Millainen asuinpaikka Pyhtää on?

lkjlkjlk

Näin ulkopaikkakuntalaisena tiedustelisin, että millainen asuinpaikka Pyhtää on? Toivottavasti tulisi asiallisiakin kommentteja. Harkitsen muuttoa Pyhtäälle perheen kanssa.

24

2358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • järkevämpikunta

      Älä missään nimessä muuta, umpijuntit tollot kyttää toisten tekemisiä kaiken aikaa ja funtsii rahankäyttöä, ja kännissä lähibaarissa kaikki juoruaa tietty, mutta onhan se hyvä kun meet Pullikseen niin voit kysyä ukoilta: Moi, miten minulla menee?

      • ToriVahdit

        Pyhtään kaatopaikka on Kotkan Karhuvuoressa. Sinne ongelmajätteet.


    • PysyKaukanaTäältä

      Tää mukava paikka asua ja yrittää. Kaikki tietää toisten asia paremmin kuin itse.
      Onhan täällä lentokenttä ja Abc Leijailupaikka.

    • pyhtääläinen

      Tällä palstalla on turha odottaa asiallisia vastauksia. Jos mahdollista keskustele suoraan ihmisten kanssa jotka asuvat täällä,tai sellaisten kanssa joilla on tuttuja täällä, Tai ota yhteyttä luottamusmiehiin,ja kysele oloista, Heidän joukoista löydät kyllä ihan asiallista porukkaa ja saat asiallisia vastauksia,

    • pokjhgti

      Asiallinen vastaus paska paikka älä muuta.

    • Vartti53c40eMinPlusPvm

      Käännyin kuntosali/pelikenttä -rakennuksen jälkeen oikealle,
      ajoin mäkeä ylös ja huomasin kuinka laaja omakotialue sinne on syntynyt. Jos tuo määrä elisi saatu tavalla tai toisellä Räskiin, niin siellä oli 10 omakotitalon sijaan 100 taloa niin kuin oli alunperin tarkoitus. Puita kaadettiin varmuuden vuoksi laaja alue, lentokentän verran.

    • Osa-aikaeläkeläinen

      Syrjäkylillä sitä tavallista. Lähitalon muualla asuva aikamiespoika viihdytti pikkutyttöjä limuviinan ja liian kovan jytämusan avulla. Menin tuosta huomauttamaan. Seuraus on lopulta se että tuota soittopelin jumputusta on kesäisin taloni lähellä usein, ja minä olen kylän ongelma-asukas.
      Eli, tuurista on kiinni miten Pyhtäällä viihdyt.
      Yli 100 000 e olen taloni remppaan laittanut, ja jokunen tonni vielä menee. Eihän tuo raha ole hukkaan mennyt. Ehkäpä tuo nuorimieskin joskus järkiintyy.

    • kkylä

      Ihan hyvä täällä on asua. Kirkonkylässä on rauhallista mutta ei mitään palveluja. Siltakylään on pesiytyneet kaikki "ongelma tapaukset", esim. ilkivaltaa on runsaasti, kunnan palvelut tosin ovat kaikki siellä.

      • Osa-aikaeläkeläinen

        Se kävelevä ja viikonloppuisin vauvanvaunuja työntävä muori pitäisi saada Harjuntieltä pois. Talvikelillä varsinkin on paha paikka, jos nyppylän jälkeen tulee vastaan rekka, ja tien reunassa on muori vaunuineen. Siinä voi hyvästäkin autosta lähteä perä luisuun, ja muorille vauvoineen käy huonosti.


    • exbilehile

      Ainut ilo kunnassa on umpijunttien juominki ja naintibileet syksyisin .....

      • Osa-aikaeläkeläinen

        Älä nyt, mukavaahan siellä pohjoisessa kotikylässäni on asua. Kunhan vain tuo kertomani autonasetaja juopon isänsä kanssa eivät kuvittelisi omistavansa puolta kylää. Jokin kumma nautinto häirikönnistä kai aikuisillekin tulee. Sen verran tuo harmittaa, etten mene Amiraaliinkaan kahville. Autoliikkeitä riittää, kunhan vain olisi asiakkaita!
        Asukkaaksi Pyhtäälle ei kannata muuttaa, Attendonkin takia.


      • PulskaPoika120

        Kun tilaat lääkäriajan Pyhtäältä, niin kahdenpäivän kuluttua istut vastaanotolla. Kokeile samaa länsi-kotkassa. Kirkonkylä on asuinpaikkana loistava, ABC:ltä saat kaiken, myös juttuseuraa löytyy.


    • kysynvaanasiaa

      Miksi hvetissä haluat sinne muutta?

      • vastaansulle2

        Kirkonkylän asunnot halpoja, linja-autoyhteys pääkaupunkiseudulle kiitettävä.
        Lisäksi huoltoasema, kauppa, ruokala ja vesipuisto lähietäisyydellä.


    • Tuletulevaan

      Pyhtää on asuinpaikkana aivan huippuluokkaa. Täällä on rauhallista, kaunis ympäristö, meren läheisyys. Tämä olisi idyllinen asuinpaikka ja mahtavan kaunis paikka, lähellä Kotkaa ja Loviisaa ja Helsinkiä. Kotkaan tai muualle bussiyhteydet ei toimi, tai siis niitä ei ole kuin kerran päivässä sinne ja illalla toinen tänne.

      Sitten ihan toinen asia on se, miten tänne integroituu. Se on haaste, kylä on täynnä pienisieluisia patrioottisia "me olemme pyhtääläisiä" -henkisiä ihmisiä. Jotta heihin voisi tutustua, pitää olla huumorintajua ( paljon huumorintajua) että jaksaa kestää sitä arvioimista, ignooraamista, suorastaan huonoa käyttäytymistä. (Vaikea päästä sisäpiiriin, ellet ole joku kuuluisuus - jos olet, ei mitään hätää, sitten saat tuhansia faneja alle minuutin).
      JOS sinulla on lapsia, älä missään nimessä laita niitä Huutjärven kouluun!!! Siellä vanhojen patrioottien lapset kokoontuvat yhteen ja kiusaavat lapsesi, jos ei nyt ihan hengiltä, niin ihan henkihieveriin. Täällä ei päde normaalit lait, nimittäin muutamien perheiden häiriintyneet lapset yrittävät puukottaa lapsesi tai sinut. (Olethan lukenut Pyhtään puukotuksesta) Jos et pääse sisäpiiriin, lapsesi rääkätään, kiusataan ja vaietaan kuoliaaksi. Koulu - ei se ei ota kantaa kiusaamiseen, se hyväksyy kaiken, koska kaikilla kukkasilla on lupa kukkia.
      JOS sinulla ei ole lapsia, niin sinulla on paljon suuremmat mahdollisuudet pärjätä ja jopa selvitä täällä. JOS siis päätät muuttaa tänne, ota mukaan survival kit ja yritä tutustua vaikka kunnan päättäjiin, sitten ehkä selviät paremmin. Toivottavasti me kaikki selviämme täältä täysipäisinä ja hengissä.

      • heinlahtijoopajoo

        Joo olen onnellinen kun muutin pois, ei ole ikävä....


    • Firsyhfdbj

      Hyvä ja rauhallinen paikka asua. Meidän kokemuksien perusteella kaikki on toiminut suht hyvin (koulu, päivähoito, terveydenhuollon palvelut, harrastukset jne).

      • Lentäjä72

        Uusi omakotialue urheiluhallin vieressä houkuttelee ihmisiä Kotkan seudulta muuttamaan huutjärvelle. Halvat tontit, lyhyt matka kahteen kauppaliikkeeseen, koulu, kioski, matonpesupaikka, uimaranta, hiekkakuopan kuntorata, baari, lökerön kahvila, parturi, pankkiautomaatti, polttoaineen jakelu ym. Lyhyt matka Kotkaan töihin.


      • mitäihmettätaas

        Onhan siel Kotkas samat palvelut, vittuako Pyhtäälle muuttaa......


      • Hkilö

        Juu, totta ainakin tuo puoli, että voit huoleti muilta kysellä kuulumisiasi, vaikka et olisi ikinä edes hyvää päivää sanonut. Pahaa puhutaan ja valheita keksitään. Paska paikka. Vajaaälyisten kylä.


    • Heka22

      Pyhtää on hyvä asuinpaikka autoilevalle ihmiselle, busseja ei paljoa näy, ainoastaan ne ohiajavat moottoritiellä ja nekin suurin osa venäläisiä.

    • jaskaat

      Pyhtää on moottoritie jolla pääsee pois Pyhtäältä.

    • pyhpyhtää

      Pyhtää on hyvä ja rauhallinen paikka asua ja kasvaa.
      Voi nauttia mopopoikien laittomien mopojen keulimisesta. eikä julkisen liikenteen äänet häiritse.

      Suomen ulkoistetuinpana kuntana, voit luottaa siihen että kielitaitoa voi kehittää vaikka lääkärissä käymällä. Säästät kurssimaksuissa.

      Pankkikriisitkään ei koske Pyhtäätä, koska ei ole pankkiakaan. Ei postia, ei Alkoa= raitiskunta.

      Kylälläkin ovat tuttavallisia. Tietävät paljon asioistasi jota et edes itse tiennyt.

      Minäkin tehnyt konkurssin, tiesivät kertoa. *Kaikki menee*. Vaimoni on niin sairas ettei pysty töitä enää tekemään. Olen *joku raivoraitis hihhuli* . Minulla on myös kuulemma toinen nainen toisaalla (kukaan ei vain minulle ole kertonut missä?). Toivottavasti kaunis :)
      Olen myös kuuleman mukaan työtön. Tosin kuulemma nostan tukia ja teen pimeenä.
      Asunto on myynnissä... Listaa voisi jatkaa saman verran lisää...

      Varmaan suurinta osaa en ole edes kuullut.

      Ei se paljon haittaa että puhutaan, mut olisi kiva tietää mistä ja miksi nää jutut alkaa?

      Vaikka Pyhtäällä ei ehkä niin paljon korkeakoulutasoista opetusta ja tutkimusta olekkaan, niin uutta *tietoa* on enemmän kuin yliopistoissa yhteensä.

    • Taaskesäkuussa

      Uimaranta ja matonpesupaikka saa minut joka kesä, aina uudestaan ja uudestaan palaamaan huutjärvelle. Kun uinnit on uitu ja matot pesty, on mukava mennä kyläkauppaan hakemaan grillituotteita joita Kotkassa saa vain isoista kaupoista. Sitten vanhaa tietä kohti omaa aittakorpelaiskotia, matot kuivumaan ja pihvit sekä kanankoivet esille ja syömään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe