Uudistu Dingo

jjkkkks

Eipä oo uutta musaa tullut. Koittakaa uudistua. Hyvä kun lisäsitte settiin perhosen lennon.

12

402

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dingofani4ever2

      Suomalaisessa kirjakaupassa haastattelussa Neumann sanoi että ensi vuonna tulossa uutta musiikkia

    • dingorulesss

      Erittäin mielenkiintoista kuulla että mitä miehet saavat aikaan.
      Tuotantopuoli on ainakin saatava sinne kasariajalle. Törkeesti vaan sinne Nimeni in dingo levyn meininkehin. Sieltä kaikki alkoi ja sinne kaikki on hyvä lopettaa jos vaikka sattuisi että tuleva levy on se viimeinen Dingo levy. Ainakin sillä tyylillä sitä kannattaa alkaa tekemään, silloin saa parasta irti itsestään.

    • Kreivin.sormus

      Ne on luult. just vähitellen studiossa, tonttuus. Tapahtuuko elämässä muuta kuin lööpit?

      En oikeastaan kannattais Nimeni-retrosoundia. Tai sitten sen pitäis olla todella törkeen rouhea. Mielellään joku singlehitti vielä. Ja jotain...

      Toinen, mielestäni hedelmällisempi tuotannollinen vaihtoehto vois olla jatkaa siitä, mihin "Pyhä Klaani jäi".

      Isoin riski on vaan hajottaa homma tuotantokikkailulla. Biisien ehdoilla? (Ei nykyhärpätysten...)

      • Kreivin.sormus

        ...Enkä nimimerkistä huolimatta tarkoita just "Kreivin sormuksen" soundia, vaan ennemmin "Perhosen lennon", "Surun...", myöh. helmien...


      • 0132

        ...Ja toki jos "Pyhästä klaanista" lähdetään, niin siitä tulee progea. Sikäli tuottaa saisi. Mutta olis hieno, kun ei nyrjähdettäis suoraan nykyjippoihin ainakaan. Kuunnelkaa nyt jotain vaikka Sentencedin viime vuosikymmenen tuotantoja. Ihan hirveää, tuhotonta paskaa ne muotiratkaisut (lauletaan puhelimeen, vittujee, laitetaan pop-kaiku, ööhh...). Muuten toimii, jos toimis... Hyvät biisit ja hieno bändi kustuna.


    • jäähallirosvo

      Kerjäläisten valtakunta -levyn soundit ja kevyttä kikkailua muodon vuoksi päälle.
      Via Finlandian ongelma oli ohuet ja ponnettomat soundit. Verratkaa Perjantai-singleen, joka tehtiin eri tuotannossa ja sitä oli tekemässä Danu, kuten aiempaakin tuotantoa.
      Kunnolla potkivat bassot ja rummut se vaatii.

    • Hämähäkkimies-85

      Hyvä jos uutta musaa porukkaa saa itsekin tehtyä. Ja jos ei saa, niin toivottavasti kehtaavat sen julkisesti sanoa, koska uskon että tässä maassa löytyy biisintekijöitä, jotka mielellään omia biisejän Dingolle esitettäväksi antaisi.

    • dingorulettaa

      Erös muusikkoystäväni oli tarjonnut Nipalle Dingolta kuulostavia laulujaan mutta ei ollut Nipalle kelvannut. Tästä on tosin jo muutama vuosi aikaa.

      Onko Dingo tekemässä levyä? Onko kellään heittää faktoja pöytään? Yrittihän ne 2000-luvun vaihteessakin tehdä levyä, tuloksetta.

    • kakkahousuinentyttö

      Käsi ylös kenen mielestä Neumann on kehittynyt muusikkona vuoden 1986 jälkeen? Omaani en nosta. Taloudenhoidossa ei myöskään ole kohennusta tapahtunut, kun Vain Elämää-tulot toivat isot mätkyt. Eikö opi virheistään, vai eikö edes myönnä niitä?

      Onko joku lukenut Lokikirjan, miten siinä käsitellään Even lähtö 2008? On kuitenkin valitettavan merkittävä juttu Nipan/Dingon tarinassa. Vai sivuutetaanko kokonaan?

      • EiPauliJuhani

        Noh, väsyneitä ovat jo nämä vertaukset yöhän jne , mutta verrataan Popedaan. Takavuosina hieman huuruisten vaiheiden jälkeen äijät ilmoittivat, että tästä lähtien Popeda on Pate, Costi Ja Melartin. Jotain samankaltaista linjausta toivoisin tähänkin tilanteeseen.

        Vapaus, Freedom ja Liberté ☺


    • NimeniEiOlePertti

      Miljoonasade "kaappasi" We Want Moren aikaan riveihinsä Tomi Aholaisen ja löysi nosteen. Peitsamo on löytänyt uuden kevään Twist-Twistin ja Tsöötzin kanssa. Kuka olisi vastaavanlainen musiikillinen hengen nostattaja Dingolle uutta tuotantoa ajatellen?
      Neumannin parivaljakkona uuden tyypin pitäisi olla duunaritaustainen pitkän linjan taivaanrannanmaalari, raivoraittiudesta miinusta. Taustalle on helppo haalia rumpali ja kosketinsoittaja vain soittelemaan, mutta voi perkele kun olisi hienoa nähdä vielä noste päräyttävän hienon viime vuoden jatkoksi. Kunnon myötätuuli.

      Uutta voimaa, sitä tarvitaan, sitä varmasti on tarjollakin, mutta nyt se pitää osata ottaa vastaan, sytyttää kipinä ja laittaa teräs taittumaan hampaissa. Ja Eve mukaan ilman muuta, roolissa tai toisessa, kulkevathan demot rapakon yli tätä nykyä silmänräpäyksessä. Ei kai Even Aavikon tähteä virallisesti julkaistu missään...
      Suuri yleisö ei sitä ole kuitenkaan kuullut. Siihen kylkeen vaikkapa Hölmöläisten laiva (Tähti ja meripoika-levyn versio on myöskin suurelle yleisölle tuntematon) ja muutama uusi ralli ja katso, meillähän on melko messevä Dingo-levy tulossa.

      Vapaus, Freedom ja Liberté

    • HulluHenrY

      Q laski vain 1 1. Sivariduunlla tienaa kuitenkin summan X, ja syksyn konserttifiasko jätti vuositulot melko alas. Petellä varmasti saman suuntaiset ajatukset, en tiedä. (Jonttu ei ole koskaan mitään tienannutkaan, Pepe jo tarpeeksi :))Ja juu, Nipalle musiikki on sydämen asia, sydänystävää tarvittaisiin todentotta jatkossa. Aika vaan menee vielä muutaman vuoden perhe-elämän aalloikoissa luoviessa.

      Seiska: Arki nujersi Dingon! katso kuvat! (toivottavasti ei kuitenkaan)

      Vapaus, Freedom ja Libertë (ihan vitun kova statementti edelliseltä kirjoittajalta, jokainen Dingo-palstan kirjoittaja on velvollinen signaamaan kirjoituksensa näin)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe