Millainen luonne kaivatullasi on?

Fiigure

Onko häntä helppo lähestyä ja ymmärtää?

54

2027

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • workwithyou

      Särmä, mutta upea luonne. Ymmärrän häntä, enkä edes aina tiedä miksi. Joku selittämätön yhteys, vaikkei vielä edes tunneta hyvin. Lähestyminen on välillä vaikeaa, koska en tiedä onko hän liikkeellä helpolla vai stressaantuneella moodilla. Mutta hauska, kaikin puolin ihana, rakastettava ihminen, joka ei varmasti tiedä edes tätä.

    • On.ja.ei

      mutta pohjimmiltaan hän on mitä kultaisin Mies. Hänen puheäänensä on pehmeän, välillä kuiskaavan kiusoitteleva, Hänen naurunsa kumpuaa syvältä, pehmeänä ja iloa täynnä olevana, nauruna joka todella vie mukanaan.
      Hänen sydämensä on puhdasta kultaa, ja minun ikäväni on pohjaton,,,

    • näkee_kun_tutustuu

      En tiedä. Vielä...

    • Minäsanonjne

      Ikuinen teini. Polkee jalkaa ja saakin tahtonsa läpi.

    • tietystiolisi

      Tulisin heti vastaan jos lähestyisi.

    • kaivatulle

      Taitaa kaivata huomiota tuo hassu ihastukseni..Toisaalta näen hänessä karun katujen kasvatin,kun katson häntä tarkemmin löydän nahkarotsin alta herkän,taiteellisen ja uskomattoman lämpimän miehen joka ronskin kielenkäytön alle peittää suuren sykkivän sydämen joka kaipaa hellyyttä ja rakkautta...aivankuten meistä jokainen..Sellainen hän on minun runopoikani,,,

    • Heiluvaaa

      Emotionaalisesti heilahteleva. Epävarma.

    • kohdattaispa

      Ymmärrys onkin varmaan se juttu, miksen voi unohtaa. Alusta asti oltu jotenkin samalla taajuudella. Samanoloinen huumorintaju myös. Se miten hän kohtaa (kohtasi) minut. Vahvuus ja herkkyys samassa paketissa. Hän sai minusta esille sellaisia puolia, joita en tiennyt olevankaan.

      • Mietinhäntä

        Ymmärsitkö jo silloin tavatessa häntä vai myöhemmin? Miten se ymmärrys tekee hänestä unohtamattoman?


      • kohdattaispa
        Mietinhäntä kirjoitti:

        Ymmärsitkö jo silloin tavatessa häntä vai myöhemmin? Miten se ymmärrys tekee hänestä unohtamattoman?

        Kyllä se ymmärrys oli heti läsnä, mutta en heti tiedostanut sitä. Ehkä tajusin sen vasta jälkikäteen. En silti osannut tulkita asioita, joista hän ei puhunut tai lukea ajatuksia tai mitään sellaista, joten epäselvyyksiä jäi, varsinkin kun hänen viestinsä olivat ristiriitaisia.

        Sen merkitys on siinä, ettei yhtä voimakasta yhteyden ja ymmärryksen tunnetta ole ollut koskaan kenenkään toisen kanssa.


      • Mietinhäntä
        kohdattaispa kirjoitti:

        Kyllä se ymmärrys oli heti läsnä, mutta en heti tiedostanut sitä. Ehkä tajusin sen vasta jälkikäteen. En silti osannut tulkita asioita, joista hän ei puhunut tai lukea ajatuksia tai mitään sellaista, joten epäselvyyksiä jäi, varsinkin kun hänen viestinsä olivat ristiriitaisia.

        Sen merkitys on siinä, ettei yhtä voimakasta yhteyden ja ymmärryksen tunnetta ole ollut koskaan kenenkään toisen kanssa.

        Saman kokemuksen jaan hänestä itsekin mielikuvissani. Ajattelen, että hän tunsi yhteyden, mutta luonnollisesti katsoi olosuhteita ja ristiriitaisia viestejäni hieman ymmällään ainakin alkuun ja sitten tiettyjen tulkintojen perusteella alkoi ohjata toimintaansa niin, ettei asia näyttänyt enää juurikaan vaivaavan häntä.
        Luulisin, että jos tämä ihminen on ollut täällä ja tunnistanut itsensä kirjoituksistani, on hänen ymmärryksensä kasvanut huomattavasti minua kohtaan. Muutenkin luulen hänen kuulleen asioita minusta, jonka perusteella nämä ajatukset ovat vahvistuneet kenties. Hän on myös oppinut tuntemaan luonnettani paremmin ja yhdistänyt asioita mielessään. Näin luulen.
        Minä taas luulen tutustuneeni siihen puoleen paremmin, jonka hänestä aistin heti ja johon ihastuin.


    • Miehestäkirjoitan

      Mielikuva, joka hänestä jäi oli arvokkuus. Voisin kuvitella hänet päättämässä asioista esim. jonkinlaisena vallanpitäjänä. Hän osaa valloittaa, mutta pistää tunteensa taka-alalle tarvittaessa. Hänessä on jotain hyvin aitoa ja silti inhimillistä. Katse on rehellinen, suora ja kursailematon. Hän ymmärtää hyvin laaja-alaisesti asioita ja ihmisten tarkoitusperiä. Kuitenkin voisin kuvitella, että hän voisi tarvittaessa katsoa läpi sormien arveluttaviakin asioita, vedoten mielessään ihmisyyteen ja tietynlaiseen korruptioon, jota pitää ehkä itsestään selvänä jollain tapaa. Voisin kuvitella hänen naureskelevan sarkastisesti taustalla näille ihmisille. Hän ei olisi se ihminen, joka toisia ilmiantaa. Niin tai näin. Hän on looginen ajattelussaan. Mitä ihminen kylvää, sitä hän niittää. Uskoisin hänen luottavan karman lakiin. Naiset voivat olla hänen ”heikko kohtansa”, mutta koska hän osaa rajata halutessaan hyvin näitäkin alueita, hän kykenee nauttimaan tästäkin osa-alueesta ja saamaan ihailua osakseen.

      Toinen puoli, jonka näen hänessä on herkkyys ja lämpö. Voisin kuvitella, että hän voisi aidosti surra joitain ihmiskohtaloita. Hän kykenee lämpöön ja lohdutukseen aivan ihanasti. Kaikki se läsnäolo on niin kaunista. Hän on varmasti todella hellä rakastaja... (unelmoin hänestä, unelmoin tästä osa-alueesta, yhteydestä mielen tasolla). Hän on kaikella tapaa ihana, mutta tuo alue on vain niin yllätyksellinen ja kaunis.
      Hän on monella tapaa hyvin kiinnostava. Jos tapaisin hänet vielä...

      • toivottavastikohtaat

        Tuo oli kyllä hienosti kirjoitettu jostain.
        Harmi etten itse varmaankaan ole tuollainen mies jota kuvailet.

        Itse tahtoisin naista kuvailla tuolla tavoin, mutta en elämässäni ole sellaista kohdannut.

        Huomaan että monet naiset ovat joko henkisesti tai fyysisesti laiskoja, epäempaattisia jne.


      • Miehestäkirjoitan
        toivottavastikohtaat kirjoitti:

        Tuo oli kyllä hienosti kirjoitettu jostain.
        Harmi etten itse varmaankaan ole tuollainen mies jota kuvailet.

        Itse tahtoisin naista kuvailla tuolla tavoin, mutta en elämässäni ole sellaista kohdannut.

        Huomaan että monet naiset ovat joko henkisesti tai fyysisesti laiskoja, epäempaattisia jne.

        No, mut mitä väliä tuolla mulle on, ettet ole hän, tuliko itsellesi parempi mieli hä? Mä en oo mikään terapeutti. Jaa jonkun muun kanssa tuntojas.


    • Tällainenkai

      Helppo lähestyä on kyllä, hän on mukava ja kohtelias mies. Mutta en oikeastaan tunne hänestä kuin tämän pintakerroksen, sen jonka voi kuka tahansa nähdä. Mulle olisi todella vaikea lähestyä häntä omana itsenäni, ei siinä roolissa kuin nyt. Hän on saavuttamaton mulle kaikin tavoin.

    • naiselta

      Aika ajoin huomaan kaipaavani häntä,lapsellinen mies tuntuu olevan,pikkumainen jääräpää....

      • jäärästijatkan

        kunnes näen sen oikean naisen otsan keskijakajan.


      • sivusta

        mikä semmonen on`?


      • kaivataanehkämolemmat

        Luotankin siihen, että huomaat kaipaavasi. Nimimerkille "naiselta".


    • eihaluaollakeskiössä

      Ongelma on se etten kaipaa ketään. Ehkä se johtuu siitä että epämääräistä tiedottamista ja kaikkea muuta ollut niin massiivisesti, että aivot ovat turtuneet siihen aika kauan sitten. Ja se monien paikkojen arkisin aiheuttama epäselvyys ei saanut aikaan mitään hyvää. Nyt ei tunnu olevan jaksamista mihinkään vuorovaikutukseen kenenkään kanssa.

    • hydrokopter

      Kiltti, avulias, älykäs aikuinen nainen. Taas hauska kysymys johon voi miettiä vastausta.

      Iltalehtien tappelu-uutisia taas tullut, joulua edeltävä aika on aina tätä, kun ihmisille tulee turhaa stressiä.

      Ehkäpä ruoaksi sitten kanarisottoa, jos tekisin.

      Huonoja olivat isot suomalaiset tomaatit, hienon näköisiä, mutta maku ei ole niin kirpeä kuin pitäisi. Mitähän hedelmiäkin sitä seuraavaksi ostaisi naposteltavaksi, pitäisi miettiä.

      • KirjoitanNyt

        Varmasti myös ansaitset sellaisen naisen. Kuulostat kivalta ihmiseltä :)olen lukenut nyt kommentejasi täällä.
        Mistä tuo nimimerkkisi tulee? Olen jonkun verran tutustunut hydrokoptereihin.


    • hyvin.äkkijyrkkä

      Ei ja ei.

    • Eioooooooo

      Ei. Hän käyttäytyy kuin ammattirikollinen...en ymmärrä edes miksi siihen on tarve.

    • KuiTuotaEnääVoisLähestyy

      Peilipintainen myrskyäjä, jyrkkä ymmärtäjä, kliininen tulkitsija. Sellainen vesseli on hän.

    • tiivistettynä

      Voi olla pohjimmiltaan kameleontti. Vaihtaako väriä,sukupuolta,mielialaa ja kaipauksensa kohdetta oman olonsa mukaan? Jää arvoitukseksi koska emme tunne toisiamme sen paremmin.Turhaa spekulointia tämäkin, kunhan vastasin.

      • mitähhäh

        Sukupuolta?
        Miten hän vaihtaa sukupuolta lennosta? :D


      • hänjokapuhutteli

        Miten se täällä palstalla käy?Muuten et olisi reagoinut,,,ethän,,,?


      • Hittokuulostaa

        Ihan meikäläisellä, paitsi kaipaamani mies pysyy aina samana 😂
        Tunnet rakas minut hyvin😘 Tiedätköhän minkä värisenä näet minut seuraavan kerran.. ?🤔


    • Tarinanhän

      Rehellisesti en tiedä. Kyse on juuri siitä mielikuvasta ja koska elän mielikuvista, käytän paljolti intuitiota häntä ajatellessa. Voin erehtyä, koska olen luontaisesti ”dementikko”, enkä muista juuri mitään ns. faktaa hänestä, eikä se oikeastaan kiinnostakaan. Elän siis täällä fiktiosta.

    • Miehelletämä

      En kovin hyvin tunne häntä, tai siis kovin syvällisesti en tunne.. mutta pintapuolisesti pidän hänen luonteestaan. Hyvä huumorintaju joka osuu yhteen omani kanssa. Hän on menevä ja ulospäinsuuntautunut. Hänen kanssaan on helppo jutella sillä hän on rento eikä hätkähdä erikoisempiakaan juttujani. Ei ole koskaan ollut ilkeä, ja muutenkin sellaisen kuvan olen saanut että omaa terveen moraalin ja on aika kiltti. Jollain tavalla kuitenkin vähän kylmä ja mitään tunteita ei hänestä saa irti. On aika salaperäinen. Mielenkiintoinen ja fiksun oloinen mies. Jotenkin koen lähestymisen vaikeaksi, mutta se ei johdu hänestä vaan siitä että minä pelkään liikaa torjutuksi tulemista ja sitä että häiritsen häntä tai "roikun" hänessä.

    • kuusijalumiukko

      Vähän syrjäänvetäytyvä, mutta silti niin suloinen ja herkkä luonteeltaan. 💘

      • ujojaihastunut

        Minun kaivattuni voisi kuvailla omaa luonnettani juuri noin... Hän taas on jotain niin ihanaa ja söpöä, ja perusluonteeltaan on todella kiltti ja avulias ja ajattelee kaikista aina hyvää... Joskin hän myös tuppaa välillä sanomaan suoraan sellaisista asioista, joista hänellä on joku mielipide. :)


      • eksyväkysyjä
        ujojaihastunut kirjoitti:

        Minun kaivattuni voisi kuvailla omaa luonnettani juuri noin... Hän taas on jotain niin ihanaa ja söpöä, ja perusluonteeltaan on todella kiltti ja avulias ja ajattelee kaikista aina hyvää... Joskin hän myös tuppaa välillä sanomaan suoraan sellaisista asioista, joista hänellä on joku mielipide. :)

        Ja olet nainen?


      • ujojaihastunut

        En, vaan mies. Olen herkkä mies, joka kuvittelee että voisi kaivattunsa mielestä olla myös suloinen, niin säälittävältä kuin se kuulostaakin. Tosin tämäkin on vain omaa haavettani, että kaivattuni niin ajattelisi...


      • LiianherkkäN

        Olipa ihanasti sanottu. Ehkä joku ajattelee minustakin noin. :)


      • kuusijalumiukko
        ujojaihastunut kirjoitti:

        En, vaan mies. Olen herkkä mies, joka kuvittelee että voisi kaivattunsa mielestä olla myös suloinen, niin säälittävältä kuin se kuulostaakin. Tosin tämäkin on vain omaa haavettani, että kaivattuni niin ajattelisi...

        Niin no miehelle se olikin. Eikä yhtään säälittävää :) ehkä kaivattusi niin ajatteleekin.

        LiianherkkäN, samaa sinulle, voihan olla että herkät löytävät toisensa ☆

        Suloinen, ihana mies on hän jota kaipaan. Viimeisenä päivänä halaan ja suukotan poskelle. Jos ei sitten sanota mitään muuta kuin moi, niin yritän unohtaa.


    • Sellainennainenn

      Mun kaivattu on seikkailjanainen. Etsinyt paikkaansa ja liikkuu kuin kala vedessä, ei tyydy jäämään paikoilleen. Haluaa kokea elämän sen kaikessa värikkyydessään. Utelias ja vahvasti tunteva ihminen. Taistelee sen puolesta mikä on oikein vaikeuksitaan huolimatta. Tietää realiteetit ja sydämessään
      ja tietää kelle kuuluu oikeus ja kelle ei. Rakastaa meitä rikkinäisempiä miehiä sillä on luovuttamaton tunnossaan. Vahva sekä myös itsenäinen. Tietää arvonsa eikä koskaan tyydy häntä huonosti kohtelevaan ihmiseen. Häntä ei hetkauta pienet asiat ja hän on kuin vuori jonka laelle voi laskeutua lepämään. Kovan koulun käynyt nainen joka elää täysillä ja haluaa nauttia siitä.

      • heikkopeikkonen

        Ihailtavaa että ihmiset saavat kasvaa vahvoiksi ajallaan ja tavallaan niin ettei heistä tule stressiyliherkkiä liian varhain liikaa kokeneina. Sellaiset ihmiset on kultaakin kalliimpia.


      • vahvuuksia
        heikkopeikkonen kirjoitti:

        Ihailtavaa että ihmiset saavat kasvaa vahvoiksi ajallaan ja tavallaan niin ettei heistä tule stressiyliherkkiä liian varhain liikaa kokeneina. Sellaiset ihmiset on kultaakin kalliimpia.

        On paljon ihmisiä ketkä koittaa painaa alas toisia. Harva yksin pystyy, mutta isolla porukalla se voi onnistua. Tietysti tukijoitakin voi olla.


      • Vähänkade

        Oli pakko lukea sun teksti muutamaankin kertaan!Siis aivan mieletöntä tekstiä!!Vaikka nainen olenkin niin tekstisi perusteella mieleeni jäi kummittelemaan kyseinen nainen,josta kirjoitit.Sait minut uteliaaksi,olisipa jännää kohdata se nainen....Ja saisinpa olla paikalla kun hän lukisi tekstisi ja näkisin hänen reagointinsa!.Hieno kirjoitus,sinulla on kirjoittamisen lahja!


      • voisinollahän

        sait kyyneleet silmiini...


      • erässeikkailijan

        Osasitpa kuvailla mua hyvin. Vaikeudet ovat tosiaan kasvattaneet. Niin moni asia osui kohdilleen tekstissäsi. Viime aikoina olen ollut vain aika surullinen. Tarvisin kipeästi rakkautta. Kenelle tekstisi menee? Haluaisitko olla yhdessä?


    • reppua_eiselässä

      Enpä tiedä, hymyileväinen ainakin, positiivisen oloinen.

    • Naiseltahänelle

      Hän on mies ja hän on yleensä ottaen ihana, mutta ei aina kovin helppo. Hän on älykäs, itsevarma, hauska ja minua huomioiva. Hän voi vaikuttaa kovalta, mutta olen nähnyt hänestä herkemmänkin puolen. Toisinaan hän on vetäytyvä, omapäinen jurrottaja. Aina häntä ei ole helppo lähestyä, mutta en siitä nykyään enää välitä. Olen oppinut tuntemaan hänet ja tykkään hänestä hillittömästi :)

    • Sekunneissa

      Luin miehen silmistä hän on herkkä, itsepäinen, tarkkaavainen, huolellinen, välillä kylmän oloinen, mutta tiedän hänellä on lämmin sydän..
      Joskus olen nähnyt silmistä surun..

    • Narsistien-maailma

      Ihmiset narsismissaan omii näitä koska jälleen, ei halua kaivatulleen mitään vaan itselleen:ihailua, kehuja, rakastettuna olon tunteita

      Tässä sen näkee mikä palstan tarkoitus on. Etsiä itselleen kehuja ja itsetuntoa kiusaamalla muita taikka kuvittelemalla kauniit viestit itselleen

      • sentakiatäällä

        Paljonpa haittaa tälläkin palstalla. Lähinnä tuuletan mieltäni tänne, omikoon kuka haluaa tekstini jos niistä hyvää mieltä saa. Enkä etsi kehuja, vaan kaipaan rakkautta, sitä että saan rakastaa ja joku kenties ehkä joskus vähän rakastaisi minuakin.


      • Kehukaa_minuaaaa
        sentakiatäällä kirjoitti:

        Paljonpa haittaa tälläkin palstalla. Lähinnä tuuletan mieltäni tänne, omikoon kuka haluaa tekstini jos niistä hyvää mieltä saa. Enkä etsi kehuja, vaan kaipaan rakkautta, sitä että saan rakastaa ja joku kenties ehkä joskus vähän rakastaisi minuakin.

        Narsisteja täällä kaik on


      • samasemulle
        Kehukaa_minuaaaa kirjoitti:

        Narsisteja täällä kaik on

        Ahah.


      • Yhdyntähän
        sentakiatäällä kirjoitti:

        Paljonpa haittaa tälläkin palstalla. Lähinnä tuuletan mieltäni tänne, omikoon kuka haluaa tekstini jos niistä hyvää mieltä saa. Enkä etsi kehuja, vaan kaipaan rakkautta, sitä että saan rakastaa ja joku kenties ehkä joskus vähän rakastaisi minuakin.

        Sama juttu itsellä.


    • loistavaaloitus

      ei aavistustakaan
      luulen että hän on privaatisti torjuva ja kliininen
      eikä me tulla oikeasti toimeen

      hänellä on vahva kuori

      hänessä on silti jotain
      tahtoisin tutustua
      kiinnostukseni on pelkkää uteliaisutta...

      olipa hyvä kysymys


      taidan olla käsittelemässä vanhaa painajaista
      sama rauta tuli uudelleen käsittelyyn

      KIITOS

      • Fiigure

        Kiitos.
        Kaivatullasi? Pelkkää uteliaisuutta? Vai niin.


    • Saaminuthulluksi

      En tunne yhtään. Silti sanoisin, että vaikea monisyinen luonne. Hän on joko ärsyttävän ihana tai ihanan ärsyttävä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14901
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3085
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3079
    4. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3076
    5. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3075
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3074
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3064
    Aihe