Sittenkin se on niin

että meistä voisi tulla ystävät, oletko samaa mieltä vieläkin. Olisimmeko sellaisia että antaisimme toisillemme vapauden elää niin kuin haluaa. Silloin tällöin nähtäisiin ja kerrottaisiin mielemme murheet toisillemme.
Ilmoita


En tiedä. Tavallaan olen. Olisi vain parempi, jos emme olisi menneet sen tietyn rajan yli.
Ilmoita
ja seksiä kans, namnamnam
Ilmoita
Oo keskenäs. Ystävyyttä ei tarvitse palstoilla kysellä. Se joko on tai ei.
Ilmoita
No ei riitä tuo mulle. Siksipä vaikka välttelen..
Ilmoita
En ole samaa mieltä. Kuten hyvin tiedät. Etkä tuolla "ystävän esittämisellä saa minua uskomaan että oli todella ystävyyttä. Katsos kun valeesta jäit kiinni jo aikanaan. Se jos olisit vastannut aikuismaisesti olisit kuullut mitä olen kertonut sinusta. Ei se sitä tiedä minä sen hoidin pois niin ettei nähnyt. Itse sinä tämän meinasit munata. Nyt kun laitoit sen kaverisi vielä asialle sain varmuuden. Typerä kana olet ja tulet olemaan. Ystäviä meistä ei tule koita se käsittää edes jossakin vaiheessa. Nyt tajuan miksi elämäsi on tuollaista. Mutta älä pelkää en toimi kuten se sun ex. En toki vaan olen "leikissä mukana kuten tähänkin saakka. Tiedän sun manipulointisi. Joten ystäviä meistä ei tuon leikin jälkeen tule. Luuletko että uskon kertomaasi enään? No en todellakaan nyt leikit leikitty ja et pysty enään edes kostamaan. Lopeta typerä esiintyminen et osannut leikkiä sievästi. Sinulle ei kuulu elämäni eikä se mitä teen tai jätän tekemättä. Et ole niin läheinen ystävä etkä tule olemaan. Näkee kyllä kanamaisuutesi ja se kuinka sokea olet. Minä päätän ketä väännän et sinä tai kukaan muukaan. Keskity siis muihin ystäviisi tästä lähtien. Olenko näyttänyt kuinka kiinnostunut olisin sinusta? Eiköhän käsitä sen joskus. Mutta leikki loppui kuten loppui ja hyväksy jo viimein asiat.
Ilmoita
Niin jos et vaikka vittuilisi enempää. Toki näinhän se sovittiin sinun toimesta kuten varmaan sen muistat. Kerrotaan ihmeessä lisää niistä ongelmista mitä molemmilla oli ja varsinkin on. Kuule kana mitä sillä tiedolla teet? Ai niin pitäähän se olla jutun juurta lisää jotta voit tuntea itsesi uhriksi ja näin saada minut syntipukiksi. Tämähän on selvä juttu. Kerro ihmeessä lisää mitä minun pitää tai pitäisi olla uskomatta. Sittenkin oltaisiin taas ystäviä niinkö? Haista paska. Jätin sinut kyllä selkeästi jos viimeistä mielipidettä ilmaisit. Kommentoin ainoastaan todellisille ystävälle.
1 VASTAUS:
Ilmeisesti asiaa pyörittelet vielä mielessäsi kun vastaat näin ja tälläisiin aloituksiin. Ehkä jäi jotain asioita selvittämättä tai kenties omia tunteita.
Kos on pääsdyt yli niin ei toisesta viitsi edes kommentoida. Ei maksa vaivaa.
+Lisää kommentti
Sittenkin? Hmm..... Anna kun mietin hetken. Otan yhteyttä kun tulen samaan päätökseen. Tuolla sinun roikkumisella kun en osaa oikein vielä päättää onko se puhdasta ystävyyttä? Tiedät kyllä miksi epäilen sinua! Sovitaan niin että otan yhteyttä kun osaan päättää ystävyytesi tarkoituksen. Jos minusta ei kuulu tai muutoinkaan en oikaise asioita niin anna olla. Jätä rauhaan.
Ilmoita
Ärsyttävintä palstan lukemisessa on se, että niin moni aloitus ja vastaukset aloituksiin sopisivat omaan elämäntilanteeseen. Sairasta. Huh huh. Jätän seuraamisen pois. Suojaan itseäni.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Sittenkin se on niin

että meistä voisi tulla ystävät, oletko samaa mieltä vieläkin. Olisimmeko sellaisia että antaisimme toisillemme vapauden elää niin kuin haluaa. Silloin tällöin nähtäisiin ja kerrottaisiin mielemme murheet toisillemme.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta