SILLÄ LAILLLA SUOMEN PUOLUEETON POLIISI ?

RÖYHKEYS-PASKAA

Äärioikeistoa vuosittain vastustanut mies otettiin kiinni ennalta – poliisi vaikenee, miksi väkivaltarikoksista tuomittu Jesse Torniainen sai marssia

10

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • esimerkkejä-löytyy

      Huokon mukaan kyseessä on yksittäistapaus.
      – Olen täysin vakuuttunut siitä, että poliisin toiminta, jota jatkuvasti tarkastellaan ja johon suunnataan laillisuusvalvontaa jatkuvasti, on avointa ja epäkohtiin puututaan. Kansalaiset voivat suhtautua hyvin luottavaisesti poliisin toimintaan.


      ####...uskoo ken tahtoo... #####
      poliisi tappaa salaa ja huvikseen aivan liian usein !

    • hyvå-paha-poliisi

      OLEMME VAIN ASKELEEN PÄÄSSÄ AJASTA, JOLLOIN IHMISTEN ON SUOJAUDUTTAVA POLIISILTA ! Poliisi kaikkien aikojen suojelija, todellako ???


      ### Poliisi on tehnyt kotietsinnän Helsingin Sanomien toimittajan kotiin, lehti kertoo.
      Etsintä tehtiin toimittaja Laura Halmisen kotiin sunnuntaina illalla. Halminen kirjoitti yhdessä Tuomo Pietiläisen kanssa HS:n lauantaina ilmestyneen, Puolustusvoimien Viestikoekeskusta käsittelevän jutun.

      Kotietsinnän perusteeksi poliisi kertoi epäilyn turvallisuussalaisuuden ilmaisemisesta. Halmisen mukaan poliisilla ei ollut tuomioistuimen päätöstä etsinnän tekemiseksi.

      Kotietsinnän aikana poliisi vei Halmiselta muun muassa puhelimia, tietokoneen ja muistitikkuja, lehti kertoo. Etsintään osallistui neljä poliisia.
      Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi sanoo pitävänsä kotietsintää lehdistön toimintaedellytysten ja lähdesuojan kannalta hyvin huolestuttavana.
      – Toimittajaan kohdistuva kotietsintä, vieläpä tällaisessa mittaluokassa, on täysin poikkeuksellinen Suomessa, joka on profiloitunut lehdistönvapauden kärkimaana, Niemi sanoo Helsingin Sanomien julkaisemassa uutisessa.

      • satamanvalot

        Toimittajalla oli hallussaan valtiosalaisuuden piiriin kuuluvaa aineistoa! Minusta nyt pitäisi tutkia kuinka ja kuka ne Helsingin Sanomien toimittajalle antoi! Tämä on vakava asia , eikä ole millään tavalla puolusteltavissa !


    • vituillaan.on.asiat

      Yleislakon aikana Suomen Poliisi - Kaikkien Aikojen Suojelija ? - hakkasi ja lahtasi surutta työläisveljistöä.
      Kenen asiaa Suomen Puolueeton Poliisi tuolloin suojeli.
      Tänä päivänä Poliisin otteet ovat saman suuntaiset.
      Köyhä ja sairas huutaa apua ja poliisi hakkaa pampulla, että rikkaan kansanosan-- kokoomuslaiset--- asioiden hoitoon jää reilusti työaikaa.
      Mersun keulamerkin varastamiset on tietenkin selvitettävä.
      Köyhän ainoa kulkuväline - polkupyörä resu - ei yllä varastettunakaan selvitettäviin rikoksiin.
      Priorisoidaan rikkaille lisää vaurautta - poliisi suojele pääoma.
      Mutta duunarinkin veroeuro kelpaa poliisi juippien palkkapussia paksuuttamaan ?
      Poliisi "duunaa", minkä vitun kyttäämiseltä kerkijää.
      Jaksavat köyhälle poliisit vittuilla, kun masu on täännäään...

    • LESKI.ON.OIKEASSA

      VOI VITTU TAAS KERRAN SUOMEN PASKA POLIISI !!!
      PERSEEN NUOLENTAA PAHIMMILLAAN ! IDIOTISMIN YLISTYLAULUA SUOMEN OIKEUSLAITOKSELTA !
      hyi saatana, MITÄ KREATISMIA ?


      Keski-Suomen käräjäoikeus hylkäsi Sisä-Suomen poliisin rikoskomisarion syytteen virkavelvollisuuden rikkomisesta.

      Syyttäjä vaati tiistaina lyhyttä ehdollista vankeustuomiota Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisariolle virkavelvollisuuden rikkomisesta.
      Syyttäjän mukaan useita rikoksia selvitettiin puutteellisesti, sillä tutkinnanjohtajana toiminut rikoskomisario keskeytti tutkintoja jopa tapauksissa, joissa poliisilla oli tiedossa epäiltyjen nimet.

      • satamanvalot

        Tämä peli ei voi enää jatkua kauaa! Mistä johtuu se että tutkintoja keskeytetään tai tutkimukset ovat ala-arvoisia, mitäänsanomattomia vätystelyjä. Ovatko he tuttavia...vai onko kysymys korruptiosta ja rahasta?


      • kaikkien-aikojen-turva

        Virkarikos ja sopimaton käytös toivat potkut Itä-Suomen poliisilaitoksen komisariolle, kertoi Savon Sanomat torstaina 01.03.2018. Komisario sai tammikuussa Itä-Suomen hovioikeudelta sakkotuomion virkavelvollisuuden rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta. Käräjäoikeuden antaman kavallustuomion hovioikeus hylkäsi.
        Savon Sanomien mukaan poliisilaitos totesi, että tuomio osoittaa komisariolla olleen luvattomia ampuma-aseita. Tämän lisäksi tuomittu ei ollut hoitanut poliisille luovutettujen aseiden kirjaamisia ohjeiden mukaisesti.
        Poliisilaitos kertoo komisarion myös käyttäytyneen sopimattomasti henkilöstöä kohtaan ja laiminlyöneen työaikoja.
        Irtisanominen astuu voimaan puolen vuoden kuluttua, ellei ratkaisu muutu hallintovalituksen perusteella.
        Päällystöön kuuluvan poliisin potkut ovat Suomessa harvinaisia.


      • Pisantornistanähtynä
        kaikkien-aikojen-turva kirjoitti:

        Virkarikos ja sopimaton käytös toivat potkut Itä-Suomen poliisilaitoksen komisariolle, kertoi Savon Sanomat torstaina 01.03.2018. Komisario sai tammikuussa Itä-Suomen hovioikeudelta sakkotuomion virkavelvollisuuden rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta. Käräjäoikeuden antaman kavallustuomion hovioikeus hylkäsi.
        Savon Sanomien mukaan poliisilaitos totesi, että tuomio osoittaa komisariolla olleen luvattomia ampuma-aseita. Tämän lisäksi tuomittu ei ollut hoitanut poliisille luovutettujen aseiden kirjaamisia ohjeiden mukaisesti.
        Poliisilaitos kertoo komisarion myös käyttäytyneen sopimattomasti henkilöstöä kohtaan ja laiminlyöneen työaikoja.
        Irtisanominen astuu voimaan puolen vuoden kuluttua, ellei ratkaisu muutu hallintovalituksen perusteella.
        Päällystöön kuuluvan poliisin potkut ovat Suomessa harvinaisia.

        Päällystöön kuuluvan poliisin potkut ovat Suomessa harvinaisia...... siitähän se johtuu, että tekevät mitä lystäävät! Poliiseja ja syyttäjälaitosta pitäisi tarkastelle erityisen suurennuslasin kautta....muutoin korruptio pääsee rehottamaan!Nämä komisaariot ovat oma lajinsa. Tekevät mitä vaan pystyäkseen kostamaan jos heitä uskaltaa arvostella ja täydellä syyllä! Raukkamaista porukkaa jolta puuttuu terve itsetunto!


    • hyi.hyi.hyi

      Espoon käräjäoikeus tuomitsi Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksella työskennelleen vanhemman konstaapelin huumausaineen käyttörikoksesta, virkavelvollisuuden rikkomisesta ja rattijuopumuksesta tapauksessa, jossa nainen oli käyskennellyt työpaikallaan huumeiksi luokiteltavien lääkkeiden vaikutuksen alaisena.
      Naisella ei ollut reseptiä lääkkeisiin. Nainen oli viime vuoden toukokuussa esiintynyt työpaikallaan Espoon pääpoliisiasemalla aineiden vaikutuksen alaisena. Hän oli ollut aloituspalaverissa lähdössä osallistumaan poliisin valvontaiskuun, mutta hänen osallistumisensa tehtävään estettiin päihtymyksen vuoksi.
      Saman vuoden heinäkuussa nainen oli törmännyt kaistojen väliseen keskikaiteeseen Vihdissä. Naisen verenkierrosta ja hallusta havaittiin fenatsepaamia sisältäviä Fenasepam-lääkkeitä, joihin tällä ei ollut reseptiä. Nämä lääkkeet luokitellaan huumausaineiksi.
      Kotietsinnässä naisen kotoa löydettiin luvaton Walther-merkkinen 7,65 kaliiberin pistooli ja siihen sopivia patruunoita ja dopingaineita.

      Nainen kertoi käyttäneensä lääkettä aiemmin luvallisesti, eikä ollut huomannut sitä säädetyn huumausaineeksi vuonna 2014. Työpaikalla havaitusta sekavuudesta hän kuitenkin syyttää myöhemmin havaittua sydänsairauttaan. Hän syyttää sairautta myös autonsa hallinnan menetyksestä heinäkuussa. Löydetty perintöase hänen oli tarkoitus deaktivoida.
      Oikeus katsoi, että naisen sekavuuteen on voinut vaikuttaa tämän kärsimä sydänsairaus. Siksi oikeus katsoi tuntuvan sakon riittäväksi rangaistukseksi syyksi luetuista rikoksista. Koska tuomio oli sakkorangaistus, ei oikeus myöskään tuominnut naista viralta pantavaksi.

      – Ottaen kuitenkin huomioon [poliisin] todettu vakava sairaus ja sanotun sairauden merkittävä vaikutus rikosten tapahtumiseen, käräjäoikeus katsoo, etteivät rikokset osoita [poliisia] ilmeisen sopimattomaksi tehtäväänsä poliisina. Tämän vuoksi syyttäjän vaatimus [poliisin] viralta panemiseksi on hylättävä.
      Poliisi tuomittiin virkavelvollisuuden rikkomisesta, rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, ampuma-aserikoksesta ja kahdesta huumausaineen käyttörikoksesta 70 päiväsakkoon, josta hänen tuloillaan maksettavaksi tuli 1750 euroa.


      ---Ja minä totean, että naurettavaa touhua---- oikeustoimelta, mutta kyseessä olikin POLIISI ?

    • ajan.hermo

      Suomen poliisikunnalla on ollut rehellisyysvajetta pitemmän aikaa, mutta se vamma on tarttunet kaiketi poliitikoilta poliiseihinkin. Nyt etsimme tasapainoa tähän pulmaan niin että ensimmäiseksi jätti kaksi Patrian markkinointijohtajaa työpaikkansa, Ugandan murhan takia.
      Mutta jännitysnäytelmä jatkuu...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe