Kultaan ehkä kannattaisi

kultaavuolemaan

Oiskoon tuo viisainta sijoittaa nyt kultaan, arvo voi nousta yllättäen jos Bitcoin tulee romahtamaan?

9

220

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sijoittelija

      Kulta ei tuota mitään. Arvo voi nousta tai laskea mutta metallimöhkäle ei maksa edes osinkoa kuten osakkeet. En usko että kullan ja Bitcoinin välillä toistaiseksi on mitään riippuvuutta. Enemmänkin kulta on turvasatama pörssien alennustilan varalle. Tosin juuri kurssien romahdettua kannattaa osakkeitakin ostaa eikä suinkaan myydä muiden mukana.

    • kullankaivajax

      tuskin kuitenkaan uskallat ostaa aitoa keltasta klönttiä, vai meinaatko laittaa 10 kilon suffelin tuulipuvun taskuun ja kantaa korsoon kotiisi suojaan , vai tilaatko somalitaksin ihan tillanderin takaovelle vai sulatatko tinaämpärin pohjalle ja kannat kotiin leikkien kerjäläistä....ei kun ostat kultaa lapulla jossa lukee seuraavaa.

      minä matti möhnänen omistan 12 kiloa kultaa, sen todistaa tämä a4 lappunen jossa on allekirjoitus roope ankka ja myyntipiste oli gouldhause oy. lapussa lukee vieläpä että tämä minun kultani köllöttelee englannissa ,kuninkaan holvissa johon on avain vain itse supermiehellä, ainut mitä ei lue niin on se että tätä samaa klönttiä myydään kaikille ihan samalla lapulla,moneen kertaan. kokeile joskus niin päin että otat kilon klontin keltasta kultaa myyjältä ja maksat tyyliin , minä viljo onnenkantamoinen lupaan antaa huomenna koko kauppahinnan euroina tai pitkoneina viimeistään huomenissa.. laitat oikein nimenselvennyksen a4 lappuusi .katso lähteekö kulta mukanasi ulkoilemaan.

    • kultaavuolemaan

      No olipa taas ihme tekstiä... tai no, tyypillinen suomi24 vastaus joten enpäs ihmettele yhtään.

      • Onecoinisti

        Miten kultaa louhitaan tai splitataan?


    • BITkull

      Jos osakekurrssi alkaa romahtamaan, niin veikkaan että kryptonvaluuttojen arvo nousee kihtyvällä tahdilla. Näin teki jo Kreikan kriisin aikaan, ja epäilen että nyt bitcoinin turvasatama alka olemaan sama luokkaa kuin kullalla.

    • Goldgold

      Jos kerran kulta on pysynyt arvossaan jo vuosituhansia niin kyllä kultaan turvasatamana (siis arvon säilyttäjänä ilman suurempia tuotto odotuksia) voinee ylivoimaisesti enemmän luottaa kuin näihin nykyajan keksinnöihin.

      • arvostuskysymys

        Näin on. Lisäksi sitä voi ostaa euroilla ja myydessäkin saa euroja! Säilytys kylläkin luo kustannuksia, kun on tilaavievää tavaraa.
        Oikeaa, pehmeää kultaa voi koruina myös kuljettaa kohtuullisen käteiskassan yllään maasta toiseen ilman vaikeuksia. Esim thaikulta ja arabikulta ovat lähes puhdasta, ihan puntariinheitettävää kauppatavaraa. Suomessa myytävä korukulta taas ei ole hintansa väärttiä.


    • PepanderBoy

      Minulla on 100 kappaletta yhden unssin Krugerrandeja Nordean tallelokerossa. Se kai tekee reilusti päälle kolme kiloa kultaa helposti realisoitavassa muodossa. Siinä minun vararahastoni.

    • kultasaäde

      fyysinen kulta on se joka antaa ja paperikulta se joka vain ottaa, sama kuin omistaisi asunto osakkeen "jostakin" lapussa kyllä lukee ihan virallisesti , omistat tällä lapulla 100 osakehuoneiston osaketta, ,,,,mutta missä on tämä osake. jos pitää kultaa paperilla, se on varastettu jo ennen omistamista, jos fyysisen klöntin vie kotiin tulee ryöstetyksi, jos pitää ketjuna kädessä ,käsi lähtee, jos kaulassa ,kaula..... hmm. kyllä se vaan on niin että duunarin rahat laitetaan omaan tonttiin joka on kallion päällä ,talo siihen jos siihen pystyy, eipä siinä oikein sitten muuhun jää varaa, tämän päivän duunarilla, perinnöt voi sitten laittaa kultaan jota pidetään taimaassa.....luulenpa muutenkin että fyysistä kultaa on aivan saatanan paljon vähemmän kuin mitä on kullan omistajia maailmassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2088
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1972
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      155
      1616
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1598
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1227
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1204
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1147
    Aihe