Mistä Vasemmistoliitolle oikea

mistä-löytyis

johtaja joka on mies, eikä tuollainen anarkistinen feministi kitisijä kuten tämä nykyinen?

(sehän on oikeasti rkp:nen)

15

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turhaanniinturhaan

      Ei enää mistään. Vassarien kukkarossa on vielä sen verran omaisuutta, että sitä siksi pyöritellään. Kyllönen lobbaa Salea .

    • VasurillaMekkoRepee

      Vasurit ovat tuollaista mekko ja hame porukkaa. ei siellä miestä kaivata.

      • hehehehehehe

        No niin tuntuvat olevan.


    • Väpe.Värimittari

      "Mistä Vasemmistoliitolle oikea
      johtaja joka on mies, eikä tuollainen anarkistinen feministi kitisijä kuten tämä nykyinen?"

      Niinpä niin! Onhan tuokin näkökanta muiden joukossa. Olen kuitenkin vahvasti sitä mieltä , että puolueen tärkein asia on selkeä ohjelma , tarkoitus ja ennen kaikkea sosiaalinen tilaus.
      Tuon jälkeen vasta tulee se muu . Organisoidaan ne välttämättömät rakenteet ja vasta sitten puhe puheenjohtajista ja johtajista yleensä on ajankohtainen.

      Mikä sitten on puheenjohtajan tärkein ominaisuus ? Onko se jalkojen välin rakenne vai siellä yläpään laskinosastolla oleva apparaatti ? Veikkaisin kyllä jälkimäistä. Puheenjohtajan pitää omata eräs perustavaa laatua oleva ominaisuus se on suhteellisuudentaju. Sen puute voi olla yhtä hyvä tai huono siitä jalkojenväli kalustuksesta huolimatta. Ja kyllä se laskinosasto on myöskin se joka toimii logiikalla eikä kaikkien tuulien voimalla korvasta toiseen se tyhjän tilan kautta !!

      • näin.on

        Ei sovi Li, mutta ei kyllä Kyllönenkään johtajaksi.


      • Kyllöskässä
        näin.on kirjoitti:

        Ei sovi Li, mutta ei kyllä Kyllönenkään johtajaksi.

        on sentään jotain tolkkua, mutta tämä Andesson on klovni. Räksyttää kuin rakkikoira ja ampuu kiinni kaikkeen minkä kokee yhteiskunnassa epäkohdaksi. Mihinkään kajoamaansa hänellä ei ole esittää konkreettisia toimintamalleja esim rahoitusten suhteen. Tai toki, on hän valmis realisoimaan muiden työllään tekemää omaisuutta. Vasemmisto on ja tulee pysymään marginaalisena, lähinnä anarkistireppanoiden äänitorvena, niin pitkään kuin tämä koivujen halaaja, sääli koivuja, Andersson on johdossa.


      • vasuuri

        Viimeinen mahdollisuus vaihtaa johtajaa ennenkui puolue loppuu kokonaan


      • eieieieieiei
        vasuuri kirjoitti:

        Viimeinen mahdollisuus vaihtaa johtajaa ennenkui puolue loppuu kokonaan

        Paska ei parane vaihtamalla.


      • hrhtghthrhrhr
        Kyllöskässä kirjoitti:

        on sentään jotain tolkkua, mutta tämä Andesson on klovni. Räksyttää kuin rakkikoira ja ampuu kiinni kaikkeen minkä kokee yhteiskunnassa epäkohdaksi. Mihinkään kajoamaansa hänellä ei ole esittää konkreettisia toimintamalleja esim rahoitusten suhteen. Tai toki, on hän valmis realisoimaan muiden työllään tekemää omaisuutta. Vasemmisto on ja tulee pysymään marginaalisena, lähinnä anarkistireppanoiden äänitorvena, niin pitkään kuin tämä koivujen halaaja, sääli koivuja, Andersson on johdossa.

        Se onkin äärivasuri ja anarkisti.


    • Teuvo.Vasurien.Kuningas

      Vastaus on selkeä: Teuvo Hakkarainen. Työn Sankari, joka näyttää vasureille tekemisen mallia.

      Teuvo tuo mukanaan Pallit myös, joita ei vasemmistoliitolla ole ollut vuosikymmeniin.
      Jo loppuu vasurikakaroiden vikinä, kun Teuvo laittaa lapset kuriin.

      • rkgkbkbknkbkbkb

        Ei se lähe kommaripuolueeseen.


    • Kikkutuoli-Kilponen

      "Vastaus on selkeä: Teuvo Hakkarainen. "

      Voi olla mutta kun vastaus on Teuvon harkinnassa. Hyppääkö kukaan ojasta allikkoon tuskinpa vain. Sama on muidenkin kohdalla tunkua ei ole nykyisellään mihinkään puolueeseen jos ei ole omia bisneksiä hoidettavan. Tosin niiksi käy myös perheen ja sukulaistenkin jeesaaminen ja sitten lopuksi ne "siltarummut" kotimaakuntaan .

    • Sepeteus.Seuraavapolvi

      "Ketä varten minun on pakko pyytää anteeksi ? Haluanko lepyttää loukkausta tai vääryyttä kärsineen? Vai onko kysymys siitä, että en kestä niitä syyllisyydentuntoja, jotka ovat seurausta omasta tökeröstä toiminnastani ? " Se toinen Andersson Suomen kuvalehdessä 51-52/2017.

      Se että asiaa pohtii on tervettä jos jutun takana ei ole se pakollinen pinnalla pysymisen tarve ?
      Miten taas se jolta anteeksiantoa pyydetään ja onko sillä taholla edes oikeutta antaa pyydetty synninpäästö ? Ainakin edellyttää tuo "Rehabilitointi" sitä ,että ne anteeksiantajat ovat omakohtaisen tapauksen kokeneita. Kas kun tuo anteeksianto ei siirry sukupolvien yli !!

    • Seppo-Sekametelinen

      "Mistä Vasemmistoliitolle oikea
      johtaja joka on mies, eikä tuollainen anarkistinen feministi kitisijä kuten tämä nykyinen?"

      Miten johtaa joukkoa joka on kuin lastentarha ? Jokainen esittää jotakin jollekin on ne 5 sukupuolta , toiselle insestin lisääminen ja joku vaatii mömmöjä vapaaksi. Osa joukosta muinaisiin Pert-Kalleihin vedoten pistää työelämää ja tehtaiden omistusta uusiksi ja onpa joku liittoutunut satelliittikyttäysfirmojen kanssa. Terveydenhuoltoakin on esitetty rukattavaksi ja Turkin vankiloiden tyhjentäminen sekä kaikille jaettava vastikkeeton raha on suuri tavoite.

      Miten tuota "sekametelisoppaa" sitten johdetaan "vittelissä ja vättelissä" pommi ja tulitikkuleikkijöitä kiittämällä ja masinoimalla lakkoja jo entisestäänkin kannattavuusrajan alle oleville teollisuusaloille. Eipä siinä jos sekavuutta ei saada kuriin ole muuta tehtävissä kuin "Tennilät" , "Siimekselät" taas on jo niille jotka haluavat osansa "porvarien" voittokuorista.

      Se vanha käytäntö kun ei enää pure. "Vie sinä mie vikisen oo vievinäs väkisen" kuten entisessä riiuu tilanteessa.

    • KOK-kyykyttäjät

      Päättäjämme jaksavat jatkaa kompurointia työttömyysturvan aktiivimallin kanssa. Tänään oli kompasteluvuorossa kokoomuksen Ben Zyskowicz. Hän kertoi miksi hallitus hylkäsi aktiivimallin lievemmän muodon, jossa pelkän aktiivisuuden osoittaminen olisi estänyt tukien leikkaamisen.

      –Byrokratian nousu olisi moninkertainen, jos yksilökohtaisesti jouduttaisiin jokaisen kohdalla selvittämään, että kun hän kertoo, että ”kyllä olen kaiken voitavani tehnyt”, niin onko näin todella tapahtunut, Zyskowicz selvensi Politiikkaradiossa.

      Zyskowicz tuli paljastaneeksi, että tarkoitus oli päästä leikkaamaan mahdollisimman monen tukea. Puheet byrokratian lisääntymisestä ovat pötyä, sillä joka tapauksessa on jokaisen työttömän aktiivisuus tutkittava. Lisäksi leikkaukset on tehtävä käsityönä, sillä Kelan tutkimusjohtajan mukaan ongelmia tulee mm. 300 euron suojaosan ja sovitellun päivärahan kanssa.

      Aktiivimalli hyväksytyssä muodossa ei ole yhtään vähemmän byrokraattinen kuin kaiken aktiivisuuden ottaminen huomioon olisi ollut, mutta epäoikeudenmukaisempi se on. Työttömän on nyt itse aukottomasti todistettava syyttömyytensä työttömyyteen, kun lievemmässä muodossa etuuden maksajan olisi pitänyt todistaa hänet syylliseksi.

      Zyskowicz liittyy myös siihen kuoroon, joka jälkikäteen haluaa laajentaa aktiivisuutta vapaaehtoistyöhön. Yhteistä kaikille kuorolaisille on, että että he eivät muista tai tiedä hallituksen nimenomaan hylänneen tämän työ- ja tasa-arvovaliokunnan esittämän aktiivisuuden muodon. Se hylättiin nyt vaikenevan ministeri Pirkko Mattilan allekirjoittamalla kirjeellä näin:

      ”Vapaaehtois- ja talkootyö ovat myös osallistumisen tapoja, joita monet palkansaajat ja yrittäjät harjoittavat kokoaikaisen työllistymisen ohessa. Kyse ei ole toiminnasta, jota työttömyysturvajärjestelmässä missään muussakaan tilanteessa pidettäisiin vaihtoehtona työllistymiselle. Näin tulisi olla myös nyt käsiteltävän hallituksen esityksen kohdalla.”

      Hallitukselle ei siis kelvannut se, mitä nyt jopa ministerit ovat esittäneet. Tästä voi vetää tänäänkin sen johtopäätöksen, että aktiivimallin puolesta äänestäneitä ei koko aikana ole kiinnostanut lain sisältö. Sen sijaan joku jossain kyllä tietää sekä tämän että tulevan lain sisällön ja tarkoituksen oikein hyvin. Työttömyysturvan aktiivimallista tulee ikuinen leikkausautomaatti, mutta keväällä esiteltävästä työnhaun aktiivimallista tulee ikuinen karenssiautomaatti.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe