P2P Finland

P2P

Kyseinen yritys lähettelee jälkikäteen 50€ vipeistä maksuhuomautuksia " välityspalkkiosta " ja väittää että alkuperäiset laskut on lähetetty s postilla. Nyt uhkailevat luottotietojen menetyksellä ym. Alkuperäinen lasku on lähetetty nimellä FourFinance Global SA , tosin tilinumeron omistaa P2P Finland Oy. Alkuperäiset laskut aina maksettu ajallaan ja mitään " välityspalkkio " laskuja ei ole edes koskaan tullut. Aina sai uuden lainan kun edellinen oli maksettu eikä koskaan mainittu että olisi avoimia maksuja kun vasta 3 kuukautta jälkikäteen alkoi perintä laskuja tulemaan. Yrityksestä on nyt ilmoitus KKV:lle tehty , saimoin rikosilmoitus. Samalla firmalla useita laina paikkoja ja mainostaa aina lainoja 2250€ saakka vaikka ei kyllä koskaan myönnä kuin 50€ Luotonantaja rekisterissä ei ole. Kannattaa kiertää kaukaa kaikki P2P Finlandin paikat.
Hyvä asiakkaamme,

Alkuperäiset laskut ovat erääntyneet.
Teille on lähetetty päivitetyt laskut sekä ajantasaiset saldot avoimista laskuista maksutietoineen sähköpostitse.
Suosittelemme tilamastanne palvelusta maksamaan välittömästi.
Ystävällisin terveisin,
P2P Finland
Puhelin 0600 03 065
1,98€/min + pvm
ark. klo 09-15

31

2517

Vastaukset

 • Viron potut huijaa edelleen ja näitä samaa paskaa edustavia sivupuljuja on aika monta, mm. forbeslaina, limiittilainat ja jotain muitakin vielä. Toinen heidän suosima tapa huijata on tekstarilla tuleva ns. tarjous jossa yllyttävät hakemaan heti 50 e tekstarilla joka onkin yllätys yllätys maksullinen. Tai sitten pyytävät klikkaamalla linkkiä jossa lukee alussa smsok.... ja jotain muutakin perässä niin tulos on vissiin sama että laskua kertyy vaan eli älä vaan klikkaa tai lähetä maksullisia txt-viestejä näille rosvoille. Ihan naurettavaa pelleilyä muutenkin kun mainostavat joka sivuillaan lainaavansa 50-2250e mutta kukaan ei voi saada kuin max 50e huikealla 7 päivän maksuajalla. Tällä he rikkovat korkokattolakia ja muitakin asetuksia törkeästi.
  Toisaalta olisi hyvä jos mahdollisimman monet ottaisi tuon 50 euroa heiltä koska oikeuden ennakkopäätöksen mukaan näille huijareille ei tarvitse maksaa takaisin mitään. Saisivat maistaa omaa lääkettään mokomat. Hyvä että on tehty rikos ja muut ilmoitukset näistä kusettajista.

 • Onko Falloslaina tätä samaa rinkiä?
  pyysivät traktorini papereita 100e lainan vakuutena.

  • EI ole Falloslaina samaa persaukista rypästä. Falloslaina antaa jopa miljoonia ulos mutta nämä huijarit jakaa vaan viittä kynää.


  • tiatonenkiukaisista kirjoitti:

   EI ole Falloslaina samaa persaukista rypästä. Falloslaina antaa jopa miljoonia ulos mutta nämä huijarit jakaa vaan viittä kynää.

   Ette ole tosissanne, että joku ottaa luottoa firmalta nimeltä falloslaina?

   Jos luotonantajan nimi on käytännössä k*rpälaina, niin eikö teillä oikeasti mikään kello soi päässä, että tämä ei ehkä ole ihan legit firma?


  • Lainaton kirjoitti:

   Ette ole tosissanne, että joku ottaa luottoa firmalta nimeltä falloslaina?

   Jos luotonantajan nimi on käytännössä k*rpälaina, niin eikö teillä oikeasti mikään kello soi päässä, että tämä ei ehkä ole ihan legit firma?

   Ei mitään välii jos vaan saa rahaa.


 • Nämä ei kyllä ole ulosottokelpoisia suomessa enkä usko että luottorekisteriinkään voivat mitään merkitä, sillä täyttä kusetustahan tuo on, eli jätät vaan suosiolla maksamatta ja otat vaikka maksimi rahat vielä heiltä. Todennäköisesti joku rahanpesu yritys kyseessä.

 • Meikäläinen sai viestin aviraperint on kuulema jäänyt lasku maksamatta p2p finlandiin mitenkä otan yhteyttä aviraperint

  • Sama täällä. En tiedä pitääkö se maksaa vai ei.. en ole kyllä tuollaisesta firmasta mitään lainaa ottanut.. sain pelkästään tekstiviestin. Laitoin sähköpostia aviraperint.


  • hemmooo kirjoitti:

   Sama täällä. En tiedä pitääkö se maksaa vai ei.. en ole kyllä tuollaisesta firmasta mitään lainaa ottanut.. sain pelkästään tekstiviestin. Laitoin sähköpostia aviraperint.

   Et kai oikeasti voi olla noin s....nan tyhmä? Saat laskun paikasta mistä et ole lainaa ottanut niin mietit vielä näiden täällä olevien viestien jälkeenkin että pitäiskö maksaa?!
   Kerran vielä: Ei pidä maksaa, ovat huijareita. Just sunkaltaisiin ne toivookin törmäävänsä että saisivat rahaa tyhjästä. Jos kukaan ei kävelisi näihin miinoihin niin ei olisi näitä huijareita tekaistujen laskujensa kanssa liikkeellä.


 • Olen saanut monta tekstiviestiä eräpäivän siirrosta jotka pitäisi maksaa p2p finland oy:lle. Viimeisin tuli tänään Aviraperint, joka menee seuraavasti:
  (Nimeni)Maksumuistutus! Maksakaa velkanne heti (P2P Finland Oy vippi ym)
  P2P Finland
  Saldo 14.03
  Viite 22342053007
  Tili: FI3657803820078797
  Onko tämä huijausta? Ei ole sähköpostiin laittanut yhtäkään laskua missä olisi tuo tilinumero, sillä arkistoin kaikki laskuni ja sitä mukaa poistan kun olen maksanut. Täytyykö tämä maksaa?

  • EI tarvitse maksaa! Pelkkää kusetusta nuo laskut eikä heillä ole oikeutta edes harjoittaa lainaamistoimintaa suomessa ja siksi oikeudessa on tehty aiemmin ennakkopäätöskin jossa Viron huijarit tuomittiin kärsimään tappiona lainaamansa rahat koska lainaajien ei tarvinnut vippejä maksaa lainkaan koska ne oli lainvastaisia. Ihan sama jos pontikkakauppias veisi viinavelat käräjille. Eli älä missään nimessä erehdy maksamaan näille mitään.


  • Okei! Kiitos paljon!


 • Sama juttu. Otin yhteyttä poliisiin kyseisestä puljusta ja ilmoittivat että tee rikosilmoitus petoksesta sekä laittomasta uhkailusta niin aloittavat tutkinnan sekä sulkevat tilit ja verkkosivut.

  • Nyt on oikeaa puhetta ja toimintaa!
   Viron pottujen huijauksille pitää saada loppu.


 • Kertokaapas viisaamat, otin tuolta P2P Finland Oy:sta aikanaan 20€. No sieltä tuli lasku, että lainanne maksu on myöhässä ja tietenkin mukana tuli lasku. No laskulle oli eräpäivä 15.12.2017. Eilen 4.12.2017 tuli viesti puhelimeen, että lasku on siirtynyt Avira Perinnälle.

  Eli kysymys kuuluu, että voiko ensin laskulla oli eräpäivä 15.12, mutta lasku sitä ennen onkin siiretty jo perintään?

  • Helppo vastaus kuuluu että ihan sama mitä nuo keksii koska mitään heidän laskuja ei tarvitse maksaa. Laitonta toimintaansa jatkavat ihan turhaan koska eivät pysty oikeudessa vaatimaan saataviaan. Ei oikeita eikä keksimiään.


 • Samat tyypit valdo ja Eero olivat requista Oy perintäfirman puikoissa avi hylkäsi toimiluvan koska perintä ole perintälain muksista

  • myös tuli perintäkirje P2P 51,13 kaikki jo maksettu.Jo 3 kuukautta sitten taitaa olla laiton yritys


 • Eli siis mulle alkaa nyt sateleen tämmösii säpöi, kun oon mennyt ottaan vippiä kyseiseltä firmalta? Ja viel kolmesta eri paikasta

 • Olen ottanut muutaman kerran greditgurusta. Maksanut osan pois ja nyt on tullut että Perintä kuluja on jokaisessa laskussa 60e, laskuja on 5 jotka olleet alunperin 10e. (ovat nyt 70-80€)Maksoin silloin niin leikkelivät vähän jokaisesta ja korko kasvaa laskuissa. Tarvitseeko mun maksaa ne pois? Tekstiviestillä tuli että maksuhäiriömerkintä tulee jos en heti maksa melkein 500e. Voivatko ne laittaa merkinnän luottotietoihin? Ja laskuissa on eräpäivää jäljellä.

 • Maksoin noille nuo välityspalkkiot 2.1.2018 korkeineen 11.02€, 5kpl nyt viikko takaperin tuli niiltä laskuja noista välityspalkkioista huomautuiskuluista ja perintäkuluista yht 270€ mutta jaahas kun olen jo maksanut fourfinance global sa lle kyseiset palkkiot niille silti laittelivat mulle nuo laskut vaikka maksoin ne 2.1.2018.... Laitoin sähköpostia niille ja vastaus on -

  Hyvä asiakkaamme,

  Avoinna ovat:
  Viitenro: blaablaa summa: 46.12 euroa, eräpäivä 2018-03-28,
  Viitenro: blaablaa summa: 56.13 euroa, eräpäivä 2018-03-27,
  Viitenro: blaablaa summa: 56.13 euroa, eräpäivä 2018-03-27,
  Viitenro: blaablaa summa: 41.09 euroa, eräpäivä 2018-03-14,
  Viitenro: blaablaa summa: 41.09 euroa, eräpäivä 2018-03-14,

  Yhteensä: 272.60 euroa.

  Liitteenä annetut maksut on lyhennetty velasta jo silloin, kun olette ne maksanut.
  Pyydämme laskut maksamaan ajallaan.

  Väittää että olen muka maksanut lyhennyksiä niistä vaikka maksoin kaikki kokonaan

  • Älä nyt vaan maksa, Johan noiden lainakioskitkin on laitettu kiinni kun eivät toimi sääntöjen mukaan.
   Sulta ja monilta muilta yrittävät vielä viimeiseen saakka kyniä rahoja joita eivät ole oikeutettuja perimään. Huoletta voit heittää roskiin tai poistaa s-postista ellet sitten säästä poliisia varten todisteina.


 • KKV:lle ilmoituksen ja poliisille, samoin kuin viestiketjun aloittanut henkilö...

 • Syyskuusta asti tullut viestejä ja alko 10e välityspalkkiosta. En maksanut kun ei ollut ikinä tullut alkuperäistä laskuakaan. Nyt summa oli viime viikolla 480e vähä on kovat korot. En ole maksanut eikä tarvi maksaakkaan sanoi kuluttajasuoja.

 • Niin, olen ottanut vippiä limiittilainat.fi, ja se firma on vissiin joku suomen rahoitusyhtiö oy, joten pitääkös tuolle maksaa laskut, vai onko sekään laillinen firma, et tarviikohan nuita maksaa pois? En haluais mitään luottohäiriömerkintää ainakaan jos jätän maksamatta, joten valaiskaa minua.

  • Kyllä Suomen Rahoitusyhtiö Oy kuuluu Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämästä luotonantajarekisteristä löytyy. Kun olet kerta pikavippiä sieltä ottanut ja epäilet korkokulujen rikkovan ns. korkokattolakia, sinulla on vaihtoehtona:

   Riitauta korkokustannukset, jolloin oikeudessa arvioidaan, ylittävätkö ne alle 2000 luotoille asetetun korkokaton, jonka seurauksena oikeus voi mitätöidä korkokulut, mutta lainattua PÄÄOMA tulee silti aina maksaa velkojalle.

   Koko yritys ja sen lukuisat nettisivut missä on aina samat tiedot herättää minussa aika kovaa epäilystä tuon yrityksen toiminnan luotettavuudesta tai ainakin mitä täällä siitä on keskusteltu: https://www.lainakeskustelu.fi/keskustelualue/aihe/fourfinance-global-sa-huijaus/


 • P2PFinland samaa puljua eurovipin, finncreditin, Viking lainan kanssa???

  • Jep, taitaa olla.


 • Maksoin 813612170010 toisella viitteellä 913612170010 samalla kun maksoin se 50€ vipin 6/1-2019 pitäisi olla selvä teille ja laitoin 20€ 15€ tilalle tilille joko ymmärätte tv! Velomattivalimaa@gnail.com!

 • siis jos on maksanu vipin pois miten voi tulla maksuhuomautuksia ,voiko lainasopimuksen perua kirjallisesti 14 päivän sisällä sopimuspäätöksestä ,tietääkö kukaan

  • Siksi koska kusettavat tyhmiltä rahat pois. Lähettävät laittomia muistutuksia ja laskuja.

   Lainasopimuksen voi perua kirjallisesti 14 päivän sisällä, mutta korot ja kulut on maksettava siihen asti kunnes on palauttanut rahat.


SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.