ABC KETJUN PALVELUT

ex-asiakas

Vain idiootti pysähtyy abc asemilla. Ruoka haaleaa skeidaa Ja polttoaike on VEDENSEKAISTA JA KALLISTA

18

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Apsiabina

      En pysähdy missään muualla kuin ABC koska parhaimmat palvelut lapsiperheelle.

      • MaUrIiTsI0

        Sää taidat ollä äs positiivine LESTA Ajat jollaki sprintterin tai viton lintalla ja vahingonlaukauksia auto täynnä. Haet marketista juomat ja sämpylät ja niitä sitte mussutat siellä kahvion pöydän ääressä. Ja luulet olevasi niin hyvä asiakas.


    • ABC-on_kusetusta

      kyllä ABC-asemat on ihan kusetusta ja juppien rahastusta.. kaikki on helvetin kallista ja tuoteet on täyttä kuraa.. olevinaan on laatua, mutta parempaa saa jo räkälästä tilattua.
      parhaat palvelut on aina pienellä asemalla. ilmaista rojua ja tekemistä tulee pöytään kun vain viitsii pyytää.. abc-asemalla on vain apsi-apina ja pallohukassa olevia työntekiöitä.

      käytä abc-palveluita jos sinulla on: matka-auto/vaunu tai ajat isolla rekalla tai sulla on yli 5lasta, joista suurin osa on adhd-lapsia.. koska abc-asemalla on tilaa juosta.

      ainiin happarit on huonoja ja annoskoko on eri joka asemalla, jos ihan oikeaa ruokaa haluaa syödä..

      • leikkipaikat

        Ei taida olla michelin luokitusta, marketin asemilla?


      • Hevostytöi

        Ei taida mopopoikien "happareita" olla ässän puolella, Hesen puolelta löytyy.... ja paskahuussit on pieniä....... saatanan "ARKKIVEHDIT"....


    • Joo, alkaa vähän tympiä kun jos tien varrella haluaa pysähtyä vaihtoehdot ovat vähäiset, pelkkiä ABC:itä kaikkialla.

    • OnnellinenOmistaja

      Minulle ABC:n polttoaineet ovat kaikkein halvimpia, kun koko ajan tippuu maksimibonukset. Asemat ovat siistejä ja ruokavalikoimat monipuolisia. Kenelläkään ei ole parempia, uudempia eikä suurempia tarjota.

      • ex-asiakas

        Hyvin on aivopesty sinutki Voi taivahan takojat ettei tuon vertaa tajua Maksaha vaa "halvasta" vedensekaisesta polttoaineesta kun kerran niin halvalla saat.


    • Asema.ok.Bensabonus.Ei

      ABC on aivan ok, mutta polttoaineen bonukset on "huijausta".

      meillä on mittarissa esimerkki bonuksista 1,50 e bensanhinnalla? mutta vaikka saan aina 5 % bonukset koska on suuret ostot, bensa tulee eri taulukon mukaan ja niistä ei saa oikeastaan mitään.

      Keväällä ostin 3 kk vain abc bensaa, mutta sitten todella totesin että se on aina naapuria kalliimpaa eikä bonus sitä korvaa,

      • ex-asiakas

        Kyllä Ja juopaseppa se kahvi jossain muualla kun abc asemalla. Voit yllättyä paremmasta laadusta


    • Kdkdkdkdkfkfkfkf

      Kyllähän Apsit keskimäärin parhaasta päästä taukopaikkoja ovat. Ja tietää mitä saa. Ruoan laatuakin petrasivat muutama vuosi sitten, nyt vetää jo ihan vertoja monille ravintoloillekin, riippuen varmaan vähän kokista ja keittiöstäkin, Pitkälahden hampparit ainakin parempia kuin missään ketjuhampparipaikassa, tosin joutuu niitä tovin odottamaan, eivätkä ole halvimpia.
      Bensa maksaa minkä sattuu, aika usein Apseilla paikkakunnan halvinkin bensa. ABC Pitkälahti esimerkiksi ollut pitkään koko maan halvimpia. Toisaalta tapaninpäivänä Mikkelin Apsilla oli sikahintaista, 15c Pitkälahteen verrattuna. Tämäkin on muuttunut, vielä muutama vuosi sitten Apsit olivat aina kalleimmasta päästä bensassa.

      Jos jaksaisi aina tehdä tutkimustyötä ennalta taukopaikoista ja vähän lähteä koukkaamaankin matkan varrelta, niin varmasti usein löytäisi parempaa ruokaa samaan hintaan. Mutta hyvin harvoin yhtä hyvää kokonaispakettia, jos haluaa stopin juuri tien varteen, bensaa, kaupan, leikkipaikat, ruokaa, perussiistiyden, tilaa.. Monesta pienemmästä, vaikka Teboililta, jääneet usein ruoat ostamatta, kun tarjolla on niitä iänikuisia aamulla muovitettuja ruisleivänkänttyjä nuhjuisissa tiloissa.

      Vielä viisi vuotta sitten kirosin joutuessani Apseilla ruokailevien kyytiin, mutta nyt lapsellisena ja Apsien petrattua kuin sika juoksuaan, ei useimmiten jaksa vaivautua yrittämään löytää parempaa. Ei tässä toki ketju-uskovaisia olla, vaan hyvät ennalta tunnetut yksityisetkin kyllä kelpaavat, tai muiden ketjujenkin parhaat paikat. Vaan jos paikkakunnan tarjontaa tietämättä tien pielessä on kyltit yleisimmille huoltiksille, niin kyllä se ABC yleensä paras veikkaus sekä käytännössäkin paras paikka on.
      Lounasaikaan liikkuessa jos sattuu ohittamaan isompaa kaupunkia tai edes aluekeskusta, ja on vähän ylimääräistä aikaa ja seikkailunhalua,,niin voi käydä etsimässä paikkakunnan oikeita lounasravintoloita. Eivät nekään nyt läheskään aina Apsia voita maussa, määrässä tai hinnassa, mutta ovatpa sentään uudenlaisia kokemuksia ja joskus voi löytyä helmi. Kaupat, bensa, leikkipaikat ja taatusti isot vessat pottineen niissä vaan jää riskiksi, menetetyn ajan lisäksi.

      Vesibensajutut taas ovat ehtaa foliota. Eikä siinä, jos vettä bensaan laittavatkin, ei se minua haittaa niin kauan kuin sillä pääsee samat kilsat, kuten on aina päässyt.

      S-bonus on tosiaan bonus, prossa tai muutama kotiinpäin, ei siis mitenkään ratkaisevaa.

      • nfnfnndmvvvc

        Hyvi on sultaki aivot virutettu kusella Kannattasko asialle tehä jotaki.


      • Kdkfkfkfkfkffk
        nfnfnndmvvvc kirjoitti:

        Hyvi on sultaki aivot virutettu kusella Kannattasko asialle tehä jotaki.

        Yksi hyvä puoli Apseissa on tuokin, että teitä haisevia peräkamarien karvanaamoja neonvärisissä laskettelutakeissa nokialaisinenne siellä ei juuri näe, toisin kuin nuhjuisemmilla asemilla.


    • Ei_enää_Absille

      Käyn harvoin Abseilla, viimeksi syksyllä Heinolassa syömässä. Ruoka oli ainakin minun mielestäni huonolaatuista eikä edes maistunut maukkaalta. Vaikken ole mikään kulinaristi niin huonon ruoan minäkin erotan nopeasti.

      • Kfkfkfkffkkf

        No ei kai se mitään gurmeeta ole, mutta nyt oli kyse huoltissafkoista.


    • paavokoivukangas

      6 kk edellisesta tankkaauksesta abc asemalla. Auto on pelannut paljon paremmin. Jopa kulutus on laskenut. Jotaki paskaa siinä abc ketjun myymässä aineessa on. Ja tosiaan vedensekaista on minullekki myyty polttoaine ollu.

    • Kgkggkkggkg

      Erehdyin Shellille. Käteisalennuskortilla hinta 1,444
      €/l. Ilman korttia 1,444€/l.

      Taisi nyt tulla vähän taukoa ST1 / Shelliin, vaikkei noilla senteillä niin väliä, mutta vittuiluahan tuo on. No, kulki miten kulki, ST1:n löpöä oli pohjallakin, siitä tankillisesta sentään sentin per litra sai kotiin. Ei ainakaan ajotietokoneen kulutuslukemissa näkynyt parempana.

      Millähän Paavo on sen veden bensasta maistanut?

    • Anonyymi

      Ruoka täyttä sontaa jos noutopöydästä ottaa.. liikaa mausteita ja hemmetin suolasta . Koronan jälkeen kuseevat oikein kunnolla silmään. Leipää ei saa kun 2pientä palaa ja 1rasvanapin... tekisivät suolaisia ruokia eikä esim.. Thaimaan herkkuja...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe