88% SUOMALAISISTA RAJAT KIINNI !

stadinkimuli

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/orpo-verkkouutisissa-suomen-rajat-voitaisiin-sulkea-pakolaiskriisin-vuoksi/5320312#gs.GWtqRwE

MTV 3 kyselyssä 88% prosenttia sanoi, rajat kiinni!

Näitä samanlaisia tuloksia on lukuisia samanlaisia eri kyselyissä viime aikoina, kansa on saanut totisesti tarpeekseen.

Helsingin Sanomat tekee valeuutisia ja vääristelee totuuttaa mieleisekseen.

Helsingin kaupunginvaltuustokaan ei näköjään tajua kuinka suunnattomasti suomalaiset vihaavat tätä turvapaikkashowta, josta puuttuvät lähes täysin oikeat pakolaiset.

Laittomasti maassa oleville lisää ilmaisia etua, vaikka maastapoisto olisi ensisijainen tapahtuma.

Valtuusto äänesti järjen vastaisesti, odottamatta selvitystyön tuloksia, näiden tehdessään osoitti, että eivät ole tehtäviensä vaatimalla tasolla, muutaman viikon odotus ei tässä sopassa olisi merkinnyt enää mitään, mutta äänestää piti, vaikka väkisin, ..TTU MITÄ IDIOOTTEJA! Kaikki puolesta äänetäneet pitäisi vaihtaa! Eihän noilla toimi normaali järki.

Ei tarvitse heidän ihmetellä, kun kohtaavat vihaisia kansalaisia!

36

621

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jokunimimerkki2

      Noihin kyselyihin vastaavat nimenomaan ne, jotka haluavat ne rajat kiinni, joten ei mikään ihme että tulee tuo lopputulos. Ne, joille nykymeno sopii, tai jotka haluavat jopa avata rajoja, eivät moisiin kyselyihin viitsi edes osallistua. Itse en ollut edes tietoinen tuosta MTV3:n kyselystä, joten en edes voinut antaa ääntäni.

      • Pahuusz

        Niin mikseivät kyselyt kiinnosta raajanaukojia? Eikö sieltä patjan hommista ehdi vastailemaan, mutta ehtii S24:ään?

        Onko siis niin, että valveutuneimmat ovat kriittisimpiä ja ne, jotka eivät ehdi tai jaksa koko aihepiiriä seurata, ovat positiivisimpia rajojen avaamiselle? Tämänhän eräskin tutkimus totesi: mitä enemmän seuraa uutisia, sen nuivempi. Unelmointi perustuu tässäkin tietämättömyydelle.


      • Jokunimimerkki2
        Pahuusz kirjoitti:

        Niin mikseivät kyselyt kiinnosta raajanaukojia? Eikö sieltä patjan hommista ehdi vastailemaan, mutta ehtii S24:ään?

        Onko siis niin, että valveutuneimmat ovat kriittisimpiä ja ne, jotka eivät ehdi tai jaksa koko aihepiiriä seurata, ovat positiivisimpia rajojen avaamiselle? Tämänhän eräskin tutkimus totesi: mitä enemmän seuraa uutisia, sen nuivempi. Unelmointi perustuu tässäkin tietämättömyydelle.

        Kun kaikki nämä kyselyt on tehty vähän yksinkertaisille tyypeille, jotka kuvittelevat että nettikysely millään tavalla kuvastaa kansan tahtoa tai on millään tavalla mihinkään neuvoa-antavaan kansanäänestykseen verrattavissa. Vähänkin fiksummat ymmärtävät, että kaikkien näiden kyselyiden tarkoitus on vain kerätä klikkejä ja siten mainostuloja kyseiselle medialle, eivätkä siksi näe mitään järkeä niihin vastaamisessa.


      • koitaollaselvinpäin

        "Itse en ollut edes tietoinen tuosta MTV3:n kyselystä"

        Oletko harkinnut lopettavasi, tai edes vähentäväsi huumeidenkäyttöäsi, voisi se tietoisuus hiukan kasvaa?


    • Vuoriston.Sahaaja

      Huhheijaa – taisipa ottaa rassukan luonnolle tuo eilisessä Hesarissa julkaistu mielipidetutkimus.

      MTV:n uutinen on vuodelta 2015, jolloin tilanne oli akuutisti päällä. Voisin kauniisti sanoa, että yleinen mielipidekin muuttuu aikojen saatossa. Kovin vanhaan tutkimukseen ei kannata vedota.

      Mutta sitten tuleekin varsinainen asia.
      ”MTV 3 kyselyssä 88% prosenttia sanoi...”
      Ei, hyvät hyssykät sentään, nappulan niksuttelu MTV:n sivulla ole ihan sama asia kuin ammattitaidolla tehty mielipidekysely. Eihän se ole otanta, jos rassukat niksuttaa porukalla nappulaa. Ymmärrätkös?

      Kirjoituksesi loppuosa olikin sitten sitä älytöntä öyhötystä taas. En edes viitsi kommentoida; silkkaa kakkelia taas. ;)))

      PS. Mutta olihan siellä MTV:n viitteen alla mieleenkiintoinenkin juttu: "Metsätyöt eivät kiinnosta kemiläisnuoria – myanmarilaiset tarttuivat moottorisahaan." ;))))

      • Pahuusz

        Ihme kun eivät irakilaiset kuitenkaan, joita sielläkin vokissa ollut runsaasti myanmarilaisia enemmän.


      • vnf7

      • PossuaHuuleen

        Oikea lukema on 94%.
        Jäljelle jäävä 6% on siis suvakkeja (maanpettureita).


    • jabadapaduuuuu
    • fsdakjfhaö

      Vihervasemmisto toimii suomalaisten etujen vastaisesti kansan tahtoa vastaan.

      Esimerkkinä vaikka Helsingin kaupunginvaltuuston päätös.

      Toi porukka pitäisi potkaista pihalle sieltä, ei noin huonosti voi hoitaa asioita. varmaan suurin osa vihreistä ja vasemmistostakin on tuota päätöstä vastaan.

    • Mahumetti

      Hesari nimenomaan on teettänyt ammattitaitoisen kyselyn.

      Kun muotoillaan kysymykset sopivasti ja kysellään sopivilta porukoilta, saadaan haluttu tulos.

    • saunamari
    • Pm7

      Joo, hyvä helsinki. Teen ikäväkseni työtä maahanmuuttajien valmentavan ammatillisen koulutuksen parissa. Veetuttaa joka ikinen päivä nähdä mitä viherajattelun myötä synnyttämän järjestelmämme hyväksikäyttöä tää on. Hyvinvoivat ylimieliset tyypit nauraa partaansa ja kerää kermat valtiomme tarjoamasta kakusta. Kotouttaminen my ass. Näidenköhän takia isäni soti itsenäisyyttä? Vaihdan kyllä duunia lähiaikoina, se on varma.

      • PossuaHuuleen

        Olen kuullut samaa, ylimieliset arabi/somali/muslimi paskiaiset notkuu koulutuksessa haluamatta oppia mitään. Ovat ylimielisiä kuin joku Adolf Kaufmann ja tulevat oppitunneille miten haluavat. Naisopettajat on niitten tossun alla.
        Rahat olisi parempi polttaa lämpölaitoksissa.


    • Vuoriston.Sahaaja

      "Kansa on tätä mieltä haluutte tai ette..."
      Olisiko kuitenkin lukutaito ja ymmärrys paikallaan, kun puhumme maahanmuuttoasioista? On aika selkeää, että enemmistä haluaa laittomasti maassa oleskelevat poistettavaksi maasta. Tästä ei ole koskaan ollut suurta poliitista kiistaa myöskään puolueiden välillä. Enemmänkin on kiistelty siitä, ovatko kaikki maat riittävän turvallisia palauttamista varten.

      Hesarin mielipidetutkimuksessa taas kysyttiin mielipiteitä maahanmuuttajista. Tämä on tietysti hieman eri asia kuin laittomasti maassa olevat.

      Samassa sisäministeriön Vaasan yliopistolla teettämästä mielipidetutkimuksesta selkeä enemmistö 62% haluaa myös tätä:
      " Suomen tulee nopeuttaa oleskeluluvan saaneiden turvapaikanhakijoiden työllistymistä helpottamalla työllistymisoikeuksia ja työlupien saamista."

      Edelleen 42% tukee tätä väitettä ja vain 28% on toista mieltä:
      "Oleskeluluvan saaneet turvapaikanhakijat auttavat omallaosaamisellaan vahvistamaan Suomen taloudellista kilpailukykyä tulevaisuudessa."

      Lukekaa itse se kyselytutkimus, linkki on annettu Uuden Suomen tekstissä. Valtaosa rassukoista - toisinaan myöskin lehdistö – toimivat kuin lapset irtokarkkihyllyn edessä. Isosta kokonaisuudesta poimitaan vain ne yksi tai kaksi karkkia, jotrak miellyttävät. Epämiellyttävät faktat ohitetaan.

      Ja sitten öyhötetään, olette te sankareita. ;)))

      • Pahuusz

        Nuo sinun poimimasi irtokarkit ovat tosin sellaisia, joihin oikein kysymys tulkiten itsekin voisin vastata kyllä, mutta juhli nyt sitten tuotakin.


      • Glubbs

    • journaaliiisa

      Turha puhua kansan kahtiajaosta tms.

      Ehdoton enemmistö suomalaista on vastaan tätä turvapaikkasirkusta, ja alunperinkin lähes kaikki ovat laittomasti maassa, koska tulivat Ruotisista.

      Tässä on vastakkain pieni mutta äänekäs vihervasemmisto, muutamine luopioneen muista puolueista ja Suomen kansa valtaenemmistö, tämän voi todeta ihan omassa elämässään jo konkreettisesti.

      Valitettavasti media on vihervasemmiston hallussa ja haluaa ja sitä ilmeisesti ohjataan jostain ylhäätä tekemään tavallisen ihmisen kannalta älytöntä poliltiikkaa.

      Jostain syystä ja jonkun edun mukaista oli saada aikaan valtava valepaikolaisvyöry Eurooppaan........ nyt kun katsoo vokkibineksen tuottoja, herää suuria epäilyksiä kaikista niistä hyötyvistä tahoista,.....

      • PossuaHuuleen

        Totta, kansa on yhtenäinen. Vain muutama maanpetturisuvakkivassari on eri mieltä.
        Pres. Niinistö ei uskalla olla kansan puolella. Mikä on sellainen presidentti joka ei kuuntele kansaa eikä ole sen puolella. Niinistö on vassari-perkuri.


    • Vuoriston.Sahaaja

      "...lähes kaikki ovat laittomasti maassa, koska tulivat Ruotisista."
      Niinpä niin, tämäkin väite on väärä.

      Lukisit sen tutkimuksen, etkä vaan suu torvella öyhötä siinä. ;)))

    • qåaäzm

      Tuleva yk:n pääsihteeri neuvoo eurooppalaisia päättäjiä kävelemään kansan/kansojen yli, unohtamaan heidät ja näkemyksensä. Hän sanoi että maahanmuutto ei ole ongelma, vaan ratkaisu. Näin hän puhui näille päättäjille 23.11. Todella törkeää kansojen halveksimista, ja pilkkaa. Näitä tällaisia lurjuksia riittää maailmassa.

      • Quttura

        Ongelma pitää ratkaista syntysijoillaan!


      • Vuoriston.Sahaaja
        Quttura kirjoitti:

        Ongelma pitää ratkaista syntysijoillaan!

        Tämän ketjun suurimman ongelman syntysija on rassukan korvien välissä. Kaikki väkivaltaiset ratkaisut, jotka kohdistuvat tämän ongelman syntysijaan, ovat rikollisia. Rauhanomaiset ratkaisut taas tuskin tehoavat. ;)))


      • qåaäzm

        Ja eu-päättäjät tietenkin tekevät kuin tuo tuleva yk-ukko neuvoo. Seuraus tulee kuitenkin olemaan eu:n tuho. Mikään mahti ei kestä satoja miljoonia elätettäviä. Tämän luulisi olevan jokaiselle selvää.


      • PAHUUSZ
        Vuoriston.Sahaaja kirjoitti:

        Tämän ketjun suurimman ongelman syntysija on rassukan korvien välissä. Kaikki väkivaltaiset ratkaisut, jotka kohdistuvat tämän ongelman syntysijaan, ovat rikollisia. Rauhanomaiset ratkaisut taas tuskin tehoavat. ;)))

        Juurihan Putin ja Trump ovat Isiksen hävittäneet ja Syyrian rauhoittaneet.

        Vai tarkoitatko, etteivät nuo olleet alunperinkään kuin tekosyitä elintasopakolaisuudelle ja eurooppalaisien kansallisvaltioiden hävittämiselle.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Ja eu-päättäjät tietenkin tekevät kuin tuo tuleva yk-ukko neuvoo. Seuraus tulee kuitenkin olemaan eu:n tuho. Mikään mahti ei kestä satoja miljoonia elätettäviä. Tämän luulisi olevan jokaiselle selvää.

        Näiden äärettömän itsepäisten päättäjien uhmalla ei ole mitään rajaa. Vaikka sota voi olla edessä, he silti ajavat asiaansa kuin käärmettä pyssyyn. Ei mitään rajaa. Niin makeaa on valta ja sen halu.


      • JumbleJumeno

        Aika sekavaa tekstiä rassukalta. Ei se ainakaan auta, että ongelmat päästetään kertymään Suomeen ja muualle Eurooppaan. Pääongelma on pakolaisten väestöräjähdys, joka on sisäsiittoinen ja heistä itsestään johtuva. Kuten sanoit, mikään ei ehkä auta, mutta ei sen takia kannata pilata omaakin maata, vaan tehdä parhaansa ongelman ratkaisemiseksi syntysijoillaan. Aina kannattaa yrittää.


      • qåaäzm
        JumbleJumeno kirjoitti:

        Aika sekavaa tekstiä rassukalta. Ei se ainakaan auta, että ongelmat päästetään kertymään Suomeen ja muualle Eurooppaan. Pääongelma on pakolaisten väestöräjähdys, joka on sisäsiittoinen ja heistä itsestään johtuva. Kuten sanoit, mikään ei ehkä auta, mutta ei sen takia kannata pilata omaakin maata, vaan tehdä parhaansa ongelman ratkaisemiseksi syntysijoillaan. Aina kannattaa yrittää.

        Samaa mieltä. Siellä on aavikkoa laittaa niillä miljardeilla joita täällä tuhlataan vaikka minkälainen keidas pystyyn sinne erämaahan. Haitat jäisi tänne kokonaan tulematta, ja avun saisi huikeasti isommat kansanjoukot. Siinä jos oikein toimittaisiin, olisi vain hyviä puolia. Ei suvakeilla ole oikeasti hätä ihmisistä. Jos heillä olisi hätä, toki he silloin vaatisivat auttamista mahdollisimman tehokkaasti, eli juuri sinne lähialueille. Kyllä he osaavat laskea kustannukset, eikä he niin tyhmiä ole. Tahtotila on vain toinen. Se on maamme ja kansamme hukuttaminen olemattomiin, globalisaation myrkky.


    • Quppa

      Kauheen kauheeta: Suomi takaisin suomalaisille!

    • Arvostettu veteraanipoliitikko Vappu Taipale kertoi juuri televisiossa, että hyvin pieni vähemmistö pitää maahanmuutosta suurta elämää ja hyvin suuri enemmistö on aivan toista mieltä. 😜

      • Vaikkula

        Huolestuttavaa!


      • Quatttro

        Mikä aivosairaus estää ihmisiä näkemästä maahanmuuton vakavia seurauksia?


    • Juurikinniin

      Matut maailmalle ja rajat kiinni.

    • HH--88

      88
      o/

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      78
      3756
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      3012
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2930
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2788
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2724
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2475
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      272
      2263
    8. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      215
      1956
    9. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1927
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1887
    Aihe