EU-Suomessa työttömiä kohdellaan kuin koiria

345345345634

Koirakoulutuksessa koiria palkitaan, jos he tekevät niinkuin isäntä sanoo.

Nykyään koirakoulutuksessa ei juuri rankaista vaan positiivisen
mallin mukaan oppiminen tapahtuu porkkanoin niin että koulutettu
koira tekee lopulta niin kuin isännän tahto on.

Koira ei koe että on pakko, pakotetaan vaan hän tanssii
porkkanan perässä niinkuin isäntä tahtoo.

Meillä Suomen Kansalaisilla ja esim. työttömillä onkin sitten jo paljon,
paljon huonommin.

Jos ei tee kuten isäntä tahtoo, rankaistaan: esim. nyt työmarkkinatuen
takaisinperinnällä, toki tekaistuin syin tahi "virheperustein,"
joko karenssein (tekaistuin syin," tms, tms.

Koirilla meneekin EU-Suomessa kohtalaisen hyvin,
työttömillä jo paljon paljon huonommin.

Ryöstikö työkkäri sinutkin?

15

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lakioa

      työttömällä ei ole ihmisarvoa jos on työtön pitääkin rangaista työttömyysturvaa alentamalla oma syynsä jos ei työllisty. eriarvoisa ei pidä työttömän valittaa. työ on parasta sosiaaliturvaa miksi pitäisi elätys turvata työttömyysturvalla joka verorahoja

    • kohtuus

      Jos se niin menee että 500 e oletetaan osallistuvan ,niin on se melko kohtuutonta .Jos maksetaan palkka markkinahintyaisina moni varmaan hyppii tasajalkaa onnesta ja osallistuu iloiten ,sillä ne joihin nämä toimet kohdistuvat ovat usein myös tuolla seisovia ihmisiä:

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612072200037464_uu.shtml

      Josko systeemi toimii siten,että vaatijalla ei ole tarjota työtä,eikä ansiota,vaan vain leikkausta tuohon tuloon voi todeta että toimet ovat kohtuuttomia ja päätytäjät tulee tällöin saada vastuuseen kohtuuttomuuksiin menosta. Systeemi ei saa toimia siten että se ajaa ennestän vaikeuksissa olevia vielä syvempiin vaikeuksiin ja vie loputkin elämisen mahdollisuudet.
      Tällöin on kansalaisaktiviteetit paikoillaan ja vahvempien suotavaa nousta puollustamaan heikompia kohtuuttomuuksia vastaan. Sellaista ei pidä Suomessa hyväksyttävän,että jotain väestöryhmää ajetaan ahdinkoon tahi vainotaan,kuten nyt näyttäisi jatkuvien työttömiin kohdistuvien toimisuunnitelmien kautta tapahtuvan.

    • KapinaaOdotellessa

      Ollaan palattu 1918 tilanteeseen !!

    • EUvaiOmahallitus

      Mallit "haetaan" Saksasta ja Hollannista, josta matalapalkka-alojen palkat on käytännössä ajettu kokonaan alas, ja ne teetetään palkatta tukien vastineena koska näin voidaan toimia. Kuka tällöin haluaisi enää maksaa asianmukaista minimipalkkaa minkään sitovien sopimusten perusteella, jos porukat saa työkkäristä osallistavuuden nimissä 3e/tunti tai alle 1000e/kk täysipäiväisiksi?

      Joko Suomi hakee nuo mallit itse EU:n kärkimaista koska haluaa apinoida pankkimafian johtamaa EU:ta, tai sitten Suomen hallitusta on "kehotettu" EU:n puolelta alkaa seuraamaan EU:n "kärkimaiden" mallia työttömyyden hoidossa, kuten Saksan. "Työttömyyden hoidon" ja "orjatyön" välille voitaisi tässä vaiheessa vetää yhtäläisyysmerkki, koska näissä kärkimaissa, kuten siinäkään mallissa mihin Suomea tällä hetkellä ajetaan, ei ole tarkoitus saada työttömiä työllistymään avoimille työmarkkinoille työsopimuksella ja kohtuullisella minimipalkalla - vaan saada heidät viimesijaisten minimitukien vastineeksi tekemään työt palkatta ilman työsopimuksia.

      Onko kaiken takana EU, vai onko Suomen yrittäjävetoinen porvarihallitus tosiaankin näin sadistinen? Vai molemmat?

    • maaria-77

      Heh heh...olenkin kissa ihmisiä...ja erosin typistä jo vuosia sitten.

    • thästhistspydo

      Dublinin sopimuksen mukaisesti euroopasta lennätetään suomessa kielteisen turvapaikanpäätöksen saaneet takaisin suomeen.

      Niitä on tuhansia.

      Nämä ihmiset "katoavat" maan alle ja tekevät pimeitä töitä.

      Kohta kukaan ei enää ota yhtäkään työtöntä töihin.

      Ja palkat on paineessa, ne alenee kohinalla.

      Kjäh kjäh kjäh
      näinsevainon

    • buaaaaaahhhhh

      Menkää nyt vaan..asunnotkin saadaan tosta vaan.

    • jhndbhj

      Elämässä saa aika usein palkkioita siitä, että tekee niin kuin sanotaan, ei vain mitä huvittaa. Harva päätyy työttömäksi, jos tämän ymmärtää.

    • rhtjdrht

      Ai jaa...nyt kun on 300.000 työtöntä (ellei enemmän) niin mikä vittu tässä on ettei tajuta että joka paikkakunnalta löytyy. Jos se on jonkun mielipide että Helsingissä asumalla saisi työtä niin vitut sieltä saa sitä hikistä asuntoakaan. Et sinäkään tekisi niin kuin sinulle sanottais tai olisit helvetin tyhmä jos lystit pitäisi vielä itse maksaa.

    • drtrth

      Jos täällä tekis asiat niinkun joku muu sanoo saa lopuksi holhoojan joka hoitaa sinun asiasi. Petos on myös rikos josta voi saada vankeutta etten minä ainakaan alkaisi sanomaan kellekään yhtään mitään mitä olisi tehtävä.

    • drtrjj

      Osui ja upposi. Pikavippi juu.

    • 123-321

      Koira on vaistoiltaan paljon ihmistä edellä.

    • asdsadasd

      Ei pidä aivan täysin paikkaansa, sillä kyllä työttömillä maahanmuuttajilla menee ihan hyvin.

      Esimerkkinä hammashuolto. Heillä on täysi hammashuolto jossa vedetään kiireellisellä aikataululla kaikki kuntoon, kun kantasuomalaisen on kunnan kautta vaikea edes saada jonon kautta vuoden sisään aikaa, ja sielläkään ei korjata kaikkea, vaan tulee ihme selityksiä että "nyt on korjattu sen verran että tilanne on tarpeeksi hyvä". Jos reikiä hampaissa on enemmän niin saa odottaa aikaa sen vuodenkin jopa, jonka aikana ne kasvavat, ja sitten toinen vuosi menee siinä että silloin tällöin tehdään jotain, kuten veivataan väliaikaisia paikkoja edes takaisin, ja lopulta ehkä osaan saa vakituisen paikan, osa hommista hoitamatta - ja saa palata uudestaan jonoon jonottamaan vuoden päähän uutta tarkastuskäyntiä josta ehkä pääsee hoitoon, jossa ehkä tehdään jotain.

      Heillä on pitkä immuniteetti työhönosoituksia vastaan, karensseja ei tipu, ja tuet juoksee vuosia ilman 3kk haastatteluja sekä muutta holhousta.

      On trendikkäitä vaatteita, uudet iPhonet, sekä aikaa ja rahaa hengata ostarilla päivästä sulkemisajan yli aamuyöhön. Ilmeet ovat stressittömiä ja he ovat suomalaiseen työttömän olemukseen nähden iloisen ja onnellisen, stressaantumattoman oloisia - koska he saavat vapautuskortin koko uudesta nykyhallituksen luomasta työttömien kurituksesta ja kurjistamisesta.

      Kantasuomalaisella työttömällä menee kylläkin nyt huonommin kuin on mennyt vuosikymmeniin. Kukaan ei välitä enää auttaa palkkatöihin pääsyssä tai sitä ei edes osata vaatia tukien vastineeksi. Vastineeksi on muuttunut palkkatyönhaun ja sinne pääsemisen tavoittelun sijasta monialainen yhteisholhous sossun yksityiselämän sorkkimisen kera, vaatiminen erilaisiin palkattomiin puuhasteluihin sekä muuhun avoimille työmarkkinoille työllistymisen suhteen merkityksettömään - tai menee tuet. Samalla hieman pidempään työttöminä olevien työttömyysturvaa ajetaan kokonaan kertaheitolla alas ja poistettavaksi maakuntauudistuksen kautta, jossa maakunnat hoitaisivat nykyisen TYP/MoPA:n kaltaisesti, monialaisesti, työttömien palveluita - jossa on pakko antaa suostumus monialaiseen yhteispalveluun kunnan sossun, KELA:n sekä TE-keskuksen/TYP:in yhteisholhoukseen. Ainoa tilanne pitkäaikaistyöttömällä joka oikeuttaisi työttömyysturvaan, olisi suostua nykyisen TYP/MoPA:n kaltaiseen monialaiseen yhteispalveluun ja "intensiiviseen yhteistyöhön työllistymisen edistämiseksi" = tarjotaan kaikkea muuta kuin itse palkkatöitä avoimilta työmarkkinoilta sekamelskana, tai karenssi.

      Näin saadaan lähes kaikki pitkäaikaistyöttömät tiputettua toimeentulotuelle ja realisoitua kaikki, ennenkuin oikeus tukeen syntyy. Moni jää varmasti tulottomaan loukkuun kun on omaisuutta jota on vaikea realisoida ja se ei mene kaupaksi, tai sitä ei ole rahaa lähteä kauppaamaan, mutta KELA:pa ei myönnä toimeentulotukea ennenkuin tämä omaisuus on realisoitu, vaan laskee sen vastoin lakia suoraan tuloksi tukilaskelmaan. Valituskäsittelyn ajan sitten rahaa ei tipukkaan mistään ja menee vuokra-asunto tai muu asunto alta, sillä KELA:han on lopuksi vastuussa hakemaan HaO:lta oikeutta pakkorealisoida vaikeammin realisoitava omaisuus, jos se halutaan laskea "käytettävissä oleviksi" varoiksi työttömän toimeentulotuessa, eikä se ole helposti realisoitaviin varoihin laskettava vara. On kuitenkin varmaa että syntyy monta tilannetta jossa KELA ei tähän lähde vaan lähtökohtaisesti rikkoo ensin lakia eikä myönnä akuuttia tukea, vaikka työttömällä on vain vaikeasti realisoitavia varoja joista hän ei pysty itse saamaan rahoja käyttöön.

      Maakuntauudistus tulee olemaan moneltakin kannalta katseltuna vuosikymmenien lähihistorian huonoin uudistus, koska se myllertää kaikki hyvinvointivaltion tärkeimmät tukipilarit tullessaan uusiksi. Nykyhallitus tietää tämän, ja koittaa siksi runnoa heikennyksiä ja tuloeroja radikaalisti kasvattavia uudistuksia läpi juuri nyt, tällä hallituskaudella - se huomaa tilaisuutensa tulleen maakuntauudistiksen siivittämänä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe