Kaksi kansanedustajaa

Ketkä.ministereiksi

Sampo Terho ja Jussi Niinistö, siinä sinisten eduskuntaryhmä vuoden 2019 vaalien jälkeen. Mitä veikkaat, montako ministeriä saavat seuraavaan hallitukseen?

18

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Shokkiuutinen

      Eikö Jarppa Lindström mene läpi?!

      • eijatkoon

        ei taida kun ei ohimot kestä lahkeet paskassa kun kulkee johan se päähän käy


    • Antinasse

      Siniselle tuhnulleko peräti kaksi edustajaa Helsingistä? En usko!
      Miksi kukaan äänestäisi Terhoa? Pakkoruotsin lukijoilla ei ole edes äänioikeutta. Niinistön nassekaverit jäivät persuihin. Mitä jää?? NADA!

      Onko Terholla muka muitakin harrastuksia kuin ruotsin kielen vastustaminen, karismaa hänellä ei ainakaan ole?

      • luottomeni

        Paperittomien hoitojen laajentamista koskevassa äänestyksessä Helsingin kaupungin valtuustossa Sampo Terho äänesti tyhjää ja Jussi Niinistö lähetti varamiehensä paikalle.


    • Sinisten eduskuntaryhmä 05/2019 syntyy vain, jos joku muulta listalta valittu päättää loikata sinisiin. Omilta pullohartioilta on jo valahtanut maine ja kannatus, seuraavaksi lähtee ministerit ja kansanedustajat. Satavuotiaan Suomen kansa kiittää ja osoittaa luottamuksensa hillotolppailijoihin.

    • Perusnuori

      Terho teki aloitteen, että kielikokeilu aloitetaan Helsingissä. Vastustajat haluavat tehdä Helsingistä kansainvälisen kaupungin ruotsinkielen avulla. Saako nauraa. Får man skratta?

      • Kijoittaisitte "tyttelit" reilusti vain omalla nikilläsi.


    • Perusnuori

      Men, visade det sig på balen, Siiri "Äitee" Rantanen är en idrottsstjärna och förebild som inte vill ge några intervjuer till "svenska medier" inklusive Hufvudstadsbladet. Hon gav ingen orsak till sin antipati mot det svenska.

      Siiri "äitee" Rantanen pitää nostaa kansakunnan kaapin päälle!

      • mummohiihahelvettiin

        Ketään kiinnosta mitä joku rahvaanomainen hiihtäjämummo perähikiällä ajattelee


    • lumenauraaja

      Niin siinä voi käydä. Sinänsä harmi. Johtuu siitä että peruskansa on tyhmää. Itse asiassa Sinisten linja ja ohjelma on erittäin hyvä, luulen hyvin suuren osan suomalaisista ajttelevan noin. Perustallaaja ei vaan ymmärrä politiikkaa vaan luulee siellä voitavan tehdä ihmeitä hetkessä. Politiikka on kompromissien tekemistä.

      Miten niin hyvä linja. No siinä ei ole vihervasemmistolaista höttöunelmointia mitä ne kolme puoluetta harrastavat. Linja on taas maahanmuuttokriittisempi kuin keskustan ja kokoomuksen. Mutta siinä ei ole persujen lapsellista yhdenasian uhoa ja vastarintaliike ja natsisympatioita mitä Halla-ahon jengillä on. Muita ei kai tarvi kommentoida, no RKP on kuten persut, yhden asian liike.

      • Sinisten linja? Tähän mennessä on esitetty tasan yksi asia ja se kuuluu SuoLi ry:n sakramentteihin.


    • SanottunaLyhyesti

      Otsikossa mainitut saastat ovat kansanpettureita.

    • Siihen ainakaan minä en usko, että juuri nämä miehet menisivät enää läpi. Sampo Terhoa ei varmasti enää valita eduskuntaan Helsingistä, jossa Sinisen tulevaisuuden paikka jäänee nyt haaveeksi. Jussi Niinistöllä tulee menemään vielä huonommin ja etenkin silloin, jos hän siirtyy ehdolle Helsingin vaalipiiriin. Uudenmaan vaalipiirissä Niinistön menestys riippuu Timo Soinin jatkohaluista, koska tämän luopuessa hän voi mennä läpi Soinin vanhoilla äänillä, jos hän ei nyt siirry ehdolle Helsinkiin. Niinistölle olisi varsin typerä ratkaisu siirtyä ehdolle Helsinkiin yhdessä Sampo Terhon kanssa, kun sieltä nyt ei ainakaan kahta paikkaa varmasti heille tule, mutta Uudenmaan vaalipiiristä on tulossa ehkä yksi paikka ja ilman Soinia ei välttämättä tule sitäkään. Sinisen tulevaisuuden kannatus voi hyvin olla nyt samaa tasoa kuin Perussuomalaisilla oli ensimmäiset kymmenen vuotta, kun aluksi eduskuntaan valittiin ainoastaan Raimo Vistbacka.

      Lopulta Timo Soini pääsi vaaliliiton ansiosta eduskuntaan, mutta samoissa vaaleissa ollut Halmeen menestys Helsingissä oli täysin oma juttu. Lopulta vähän parempi menestys alkoi vasta kymmenen vuotta sitten pidetyissä vaaleissa, kun Soini nousi jo yhdeksi ääniharavaksi ja samalla muun muassa Veltto pääsi taas eduskuntaan, mutta Helsingissä ainoa paikka meni Halmeen tuolloin lähdettyä. Halla-aho ei vielä tuolloin menestynyt, mutta lopulta vuoden 2011 eduskuntavaalien jytky tuli osittain Soinin kasvaneen suosion ansiosta, mutta hyvin isolta osin puolestaan Halla-ahon johtamien maahanmuuttokriitikoiden lähdettyä näyttävästi mukaan vaaleihin. Seuraavissa vaaleissa Soinin lisäksi parhaat mahdollisuudet sinisten ehdokkaista on Vesa-Matti Saarakkalalla, joka voi päästä läpi Vaasan vaalipiiristä kuten aikanaan Vistbacka pääsi ainoaksi PS:n edustajaksi.

      • Miehet ? Aika reppavasti veistelty, mitä sellaista "miesmäistä" mahtaa olla noilla "piilossa", toimivat ainakin kuin neidit.
        Soinin äänet ovat todellakin käyneet vanhaksi, eikä niistä ole perinnöksi J. Niinistölle, Soini on suorastaan äänensä polttanut, eikä taida suurta kantoa löytyä hiukan "sota-" ja muutenkin hullulle J. Niinistölle.
        Siniset vaan ovat ihan yksinkertaisesti selkärangaton pikkuryhmä joka petti äänestäjänsä perin pohjin. Ei siis mitään syytä tuollaista porukkaa ole jatkoon saatella. Saattohoitoa seuraaviin vaaleihin saavet tuolta epädemokratian helmeltä, Sipilän hallitukselta.


      • siniset-sinertää
        Sininen.yksinäisyys kirjoitti:

        Miehet ? Aika reppavasti veistelty, mitä sellaista "miesmäistä" mahtaa olla noilla "piilossa", toimivat ainakin kuin neidit.
        Soinin äänet ovat todellakin käyneet vanhaksi, eikä niistä ole perinnöksi J. Niinistölle, Soini on suorastaan äänensä polttanut, eikä taida suurta kantoa löytyä hiukan "sota-" ja muutenkin hullulle J. Niinistölle.
        Siniset vaan ovat ihan yksinkertaisesti selkärangaton pikkuryhmä joka petti äänestäjänsä perin pohjin. Ei siis mitään syytä tuollaista porukkaa ole jatkoon saatella. Saattohoitoa seuraaviin vaaleihin saavet tuolta epädemokratian helmeltä, Sipilän hallitukselta.

        Saattohoidossa työssä olleet puhuvat hoidettavalle tulleesta kirkkaasta "sinisestä hetkestä", ennen lopullista siirtumistä iäisyyteen. Olemmeko juuri nähneet sinisilmäisten sinisen hetken koittaneen, ennen siniseen usvaan taa siirtymistä? Ikäänkuin haalean sinertävän savun hävitessä talvisen iltapäivän sinisenä hetkenä.


    • Aika tarkkaan tasan nolla ! Tuskinpa alle 1 % kannatuksella sinne pääsee, vaikka kaikenlaisten omituisten otusten keräily eduskuntaan on ollut trendinä.

    • pettynytpersuihin

      Jos sinisiä on vain nuo kaksi niin ryhmä on edelleen hyvin fiksua porukkaa. Samaa ei voi sanoa persujen edustajien fiksuudesta, ei tämänhetkisestä eikä tulevasta. Siniset ja persut eivät kumpikaan ole tulevassa hallituksessa, jossa valitetettavasti on mukana demarit. Demarit olisi nytkin hallituksessa ellei siniset olisi isänmaanedun mukaisesti jatkaneet hallituksessa.

    • AudimiestenTT

      Jussi Niinistön avustaja on sen verran tiuhaan hengailut uudenmaan vaalipiirin Keskustan puolutoimiston ja henkilökunnan ja aktiivi jäsenten kanssa että ei olisi yllätys jos Niinistö löytyy
      seuraavissa vaaleissa keskustan ehdokkaiden joukosta.
      Tämän lisäksi Turussa huhutaan että joku Turun vaalipiiristä tuleva Sininen tai persu on mahdollisesti siirtymässä Kokomukseen ensivaaleissa . Kike Turun vaalipiiristä taitaa olla persuissa ja siellä luultavasti pysyy eli kyseessä luultavasti eduskunnan puhemies LOhela.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe