........


      • Soin1nveli

        Onneksi suurin ongelma, jatkuviin raiskauksiin ja väkivaltaan syyllistyneet rasistit on stadissa ahtaalla. On stadi turvallisempi ilman rajakkeja..


      • PunainenMoskeija

        Niin kehitysmaamuslimit raiskaavat 17 kertaisesti suomalaisia ja ovat tappaneet 27 vuoden aikana yli 30 suomalaista jne....,tosin suomaliset eivät ole raiskanneet ja tappaneet yhtään kehitysmaamuslimia, että se siitä turvallisuudesta.....


      • Soin1nveli
        PunainenMoskeija kirjoitti:

        Niin kehitysmaamuslimit raiskaavat 17 kertaisesti suomalaisia ja ovat tappaneet 27 vuoden aikana yli 30 suomalaista jne....,tosin suomaliset eivät ole raiskanneet ja tappaneet yhtään kehitysmaamuslimia, että se siitä turvallisuudesta.....

        Ja rasistien vastaava on yli 30 kertainen..


    • Hallaahon.äänestäjä

      MUODONMUUTOKSIA

      Kokoomuslainen Ville Niinistö on vihreänä muuttunut kommunistiksi
      https://mvlehti.net/2017/12/05/ville-niinisto-puolustaa-punakaartin-harskia-suunnitelmaa-kayttaa-lapsia-ja-elaimia-suojakilpina-poliittisessa-taistelussa/

      Kokoomuslainen VNiinistön avustajana toimi kokoomusperheen Emma Kari (jota koulutettiin puheenjohtajaksi) ja Emma Karin appiukko on maan johtava taistolainen kaikkien aikojen Kremlin renki, josta vasliiton puheenjohtaja (nykyinen demari) kirjassaan Politiikan julkisivu vuonna 2007 (Suvi-Anne Siimes) epäili, että APPI ei ollut varsinaisesti agentti, mutta toimi Neuvostoliiton edun mukaisesti ja antoi mielellään itsestään kuvan Tehtaankadun sisäpiiriin kuuluvana

      MUODONMUUTOKSIA

    • Kyllähän se on nyt niin, että kannattaisi alkuperäisten suomalaisten miettiä sitä että lähdetään huitsiin täältä sekopäisestä valtakunnasta. Me olemme joutumassa kakkosluokan kansalaisiksi kovaa kyytiä. Meille ei kohta löydy paikkaa moskeijoiden ja uuden SOTEILUN jälkeen. Ei auta se että olemme rahoittaneet tätä maata kun SIPILÄ & TUHLAAJAPOJAT sen kun vaan pistävät haisemaan kaiken sen mitä ehdittiin saada aikaan. Surkeinta on ettei näiden älykkyysosamääräkään edes riitä niitä tajuamaan mitä ne puuhaa. Terveydenhoitokin varmaan tulevaisuudessa pelaa paremmin Trunplandiassakin kun täällä . Kannattaa ehkä kysyä veli Putiniltakin, jos se armosta ottaisi suomipojat hoteisiinsa.. Pitää tässä myös kysyä, että kannattiko se viimeinen sotakaan, kun ei tällä 100 vuotiaalla ole kun surkea tulevaisuus edessään, taitaa se uudistettu SÖKÖ-SOTE rahoittaa muita enemmän kun meitä.

      • Soin1nveli

        Loistava idea, rasistit ulos loisimasta ja suomi nousuun. Loppuu tuo työttömien juoppojen hyysäys..


    • PunainenMoskeija

      Viherkommareiden unelma palestiinalaiset rauhanuskoja kehitysmaamuslimit julisti pyhän sodan hehhehheh, ei muuta kun lisää näitä rauhanuskojia suomeen kalifaattia perustamaan hehhehheh......

      • Soin1nveli

        Hheh, ai julisti..Mv-lehdestäkö luit..


      • Sompanssi

        Hehhehheh ihan A-studiosta luin ja eikö tuo ollut jo ”Alpakka” mediassakin varsin näkyvästi........


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      166
      2819
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2021
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1825
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe