ABC KETJUN PALVELUT

Vain idiootti pysähtyy abc asemilla. Ruoka haaleaa skeidaa Ja polttoaike on VEDENSEKAISTA JA KALLISTA
Ilmianna
Jaa

17 VastaustaEn pysähdy missään muualla kuin ABC koska parhaimmat palvelut lapsiperheelle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Sää taidat ollä äs positiivine LESTA Ajat jollaki sprintterin tai viton lintalla ja vahingonlaukauksia auto täynnä. Haet marketista juomat ja sämpylät ja niitä sitte mussutat siellä kahvion pöydän ääressä. Ja luulet olevasi niin hyvä asiakas.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
kyllä ABC-asemat on ihan kusetusta ja juppien rahastusta.. kaikki on helvetin kallista ja tuoteet on täyttä kuraa.. olevinaan on laatua, mutta parempaa saa jo räkälästä tilattua.
parhaat palvelut on aina pienellä asemalla. ilmaista rojua ja tekemistä tulee pöytään kun vain viitsii pyytää.. abc-asemalla on vain apsi-apina ja pallohukassa olevia työntekiöitä.

käytä abc-palveluita jos sinulla on: matka-auto/vaunu tai ajat isolla rekalla tai sulla on yli 5lasta, joista suurin osa on adhd-lapsia.. koska abc-asemalla on tilaa juosta.

ainiin happarit on huonoja ja annoskoko on eri joka asemalla, jos ihan oikeaa ruokaa haluaa syödä..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Ei taida olla michelin luokitusta, marketin asemilla?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ei taida mopopoikien "happareita" olla ässän puolella, Hesen puolelta löytyy.... ja paskahuussit on pieniä....... saatanan "ARKKIVEHDIT"....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Joo, alkaa vähän tympiä kun jos tien varrella haluaa pysähtyä vaihtoehdot ovat vähäiset, pelkkiä ABC:itä kaikkialla.
Ilmianna
Jaa
Minulle ABC:n polttoaineet ovat kaikkein halvimpia, kun koko ajan tippuu maksimibonukset. Asemat ovat siistejä ja ruokavalikoimat monipuolisia. Kenelläkään ei ole parempia, uudempia eikä suurempia tarjota.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hyvin on aivopesty sinutki Voi taivahan takojat ettei tuon vertaa tajua Maksaha vaa "halvasta" vedensekaisesta polttoaineesta kun kerran niin halvalla saat.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
ABC on aivan ok, mutta polttoaineen bonukset on "huijausta".

meillä on mittarissa esimerkki bonuksista 1,50 e bensanhinnalla? mutta vaikka saan aina 5 % bonukset koska on suuret ostot, bensa tulee eri taulukon mukaan ja niistä ei saa oikeastaan mitään.

Keväällä ostin 3 kk vain abc bensaa, mutta sitten todella totesin että se on aina naapuria kalliimpaa eikä bonus sitä korvaa,
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kyllä Ja juopaseppa se kahvi jossain muualla kun abc asemalla. Voit yllättyä paremmasta laadusta
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kyllähän Apsit keskimäärin parhaasta päästä taukopaikkoja ovat. Ja tietää mitä saa. Ruoan laatuakin petrasivat muutama vuosi sitten, nyt vetää jo ihan vertoja monille ravintoloillekin, riippuen varmaan vähän kokista ja keittiöstäkin, Pitkälahden hampparit ainakin parempia kuin missään ketjuhampparipaikassa, tosin joutuu niitä tovin odottamaan, eivätkä ole halvimpia.
Bensa maksaa minkä sattuu, aika usein Apseilla paikkakunnan halvinkin bensa. ABC Pitkälahti esimerkiksi ollut pitkään koko maan halvimpia. Toisaalta tapaninpäivänä Mikkelin Apsilla oli sikahintaista, +15c Pitkälahteen verrattuna. Tämäkin on muuttunut, vielä muutama vuosi sitten Apsit olivat aina kalleimmasta päästä bensassa.

Jos jaksaisi aina tehdä tutkimustyötä ennalta taukopaikoista ja vähän lähteä koukkaamaankin matkan varrelta, niin varmasti usein löytäisi parempaa ruokaa samaan hintaan. Mutta hyvin harvoin yhtä hyvää kokonaispakettia, jos haluaa stopin juuri tien varteen, bensaa, kaupan, leikkipaikat, ruokaa, perussiistiyden, tilaa.. Monesta pienemmästä, vaikka Teboililta, jääneet usein ruoat ostamatta, kun tarjolla on niitä iänikuisia aamulla muovitettuja ruisleivänkänttyjä nuhjuisissa tiloissa.

Vielä viisi vuotta sitten kirosin joutuessani Apseilla ruokailevien kyytiin, mutta nyt lapsellisena ja Apsien petrattua kuin sika juoksuaan, ei useimmiten jaksa vaivautua yrittämään löytää parempaa. Ei tässä toki ketju-uskovaisia olla, vaan hyvät ennalta tunnetut yksityisetkin kyllä kelpaavat, tai muiden ketjujenkin parhaat paikat. Vaan jos paikkakunnan tarjontaa tietämättä tien pielessä on kyltit yleisimmille huoltiksille, niin kyllä se ABC yleensä paras veikkaus sekä käytännössäkin paras paikka on.
Lounasaikaan liikkuessa jos sattuu ohittamaan isompaa kaupunkia tai edes aluekeskusta, ja on vähän ylimääräistä aikaa ja seikkailunhalua,,niin voi käydä etsimässä paikkakunnan oikeita lounasravintoloita. Eivät nekään nyt läheskään aina Apsia voita maussa, määrässä tai hinnassa, mutta ovatpa sentään uudenlaisia kokemuksia ja joskus voi löytyä helmi. Kaupat, bensa, leikkipaikat ja taatusti isot vessat pottineen niissä vaan jää riskiksi, menetetyn ajan lisäksi.

Vesibensajutut taas ovat ehtaa foliota. Eikä siinä, jos vettä bensaan laittavatkin, ei se minua haittaa niin kauan kuin sillä pääsee samat kilsat, kuten on aina päässyt.

S-bonus on tosiaan bonus, prossa tai muutama kotiinpäin, ei siis mitenkään ratkaisevaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Hyvi on sultaki aivot virutettu kusella Kannattasko asialle tehä jotaki.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
nfnfnndmvvvc kirjoitti:
Hyvi on sultaki aivot virutettu kusella Kannattasko asialle tehä jotaki.
Yksi hyvä puoli Apseissa on tuokin, että teitä haisevia peräkamarien karvanaamoja neonvärisissä laskettelutakeissa nokialaisinenne siellä ei juuri näe, toisin kuin nuhjuisemmilla asemilla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Käyn harvoin Abseilla, viimeksi syksyllä Heinolassa syömässä. Ruoka oli ainakin minun mielestäni huonolaatuista eikä edes maistunut maukkaalta. Vaikken ole mikään kulinaristi niin huonon ruoan minäkin erotan nopeasti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
No ei kai se mitään gurmeeta ole, mutta nyt oli kyse huoltissafkoista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
6 kk edellisesta tankkaauksesta abc asemalla. Auto on pelannut paljon paremmin. Jopa kulutus on laskenut. Jotaki paskaa siinä abc ketjun myymässä aineessa on. Ja tosiaan vedensekaista on minullekki myyty polttoaine ollu.
Ilmianna
Jaa
Erehdyin Shellille. Käteisalennuskortilla hinta 1,444
€/l. Ilman korttia 1,444€/l.

Taisi nyt tulla vähän taukoa ST1 / Shelliin, vaikkei noilla senteillä niin väliä, mutta vittuiluahan tuo on. No, kulki miten kulki, ST1:n löpöä oli pohjallakin, siitä tankillisesta sentään sentin per litra sai kotiin. Ei ainakaan ajotietokoneen kulutuslukemissa näkynyt parempana.

Millähän Paavo on sen veden bensasta maistanut?
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

ABC KETJUN PALVELUT

Vain idiootti pysähtyy abc asemilla. Ruoka haaleaa skeidaa Ja polttoaike on VEDENSEKAISTA JA KALLISTA

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta