Yksinäisyyteen tuomittu

Olen ollut yksinäinen koko elämäni ajan, mitä nyt muutamia lyhyitä suhteita naisen kanssa, mutta ovat jo ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen loppuneet.
Olen ilmeisesti niin ruma, ettei minulla ole mahdollisuuksia ystävyyteen tai vakavampaan suhteeseen.

https://www.youtube.com/watch?v=loe24Nqa07o

On vähän epätoivoista olla vankina omassa rumassa kehossa.
Vaikka liikutkin päivittäin ihmisten ilmoilla, näet ihmisiä, mutta olet kuitenkin yksin.
Menet ja tulet yksin päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen.
Aika epätoivoista tietää, että 10 vuoden päästä olet yksin, samassa yksinäisyyden tilassa.

Ei ystäviä niin vaan hankita, ystävyys suhdekin vaatii toisen hyväksyntää, eikä kukaan halua olla ruman ihmisen ystävä.
Nykyään liikunkin naamioituneena kasvot peitettyvä mustalla huivilla, vain silmät näkyvät.
Kukaan ei voi tunnistaa minua, kun liikun.
Pukeudun enää tummiin vaattesiin, musta on suosikkiväri, koska yksinöisen ihmsen elämä on mustaa, enää ei ole valoa, eikä väriä elämässä, vain mustaa.....

Alone.....
https://www.youtube.com/watch?v=1-xGerv5FOk
1
Ilmianna
Jaa

22 VastaustaHei ei ole totta että ystävyys katsoo ulkonäköä. Hyvä ihminen ja luonne ratkaisee ystävyydessä. Itsekin olen yksinäinen, jotenkin ystävät jääneet enkä tiedä miks olen niin huono ihminen etten ansaitse yhteydenottoja mutta sulle sanon että ystäviä kyllä löytyy ja meitä on monia. Terv yksinäinen nainen jota ahdistaa
1
Ilmianna
Jaa
On totta mitä Valoonvaloon kirjoittaa, ettei ystävyys katso ulkonäköä. Mutta parisuhde tuntuu kyllä katsovan. En sitten tiedä kumpi (vai kumpikin?) on enemmän aloittajan ongelma, se ettei saa ystäviä, vai että ei saa naista. Itsellekin on tuttua tuo tunne, että on vankina rumassa kehossa. Itse olen siis ylipainoinen nainen, joka ei kelpaa miehille. Nyt joku sanoo, että laihduta niin kelpaat. Sitä olen yrittänytkin, mutta aina se paino tuppaa nousemaan takaisin, usein jopa korkojen kera. Ja jos se hoikkuus on kerran miehille se ykkösjuttu, niin vaikka laihtuisinkin, niin en voisi luvata, että en koskaa enää tule lihomaan.

Kiitos AloneForever noista musiikkilinkeistä, ei ollut mulle tuttu artisti entuudestaan, mutta pidin kovasti lauluista. :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Ole hyvä, Alan Walkerin biisit on koskettavia ja hyviä ja löysin ne ihan sattumalta, kun youtube kanavalta hain haulla: Alone animation ja animaation yhteydessä oli artistin nimi.

Kummatkin, ystävät ja puoliso ovat ihmiselle tärkeitä. Yksin olo ja yksinäisyys on kaksi eri asiaa. Ihminen voi kaivata yksinoloa ystävien ja puolison seurasta, mutta yksinäisyyttä ei varmaan kukaan kaipaa, ainakaan jos yksinäisyys jatkuu vuosia.
Miehenä on tietenkin helpompi ystävystyä miesten kanssa ja naisten taas naisten kanssa, vaikka mukavahan se olisi naispuolinenkin ystävä.
Jos ei ole kumppania, niin ainakin naisystävä voisi lohduttaa, halata ja antaa edes jonkinlaista hellyyttä. Naisystävä osaa lohduttaa paremmin, kuin miesystävä, koska nainen on yleensä empaattisempi ja tunteellisempi, kuin miesystävä.
Naiset osaa varmaan vastata, että onko ystävyys suhteessa miehen kanssa miehen ulkonäkö yhtä tärkeä, kuin parisuhteessa?

Yksinäisyydessä ei olisi mitään vikaa, jos ihmisellä ei olisi tarvetta ja kaipuuta toisen ihmisen läheisyyteen, kosketukseen ja hellyyteen, jota vain puoliso voi antaa.
Yksinäinen jää siitä kaikesta paitsi.
En mä tiiä, mut yks positiivinen juttu on kuiteski, joka vähän tuo lohtua tähän yksinäisyyteen, et, tapasin yhden aasialaisen naisen, joka on töissä yhdessä myymälässä.
Olen nähnyt häntä muutaman kerran viikossa, mut ei oikeen hirveästi ole voitu jutella, kun hän on kuitenkin töissä, enkä ole häneen vapaa-ajalla törmännyt.
Hän on tosi mukava, mutta en sit tiiä, mut jos hän olis vaikka ystävä, niin olis ihan mukava sekin.
Mulle ei ole niin väliä, vaikka ystävä tai kumppani olis ulkomaalainenkin.
Ihmisiä kaikki ollaan kansallisuuteen katsomatta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Onpa ihme taunoja olleet miehet jotka katsovat ulkonäköä naisesta. Helvetin väliäkö sillä on miltä näyttää. Tärkeintä on että ihminen on oma itsensä. Kaunis hymy, luonteva käytös, iloisesti tuikkivat silmät.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Totta puhut, nainen on aina kaunis ja kauneus on katsojan silmässä.
Mieshän se rumempi osapuoli on eikä nainen.
On se vaan kumma, kuten sanoit, että katsotaan ulkonäköä, vaikka ihmisen persoonalla on loppupeleissä paljon suurempi merkitys.
Jonkun mielestä ruma nainen/mies, voikin olla todella mukava, hellä, huomaavainen, ystävällinen, vaatimaton ja hyvä elämänkumppani, kun taas oikein kaunis voi olla persoonaltaan määräävä, itsekeskeinen, tyly, kiittämätön ja hänen kanssaan elämä voi olla hyvinkin vaikeaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
no kysynpä tässä, että kumpi on pahempaa se, että on ollut naisia ja ystäviä ja aina menettää ne jostain syystä eli on ollut jonkun aikaa ja sitten menettää vai se ettei oo ollenkaan kumpi on pahempaa? kyllä sanoisin et toi menetys riipaisee pahemmin kun ettei oo ollenkaan ja, kun niitä alkaa kertyä monia tapauksia niin niistä kertyy taakka itselle, että miksi aina käy näin, että jää lopulta yksin kysyn sitä aina itseltä, kun ei saa vastausta jättäjiltä, että miksi jätätte.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Totta on, että jos on useita epäonnistuneita suhteita, alkaa epäillä ettei tästäkään tule mitään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Miten muuten vietätte joulua yksinäiset, vai vietättekö ollenkaan.
Minua ei enää joulun vietto hirveästi kiinnosta. Jouluahan vietetään perheen, kumppaneiden ja sukulaisten kanssa.
Meillä ei ole koskaan ollut sellaista joulua, että sukulaisten kanssa olisi kokoonnuttu jouluaattona joulupöytään. Silloin vielä, kun sukulaisia oli, niin jouluna käytiin kyllä joulukahvilla sukulaisten luona, mutta suurin osa sukulaisista on jo saatettu maan poveen, kuten omat vanhempanikin.
Silloin vielä, kun vanhempani elivät, niin joulua laitettiin ja vietettiin.
Enää ei kiinnosta laittaa joulua, kun on yskin, ei oikein ole järkeä, eikä jaksa.
Siksi joulun aika tuntuukin enemmän haikealta, kaupassa käydessä tulee haikea olo, kun näkee iloisia lapsiperheitä ja onnellsia ihmisiä, joilla on puoliso.
Onhan siellä tietenkin yksiäisiäkin ihmisiä, mutta sitä vaan miettii, että taas yksinäinen joulu edessä. Eivät voi aavistaa miltä yksinäiseltä tuntuu jouluna.
Vaikka joulukortteja postilaatikkoon tuleekin sukulaisilta, niin ei se paljon yksinäisyyttä lohduta, vaikka tietenkin muistavat kortin saajaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
No mulla on äiti elossa, jonka luona olen aina käynyt jouluaattona syömässä. Tosin se on vain muutaman tunnin visiitti, syödään ja istuskellaan hetki, ei siinä joulua sen kummemmin "vietetä". Sen jälkeen tulen yksin kotiin, mutta minua se ei erityisemmin ahdista, sillä en ole mikään jouluihminen. Tv:tä katselen, selaan nettiä, otan ehkä pari lasia viiniä... siinähän se joulu kuluu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Sama täällä. En ole vuosiin viettänyt joulua. Taikka olen: olen töissä palvelutalossa. Saa lapsiperheet vapaata jouluna. Ensi vuonna pääsen eläkkeelle. Olen tuumannut, että aloitan vapaaehtoistyön. Jouluna huomaa että on ikäihmisiä joilla ei kukaan käy koskaan
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Juhlapyhät tuntuvat aina pahoilta, silloin se yksinäisyys korostuu, olettamukseni mukaan juuri siksi että niin palavasti sen juhlan tahtoisi läheisensä kanssa viettää ja olla "onnellinen perhe". Uskon että monelle tulee tällainen kohtalo vielä eteen, sellaista sitoutumista suhteisiin enää harvemmin näkee.
Mieluusti kokisin sellaista itsekin,- muulloinkin kuin juhlapyhinä. Sitä jakamista ja yhdessäoloa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
joo yksin joulu menee ja kamalaa on mut pakko jotenkin kestää en tiedä kauanko enää kestää näitä yksinäisiä vuosia ja juhlia ja kaikkia ongelmia jossain vaiheessa varmaan naksahtaa päässä viimeisen kerran ja lähen oman käden kautta eipä tarvii sit enää murehtia näitä yksinäisiä jouluja sun muita turhia juttuja.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Saanko kysyä, mitä ongelmia? Terveyskö?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Et tarvitse ystäviä, vaan tekemistä. Ryhdy opiskelemaan tai etsi työpaikka.
Ilmianna
Jaa
Saako kysyä ForewerAlone, minkä ikäinen olet? Itse olen sietämättömän yksinäinen 36 v nainen pääkaupunkiseudulta. Missä päin itse asut? Minulla on vakavia lapsuuden traumoja. Mitä mieltä olet vakavasti traumatisoituneesta ja psyykkisesti huonosti voivasta naisesta - kelpaisiko?
Ilmianna
Jaa
Niin, kyllä ainakin treffipalstoilta on varmaankin kokolailla mahdotonta löytää seuraa tai edes ystävää, jos on kasvoiltaan keksitasoa, puhumattakaan selkeästi ruma. Se on hyvin pinnallinen ympäristö, jossa naisia ei kiinosta tippakaan päänsisältö enää siinä vaiheessa, jos ei kuva miellytä, vaikka olis kuin yhteistä jne.

Sanoisin, että jos olet hyvin ruma, niin ehkäpä jostain tuolta Aasian maista voisi löytyä nainen, jota kiinostaa muukin kuin ulkonäkö. Eihän se hääviä ole sekään kun ei ole yhteistä kieltä jne.

En tiedä minkä ikäinen olet, mutta kyllä tuohon yksinäisyyteenkin tottuu kun ihminen aidosti alkaa erakoitumaan.. Itselläni oli vaikein ikä siinä 30v hujakoilla ja joulut olivat jotenkin synkkää aikaa viettää yksin, mutta nykyään hieman alta nelikymppisenä ne menee kuin itsekseen ja nautin vaan siitä, että on rentoa ja ei kiirettä mihinkään Joulunpyhinä. Tiedän, että monessa perheessä tämä joulunaika on kuitenkin yhtä helvettiä lähinnä. Päällepäin saattaa joo näyttää, että kaikilla perheellisillä menee kivasti, mutta totuus on stressiä, verenpainetta, riitelyä ja pahaa oloa.

Toivottavasti kuitenkin löydät edes ystävän. Kyllä ihmisellä on hyvä olla edes se yksi ystävä jossain.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Voi hyvinkin löytyä ystävyys/elämänkumppani aasialaisesta naisesta. Aasialaiselle naiselle ulkonäöllä ei ole niin suurta merkitystä, vaan että mies on hellä ja huomioi naisen.
Aiankin omalla paikkakunnallani näkee miehiä, joilla on aasialainen kumppani ja on ihan hyvännäköisiä nämä aasialaiset naiset.
Kieliongelmahan se on suurin, jos kumpikaan ei osaa englanitia.
Itse osaan jonkinverran englannin kieltä, mitä peruskoulussa ja ammattikoulussa aikoinaan opiskeli.
Netistä tulee pakollakin opeteltua englannin kieltä, kun lukee englannikielisiä julkaisuja.
Minulle kelpaisi oikein hyvin aasialainen kumppani.
Suomestakin voi löytää aasialaisen naisen ystäväksi ja kumppaniksi, kun heitä on tänne muuttanut ja osa on yksinäisiä.

Se on aina oma ruljanssi, jos aasiasta elämänkumppanin haluaa tänne suomeen.
Tuntuu aika typerältä, että viranomais taholta yritetään vaikeuttaa, jos yksinäinen mies haaveilee aasialaisesta elämänkumppanista, mutta samaan aikaan maahan otetaan koko ajan uusia pakolaisia, kuten nämä nuoret miehet arabimaista, vaikka eivät tule avioliitto tarkoituksessa ja osa näistä on terroristeja, niin maahan vaan annetaan tulla.
Miksi ei saisi yhtä aasialaista vaimoa maahan, kun samaan aikaan tuhansia pakolaisia ja vielä hyväkuntoisia miehiä, jotka eivät tunne yhtäkään suomalaista, niin tänne vaan avosylin otetaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Uskotaan kohtaloomme, se siinä. Jokaisella meillä on sellainen.
Ilmianna
Jaa
Eiköhän ne suhteet ole loppuneet sen takia, että teillä ei ole ollut tarpeeksi yhteistä.. tuskin kukaan lopettaa suhteita pelkästään ulkonäön takia.. Ei saa luovuttaa, ystävyyden eteen pitää nähdä kauheasti vaivaa.. Hienot videot! =)
Ilmianna
Jaa
Siltä se saattaa tuntua.. toiset saavat helpommin ystäviä, koska heillä on sellainen luonne, että he tulevat toimeen monien kanssa, he ovat äänekkäitä ja näkyviä. He ovat riippuvaisia ihmisistä ja huomionhakuisia. Ihmisiä on erilaisia ja saat olla sellainen kuin olet, tietenkin. Persoonallisuuttaankin pystyy muuttamaan, mutta vaikeaa se on. Onhan se epäreilua, että elämässä aina toisilla on paremmat lähtökohdat kuin toisilla. Toiset menestyvät niiden takia helpommin töissä ja ihmissuhteissa.. toiset ovat kauniimpia/komeampia/ taitavampia/älykkäämpiä/sosiaalisempia.. Jotain voi koittaa tehdä sen eteen, että olisi paljon haluttavampi.. Se, että käpertyy ja masentuu ja synkistelee, ei yleensä lisää ihmisten kiinnostavuutta toista kohtaan. Eivät monet uskalla lähestyä ihmistä vaikka haluaisivatkin, jos kuljet kasvot peitettynä, niin että silmät vain näkyvät ja pukeudut mustaan ja luultavasti viestität, että älkää kukaan tulko juttelemaan. Kannattaa kiinnittää huomio siihen miten käyttäytyy. Avoimet, iloiset ja ystävälliset ihmiset löytävät yleensä seuraa.

https://www.menaiset.fi/artikkeli/hyva-olo/voiko-persoonallisuuttaan-muuttaa-laaja-tutkimus-kumoaa-aiemmat-kasitykset

https://www.menaiset.fi/artikkeli/suhteet/ihmissuhteet/muuttuuko_persoonallisuus_enaa_30_ikavuoden_jalkeen_asiantuntijoiden
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Totta turiset. Ei ystäviä saa, jos vain synkistelee. Loppujen lopuksi tämä elämä on sen verran lyhyt, että ei kannata heittää hukkaan. Eikä katkeroitua..kyllä ystäviä löytyy, jos aktiivisesti etsii. Kokeile vapaaehtoistyötä..siellä on tarvetta ja sama asia yhdistää. Näet samalla miten tosi huonosti joillakin on asiat...rohkeasti vain mukaan!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Nauti omasta rauhastasi, ei maailmassa ole mitään.Hiljenny ja lue teologiaa.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Yksinäisyyteen tuomittu

Olen ollut yksinäinen koko elämäni ajan, mitä nyt muutamia lyhyitä suhteita naisen kanssa, mutta ovat jo ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen loppuneet.
Olen ilmeisesti niin ruma, ettei minulla ole mahdollisuuksia ystävyyteen tai vakavampaan suhteeseen.

https://www.youtube.com/watch?v=loe24Nqa07o

On vähän epätoivoista olla vankina omassa rumassa kehossa.
Vaikka liikutkin päivittäin ihmisten ilmoilla, näet ihmisiä, mutta olet kuitenkin yksin.
Menet ja tulet yksin päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen.
Aika epätoivoista tietää, että 10 vuoden päästä olet yksin, samassa yksinäisyyden tilassa.

Ei ystäviä niin vaan hankita, ystävyys suhdekin vaatii toisen hyväksyntää, eikä kukaan halua olla ruman ihmisen ystävä.
Nykyään liikunkin naamioituneena kasvot peitettyvä mustalla huivilla, vain silmät näkyvät.
Kukaan ei voi tunnistaa minua, kun liikun.
Pukeudun enää tummiin vaattesiin, musta on suosikkiväri, koska yksinöisen ihmsen elämä on mustaa, enää ei ole valoa, eikä väriä elämässä, vain mustaa.....

Alone.....
https://www.youtube.com/watch?v=1-xGerv5FOk

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta