Rhona ja Pierce

Jähmeääjämähtänyttä

Ärsyttävää katsella tätä Rhonan jähmeää venytettyä nössöilyä Piercen kanssa.
Silmät lautasina ja kyynelissä vain toljottaa ja päsähtelee välillä vihaisesti jotain tikkunokkaiselle raiskaajalleen. Käskee miehen häipyä ja on nähhnyt, ettei psykopaatti hänen käskyistään ole moksiskaan.
Hautoo yksin sulkeutuneena tapahtunutta. Salasi sitä Marloniltakin ja esitti kaiken olevan hyvin. Kuinka kauan Rhona nyhjää saman katon alla inhoittavan raiskaajansa kanssa.
Aikoo vain matkustaa Leon kanssa johonkin. Mutta ei osaa hakea ystäviä tuekseen. Joiden avulla pääsisi Piercestä nopeasti eroon ja Piercen vastuuseen teostaan.

15

721

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ukollekyytiä

      Jotenkin lässähti koko juoni taas alkuunsa. Olis nyt pistänyt sen Piercen pihalle niskapersotteella.

      • Näin_se_on

        Olisipa Rhona pyytänyt vaikka Cainilta apua, olisi voinut piikkinokka vähän levitä. Tai Bartonin Emmalta. Emma olisi pudottanut sen jostain sillalta moottoritielle.


    • Astor21

      Pakko sanoa, minusta tämä on taitavasti rakennettu kuvio. Rhona lamaantuu aina vain lisää kun huomaa, miten on ajanut itsensä ansaan ja miten ovelasti Pierce todistelee itsensä "syyttömäksi".
      Monen muun raiskauksen uhrin tavoin Rhonakin kokee, että on itse jotenkin aiheuttanut sen mitä tapahtui... (se kaulakorujuttu oli kyllä aika typerä piste i:n päälle). Ei tuossa tilanteessa monikaan naisparka osaa ajatella rationaalisesti. Siksi on minusta ihan hyvä, ettei tässä juonenkehittelyssä mennä siitä mistä aita on matalin.
      Näen tässä myös jatkumoa Rhonakin addiktio-ongelmiin. Aiemmin hän oli koukussa lääkkeisiin, nyt taas tämän narsistis-psykopaattisen miehen manipuloimaan käytökseen. Pitkäänhän on jo pohjustettu sitä, miten hän on tässä suhteessaan pelokas ja ahdistunut mutta ei osaa repiä itseään siitä irti. Eikä kukaan edes pääse auttamaan, siitä pitää Pierce huolen.

      • Emmestiina

        On niin emmemäistä, että siellä kutakuinkin jokainen asukki tekee minkälaisia rikoksia tahansa: käy vieraissa, varastaa, tappaa, sytyttää tulipaloja, hautaa kuolleita metsään, valehtelee ja juonii, kaikki käyvät linnassa - ilmeisesti tapa, jolla pääsevät filmauksista kesälomille kerran vuodessa - mutta yhtä juttua ei voida sivuuttaa: Suudelma entisen puolison kanssa! Kaikkihan siellä ovat toistensa entisiä puolisoita. Mitään tunnetta entiseen ei saa osoittaa, muisku - intohimoinen tai ystävällismielinen - on hirvittävä rikos, jonka seuraukset voivat olla sanoinkuvaamattomat, ainahan joku tulee yllättäen paikalle. Ja se joku on kova juoruamaan, ihan yleistä Emmerdalen yhteisössä.

        Ja niin Rhonakaan ei nyt puhu miehensä raakalaismaisesta teosta kenellekään, koska sana leviäisi kuin kulovalkea. Hienotunteisuus on täysi tuntematon käsite. Kehenkään ei tule luottaa.


      • voivoivaliavalizzzzxx

        Liioittelua taas. Eihän kukaan kyläläinen ole nyt vankilassa. Eikä kukaan tärkeä pääosan esittäjä mene vankilaan vuosiksi tai kuole. Poliisiasemalla kuulustellaan ja joskus ovat päivän pidätettynä. Silloin kun ovat vankilassa heille tapahtuu jotain näytettävää esim. Charity yllätti Moses lapsella, Aadamia kiristettiin,mukiloitiin ja Aaronin reissun aikana tapahtui kaikenlaista hänen läheisilleen ja tuloksena R&R petipuuhista todennäköisesti tulee Robertille lapsi. Lucky näyttelijä tarvitsi opintovapaata ja juonikin sopi siihen.
        Kaikenlaiset tapahtumat kuuluvat kuvitteellsiin draamoihin ja saippuoihin.
        Kirjojen aiheet ja elokuvatkin keksittyjä joten miksi pitää vaikerttaa ja valittaa täällä?!!
        On katsomatta ja hiljaa jos ei kelpaa jos noin mielenrauha järkkyy.


    • Kakkosmies

      Olen harvinaisen samaa mieltä Astorin kanssa. Tämä kuvio on taitavasti rakennettu ja hyvin toteutettu. Nostaa sarjan tasoa huomattavasti, samoin kuin Ashleyn viimeiset vaiheet. Juuri näiden juttujen vuoksi kehuin Emmerdalea tuolla toisaalla.

    • Tässä kuviossa ei todellakaan mennä siitä, missä aita on matalin.
      Aidasta tulee suorastaan, muuri. Juoni olisi jäänyt aika lyhyeksi. Jos poliisit olisivat hakeneet heti Piercen selliin, odottamaan tuomiotaan. Rhona ei vaan millään pystynyt kertomaan raiskaajansa henkilöllisyyttä, eikä tekemään rikosilmoitusta Piercestä.
      Eikä poliisitkaan saaneet ilman Rhonan lupaa ottaa selville, kuka on hänen aviomiehensä.
      Vaikka siinä psykologille avautumisessa tulikin ilmi, että raiskaus tapahtui hääpäivänä ja
      raiskaaja oli aviomies.

      Tässä tuodaan nyt esille ihmisen, erikoisia ja psyykkisiä reaktioita, kun heille on tapahtunut jotain järkyttävää. Addiktoituva ja manipulointialtis Rhona tullaan varmasti näkemään jatkossakin, yhtä tahdottomana ja passiivisen jähmeänä jämähtelemässä elämäänsä tuleviin sopimattomiin asioihin.

      Pierce on inha, laskelmoiva tyyppi, jota kiinnostaa Rhonan kaltaiset naiset.
      Hän haistaa jo kaukaa tälläiset helpot, manipuloitavat tapaukset,
      joita on helppo hallita. Tuollaiset Piercen esittämät narsistipsykopaatit saavat tälläisestä vallantunteesta suurta nautintoa, josta eivät hevin luovu.

    • emmerdale.fan

      Rhona on tietenkin häpeissään, kun paras ystäväkin varoitti häntä miehestä.
      Pierce asettelee sanansa taitavasti ja on perusteluissaan siinä määrin uskottava, että Rhona syyllistää itsensä. Ajattelee varmaan ansainneensa kohtalonsa.

    • Loppuhyvinkaikkihyvin

      Tämä on niiiin arvattavissa, mihin tämä n pariskunnan episodi johtaa.. Joko Pierce vihassaan ja kostonhimissaan mustasukkaisena lukitsee R:n johonkin latoon ja pitää vankinaan pidemmän aikaa P satuilee ihmetteville kyläläisille R:n katoamista jollain ihme syyllä, noihan katoilee kummasti tuossa sarjasss milloin kukakin muutenkin, kukaan ei osaa mitenkään epäillä pahinta.. Meno yltyy jo siihen pisteeseen, että R on menettämässä henkensä, viime tipassa R:n paras ystävä tajuaa että R on kidnapattu ja ehtii kuin ihme kaupalla pelsstamaan R: n. Loppurytinässä P menettää henkensä erittäin tuskallisesti...

      • piiiiiitttkkkiiittetttyä

        Ei se noin mene. Lakiteitse edetään aikanaan kunhan nyt jonkun aikaa mutkitellaan.
        En pidä Rhonasta enkä sen hössötyksestä Moronin ja Paddyn kanssa enkä kersasta jotenkin koko Rhona pölöpölö hahmo on niin evvk. Ja näyttelijästä en pidä. Pariskuntia ainakin 4 on jo liikaa sarjassa,yhteiset loma ajat yms. rajoittaa sarjaa.
        Emman näyttelijä on sarjan parhain naisnäyttelijä jolla on varmaan tarjolla hyviä rooleja jatkossa. Gillian olisi halunnut lähteä jo aikaisemmin mutta pyysivät jäämään tähän syksyyn.
        Juonta pitkitetty liikaakin.


      • Eiihanuusi

        "Emman näyttelijä on sarjan parhain naisnäyttelijä jolla on varmaan tarjolla hyviä rooleja jatkossa. "
        Näytellyt jo 80-luvulta saakka.


      • pppppppp
        piiiiiitttkkkiiittetttyä kirjoitti:

        Ei se noin mene. Lakiteitse edetään aikanaan kunhan nyt jonkun aikaa mutkitellaan.
        En pidä Rhonasta enkä sen hössötyksestä Moronin ja Paddyn kanssa enkä kersasta jotenkin koko Rhona pölöpölö hahmo on niin evvk. Ja näyttelijästä en pidä. Pariskuntia ainakin 4 on jo liikaa sarjassa,yhteiset loma ajat yms. rajoittaa sarjaa.
        Emman näyttelijä on sarjan parhain naisnäyttelijä jolla on varmaan tarjolla hyviä rooleja jatkossa. Gillian olisi halunnut lähteä jo aikaisemmin mutta pyysivät jäämään tähän syksyyn.
        Juonta pitkitetty liikaakin.

        Gillian on kyllä uskomaton Emman roolissa, todella hyvä.


    • Commandante

      Piercelle tulee seuraamuksia - 5 vuoden linnareissu. Englannissa lain sovellus on aika tylyä, kun sille päälle satutaan.

    • hahae

      Röhnä ja Pieru on ihana Emmerdale pari, niin emmerdalemainen pari että :'D

    • Fanfani

      Miksei Vanessa kerro tässä samassa yhteydessä poliisille, että Pierce kävi uhkailemassa häntä ja lastaan? Tulisi esille kuinka ilkeä hän on. Muistan kohtauksen aina, koska oli niin puistattavaa että tuollainen inhottava ukko uhkasi pikkuista, itse olisin Vanessana tuolloin jo nostanut metelin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      42
      3263
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      183
      1831
    3. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      166
      1786
    4. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1625
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      55
      1437
    6. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      356
      1261
    7. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      113
      1100
    8. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      96
      1071
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      1034
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      61
      984
    Aihe