Millainen asuinpaikka Pyhtää on?

Näin ulkopaikkakuntalaisena tiedustelisin, että millainen asuinpaikka Pyhtää on? Toivottavasti tulisi asiallisiakin kommentteja. Harkitsen muuttoa Pyhtäälle perheen kanssa.
Ilmianna
Jaa

24 VastaustaÄlä missään nimessä muuta, umpijuntit tollot kyttää toisten tekemisiä kaiken aikaa ja funtsii rahankäyttöä, ja kännissä lähibaarissa kaikki juoruaa tietty, mutta onhan se hyvä kun meet Pullikseen niin voit kysyä ukoilta: Moi, miten minulla menee?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Pyhtään kaatopaikka on Kotkan Karhuvuoressa. Sinne ongelmajätteet.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tää mukava paikka asua ja yrittää. Kaikki tietää toisten asia paremmin kuin itse.
Onhan täällä lentokenttä ja Abc+Leijailupaikka.
Ilmianna
Jaa
Tällä palstalla on turha odottaa asiallisia vastauksia. Jos mahdollista keskustele suoraan ihmisten kanssa jotka asuvat täällä,tai sellaisten kanssa joilla on tuttuja täällä, Tai ota yhteyttä luottamusmiehiin,ja kysele oloista, Heidän joukoista löydät kyllä ihan asiallista porukkaa ja saat asiallisia vastauksia,
Ilmianna
Jaa
Asiallinen vastaus paska paikka älä muuta.
Ilmianna
Jaa
Käännyin kuntosali/pelikenttä -rakennuksen jälkeen oikealle,
ajoin mäkeä ylös ja huomasin kuinka laaja omakotialue sinne on syntynyt. Jos tuo määrä elisi saatu tavalla tai toisellä Räskiin, niin siellä oli 10 omakotitalon sijaan 100 taloa niin kuin oli alunperin tarkoitus. Puita kaadettiin varmuuden vuoksi laaja alue, lentokentän verran.
Ilmianna
Jaa
Syrjäkylillä sitä tavallista. Lähitalon muualla asuva aikamiespoika viihdytti pikkutyttöjä limuviinan ja liian kovan jytämusan avulla. Menin tuosta huomauttamaan. Seuraus on lopulta se että tuota soittopelin jumputusta on kesäisin taloni lähellä usein, ja minä olen kylän ongelma-asukas.
Eli, tuurista on kiinni miten Pyhtäällä viihdyt.
Yli 100 000 e olen taloni remppaan laittanut, ja jokunen tonni vielä menee. Eihän tuo raha ole hukkaan mennyt. Ehkäpä tuo nuorimieskin joskus järkiintyy.
Ilmianna
Jaa
Ihan hyvä täällä on asua. Kirkonkylässä on rauhallista mutta ei mitään palveluja. Siltakylään on pesiytyneet kaikki "ongelma tapaukset", esim. ilkivaltaa on runsaasti, kunnan palvelut tosin ovat kaikki siellä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Se kävelevä ja viikonloppuisin vauvanvaunuja työntävä muori pitäisi saada Harjuntieltä pois. Talvikelillä varsinkin on paha paikka, jos nyppylän jälkeen tulee vastaan rekka, ja tien reunassa on muori vaunuineen. Siinä voi hyvästäkin autosta lähteä perä luisuun, ja muorille vauvoineen käy huonosti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ainut ilo kunnassa on umpijunttien juominki ja naintibileet syksyisin .....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Älä nyt, mukavaahan siellä pohjoisessa kotikylässäni on asua. Kunhan vain tuo kertomani autonasetaja juopon isänsä kanssa eivät kuvittelisi omistavansa puolta kylää. Jokin kumma nautinto häirikönnistä kai aikuisillekin tulee. Sen verran tuo harmittaa, etten mene Amiraaliinkaan kahville. Autoliikkeitä riittää, kunhan vain olisi asiakkaita!
Asukkaaksi Pyhtäälle ei kannata muuttaa, Attendonkin takia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kun tilaat lääkäriajan Pyhtäältä, niin kahdenpäivän kuluttua istut vastaanotolla. Kokeile samaa länsi-kotkassa. Kirkonkylä on asuinpaikkana loistava, ABC:ltä saat kaiken, myös juttuseuraa löytyy.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Miksi hvetissä haluat sinne muutta?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kirkonkylän asunnot halpoja, linja-autoyhteys pääkaupunkiseudulle kiitettävä.
Lisäksi huoltoasema, kauppa, ruokala ja vesipuisto lähietäisyydellä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Pyhtää on asuinpaikkana aivan huippuluokkaa. Täällä on rauhallista, kaunis ympäristö, meren läheisyys. Tämä olisi idyllinen asuinpaikka ja mahtavan kaunis paikka, lähellä Kotkaa ja Loviisaa ja Helsinkiä. Kotkaan tai muualle bussiyhteydet ei toimi, tai siis niitä ei ole kuin kerran päivässä sinne ja illalla toinen tänne.

Sitten ihan toinen asia on se, miten tänne integroituu. Se on haaste, kylä on täynnä pienisieluisia patrioottisia "me olemme pyhtääläisiä" -henkisiä ihmisiä. Jotta heihin voisi tutustua, pitää olla huumorintajua ( paljon huumorintajua) että jaksaa kestää sitä arvioimista, ignooraamista, suorastaan huonoa käyttäytymistä. (Vaikea päästä sisäpiiriin, ellet ole joku kuuluisuus - jos olet, ei mitään hätää, sitten saat tuhansia faneja alle minuutin).
JOS sinulla on lapsia, älä missään nimessä laita niitä Huutjärven kouluun!!! Siellä vanhojen patrioottien lapset kokoontuvat yhteen ja kiusaavat lapsesi, jos ei nyt ihan hengiltä, niin ihan henkihieveriin. Täällä ei päde normaalit lait, nimittäin muutamien perheiden häiriintyneet lapset yrittävät puukottaa lapsesi tai sinut. (Olethan lukenut Pyhtään puukotuksesta) Jos et pääse sisäpiiriin, lapsesi rääkätään, kiusataan ja vaietaan kuoliaaksi. Koulu - ei se ei ota kantaa kiusaamiseen, se hyväksyy kaiken, koska kaikilla kukkasilla on lupa kukkia.
JOS sinulla ei ole lapsia, niin sinulla on paljon suuremmat mahdollisuudet pärjätä ja jopa selvitä täällä. JOS siis päätät muuttaa tänne, ota mukaan survival kit ja yritä tutustua vaikka kunnan päättäjiin, sitten ehkä selviät paremmin. Toivottavasti me kaikki selviämme täältä täysipäisinä ja hengissä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Joo olen onnellinen kun muutin pois, ei ole ikävä....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hyvä ja rauhallinen paikka asua. Meidän kokemuksien perusteella kaikki on toiminut suht hyvin (koulu, päivähoito, terveydenhuollon palvelut, harrastukset jne).
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Uusi omakotialue urheiluhallin vieressä houkuttelee ihmisiä Kotkan seudulta muuttamaan huutjärvelle. Halvat tontit, lyhyt matka kahteen kauppaliikkeeseen, koulu, kioski, matonpesupaikka, uimaranta, hiekkakuopan kuntorata, baari, lökerön kahvila, parturi, pankkiautomaatti, polttoaineen jakelu ym. Lyhyt matka Kotkaan töihin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Onhan siel Kotkas samat palvelut, vittuako Pyhtäälle muuttaa......
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Juu, totta ainakin tuo puoli, että voit huoleti muilta kysellä kuulumisiasi, vaikka et olisi ikinä edes hyvää päivää sanonut. Pahaa puhutaan ja valheita keksitään. Paska paikka. Vajaaälyisten kylä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Pyhtää on hyvä asuinpaikka autoilevalle ihmiselle, busseja ei paljoa näy, ainoastaan ne ohiajavat moottoritiellä ja nekin suurin osa venäläisiä.
Ilmianna
Jaa
Pyhtää on moottoritie jolla pääsee pois Pyhtäältä.
Ilmianna
Jaa
Pyhtää on hyvä ja rauhallinen paikka asua ja kasvaa.
Voi nauttia mopopoikien laittomien mopojen keulimisesta. eikä julkisen liikenteen äänet häiritse.

Suomen ulkoistetuinpana kuntana, voit luottaa siihen että kielitaitoa voi kehittää vaikka lääkärissä käymällä. Säästät kurssimaksuissa.

Pankkikriisitkään ei koske Pyhtäätä, koska ei ole pankkiakaan. Ei postia, ei Alkoa= raitiskunta.

Kylälläkin ovat tuttavallisia. Tietävät paljon asioistasi jota et edes itse tiennyt.

Minäkin tehnyt konkurssin, tiesivät kertoa. *Kaikki menee*. Vaimoni on niin sairas ettei pysty töitä enää tekemään. Olen *joku raivoraitis hihhuli* . Minulla on myös kuulemma toinen nainen toisaalla (kukaan ei vain minulle ole kertonut missä?). Toivottavasti kaunis :)
Olen myös kuuleman mukaan työtön. Tosin kuulemma nostan tukia ja teen pimeenä.
Asunto on myynnissä... Listaa voisi jatkaa saman verran lisää...

Varmaan suurinta osaa en ole edes kuullut.

Ei se paljon haittaa että puhutaan, mut olisi kiva tietää mistä ja miksi nää jutut alkaa?

Vaikka Pyhtäällä ei ehkä niin paljon korkeakoulutasoista opetusta ja tutkimusta olekkaan, niin uutta *tietoa* on enemmän kuin yliopistoissa yhteensä.
Ilmianna
Jaa
Uimaranta ja matonpesupaikka saa minut joka kesä, aina uudestaan ja uudestaan palaamaan huutjärvelle. Kun uinnit on uitu ja matot pesty, on mukava mennä kyläkauppaan hakemaan grillituotteita joita Kotkassa saa vain isoista kaupoista. Sitten vanhaa tietä kohti omaa aittakorpelaiskotia, matot kuivumaan ja pihvit sekä kanankoivet esille ja syömään.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Millainen asuinpaikka Pyhtää on?

Näin ulkopaikkakuntalaisena tiedustelisin, että millainen asuinpaikka Pyhtää on? Toivottavasti tulisi asiallisiakin kommentteja. Harkitsen muuttoa Pyhtäälle perheen kanssa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta