Arvoisa Presidentti Sauli Niinistö

markkulievonen

Samoin kuin Pääministeri ja koko hallitus ministereineen.

Niin, eikö tämä/kin moka, joka tapahtui sotaveteraanille ja hänen vaimolleen linnanjuhlissa;

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201712092200593048_pi.shtml

Niin, eikö tämä tapahtuma ole juuri todiste,- ettei päättäjät aikuisen oikeesti arvosta ja kunnioita sotaveteraaneja ja hiedän tahtoaan. Siis luontaisella tasolla / alitajuisesti. Öllölän mummokin tämän ymmärtää. Jos veteraaneja arvostettaisiin ja kunnioitettaisiin aikuisen oikeesti ihmisen alitajunta huomioiden, niin heidän tahtoaan KUNNIOITETTAISIIN ja tässä tapauksessa veteraanin tahtotila oli saada vietää aikaa ja istua linnan juhlissa yhdessä / vaimonsa vieressä. Tämähän oli tulle esille ja selväksi tilanteessa.
Eikö juuri sivullisen / ohjeistetun ihmisen käyttäytyminen kerro todellsiuuden, miten veteraanin tahto jyrättiin yli. Siis ohjeistetusti.

Eikö jo sivistykseen liity käsitys, miten iäkkäät ihmiset esiiintyvät / elävät yhdessä, jos se on mahdollista terveys huomioiden.

Niin, itse en kaipaa selityksiä, vaan miettimistä. Haluan kertoa, miten ihmisen sanalllinen ilmaisu on aivan ei käsitys kuin sanaton. Sanatonta viestintää ihminen ei voi operoida / laskelmoida, mutta taas sanallista ilmaisuaan mielin määrin. Sanallisella ilmaisulla tehdään myös vaalityötä ja tuloksia,- ei sanattomalla, koska ihmiset uskovat mitä sanallisesti kerrotaan. Ihmisen tulisi ymmärtää ja OPPIA miten teot ihmisessä kertoo totuuden,- ei sanat.
Sanalllinen ilmaisu ihmisen olemuksesta on n 10.........15% ja taas sanaton 85............90%. Tämä todellisuus heijastuu myös hallituksen toiminnassa. Puheet ja teot ovat siten pahasti ristiriidassa keskenään.

Toki tämä ilmiö on ollut todellisuutta jo sodan päättymisestä lähtien. Sodan kauhut kokeneet ihmiset eivät ole saaneet todellisesti sitä kohtelua ja arvostusta, joka heille olisi kuulunut. Painotan erikoisesti TEKOINA. Sanahelinää kylläkin ja ihan riittävissä määrin.

7

89

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • markku.lievonen

   Vaalit foorumilla ollessamme ja vaalien lähestyessä, niin painotan,- ettei väärää mielikuvaa rakentuisi. Sauli Niinistö on edelleen paras vaihtoehto presidentiksi tänä päivänä. Tämä tulisi muiden ehdokkaiden tuoda esille ja siten saada uskottavuutta politikoimiseensa. Onhan elämää myös Sauli Niinistön edustuskausienkin jälkeen.

   Niin, todella tapahtunutta ei saaa muutetuksi.Ei myöskään veteraanien kohtelua valtion / päättäjien taholta. Onko kukaan pohtinut, mikä olisi tilanne tänä päivänä kansamme /myöhemmissä sukupolvissa, jos sodan kauhujen kokeneet miehet olisivat saaneet todellisen kunnioituksen j a arvostuksen tekoina, niin uskon, miten traumojen vaikutukset seuraaville sukupolville olisivat olleet huomatavasti pienemmät ja suppeammat. Tekoina,- esim. veteraaneille ilmainen matkusteluoikeus yleisissä kulkuneuvoissa / kulukorvaus tms. Tämä olisi ollut avain monen alitajuisen trauman vaikutuksen poisumisessa. Nyt avaimen on varastaneet kansanedustajat omiin puuhasteluihnsa.
   Sanotaanhan veteraanien toiminnalla olleen merkityksensä maamme itsenäisyyden säilyttämisessä.Eikö heille olisi kuulunut antaa tämä etuoikeus / ilmainen matkustusoikeus, jos se jolle kulle tulee kuulua.
   Niin, ihminen on kyllä ihmeellinen itsekäs otus ja kautta aikain. Puheista huolimatta.

  • Lkjhivff

   Islam myöteisyys ihmettytää niinistössä ja väärät arviot siitä,mm.sunnit ja shiiat ovatkin hyvin pystyneet neuvottelemaan keskenään,hän sanoi uudessa suomessa.
   Niinistö on liberaali ,jolle lähes kaikki käy nykytrendin mukaan ja sen tähden se sopii usealle puolueelle.Haavisto toistelee samoja asioita eikä kyllä vakuuta muuten kuin rauhallisella puheella ja hänkin on liberaali muttei saa kansalta riittävää kannatusta kun on vielä ainakin tässä maailman ajassa perhesuhteissa niin kaukana monen kannattajan arvoista ja ylioppilas koulutus jonka päälle rakentunut cv ei toaiasiassa ole niin maaritteleva on annetaan ymmärtää.
   Väyrynen ylivoimaisesti kokenein iso osa kansasta karsastaa persoonaa ja vihervasemmisto provosoi yhdessä median kanssa niin että kaksintaistelusta tulisi todella populistinen vaali puolin ja toisin.
   Venäjä arviot tuskin veisivät mihinkään huonoon väyrysen aikana.eu kriittisyys nousi monen muun euroopan maan tasolle.
   Matti vanhanen kokenut,myös liberaali ei konservatiiviarvoja kunnioittava ,hyvin muutaman edellisen presidentin kaltainen ,mutta harmaa joka ei sytytä äänestäjiä.
   Haatainen,luultavasti osoitautuisi ylättävänkin paljon ns. arvoliberaaliksi ,joka itse asiassa tarkoittaisi suvaitsemattomuutta eri lailla ajattelivia kohtaan ,sukulaisuussuhde marxisimiin feministiajatuksin ,jatkoa halosen politiikkaan ja eu ulostulot sinisilmäisiä ja tietämättömiä.
   Nils ,olisi hiljainen pressa ,lausunnot ja arviot ja valtionvierailut lähinnä maalailua ,nato kommetteja tosin tulisi vanhalta kommarilta,ei mitään mahdollisuuksia.
   Kyllönen olisi yllättävin presidentti ,välillä näkyisi setan lausunnot,välillä marxismi,välillä jopa konservatiiviset arvot ja välillä puhuisi omiaan .medialla olisi tehtävä puheita siistiä,kun välillä esiintyisi kuten talon emäntä pieneltä syrjäkylältä.suurin kysymysmerkki koko ehdokkaista.
   Huhtasaari ,median inhokki ja jos toiselle kierrokselle pääsis ,loanheitto mediassa olis ennennäkemätöntä.Pystyisi varmaan hoitamaan tehtävän ja olisi aktiivinen suomen teollisuuden veturina valtuuskuntineen ja valtiomiestapaamisissa saisi kenties ylistäviä arvioita iloisuudellaan.
   Johdonmukaisuus ja päämäärätietoisuus on jo koeteltu .arviot on tietysti subjektiivisia,mutta Huhtasaari olis mielestäni paras valinta ja suomen edunmukainen .

  • Tässäkin asiassa teennäinen eliitti toimii sanonnan mukaan; älkää tehkö niinkuin minä teen vaan niinkuin minä opetan ja käärii härskisti kaikkeien keräysten tuotot omiin "takuihinsa".
   Mutta kun tutustuu ao. teeseihin, aukeaa tuonkin menettelyn koko kuva kerralla, eikä teesejä ole todellakaan monta, mutta kaikilta osiltaaan tyhmemmänkin luulisi jo nähneen, käytännössä toteutettuja joka ainoa.

   Erityisesti Kansalaispuolueen ja myös PS:n voi olla hyvä pohtia kuinka rasistinen puhe on tullut länsimaihin. Sitä näet ei paljoa ymmärretä Itä-Euroopassa. Onko taustalla se mistä niin moni on kirjoittanut ja puhunut eli kulttuurimarxismin läpimurto lännessä. Useimmat varmaankin tietävät, että tämän kehittäjät tunnetaan Frankfurtin koulukunnan nimellä. Koulukunta alkoi toimintansa Frankfurtissa 1920 -luvulla. Suuri osa koulukunnan professoreista ja muista oppineista muutti USA:han. Joka haluaa tarkemmin tutkia niin koulukunnasta ja sen sanotaanko 10 tärkeimmän jäsenen taustasta löytyy tietoa netistä mm. wikipediasta. Alla yksi linkki koulukuntaan ja muutama rivi tekstistä.

   http://isovimma.blogspot.fi/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

   Antamatta meille mitään ajatuksia tulevaisuuden suunnitelmistaan - koulukunta on suositellut "Hiljaisen" kulttuurivallankumouksen edistysaskeleiksi ja tavoitteiksi - muun muassa:

   1. Luotu käsite: rasistiset rikokset
   2. Jatkuva muutoksentila aiheuttamaan sekaannusta
   3. Opetusta seksistä ja homoseksuaalisuudesta lapsille
   4. Koulujen ja opettajien arvovallan heikentäminen
   5. Valtava maahanmuutto tuhoamaan identiteetti
   6. Ylettömän juomisen edistäminen
   7. Kirkkojen tyhjentäminen
   8. Epäluotettava oikeusjärjestelmä ja ennakkoluulot rikoksen uhreja kohtaan
   9. Riippuvuus valtiosta tai valtion avustuksista
   10. Tiedotusvälineiden ohjaus ja vaimentaminen
   11. Kannustetaan perheiden hajoamista

   Munzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin: "Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää."

   Koulukunta uskoi että oli kaksi vallankumouksen tyyppiä: (a) poliittinen ja (b) kulttuurillinen. Kulttuurivallankumous repii sisäpuolelta. "Moderni muoto alistamisesta on kuvattu lempeydeksi". He näkivät sen pitkän aikavälin hankkeena ja pitivät kohteena selkeästi perheen, koulutuksen, median, seksin ja populaarikulttuurin.

   Olipa Kansalaispuolueen jäsen tai ei niin tutustuminen tekstiin antaa ymmärrystä siihen miksi suuren osan ihmisistä luottamus politiikkaan on huvennut. Olettaisin, että Kansalaispuolue ei ole suuri kulttuurimaxismin/Frankfurtin koulukunnan kannattaja.

   • isGodasleep

    Hyvä nimimerkki " however", me suomalaiset olemme jo siinä määrin sokaistuneita, että takuuvarmasti tulemme äänestämään joko kaksi esiintuomaasi suunnitelmaa palvelevaa vaihtoehtoa ( Niinmistö&Haavisto) tai vähiten esitämääsi suunnitelmaa vaarantavan vaihtoehdon (Niinistö&Väyrynen) toiselle kierrokselle.
    Ensimmäisessä tapauksessa ei ole suurtakaan merkitystä kumpi voitta; tavoite sama.
    Toisessa vaihtoehdossa Niinistön voitto on ehdoton, sillä Väyrysen sekä menneisyys että nykyisyys estää niin keskustalaisia kuin sosialidemokraatteja äänestämästä Väyrystä.
    Mutta, jos toisena on Huhtasaari - niin poliittinen mädännäisyys paljastuu jo ennen vaalipäivää.
    Älykäs ja itsenäisyyttä arvostava kansa äänestäisi Huhtasaaren jo ekakierroksella.


   • markku.lievonen
    isGodasleep kirjoitti:

    Hyvä nimimerkki " however", me suomalaiset olemme jo siinä määrin sokaistuneita, että takuuvarmasti tulemme äänestämään joko kaksi esiintuomaasi suunnitelmaa palvelevaa vaihtoehtoa ( Niinmistö&Haavisto) tai vähiten esitämääsi suunnitelmaa vaarantavan vaihtoehdon (Niinistö&Väyrynen) toiselle kierrokselle.
    Ensimmäisessä tapauksessa ei ole suurtakaan merkitystä kumpi voitta; tavoite sama.
    Toisessa vaihtoehdossa Niinistön voitto on ehdoton, sillä Väyrysen sekä menneisyys että nykyisyys estää niin keskustalaisia kuin sosialidemokraatteja äänestämästä Väyrystä.
    Mutta, jos toisena on Huhtasaari - niin poliittinen mädännäisyys paljastuu jo ennen vaalipäivää.
    Älykäs ja itsenäisyyttä arvostava kansa äänestäisi Huhtasaaren jo ekakierroksella.

    >>Älykäs ja itsenäisyyttä arvostava kansa äänestäisi Huhtasaaren jo ekakierroksella. <<

    Mutta, valitettava todellisuus on, ettei hän ole uskottava. Kokemattomuuden tuntuinen ajatellen ulkopolitiikan hoitamisen haasteita.Toki hän/kin on laaja-alaisesti ajatteleva ja tuo esille hyviä asioita. Tavallaan asiat, joita hän tuo esille joihin kohdistuu muutospaineita, niin on liian suuria tai pareminkin niiden toteuttaminen on kyseenalaista. Tämä tekijä tuonee sen puutteen uskottavuudessa.
    Samanlainen mielikuva kuin itse haluaisin maassamme ihmisten eriarvoisuuden lopetettavan, mutta todellisuus on, miten tämäkin on vain utopistinen haave/ kuva. Suurten rattaiden pyörimissuuntaa on mahdottomuus muuttaa. Ainoastaan ihminen oppii,- muuttaa suunnan elinympäristössään tapahtuvan suuren takaiskun kautta. Sodan tai luonnonkatastrofin kautta tai asioiden ohjautua täysin hallitsemattomaan tilaan. Tätä tekijää päättäjät eivät huomioi. Kamelin selän katkeamista / patoutuneen vihan valloilleen pääsemistä kansan keskuudessa.


   • isGodasleep
    markku.lievonen kirjoitti:

    >>Älykäs ja itsenäisyyttä arvostava kansa äänestäisi Huhtasaaren jo ekakierroksella. <<

    Mutta, valitettava todellisuus on, ettei hän ole uskottava. Kokemattomuuden tuntuinen ajatellen ulkopolitiikan hoitamisen haasteita.Toki hän/kin on laaja-alaisesti ajatteleva ja tuo esille hyviä asioita. Tavallaan asiat, joita hän tuo esille joihin kohdistuu muutospaineita, niin on liian suuria tai pareminkin niiden toteuttaminen on kyseenalaista. Tämä tekijä tuonee sen puutteen uskottavuudessa.
    Samanlainen mielikuva kuin itse haluaisin maassamme ihmisten eriarvoisuuden lopetettavan, mutta todellisuus on, miten tämäkin on vain utopistinen haave/ kuva. Suurten rattaiden pyörimissuuntaa on mahdottomuus muuttaa. Ainoastaan ihminen oppii,- muuttaa suunnan elinympäristössään tapahtuvan suuren takaiskun kautta. Sodan tai luonnonkatastrofin kautta tai asioiden ohjautua täysin hallitsemattomaan tilaan. Tätä tekijää päättäjät eivät huomioi. Kamelin selän katkeamista / patoutuneen vihan valloilleen pääsemistä kansan keskuudessa.

    Hyvä markku.lievonen, kun huomioimme ulkomisteri Soinin viime kesän jälkeen perussuomalaisiin kohdistuneen, monesti hyvinkin vastuuttoman sekä suullisen että kirjallisen viestinnän niin onhan Laura Huhtasaaren vastaava esiintyminen aivan toisesta maailmasta.
    Osaltani en luota ulkoministeri Soiniin tippaakaan, tilanteessa jolloin hän saa muokata yksin tilannekuvaa maamme sisäpolitiikasta valtakuntamme rajojen ulkopuolella.
    MUTTA, päähallituspuolueet keskusta ja kokoomus sekä nykyinen presidentti ymmärrykseni mukaan luottavat.


  • PutiniKiusaa

   Onhan se hienoa että tyhmä psyko pääsee presidentiksi, mutta muuta hienoa siinä sitten ei olekaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   5505
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   397
   4297
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   1648
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1201
  Aihe