P2P Finland

P2P

Kyseinen yritys lähettelee jälkikäteen 50€ vipeistä maksuhuomautuksia " välityspalkkiosta " ja väittää että alkuperäiset laskut on lähetetty s postilla. Nyt uhkailevat luottotietojen menetyksellä ym. Alkuperäinen lasku on lähetetty nimellä FourFinance Global SA , tosin tilinumeron omistaa P2P Finland Oy. Alkuperäiset laskut aina maksettu ajallaan ja mitään " välityspalkkio " laskuja ei ole edes koskaan tullut. Aina sai uuden lainan kun edellinen oli maksettu eikä koskaan mainittu että olisi avoimia maksuja kun vasta 3 kuukautta jälkikäteen alkoi perintä laskuja tulemaan. Yrityksestä on nyt ilmoitus KKV:lle tehty , saimoin rikosilmoitus. Samalla firmalla useita laina paikkoja ja mainostaa aina lainoja 2250€ saakka vaikka ei kyllä koskaan myönnä kuin 50€ Luotonantaja rekisterissä ei ole. Kannattaa kiertää kaukaa kaikki P2P Finlandin paikat.
Hyvä asiakkaamme,

Alkuperäiset laskut ovat erääntyneet.
Teille on lähetetty päivitetyt laskut sekä ajantasaiset saldot avoimista laskuista maksutietoineen sähköpostitse.
Suosittelemme tilamastanne palvelusta maksamaan välittömästi.
Ystävällisin terveisin,
P2P Finland
Puhelin 0600 03 065
1,98€/min pvm
ark. klo 09-15

99

22050

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VipstaakiOg

      Viron potut huijaa edelleen ja näitä samaa paskaa edustavia sivupuljuja on aika monta, mm. forbeslaina, limiittilainat ja jotain muitakin vielä. Toinen heidän suosima tapa huijata on tekstarilla tuleva ns. tarjous jossa yllyttävät hakemaan heti 50 e tekstarilla joka onkin yllätys yllätys maksullinen. Tai sitten pyytävät klikkaamalla linkkiä jossa lukee alussa smsok.... ja jotain muutakin perässä niin tulos on vissiin sama että laskua kertyy vaan eli älä vaan klikkaa tai lähetä maksullisia txt-viestejä näille rosvoille. Ihan naurettavaa pelleilyä muutenkin kun mainostavat joka sivuillaan lainaavansa 50-2250e mutta kukaan ei voi saada kuin max 50e huikealla 7 päivän maksuajalla. Tällä he rikkovat korkokattolakia ja muitakin asetuksia törkeästi.
      Toisaalta olisi hyvä jos mahdollisimman monet ottaisi tuon 50 euroa heiltä koska oikeuden ennakkopäätöksen mukaan näille huijareille ei tarvitse maksaa takaisin mitään. Saisivat maistaa omaa lääkettään mokomat. Hyvä että on tehty rikos ja muut ilmoitukset näistä kusettajista.

      • Anonyymi

        P29 FILAND EI OLE LÖYTYY SÄHKÖPOSTI ASIAKASPALVELULLE EI VOI OTTA YHTEYSTIEDOT


    • epätiatonenKihniöstä

      Onko Falloslaina tätä samaa rinkiä?
      pyysivät traktorini papereita 100e lainan vakuutena.

      • tiatonenkiukaisista

        EI ole Falloslaina samaa persaukista rypästä. Falloslaina antaa jopa miljoonia ulos mutta nämä huijarit jakaa vaan viittä kynää.


      • Lainaton
        tiatonenkiukaisista kirjoitti:

        EI ole Falloslaina samaa persaukista rypästä. Falloslaina antaa jopa miljoonia ulos mutta nämä huijarit jakaa vaan viittä kynää.

        Ette ole tosissanne, että joku ottaa luottoa firmalta nimeltä falloslaina?

        Jos luotonantajan nimi on käytännössä k*rpälaina, niin eikö teillä oikeasti mikään kello soi päässä, että tämä ei ehkä ole ihan legit firma?


      • Nimikunimi
        Lainaton kirjoitti:

        Ette ole tosissanne, että joku ottaa luottoa firmalta nimeltä falloslaina?

        Jos luotonantajan nimi on käytännössä k*rpälaina, niin eikö teillä oikeasti mikään kello soi päässä, että tämä ei ehkä ole ihan legit firma?

        Ei mitään välii jos vaan saa rahaa.


      • Anonyymi

    • kusetuspulju

      Nämä ei kyllä ole ulosottokelpoisia suomessa enkä usko että luottorekisteriinkään voivat mitään merkitä, sillä täyttä kusetustahan tuo on, eli jätät vaan suosiolla maksamatta ja otat vaikka maksimi rahat vielä heiltä. Todennäköisesti joku rahanpesu yritys kyseessä.

      • Anonyymi

        Mites yhdyssanat?


    • kualeppi57

      Meikäläinen sai viestin aviraperint on kuulema jäänyt lasku maksamatta p2p finlandiin mitenkä otan yhteyttä aviraperint

      • hemmooo

        Sama täällä. En tiedä pitääkö se maksaa vai ei.. en ole kyllä tuollaisesta firmasta mitään lainaa ottanut.. sain pelkästään tekstiviestin. Laitoin sähköpostia aviraperint.


      • UskoJoNyt
        hemmooo kirjoitti:

        Sama täällä. En tiedä pitääkö se maksaa vai ei.. en ole kyllä tuollaisesta firmasta mitään lainaa ottanut.. sain pelkästään tekstiviestin. Laitoin sähköpostia aviraperint.

        Et kai oikeasti voi olla noin s....nan tyhmä? Saat laskun paikasta mistä et ole lainaa ottanut niin mietit vielä näiden täällä olevien viestien jälkeenkin että pitäiskö maksaa?!
        Kerran vielä: Ei pidä maksaa, ovat huijareita. Just sunkaltaisiin ne toivookin törmäävänsä että saisivat rahaa tyhjästä. Jos kukaan ei kävelisi näihin miinoihin niin ei olisi näitä huijareita tekaistujen laskujensa kanssa liikkeellä.


    • japaaa

      Olen saanut monta tekstiviestiä eräpäivän siirrosta jotka pitäisi maksaa p2p finland oy:lle. Viimeisin tuli tänään Aviraperint, joka menee seuraavasti:
      (Nimeni)Maksumuistutus! Maksakaa velkanne heti (P2P Finland Oy vippi ym)
      P2P Finland
      Saldo 14.03
      Viite 22342053007
      Tili: FI3657803820078797
      Onko tämä huijausta? Ei ole sähköpostiin laittanut yhtäkään laskua missä olisi tuo tilinumero, sillä arkistoin kaikki laskuni ja sitä mukaa poistan kun olen maksanut. Täytyykö tämä maksaa?

      • OnEnnakkopäätös

        EI tarvitse maksaa! Pelkkää kusetusta nuo laskut eikä heillä ole oikeutta edes harjoittaa lainaamistoimintaa suomessa ja siksi oikeudessa on tehty aiemmin ennakkopäätöskin jossa Viron huijarit tuomittiin kärsimään tappiona lainaamansa rahat koska lainaajien ei tarvinnut vippejä maksaa lainkaan koska ne oli lainvastaisia. Ihan sama jos pontikkakauppias veisi viinavelat käräjille. Eli älä missään nimessä erehdy maksamaan näille mitään.


      • japaaa

        Okei! Kiitos paljon!


      • Anonyymi

        Minulle on joskus saman tapaisia tekstiviestejä tullut. Päinvastoin mitä viestissä väitetään sähkopostiin roskapostiin ei ole tullut mitään. Katsoin et huomautus lasku vaadittu summa seurailee jo otettua lainaa esim 60 euroa. Viesti voi tulla uudestaan 30 euroisena tai jos on ottanut 150 euroa sitten 150 euroa. En katsonut koskaan maksukehoituksen tili numeroa. Olisiko yrityksessä vuoto. 2 tuhatta euroa P2Plta ei saa vaikka joskus viestiä tullut. Kuluttajahinnat nosseet muutenkin aivan liikaa ettei ei toimi enää hyödyllisesti vain suosilmää


      • Anonyymi
        japaaa kirjoitti:

        Okei! Kiitos paljon!

        Etelä-Suomen Aluehallinto virasto on tehnyt päätöksen 14.12-2020 P2P Oy poistamista
        viraston luotonantajan javertaislaina välittäjä rekisteristä.
        Aluehallinto virasto ei enää katsonut yhtiötä LUOTTEVAKSI
        Aluehallinnon päätös tuli LAINVOIMAISEKSI 16.12-2022!!!!!!
        JOTEN ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET ASIOIKO HUIJARI FIRMAN KANSSA


    • Pate19491

      Sama juttu. Otin yhteyttä poliisiin kyseisestä puljusta ja ilmoittivat että tee rikosilmoitus petoksesta sekä laittomasta uhkailusta niin aloittavat tutkinnan sekä sulkevat tilit ja verkkosivut.

      • VipstaakiOg

        Nyt on oikeaa puhetta ja toimintaa!
        Viron pottujen huijauksille pitää saada loppu.


    • ApuaTyhmälle

      Kertokaapas viisaamat, otin tuolta P2P Finland Oy:sta aikanaan 20€. No sieltä tuli lasku, että lainanne maksu on myöhässä ja tietenkin mukana tuli lasku. No laskulle oli eräpäivä 15.12.2017. Eilen 4.12.2017 tuli viesti puhelimeen, että lasku on siirtynyt Avira Perinnälle.

      Eli kysymys kuuluu, että voiko ensin laskulla oli eräpäivä 15.12, mutta lasku sitä ennen onkin siiretty jo perintään?

      • VipstaakiOg

        Helppo vastaus kuuluu että ihan sama mitä nuo keksii koska mitään heidän laskuja ei tarvitse maksaa. Laitonta toimintaansa jatkavat ihan turhaan koska eivät pysty oikeudessa vaatimaan saataviaan. Ei oikeita eikä keksimiään.


    • Ajiesorpo

      Samat tyypit valdo ja Eero olivat requista Oy perintäfirman puikoissa avi hylkäsi toimiluvan koska perintä ole perintälain muksista

      • Anonyymi

        myös tuli perintäkirje P2P 51,13 kaikki jo maksettu.Jo 3 kuukautta sitten taitaa olla laiton yritys


    • nsjffen

      Eli siis mulle alkaa nyt sateleen tämmösii säpöi, kun oon mennyt ottaan vippiä kyseiseltä firmalta? Ja viel kolmesta eri paikasta

    • Olenkokusessa

      Olen ottanut muutaman kerran greditgurusta. Maksanut osan pois ja nyt on tullut että Perintä kuluja on jokaisessa laskussa 60e, laskuja on 5 jotka olleet alunperin 10e. (ovat nyt 70-80€)Maksoin silloin niin leikkelivät vähän jokaisesta ja korko kasvaa laskuissa. Tarvitseeko mun maksaa ne pois? Tekstiviestillä tuli että maksuhäiriömerkintä tulee jos en heti maksa melkein 500e. Voivatko ne laittaa merkinnän luottotietoihin? Ja laskuissa on eräpäivää jäljellä.

    • Maksankovaikoenkö

      Maksoin noille nuo välityspalkkiot 2.1.2018 korkeineen 11.02€, 5kpl nyt viikko takaperin tuli niiltä laskuja noista välityspalkkioista huomautuiskuluista ja perintäkuluista yht 270€ mutta jaahas kun olen jo maksanut fourfinance global sa lle kyseiset palkkiot niille silti laittelivat mulle nuo laskut vaikka maksoin ne 2.1.2018.... Laitoin sähköpostia niille ja vastaus on -

      Hyvä asiakkaamme,

      Avoinna ovat:
      Viitenro: blaablaa summa: 46.12 euroa, eräpäivä 2018-03-28,
      Viitenro: blaablaa summa: 56.13 euroa, eräpäivä 2018-03-27,
      Viitenro: blaablaa summa: 56.13 euroa, eräpäivä 2018-03-27,
      Viitenro: blaablaa summa: 41.09 euroa, eräpäivä 2018-03-14,
      Viitenro: blaablaa summa: 41.09 euroa, eräpäivä 2018-03-14,

      Yhteensä: 272.60 euroa.

      Liitteenä annetut maksut on lyhennetty velasta jo silloin, kun olette ne maksanut.
      Pyydämme laskut maksamaan ajallaan.

      Väittää että olen muka maksanut lyhennyksiä niistä vaikka maksoin kaikki kokonaan

      • ÄläHukkaaRahojasi

        Älä nyt vaan maksa, Johan noiden lainakioskitkin on laitettu kiinni kun eivät toimi sääntöjen mukaan.
        Sulta ja monilta muilta yrittävät vielä viimeiseen saakka kyniä rahoja joita eivät ole oikeutettuja perimään. Huoletta voit heittää roskiin tai poistaa s-postista ellet sitten säästä poliisia varten todisteina.


    • SinunaTekisin

      KKV:lle ilmoituksen ja poliisille, samoin kuin viestiketjun aloittanut henkilö...

    • Maaaaa

      Syyskuusta asti tullut viestejä ja alko 10e välityspalkkiosta. En maksanut kun ei ollut ikinä tullut alkuperäistä laskuakaan. Nyt summa oli viime viikolla 480e vähä on kovat korot. En ole maksanut eikä tarvi maksaakkaan sanoi kuluttajasuoja.

    • Saneboi

      Niin, olen ottanut vippiä limiittilainat.fi, ja se firma on vissiin joku suomen rahoitusyhtiö oy, joten pitääkös tuolle maksaa laskut, vai onko sekään laillinen firma, et tarviikohan nuita maksaa pois? En haluais mitään luottohäiriömerkintää ainakaan jos jätän maksamatta, joten valaiskaa minua.

      • Jokinmättää

        Kyllä Suomen Rahoitusyhtiö Oy kuuluu Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämästä luotonantajarekisteristä löytyy. Kun olet kerta pikavippiä sieltä ottanut ja epäilet korkokulujen rikkovan ns. korkokattolakia, sinulla on vaihtoehtona:

        Riitauta korkokustannukset, jolloin oikeudessa arvioidaan, ylittävätkö ne alle 2000 luotoille asetetun korkokaton, jonka seurauksena oikeus voi mitätöidä korkokulut, mutta lainattua PÄÄOMA tulee silti aina maksaa velkojalle.

        Koko yritys ja sen lukuisat nettisivut missä on aina samat tiedot herättää minussa aika kovaa epäilystä tuon yrityksen toiminnan luotettavuudesta tai ainakin mitä täällä siitä on keskusteltu: https://www.lainakeskustelu.fi/keskustelualue/aihe/fourfinance-global-sa-huijaus/


    • Tutkija10

      P2PFinland samaa puljua eurovipin, finncreditin, Viking lainan kanssa???

      • JuuOn

        Jep, taitaa olla.


    • Vanaja

      Maksoin 813612170010 toisella viitteellä 913612170010 samalla kun maksoin se 50€ vipin 6/1-2019 pitäisi olla selvä teille ja laitoin 20€ 15€ tilalle tilille joko ymmärätte tv! [email protected]!

    • Anonyymi

      siis jos on maksanu vipin pois miten voi tulla maksuhuomautuksia ,voiko lainasopimuksen perua kirjallisesti 14 päivän sisällä sopimuspäätöksestä ,tietääkö kukaan

      • Anonyymi

        Siksi koska kusettavat tyhmiltä rahat pois. Lähettävät laittomia muistutuksia ja laskuja.

        Lainasopimuksen voi perua kirjallisesti 14 päivän sisällä, mutta korot ja kulut on maksettava siihen asti kunnes on palauttanut rahat.


    • Anonyymi

      Otin tänää 30€ lainan smsok.FI yritykseltä eikä sieltä tullut mitää tilinumeroa tai viitenumeroa mihin voi maksaa takaisin mitä teen? Auttakaa

      • Anonyymi

        Tuliko sieltä mitään tilinumeroa, mihin voi maksaa? Itse otin saman :)


    • Anonyymi

      Olisi pitänyt lukea aikaisemmin näitä kommentteja Finland Oy. Otin 50 e maksoin laskut ja lisää vaan tulee. Tietääkö kukaan sähköposti osoitetta ??? se mikä sivulla on ei ole edes oikea...soittaminen hirveän kallista jatkossa kierrän tämän firman kaukaa..

      • Anonyymi

        Ei tarvitse maksaa


    • Anonyymi

      Voi kiitos ❤️👍🏼

    • Anonyymi

      Ei kai toi P2P ole enää toiminassa, eikö joku virolainen vai mikä lie ostanut P2P ja Suomen rahoitus Oy:n saatavat.

      • Anonyymi

        On edelleen toiminnassa. Myöntävät vain vanhoille asiakkaille tällä hetkellä.


    • Anonyymi

      Seifest oy pyytää nyt maksamaan rahaa baltialaiselle tilinumerolle.
      Todella luottamusta herättävää.

      • Anonyymi

        Itse tuli tyhmyyksissäni otettua tuolta lainaa noh eivät ole vielä mitään maksaneet ja toivottavasti eivät maksa kun tänne tulin lukemaan näitä juttuja olisi pitänyt ensin googlettaa tuo firma


      • Anonyymi

        Minä tein tuon Seifestin kanssa maksusuunnitelman. Minulla on tallessa kaikki vippifirman laittamat maksumuistutukset.Yli kaksi vuotta maksu myöhässä,yritin aiemmin kysellä maksusuunnitelmaa, olisi pitänyt jonnekin ulkomaille laittaa suunnitelma ehdotus kirjeitse,mutta nyt on suunnitelma tehty ja yksi velka maksettu pois.


    • Anonyymi

      Ulkomaille?

      • Anonyymi

        Muistaakseni Luxemburgiin olisi pitänyt kirjoittaa ja ehdottaa maksusuunnitelmaa.


    • Anonyymi

      Olen tuolta vippit.fi ottanut pienlainoja ja ajallaan maksellut. Nyt on monena päivinä laskuja kolissut sähköpostiin. Osassa laskun päiväykset 2viikkoa etukäteen siis siitä mikä kalenteripäivä oikeasti menossa. Laskin että 6 ylimääräistä laskua tullut 10päivässä. Siis samoilla viitenumeroilla laskut mutta eri päivinä kilisseet sähköpostiin.

      • Anonyymi

        Juu, pitäis maksaa , tilinro on Latviaan vai oliko Liettuaan. Summa vaihtuu jatkuvasti viestin mukaan, joskus 22- tai 135-, 55-, 200- euroa, näitä tullut jo n.2-3-vuotta ja senttiäkään en ole heiltä lainaa ottanut, eikä mikään perintätoimisto tai ulosottomies ollut minuun yhteydessä koska en ole maksanut. Siis elkää maksako sinne mitään.


    • Anonyymi

      Itse otin 50e lainaa ja maksoin ensimmäisen erän jonka jälkeen sähköpostissa olevissa laskuissa muuttuivat p2p tilinumerot laskuissa aivan toiseksi. Kyselin aspan kautta tätä ja ei köydy ensimmäistä erää mistään. Myöskin portaalin kautta oli tilinumerot muuttuneet. Otin kuvat kyseisistä ”uusista” laskuista ja maksoin nämä joilla kuittasin lainat maksetuksi sekä myöskin näistä kuiteista sekä portaalista, että jokaisessa täsmää tilinumerot yms kaikki. Nyt odotetaan tulosta. Nämä lähetetty myös aspaan. Jos ei onnistu niin lähtee juttu etiäppäin.

      • Anonyymi

        p2p finland / lainamaan. f i / vippit. f i ja kaikki muutkin yleensä roskapostikansiosta löytyvät viestit ovat näiden nynnyjen, läskien porsaiden eri peitefirmoja, joiden laskutusta hoitaa rqtieto. f i/requisita. f i. tästä sivustosta (WHOIS.COM) voitte katsoa löytyykö sivusta yhtenäisyyksiä näiden luusereiden metkuihin, jos oikeasti olet ottamassa rahaa epäilyttävästä paikasta. https://www.whois.com/whois/lainamaan.fi ainakin aiemmin joku naurettava lakifirma hasa-bros. kuulostaa joltain 15 vuotiaiden larppileikiltä,mutta ihan aikuisia surkeita, selkäänsä ansaitsevia luusereita koko porukka. haha saivat tuossa pari vuotta sitten 100k (mahtaa vituttaa, kirjoitan tän pilke silmäkulmass tiedän et luet tän luuseri) mätkyt ja homma näköjään jatkuu. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9560f4b1-3fc0-4c1d-acd5-66e50c0172cf ~~Sikälimikäli olet oikeasti ottanut lainaa ja pyytävät korkoja ja/tai tilinumerovaihtuu ym, niin suoraan vaan poliisille puhelinsoittoa niin saavat nama pellet vahan lisäa mätkyja. Näiden luusereiden koko toimintaperiaate perustuu juuri tuohon puhelinpaeivistysmaksuun eli mikä tahansa olikaan tilanne niin älkää missaeaean nimessä soittako sinne, cmon 3€/minuutilta. älkää sortuko tuohon eli älkää pliis myykö yhteystietojanne tälläisille RIKOLLISILLE. varmaan myöntäisivät rahaa ihan tekastuillekkin nimille, ja jos tuolta jotain hiluja saatte, niin onnittelut, sait juuri 20-50€ ilmaista rahaa myymällä tietosi. kyllä toi porukka on koht kivensisällä, sanokaa mun sanoneen. tosiaan soittakaa vaan kyttikselle ja sanokaa et ne rqtiedon tyypit taas vauhdissa ja toistan ÄLKÄÄ soittako siihen numeroon, ÄLKÄÄ antako tietojanne. ;);) t tietsikkaetyyppi joka tietaeae


    • Anonyymi

      Outo.

    • Anonyymi

      Joo... joskus vuosi sitten tuli pitkästä aikaa viesti että saat 50€ vipin vastaamalla tähän viestiin...jne. kokeilin ja vastasin, mutta mitään rahoja ei koskaan tullut.
      Nyt tämä P2P yrittää periä takaisin rahoja joita en koskaan ole saanutkaan.
      Täysin epämääräisiä summia ja eräpäivät
      Joko heti tai kolmen päivän päästä, joka kerta joko pienempi tai suurempi kuin edellinen summa. Joskus 12.50€ , 21.50€,
      17.95€, ei ole isoja summia mutta ei niistä pääse eroon kuitenkaan.
      Eli jos maksaa niin luulen että ne yrittää lypsää lisää . Nyt kun olen lukenut muiden kommentit asiasta niin varmistui että kyseessä on huijaus yritys ja kun ei maksa niin minkäs tekevät. Kai siitä pitäisi tehdä
      Ilmoitus/rikosilmoitus , itse pystyn kuitenkin todistamaan että niitä rahoja ei koskaan tullut tilille. Ikinä ei kannata ottaa mitään vippejä ainakaan jotain txt vippejä.

    • Anonyymi

      Itse otin eilen tyhmyyksissäni vippit.fi sivun kautta 50e. Lähinnä nyt pelottaa se että huijattiinko multa jotkut pankkitunnukset tai jotain ja joku päivä tili tyhjenöö. Rahoja ei ole tullut tilille mutta en hokannutkaan ottaa sitä express toimitusta joten rahat pitöisi tulla 3 pankkipäivän kuluessa

      • Anonyymi

        Minä olen ollut tyytyväinen Vippit.fi -palveluun, pari kertaa ottanut 50 € vipin. Rahat olleet aina seuraavana päivänä tilillä. Näitä pieniä pikalainaa tarjoavia yrityksiä ei juurikaan enää ole, paitsi tuo Nanolaina, mutta sinne pitäisi olla säännölliset palkkatulot ja esittää siitä 3 kk tiliote. Opiskelijana ei ole säännöllisiä palkkatuloja.


    • Anonyymi

      Kuinka teiltä voi joku muu saada pikavippejä toisen nimellä. Olenko silloin maksuvelvollinen vaikka en itse niitä ole ottanut ja rikos ilmoitus on tehty asiasta

    • Anonyymi

      P2p jokaista vippiä kohti tulee kaksi laskua. Tähän asti olen pitänyt käytäntöä tavallisena. Nyt ovat jostain syystä lopettaneet lainapalvelun.

    • Anonyymi

      No teitkö sillain tyhmästi ja näytit kikulia?

    • Anonyymi

      Mites noi yhdyssanat?

    • Anonyymi

      Otin kyseisestä puljusta 30e vipin ja raha tuli kyllä heti tilille. Kaksi laskua tosiaan näkyi olevan tämän hetken tietojen mukaan takaisinmaksettavaa olisi 46.50e. Numero josta vahvistusviesti tuli oli kukasoitti.fi -sivuston mukaan vaarallinen eli saa nyt nähdä mitä paskaa tästä seuraa.

    • Anonyymi

      Tuli maksumuistutus jossa uhattiin maksuhäiriömerkinnällä ellei heti maksa laskua vaikka laskussa oli eräpäivään vielä 10 päivää matkaa. Lähettävät kaksi laskua aina jossa toisessa oli eräpäivä aijemmin jonka olin kyöläkin maksanut ajallaan. Tosi outo firma kun sähköposti asiakaspalvelua ei ole ja kun numeroon koitin soittaa joka ensinnäkin olis ollut helvetin kallista ja toiseksi en edes pystynyt jostakin syystä soittaa sinne?

      • Anonyymi

        Joo niin tuli itellekki, laitoin sähköpostia mutta vastaus oli : Hyvä asiakkaamme, Kiitos lähettämästäsi viesti.

        Eräpäivään oli kuitenkin 17päivää :D

        Maksoin pois kyl äsken mutta, itseportaalin kautta. En niillä tiedoilla mitkä viestissä oli.


      • Anonyymi

        Viestissä luki et lasku on lähetetty sähköpostiin mutta, ei näkynyt :D


      • Anonyymi

        Noniin, vastasivat sähköpostiin. "Tekstiviestit ovat mennyt kaikille asiakkaille. Pahoittelemme aiheutunutta haittaa"


      • Anonyymi

        Mulle tuli kanssa tänään tommoinen viesti ja eräpäivään ois aikaa vielä 20 päivää :(


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo niin tuli itellekki, laitoin sähköpostia mutta vastaus oli : Hyvä asiakkaamme, Kiitos lähettämästäsi viesti.

        Eräpäivään oli kuitenkin 17päivää :D

        Maksoin pois kyl äsken mutta, itseportaalin kautta. En niillä tiedoilla mitkä viestissä oli.

        Onko niillä joku sähköpostiosoitekkin? Jos niin mikä? Ite en oo löytänyt yhteystiedoista muuta kuin sen (kalliin) puhelinnumeron. Mulle tuli kanssa tänään viesti jossa uhkailtiin luottotietojen menetyksellä jos avointa laskua ei maksa HETI. Eräpäivään olisi kuitenkin vielä n 2 viikkoa aikaa. Onkohan tää nyt jotain huijausta vai ei? Viestissä oli kyllä esim aivan oikea summa joka täytyisi maksaa mutta eräpäivään on vielä aikaa. En kyllä jatkossa enää ota kyseiseltä firmalta lainaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noniin, vastasivat sähköpostiin. "Tekstiviestit ovat mennyt kaikille asiakkaille. Pahoittelemme aiheutunutta haittaa"

        Sellasta 😂 Itekkin vaan nopeesti maksoin pois itsepalvelun kautta ku ei kiinnostelis turhat merkinnät. Ihme säätöä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sellasta 😂 Itekkin vaan nopeesti maksoin pois itsepalvelun kautta ku ei kiinnostelis turhat merkinnät. Ihme säätöä!

        Voit tehdä aluehallintovirastolle ilmoituksen, jos epäilet, että P2P Finland Oy edelleen myöntää kuluttajaluottoja tai välittää vertaislainoja. Aluehallintoviraston tietojen mukaan yhtiö on toiminut esimerkiksi verkkosivustoilla vippit.fi, avippi.fi ja lainamaan.fi.

        Etelä-Suomen aluehallintovirasto on 14.12.2020 tehnyt päätöksen P2P Finland Oy:n poistamisesta viraston luotonantaja- ja vertaislainanvälittäjärekisteristä. Aluehallintovirasto ei enää katsonut yhtiötä luotettavaksi. Aluehallintoviraston päätös tuli lainvoimaiseksi 16.12.2022, kun korkein hallinto-oikeus ei myöntänyt P2P Finland Oy:lle valituslupaa rekisteristä poistamista koskevassa asiassa. P2P Finland Oy ei enää saa myöntää kuluttajaluottoja eikä välittää vertaislainoja.

        Jos epäilet, että P2P Finland Oy edelleen myöntää kuluttajaluottoja tai välittää vertaislainoja, voit tehdä aluehallintovirastolle ilmoituksen vapaamuotoisesti sähköpostilla [email protected]. Ilmoituksessa olisi hyvä olla sekä tietoa ja näyttöä siitä, milloin kuluttajaluotto on myönnetty että esimerkiksi jäljennös luottosopimuksesta.

        Aluehallintovirasto valvoo, että luotonantajat ja vertaislainanvälittäjät noudattavat toiminnassaan kuluttajansuojalakia ja hyvää luotonantotapaa sekä ovat rekisteröityneitä ja täyttävät rekisteröinnin edellytykset. Virasto turvaa osaltaan lakien mukaiset palvelut luotonantajien ja vertaislainanvälittäjien asiakkaille sekä yhtäläiset toimintamahdollisuudet alan toimijoille.


    • Anonyymi

      Ihmettelin kanssa viestiä mikä tuli tänään ja eräpäivään aikaa.

    • Anonyymi

      Minäkin sain aamulla tekstiviestin ja uhkauksia luottotietojen menetyksestä ym. jos en heti maksa laskua. Eilen sain pikalainan heiltä ja eräpäivät 4 viikon kuluttua. Talvella ja keväällä otin pikalainan heiltä ja ajallaan maksoin takaisin. Kai täytyy laittaa noille sähköpostia en kylläkään sp- osoitetta löytänyt ja nuin törkeän kalliisiin puhelinnumeroihin en kyllä soita! Taitaa olla huijausta ?

    • Anonyymi

      Luulis riittävän jos eräpäivään mennessä maksaa. Sitten eri juttu jos jotain maksuhuomautuksia aiheetta tulee. Elikä maksaa vipin pois.

    • Anonyymi

      Sama täällä. Ei heille riitä kaksoislaskutus vaan yhdestä vipistä tulee lukuisia eri laskuja ja eri viitteillä ettei niitä voi yhdistää mistä on kysymys. Ilmoitus k.o firmasta lähtenyt viranomaisille.

    • Anonyymi

      Sama. Rikosilmoitus tehty. Ei jaksa enää vääntää niiden kanssa.

    • Anonyymi

      Toimivat Liettuassa ja Latviassa.

      • Anonyymi

        hain jostain pikku lainafirmasta netin kautta lainaa jota en saanut. Nyt sain laskun sähköpostiin 10 euroa, jossa on laskun perusteena lainanhaku. Siis pitäisi maksaa lainan hakemisesta, jota ei edes myönnetty. Voisko tämän laskun vaan jättää maksamatta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        hain jostain pikku lainafirmasta netin kautta lainaa jota en saanut. Nyt sain laskun sähköpostiin 10 euroa, jossa on laskun perusteena lainanhaku. Siis pitäisi maksaa lainan hakemisesta, jota ei edes myönnetty. Voisko tämän laskun vaan jättää maksamatta

        jätä maksamatta. Minulle tuli myös uhkaus ja 5€ lasku vaikka en mitään lainaa sieltä hakenut tai ottanutkaan. Huijareita
        Kokeilevat kepillä jäätä


    • Anonyymi

      Mitäs tämä on?

      Mulle tuli kyseisestä paikasta 5e lasku, jossa lukee lainanhaku. En ottanut lainaa.

    • Anonyymi

      Kuulostaa hyvin hämärältä kun tätä ketjua lukee. Pitäisikö viranomaisten tarkastaa onko tällä yrityksellä toimilupaa tai toiminnan edellytyksiä suomessa.

    • Anonyymi

      Niin mikäs siinä jos siirtävät rahoja ja ihmiset maksavat takaisin mutta epämääräiset laskut jos tulee.

    • Anonyymi

      Mulle tuli kanssa tänään 5e lasku "lainanhakumaksu" jätänkö suosiolla maksamatta? mitään lainaa en siis kyseisestä lafkasta oo ottanut. Pitäiskö asiaa viedä eteenpäin?

      • Anonyymi

        sama homma itsellä, nyt oli 5e lasku noussut 10e laskuksi


    • Anonyymi

      Minullekkin tuli viime viikolla 5€ lasku sähköpostiin lainan hausta jota en ole tehnyt. Tänään tuli 10€ lasku.

      • Anonyymi

        Vielä vaan jengi täällä pähkäilee pitäisikö maksaa hatusta vedettyjä laskuja jotka on keksinyt firma jolla ei edes ole lupaa toimia Suomessa lainanantajana!!

        Miksette usko itsestäänselvää asiaa että niille EI TARVITSE MAKSAA YHTÄÄN MITÄÄN!

        Älkää menkö samaan vanhaan halpaan enää, jos maksatte meni rahat täysin hukkaan mutta voitte olla varmoja että nuo huijarit laittaa teille yhä uusia laskuja jos kerrankin niille olette jotain maksua laittaneet!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä vaan jengi täällä pähkäilee pitäisikö maksaa hatusta vedettyjä laskuja jotka on keksinyt firma jolla ei edes ole lupaa toimia Suomessa lainanantajana!!

        Miksette usko itsestäänselvää asiaa että niille EI TARVITSE MAKSAA YHTÄÄN MITÄÄN!

        Älkää menkö samaan vanhaan halpaan enää, jos maksatte meni rahat täysin hukkaan mutta voitte olla varmoja että nuo huijarit laittaa teille yhä uusia laskuja jos kerrankin niille olette jotain maksua laittaneet!

        Jep, paitsi luottotiedot meni


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep, paitsi luottotiedot meni

        Eikö ensin pitäisi tulla kirje perintätoimistosta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep, paitsi luottotiedot meni

        miten on mahdollista kun heillä ei ole enää ollut lupaa myöntää lainoja 16.12.2022 jälkeen, mites maksujen suunta kun ovat myöntäneet ilman lupia lainoja :DD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        miten on mahdollista kun heillä ei ole enää ollut lupaa myöntää lainoja 16.12.2022 jälkeen, mites maksujen suunta kun ovat myöntäneet ilman lupia lainoja :DD

        Sain vippit.fi 2 x 50 e lainan 20.1 eli pulju oli jo lainakiellossa. Laskut tulleet, myös pikasiirtopalvelusta 16€. Noissa kohta eräpäivä, ei kai laskuja tarvitse maksaa jos firma oli jo poistettu luotonmyöntäjärekisteristä kun laina otettu??!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sain vippit.fi 2 x 50 e lainan 20.1 eli pulju oli jo lainakiellossa. Laskut tulleet, myös pikasiirtopalvelusta 16€. Noissa kohta eräpäivä, ei kai laskuja tarvitse maksaa jos firma oli jo poistettu luotonmyöntäjärekisteristä kun laina otettu??!!

        Joo taitaa mennä niiden tappioksi. Joten jätä maksamatta suosiolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö ensin pitäisi tulla kirje perintätoimistosta?

        Itselle tuli tänään myös Asiakastiedolta viesti merkinnän rekisteröinnistä, päivätty 31.1. ja tietolähde P2P Finland. Ei ensimmäistäkään paperista laskua tai minkäänlaista kirjettä. Ei sen kai ihan näin pitäisi mennä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itselle tuli tänään myös Asiakastiedolta viesti merkinnän rekisteröinnistä, päivätty 31.1. ja tietolähde P2P Finland. Ei ensimmäistäkään paperista laskua tai minkäänlaista kirjettä. Ei sen kai ihan näin pitäisi mennä.

        Ei voi mennä noin. Tuo on laitonta. Kyllä siitä pitäisi ensin kirje tulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei voi mennä noin. Tuo on laitonta. Kyllä siitä pitäisi ensin kirje tulla.

        P2P on sitä mieltä että sähköpostitse lähetetty tavallinen lasku / muistutus riittää, ja kai se sitten pienellä jossain sopimuksessa lukeekin.


    • Anonyymi

      Hain lainaa jota ei myönnetty mutta tuli 5€ lainanhakulasku? voiko lainanhausta muka veloittaa jos ei lainaa edes saa?

      • Anonyymi

        Oliko muistaakseni vippi. Fi josta tulee vitosen kulut kun kokeilee edes sitä. Taitaa olla piilotettu sinne ehtoihin. Kannattaa lukea ehdot ja käyttää msksuttomia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko muistaakseni vippi. Fi josta tulee vitosen kulut kun kokeilee edes sitä. Taitaa olla piilotettu sinne ehtoihin. Kannattaa lukea ehdot ja käyttää msksuttomia.

        Voit toki käydä lähimmässä kännykkä liikkeessä ja yrittää avata liittymää. Jos toteavat ettei luottotiedot natsaa vaan pyytävät vakuus maksua niin tiedät ja säästät tuon femman. Itselläni on liittymä, luottotiedoista en mene takuuseen.. Välillä menee veronpalautukset ulosottoon.. Sitten voi mennä parivuotta ettei mene ja sitten taas menee..? Nyt on ollut taas hiljaista enkä rupea tiedustelemaan onko siellä vai eikö ole otettavaa? Papereita maksetuista ulosotoista minulta ei löydy koska tuhosin läjäpäin vuosienvarrella kertynyttä paperia mitä ei voi heittää lehtiroskikseen.. Sotut jne.. tiedot. Elokuussa näkee taas meneekö vai eikö mene?


    • Anonyymi

      Mikäs meininki tällä hetkellä? Itselle tuli merkintä, ja ei mitään käryä mistä lähteä purkamaan tilannetta, kun ei P2P:ta tavoita mistään. Ideoita? Avi ja Finanssivalvonta kysytty, avuttomia.

    • Anonyymi

      Tarviiko laskut maksaa täh.

      • Anonyymi

        Se tulee monelle yllätyksenä, että velat joutuu maksamaan ehtojen mukaisesti takaisin.


    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2844
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      530
      2692
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1865
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1837
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1748
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1312
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      89
      1135
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      60
      1129
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1102
    Aihe