Nainen miksi rupesit seuraamaan

Koitaollailoinen

Olisit vaan hyvä ihminen jatkanut elämääsi ja nyt syytät minua asioista joita ei ole tapahtunut tai tule koskaan tapahtumaan?

32

831

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aiettäsentäs

      kiristääkö aivolohkossa vai mistä on kyse. täälläkö olet napannut anonyymejä viestejä itsellesi ja loihet lausumaan niiden pohjalta tuollaisen hajatelman. mistä sinä sen oikean naisen elämästä mitään tiedät ja missä ja mistä hän on syytellyt sinua, onko sekin syytöksesi samoilta anonyymeiltä peräisin kun oletuksesi ettei kys, nainen osaa olla iloinen. miten te kehtaatte kirjottaa tollasta moskaa.

    • Kenenoletat

      Täällä itseäsi seuraavan? Ihmettelen aina tätä että ollaan yleisellä nettipalstalla ja täältä saa kuitenkin lukea tällaisia viestejä, eikös täällä ole sana vapaa kaikilla muilla samallalailla kuin sinulla.
      Mikäli yläpää temppuilee niin pahoin että kuvittelee olevansa seurannan kohteena niin eikö olisi syytä sulkea kone tai ei muuten vain tunnu kestävän muiden kirjoittajien viestejä ja kommentteja.

    • Jasiisoikeasti

      Kuvittelet että hänen elämänsä on päättynyt muka sinuun, onko tämä päivä palstalla pyhitetty näille kaikkien alempitasoisille vai kirjoittaako yksi ja sama henkilö kaikki nämä tämän tason viestit tässä viimeisen tunnin aikana.

      • Miksiomitviestini

        Sinä kuvittelet niin. Onko sulake palanut päässäsi? Tietenkin.


      • Jasiisoikeasti
        Miksiomitviestini kirjoitti:

        Sinä kuvittelet niin. Onko sulake palanut päässäsi? Tietenkin.

        Kommentointi ja omiminen ovat kaksi eri asiaa.


      • Ymmärrätkösuomea

        Eikä ole jos sulla on tarvetta tulla kommentoimaan.


      • Jasiisoikeasti
        Ymmärrätkösuomea kirjoitti:

        Eikä ole jos sulla on tarvetta tulla kommentoimaan.

        Ovat edelleen kaksi eri asiaa, nyt et vain itse ymmärrä asiaa, näillä sivuilla kun on se systeemi että kaikkea saa kommentoida, jopa sinun viestejäsi. Turha nokkaantua vaikka joku sanookin mielipiteensä.


    • seonsurullista

      Jollain on ristallipallo, tietää mitä on ja mitä ei tuu koskaan tapahtuun. Mä arvasin. Ei enää lihallisia himoja koskaan.

    • jasäkösitsanot

      kuka saa mitäkin kirjottaa ja mitä ei. että palsta on vaan sun määrättävissä, millos olet nähnyt tän naisen viimeks ja päässyt seuraamaan hänen irl elämäänsä.

    • MiksiKysymysmerkki

      Mitä ei ole koskaan tapahtunut tai tule tapahtumaan?

    • Mistäpäätteletniin

      Ettei hän olisi jatkanut elämäänsä, ettei hän olisi iloinen ja että nimeenomaan hän syyttää ? Täältä olet poiminut tietysti mutta ethän voi tietää ihmistä minkään viestin takana.

    • Ystäviäkö

      Aina ihmettelen.
      Yhtä paljon.

    • Mikäihmeen

      Solvaajamies sinä oikein olet. Tuskin sinä kenenkään elämästä mitään tiedät.

    • VoihanVinetto

      Onks pahoikin harhoi.

    • eiseälyävaikkapiirtäisin

      Ne on rasittavia nuo roikkuvat naiset. Ei ne älyä ettei kiinnosta olla ystävä pelkästään. Kun itselleen myöntäminen on niin vaikeaa että haluaa/toivoo muuta. Mullakin yksi riivinrauta roikkuu mukana. Eroon en tahdo päästä.

      • Kerrototuus

        No kerro hänelle ettet kykene olemaan pelkkä ystävä, kun tunteita on enemmän, niin varmasti ymmärtää asian ja tietää, että et kestä katsella vierestä ystävänä hänen seurusteluaan jonkun muun kanssa.


      • kummmallista

        Mistä päättelet että haluaa/toivoo muuta? Miksi semmoinen olisi vaikea myöntää itselleen? Miksi haluaisit riiviraudaksi kutsumasi ihmisen kanssa kaveruutta enemmän. Mikä on se enemmän?


    • Texasiin.sähkö.tuoliin

      Monet saavat tuomioita, mutta jostain syystä vankilat ovat lähes viimeistä paikka myöten täynnä syyttömiä.

      Olet yli 60, mutta. Älä pieni sormi koske mihin vaan, älä silmäpieni katso mihin vaan?
      Mikä kuule Jammu sun ongelmas on? Hillitse nyt itsesi hyvämies!

      Guilty!

    • potaillasikerran

      Kyllä se näin on että juuri tätä epäilinkin syyksi kun pyysit. Ei se mitään mulle on ihan sama mitä haluat. Ja muuten saat myös sen minkä ansaitset. Itse sinä tämän leikin aloitit jos muistat. Toki seurata voi ja saatkin olethan oikeutettu siihen. Kai kuitenkin olet huomannut kuinka Ohita sinut. Ja eikö se olisi parasta jos minä en kommentoi et sinäkään. Luuletko että selittäisin päin naamaa sulle tämän? Mahtavaa että edelleen olen noin mielenkiintosi kohde. Tokihan se ottaa aikaa sulta toipua minusta tiedän. Mutta eikö juuri se mitä tein vienytkin jalkasi alta? Se taas mitä hain on minun asiani. No kerta sekään ei kiinnosta noin ei minua muunlainenkaan seura kiinnosta. Typerä kana olet. Toisaalta Näinpä miten elät ja varsinkin mitä saat aikaiseksi muille. Tuskin se kertomuskaan piti paikkansa. No oli miten oli jatketaan vaan tätä vääntämistä kuten tähänkin saakka.

      • Arghhhhh

        Eikö vittu kukaan bannaa sua täältä tai vie hoitoon!


    • Koitaollailoinen

      Kuulostaa nainen aivan siltä kuin sinua vähän ärsyttäisi. Taidat olla sellainen pikkuprinsessa kuka aina saanut mitä halusi?

    • Eitunteillemahdamitään

      En syytä häntä. En ole mennyt eteenpäin, kun en vaan pääse tunteista eroon. Sille ei vaan voi mitään, etteivät tunteet kuole.

    • pöytänurinpäin

      Ei ole mulle mulla on päinvastainen ongelma :-)

    • Miksiaphaluat

      Niin kovasti olla hänelle mahdollisimman ilkeä, miksi postaat ikäväpalstalle tällaisia viestejä.

    • Kuulutkoniihinmiehiin

      Jotka nauttivat sitä enemmän mitä paljommin tuottavat pahaa mieltä toiselle.

    • suurempikokonaisuus

      Aloitus, minulta se ei ole vaikka jotain yhteneväisyyksiä löytyy.

    • Novoivoijavoi

      On se että joku alko sua ihan seuraamaan, oi voi voi voi, onpahan kauhiaa, mutta mistäpä päättelet ettei iloinen olisi hän ja elämäänsä jatkanut sinulle ajatustakaan suomatta. Ainakin täällä palstalla miehistä löytyy yllättävänkin ilkeä ja pahansuopainen luonteenlaatu.

    • valintatehtykin

      Nainen joka seuraa sinua. Hmm.... Onko ystävä? Salarakas? Pano? Riippuu ihan siitä miksi sinua häiritsee tuo nainen. Voisit suoraan sanoa sille että häiritsee seurailu. Jos taas et pysty suoraan sanomaan niin sinun on tyydyttävä seuraamiseen. Te siis erositte? Kuinka selkeästi sen kerroit sille? Vai onko tilanne se että kaverina jatkatte etkä pystykkään siihen? Silloin kannattaa jättää huomiotta moinen nainen ja sulkea silmänsä siltä osin. Kyllä se nainen älyää jättää rauhaan kun ei saa sitä ystävyyttä sinulta edes. Vai roikkuu se sinussa onpas vaikea tapaus. Näitä roikkujia kyllä riittää nykyään paljonkin. Ilmoita sille suoraan ettet haluakkaan ystävyyttä edes kerta pystyy sinua seuraamaan joten on kuvioissa mukana.

    • Qswq

      Löydän kans yhteneväisyyksiä aloittajan kanssa, oma leikittely tuntui kääntäneen tilanteen päinvastaiseksi ja jopa kielteiseksi ja minun kannalta negatiiviseksi. Irtauduin tilanteesta ja ne vähäiset tuntemukseni katosivat samalla, syyttelyn takia? Pitkää oli aistien leikittelyä, se siitä.

    • meidänleikkikesken

      Olisit siis itse noudattanut sitä viestiäsi jonka aikanaan elokuussa laitoit. Et tahdo olla missään tekemisissä tuollaisen kanssa" no mihin leikki johti? Saitko mitä hait? Lopeta kiukuttelu. En siedä naista joka kiukuttelee kun se aika kk menossa. Temperamenttinen olet kyllä. Ja siitä valeesta sain sut kiinni jo aikanaan. Et vain älynnyt että se puhelin oli minun käytössä. Mietit varmaan miten poistin sen ostin sille uuden puhelimen. Joten et siitäkään kiinni jäänyt. Kauan on leikit ja jatkamme aina uudestaan. Nyt on kyllä kiusaus kysyä mitä kuuluu kun olet ollut niin hiljaa viimeaikoina. Leikkiä hän tämä on ollut kanssasi sen myönnän. Kumma juttu kun et uskalla soittaa sille edes? Voin kuvitella tilanteen kun soitat. Varmistin että osaa sulle vastata jos soitat. Mutta ei se tiedä kuka olet.

      • simmottii

        KUULE TÄMÄ EI OLE LEIKKI!!! MÄ OLEN VALMIS SOITTAMAAN MYÖS 112!!!


      • simmottii

        ja sieltä tilaan sulle poliisin!!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe