Miten käy työttömille jos ei omista puhelinta

virvepaksukainen

Mitenkä hoidetaan työttömien aktiivimalli jos ei omista puhelinta, tietokonetta, verkkotunnuksia, autoa polkupyörää jne?. työttömistä siirtyy paljon perus toimeentulotuelle kun työttöyysturvaa lasketaa, nostetaa jne. raha otetaan toisesta lunkusta. kaikilla ei henkilötodistusta kun pitäisi osoittaa henkilösyys rahaa menee henkilötodistuksen hankkimiseen. Olen yli viisikymppinen minun mielestä sosiaaliturva joutaisi romuttaa kokonaan ja maksaa toimeentulotukea ja sama millä kyrvän rahalla työtön elää kun mennää elämän loppukaarta työttömät on asetettu eriarvoiseen asemaa. koskaan en ole äänestänyt missään vaaleissa enkä äänestä tulevissa prsentinvaaleissa kyllä turhaa äänestämistä köyhillä. äänet kelpaavat vaaleissa kun kansanedustajilla on kaikki edut. eduskunnassa säädellään köyhien lakeja. työtä saavat parhaiten työnohjaajat/valmentajat työllistävät pupuleikkeihin, lähennellään, on seksuaalista häirintää ovat työttömien persiissä kiinni. pitääkö työttömän mennä kävelemällä aktivointitoimenpiteisiin välttää työttömyyskorvausleikkaus

43

397

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikeeta_on

      Veikkaisin että nykypäivän Suomalaisessa yhteiskunnassa asuva henkisesti täysikykyinen ihminen joka on iältään 18-64v omistaa puhelimen ja kykenee käyttämään joko julkistaliikennettä tai sitten kulkemaan jollakin muulla liikennevälineellä omalla lähialueellaan missä asuu. Toki aina on poikkeuksia, mutta ei kai nyt 0,01% erikoistapausten takia kannata koko asiaa jättää tekemättä? Varsinkin kun heille on omat yksilöidyt henkilökohtaiset apu- ja tukipalvelunsa joiden kautta he saavat apua ongelmiinsa.

      Henkilöllisyystodistukseen saa perustoimeentulotukea jos on siihen oikeutettu, joten senkään puuttuminen ei ole mikään peruste nykypäivän tukiyhteiskunnassa olla tekemättä mitään.

      Se mitä noissa työttömyyskoulutuksissa ja pajoissa sitten puuhaillaan onkin asia erikseen. Varmasti kunnollisten palvelujen ja koulutusten järjestämiseen menee aikaa ja alkuun siellä voi ollakin juuri noita pupuleikkejä yms. turhalta kuulostavia asioita. Kursseja on kuitenkin monenlaisia ja jokaiselle jotain sopivampaakin löytyy, kunhan on itse aktiivinen ja etsii niitä. Myös työharjoittelupaikkoja yms. voi itsekin hankkia eikä aina vain jäädä odottelemaan mitä sieltä työkkäristä sinulle tarjotaan. Oma aktiivisuus on työttömän paras keino välttää turhalta kuulostavat toimenpiteet. Oman koulutuksen ja osaamisen kehittäminen ja tarvittaessa myös paikkakunnan vaihtaminen työnhakumahdollisuuksien parantamiseksi ovat myös hyviä keinoja edistää omaa tilannettaan. Kyllä työttömälläkin on vastuuta omasta elämästään ja työttömyydestään, ei aina voi kaikesta syyttää "järjestelmää" tai kasvottomia poliitikkoja. Jos on 53v syrjäkylällä asuva pitkäaikaistyötön jolla ei ole mitään koulutusta eikä töitä, niin ehkä sitä pitää itsekin jotain asian eteen tehdä eikä vain syytellä muita omasta kurjuudestaan.

      • KöyhienKiusaamista

        nimimerkki vaikeeta-on,,,, ---heh heh,, kiva varmaan jorista joutavia,, ja selvästi syvästi todellisuudesta tietämättömänä......

        Vallitsevassa todellisuudessa on toisin, esim. kun monilla alueilla suomessa ei ole ns. toimenpiteitä, yms. ei ollenkaan. ( kaikki rahat on menneet pakolais bisnekseen ja pakolais kotoutus bisnekseen..).
        Ja rehellisiä töitä ei ole , ja ei joku kyykytys laki uudistus synnytä töitä.

        Että meni nyt tämäkin köyhien kyykytys "uudistus" aivan hukkaan, kun se oikea aktivoinnin ja patistelun kohde olisi ollut siellä, missä on rahaa ja mahdollisuuksia toimia ja tehdä hyvää.


    • drhttdfr

      Se paikkakunnan vaihto on semmonen huijaus joka vie sun rahas ja kun se on kertaalleen tehty ei sitä toiste enää voida tehdäkään. Odota vielä kun se työ lopahtaa niin sä ootkin tyhjän päällä niin ihan kun joku vaan haluais tuota paskaa jollekin tahalteen. Ei siellä tule mikään kaveri auttamaan kun kaikki meneekin päin vittua.

    • KultturimarxismiaVastaan

      Kannattaa äänestää, ja kannattaa antaa protestiääni !!
      Muuta vaikuttamis mahdollisuutta kun ei ole.

      - Ei kannata äänestää vanhoja isoja hallinto puolueita.
      Koska Ne valehtelee ja ahne korruptio on sisällä siellä.

    • huuhaaaa

      Ala työttömäks jos vituttaa.

    • jaminäoonjoulupukki

      Vai vaihtais työtön vielä paikkakuntaa....ehhehhehehhehehh....:X

      • huh-huh

        Niin, herranen aika, sitähän saattaisi muualla joutua TÖIHIN!!!!!!!!!


      • 090990900909009

        kauheeta jos joutuisi muuttamaan työn perässä jonnekin muualle, silloin joutuisi töihin ja hakemaan kelasta muuttoavustusta ja jopa vuokraamaan pakettiauton yms. hikoilua aiheuttavia asioita, ei kiitos, paljon parempi jäädä kotiin, olla tekemättä yhtään mitään työnsaannin edistämiseen viittaavaakaan ja valittaa netissä kun ei ole töitä


    • dyjdyjy

      Luuletteko te että kaikilla on sitä hikistä ajokorttiakaan. Te ootte saaneet kaiken KOTOA.

    • hommiin.hommiin

      Muuttomiehet kantavat tavaraa ja itse voi poltella sikaria vieressa ja nauraa röhönaurua.

      Peräkammarin poikakin neukkukuutiostakin saa siten mahdollisuuden muuhunkin kuin munien ja tietokoneen roplaamiseen.

    • gfhtgfxhxx

      Eipä kukaan noita muuttoja yksin tee vaikka olis muuttomiehet. Siinä kohtaa sitä huomaa kuinka avuton sitä oikeestaan on. Tulette tänne vielä muita haukkumaan kun itsekin tiedätte mitä paskaa se on. Muuttoapuja ei maksa kela kun omalle paikkakunnalle. Se on varma.

    • erraeahre

      Ja Pikavippi ongelmat kutsuu. Kyllä mä nauran niihin sekaantuneille paskaset naurut.

    • huhhuuu

      Ensin vaihetaan paikkakuntaa ja sitten paluu postissa takaisin kun menikin päin persettä. Sen jälkeen sitä ei enää kukaan täysjärkinen tee.

    • köyhilläeihienouksia

      Liiaksi tosiaan oletetaan että on pelit sun pensselit.

      Yleensä kyllä jonkin moisen puhelimen voisi olettaa omistavan ,mutta nämä älypuhelimet on senverran hinnakkaita,että jos sellainen on kun työttömäksi jää ei uutta hankita peruspäivärahalla ollessa,sen kummemin kuin myöskään pc:tä. Ennen pitkään myös tuon pitäminen saattaa käydä ylivoimaiseksi taloudellisesti. Syystä että niitä ei jaeta tai korvata sosiaalisesti ,ei sellaisen olemassa oloa voi myöskään olettaa ,saati vaatia. Eri asia on jos sellainen annetaan ja pidetään ykllä työttömille,se muuttaa asiaa.

      tuolloin todennäköisesti jos näitä ei ole ,olettaisin että kirjallisesti lähttävät postia ja mahdollisesti käydään sitten juttelemassa asioisat jonkun kanssa ,mutta se on vain olettamus. Itse olen tuota asiaa myös ihmetellyt ,että työvoima taoimenpiteet ovat vahvasti menneet siihen suuntaan että oletetaan pc:n olevan vakiona kaikilla .siltä se kyllä näyttää.

    • Jaskanpauhantaa

      Joku kirjoittaa tuossa, että ei työttömällä ole varaa älykännykkään. Vai niin.

      Sanoisin, että valetyöttömällä ei ole varaa kännykkään ja ihmettelen, miksi sen muka pitäisi olla älykännykkä. Halvimmillaan uuden kännykän saa kympillä tai kahdella ja siihen prepaid. Myös kirpparilta löytyy toimivia peruskännyköitä. Jos tuntee muita ihmisiä, todennäköisesti saa melko helposti lahjoituksena vanhan kännykän, näin omallakin kohdalla. Silloin on tavoitettavissa ja voi harvakseltaan soittaa. Viranomaista voi myös pyytää soittamaan, ettei oma prepaid kulu.

      Jos haluaa, sanoisinko ”piilotella”, olettaisin että lähettävät kirjeitä ja kirjeitähän voi itsekin lähetellä. Voi olla, että työnantaja ei kiinnostu, jollei voi sinulle edes soittaa, mutta se lienee tarkoituskin.

    • 167-176

      Vaikka työttömällä olisikin kännykkä niin virkanilkit ei voi pakottaa käyttämään sitä viranomaisasioinnissa. Paperiasioiniin on toimittava, sähköinen asiointi on vain vaihtoehto ei pakko koska mikään laki ei pakota sähköiseen asointiin eikä virkanilkkien tahto ja mukavuudenhalu voi meennä lain eikä asiakkaan tahdon edelle, virkanillki on palvelija ja työtön on palveltava, tuo näyttää turhan usein virkanilkeiltä unohtuvan ja siksi se on kerrottava virkanilkille riittävän usein.

      • adfljdasjöldfjalskdf

        Työtön on vain työtön. Ei ole onnistunut elämässään, vaan joutuu muiden maksamien tukien varaan ja yhteiskunnan nilkkien holhottavaksi. Mites sinä, miten olet elämässäsi pärjännyt? oletko tarvinnut yhteiskunnan holhousta ja virkanilkkien apua kun et itsenäisesti pärjää. Kiäh, kiäh, kiäh.


      • Ainavainyltyy
        adfljdasjöldfjalskdf kirjoitti:

        Työtön on vain työtön. Ei ole onnistunut elämässään, vaan joutuu muiden maksamien tukien varaan ja yhteiskunnan nilkkien holhottavaksi. Mites sinä, miten olet elämässäsi pärjännyt? oletko tarvinnut yhteiskunnan holhousta ja virkanilkkien apua kun et itsenäisesti pärjää. Kiäh, kiäh, kiäh.

        No siltä näyttää, että on ollu varmaan siitä lähtien, kun on karvoja alkanu kullinjuureen kasvamaan. Näyttää kaikki menneen päin hevon vittua ainaki noiden samojen, monta kertaa päivässä toistuvien saarnojen ja meuhkaamisen perusteella. Kyllä tuon jo vähemmälläkin tyhmempiki ymmärtää..


      • Ainavainyltyy
        Ainavainyltyy kirjoitti:

        No siltä näyttää, että on ollu varmaan siitä lähtien, kun on karvoja alkanu kullinjuureen kasvamaan. Näyttää kaikki menneen päin hevon vittua ainaki noiden samojen, monta kertaa päivässä toistuvien saarnojen ja meuhkaamisen perusteella. Kyllä tuon jo vähemmälläkin tyhmempiki ymmärtää..

        Tämä oli tarkoitettu 167-176:lle


    • JuurikinNäin

      Entäs ne työttömät joilla on huonot hampaat ja syövät vain pullamössöä? Eiväthän he voi hakea töitä vaikka ovatkin työttömiä kun työpaikoilla ei yleensä ole pullamössöä tarjolla joten ainoa vaihtoehto on jäädä kotiin.

      Juuri kuten tuossa tuo edellinen vajakkikin toteaa , työtön on palveltava asiakas jolla itsellä ei ole mitään vastuuta omasta elämästään vaan hän voi aina kaikesta syyttää järjestelmää tai "herroja", mikään ei ole hänen itsensä vika.

      Ja onhan se kohtuutonta nyt vaatia esim. jopa 100 euron puhelimen ja 6e/kk liittymän ostoa että voisi omia asioitaan älykännykällä hoitaa kun kaikki toimeentulotuesta ja muista etuisuuksista tulevat rahat menevät omaan käyttöön, ei niillä ole tarkoitus mitään tuollaisia hömpötyksiä kuten puhelinta kustantaa vaikka toimeentulotukilaissa siitä jotain saatetaankin mainita.

      • 167-176

        Mulla on ainakin ehjät hampaat vaikka ikää on jo 60, kävin vasta äskettäin yhden paikkuuttamassa uudelle kun 15 vuotta sitten tehty muovipaikka hajosi. Pullamössöä enkä pullaa syö juuri ollenkaan kun maha ei oikein tykkää, suu tykkää ja siksi joskus yhden pullan syön.

        Laki määrittelee viranomaisen ja yksilön vastuun, virkanilkit sysäävät tuota virkavastuuta asiakkaalle jopa omista virheistään ja varsinkin niistä. Mikään muu ei toimi paitsi virkavastuun välttely.

        Laki ei pakota eikä kukaan näin ollen voi vaatia ketään omistamaan puhelintä, eli vaatimus tuollaisesta on laiton ja kohtuuton. Ei mainita toimeentulotukilaissa mitään puhelinpakosta.


      • hampaaatonnnn

        Ja itse olen 30 ja minulta puuttuu jo 9 hammasta. Parodontiitti vuoden jonot julkiselle, kun pääset lääkärille, mitään ei ole enää tehtävissä, hammas pois.


      • Odontoloogikko

        Ikävä kuulla, että sulla ei ole kännykän lisäksi myöskään hammasharjaa.


      • satakuuskytseitsemän

        Laki ei pakota eikä kukaan näin ollen voi vaatia ketään omistamaan hammasharjaa, eli vaatimus tuollaisesta on laiton ja kohtuuton. Ei mainita toimeentulotukilaissa mitään hammasharjapakosta.


      • 167-176
        satakuuskytseitsemän kirjoitti:

        Laki ei pakota eikä kukaan näin ollen voi vaatia ketään omistamaan hammasharjaa, eli vaatimus tuollaisesta on laiton ja kohtuuton. Ei mainita toimeentulotukilaissa mitään hammasharjapakosta.

        Puuttuu multakin joitain hampaita esim. viisaudenhampaat on kaikki poistettu ja niiden poistamisen yhteydessä hävisi hammaslääkärin pelkokin kun ei se hammashoito sen pahempaa voi olla kun leikkaamalla jouduttiin pari "viisaria" poistamaan. Jostain ihmeen syystä katosi samoihin aikoihin myös herran pelko ja virkanilkkien uskottavuus ja silmät heidän valheilleen avautuivat, sitä en tiedä mikä yhteys tuolla oli viisaudenhampaiden poistoon.


      • Pepsorenttipentti
        satakuuskytseitsemän kirjoitti:

        Laki ei pakota eikä kukaan näin ollen voi vaatia ketään omistamaan hammasharjaa, eli vaatimus tuollaisesta on laiton ja kohtuuton. Ei mainita toimeentulotukilaissa mitään hammasharjapakosta.

        Heti valitusta vaan rustaamaan.. Ainaki maastamuuttovirastoon, oikeusasiamiehelle, -kanslerille, kuluttaja-asiamiehelle ja euroopanihmisoikeustuo mioistuimeen. Jollei nämä konstit auta niin sitten Jurvan kuntaan.. Kyllä tuli nilkeille pataan, kun kaikista näistä valitus meni läpi ja sain hakee hammashoitolasta harjan. Värin sain ite valita ja pienen tahnatuubin vielä, että pääsee alkuun. Kyllä nilkeillä on vieläki naamat norsunvituilla kun näkevät mun pepsorenttihymyn.. 10 Kuukautta kesti, mutta kyllä kannatti!


      • Silläselvä
        167-176 kirjoitti:

        Mulla on ainakin ehjät hampaat vaikka ikää on jo 60, kävin vasta äskettäin yhden paikkuuttamassa uudelle kun 15 vuotta sitten tehty muovipaikka hajosi. Pullamössöä enkä pullaa syö juuri ollenkaan kun maha ei oikein tykkää, suu tykkää ja siksi joskus yhden pullan syön.

        Laki määrittelee viranomaisen ja yksilön vastuun, virkanilkit sysäävät tuota virkavastuuta asiakkaalle jopa omista virheistään ja varsinkin niistä. Mikään muu ei toimi paitsi virkavastuun välttely.

        Laki ei pakota eikä kukaan näin ollen voi vaatia ketään omistamaan puhelintä, eli vaatimus tuollaisesta on laiton ja kohtuuton. Ei mainita toimeentulotukilaissa mitään puhelinpakosta.

        Noo tuohan on selvä asia. Posti toimii vielä ainakin jotenkuten, jos ne postin virkanilkit joskus sen muistaisivat tuoda. Kyllä postitsekin saa ja voi vielä adioida. Miksi tuotakin selvää asiaa pitää niin vitun kovaa meuhkata?


      • 167-176
        Silläselvä kirjoitti:

        Noo tuohan on selvä asia. Posti toimii vielä ainakin jotenkuten, jos ne postin virkanilkit joskus sen muistaisivat tuoda. Kyllä postitsekin saa ja voi vielä adioida. Miksi tuotakin selvää asiaa pitää niin vitun kovaa meuhkata?

        Netposti toimii hyvin, sitä kautta kirjeet tulee TE-toimistolta vaikka postinjakelu muuten takkuaisi. Ehh... ei olisi pitänyt kehua sillä jos virkanilkit huomaavat jonkin asian toimivan niin sehän pitää "uudistaa" jonka jälkeen se ei enää toimi.


    • shrtthrs

      Jos te ootte töissä niin minä oon joulupukki :D :D :D

    • joojoojoojo
    • saaaaaaaaat

      Sipilä tappaa ne omakätistesti ja ryöstää omaisuudet omille kakroilleen. Sellaisia Jumalaa pilkkaavia saatanoita ovat lestikset.

    • SoitotLoppuu

      Ei työkkäriin tartte antaa puhelinnumeroa eikä sähköpostiosoitetta.

      Sanot vaan, että haluat kaiken asioinnin postitse.

      Toki kannattaa käydä työkkärin nettisivuilla aina välillä katsomassa, onko jotain tehtäviä laitettu. Pitää hakea jotain työtä tms.

      Ei tule 3kk soittoja enää. Ei tartte kytätä puhelinta. Pitääihmisellä ollakotirauha. Ei pääse siinäkään Sipilän hallitus tavoitteisiin.

      Suosittelen lämpimästi kaikille työttömille.

      Nimim. Kokemusta on monelta vuodelta

      • Sohvi.Sohvalla

        Kiitti monen vuoden kokemuksesi jakamisesta ja vinkistä. Nyt vasta tajusin, että jos antais työkkäriin puhelinnumeron ne saattas vaikka soittaa ja herättää kesken päiväunien. Ei sellasta kohtaloa toivo kellekään.


      • 167-176

        Sähköinen ja postitse tapahtuva asiointi ovat vaihtoehtoisia palveluita ja asiakas saa päättää siitä kumpaa käyttää, ei virkanilkki. Sähköisten palvelujen tekninen toteutus ja toimivuus eivät ole kaikilta osin kilpailukykyisiä verrattuna postise tapahtuvaan asiointiin joten turha on virkanilkkien inistä, asiakas päättää ja voi muuttaa tuota päätöstään milloin haluaa. Tosin ainakin tänä aamuna jo ennen sian pieraisua sähköiset palvelut toimivat hyvin kaun tein siellä olleen tehtävän joka piti tehdä jouluun mennessä.


      • SoitotLoppuu

        Hei SohviSohvalla,

        Mikä sinut oikeuttaa tekemään tuollaisia oletuksia?

        Mistä tiedät, etten ole vaikka lapsesi opettaja, joka tekee määräaikaista työtä, ja joutuu siksi olemaan työtön kesäisin, ja hakee soviteltua, kun tunteja on tosi vähän?

        Tunnilla on paha yrittää vastata puhelimeen. Parempi olla antamatta numeroa.

        Pitääkin vaivihkaa jutella oppilaiden kanssa yhteiskuntaopin tunnilla, kenen kotona on noin negatiivinen ilmapiiri. Tosin kyllä sen yleensä huomaa oppilaiden käytöksestä ja koenumeroista, kenellä on älliä ja kotona opetettu käytöstapoja.

        Voidaan jatkaa sitten vanhempainkeskustelussa ennakkoluuloista ja kyvystä asettua toisen asemaan.


      • SohviSohvalla
        SoitotLoppuu kirjoitti:

        Hei SohviSohvalla,

        Mikä sinut oikeuttaa tekemään tuollaisia oletuksia?

        Mistä tiedät, etten ole vaikka lapsesi opettaja, joka tekee määräaikaista työtä, ja joutuu siksi olemaan työtön kesäisin, ja hakee soviteltua, kun tunteja on tosi vähän?

        Tunnilla on paha yrittää vastata puhelimeen. Parempi olla antamatta numeroa.

        Pitääkin vaivihkaa jutella oppilaiden kanssa yhteiskuntaopin tunnilla, kenen kotona on noin negatiivinen ilmapiiri. Tosin kyllä sen yleensä huomaa oppilaiden käytöksestä ja koenumeroista, kenellä on älliä ja kotona opetettu käytöstapoja.

        Voidaan jatkaa sitten vanhempainkeskustelussa ennakkoluuloista ja kyvystä asettua toisen asemaan.

        Hyvää kotirauhaa sinne kouluunkin.


      • SoitotLoppuu

        Kiitos! Tuntien valmistelu vie yllättävän paljon aikaa. Onneksi alkaa joululoma. Joulurauhaa ja hyvää mieltä sinnekin!


    • Luuse

      No toivottavasti sulla on sentään vielä jalat, joilla liikkua, jos ei ole pyörää, autoa, julkista liikennettä ym.. Puhumattakaan puhelimesta.. Kyllä varmaan tulee päivärahaan leikkauksia, jos väität, ettet pysty kulkemaan tai et omista älykännykkää.. Ei työkkärissä tommoset selitykset auta.. Eikä noita kännyköitä tai tietsikkoja tarvi.. Asioida voi myös postin välityksellä. Miten on, jos sun pitäis varata aika vaikka lääkäriin, käytkö sielläkin kävellen varaamas ajan vai lähetätkö lääkärille kirjeen, että nyt tarvis vastaanottoajan? Kyllä sulle varmaan sopisi, että saisit toimeentulotuen loppuelämäs, sen verran avuttomalta vaikutat..

      • Rahaaa

        Mutta kun ei oo rahaa edes postimerkkiin?!


      • Pössö

        Suomeen on tulossa "Valinnanvapaus" Saat olla justiin niin köyhä kun haluat.
        Perusoikeus joka on oikein lakiin kirjattu.Jotkut tahot vain yritää rikkoa perusturvansa
        laittamalla kännyköitä ja tietokoneita,ynm jolloin eurot sataa niille jotka todella haluvat "Perusturvan "romuuttaa.Valinnan vapaus takaa Lääkäreiden koti käynnit,sekä kuntien
        kotihoidot.TE_keskukset eivät koskaan pysty työttömyyttä Suomesta vähentämään.
        Kiusaamaan,hajoita ja hallitse kyllä pystyy ihan hallituksen pyynnöstä.Jos TE-keskus noudattaisi perustuslakia. Suomessa olisi Työssä käyviä ja Työttömiä joille olis Perustuslaillinen
        toimeentulotuki."Odotan innolla milloin Suomessa edes yksi rohkea haastaa itselleen perustislaillisia oikeuksiaan." Yksi henkilö meillä on,joka ei edes halua Työttömyys-korvauksia
        pärjäilee omillaan,näitä lisää.!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • Keksintö
        Pössö kirjoitti:

        Suomeen on tulossa "Valinnanvapaus" Saat olla justiin niin köyhä kun haluat.
        Perusoikeus joka on oikein lakiin kirjattu.Jotkut tahot vain yritää rikkoa perusturvansa
        laittamalla kännyköitä ja tietokoneita,ynm jolloin eurot sataa niille jotka todella haluvat "Perusturvan "romuuttaa.Valinnan vapaus takaa Lääkäreiden koti käynnit,sekä kuntien
        kotihoidot.TE_keskukset eivät koskaan pysty työttömyyttä Suomesta vähentämään.
        Kiusaamaan,hajoita ja hallitse kyllä pystyy ihan hallituksen pyynnöstä.Jos TE-keskus noudattaisi perustuslakia. Suomessa olisi Työssä käyviä ja Työttömiä joille olis Perustuslaillinen
        toimeentulotuki."Odotan innolla milloin Suomessa edes yksi rohkea haastaa itselleen perustislaillisia oikeuksiaan." Yksi henkilö meillä on,joka ei edes halua Työttömyys-korvauksia
        pärjäilee omillaan,näitä lisää.!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Mitä jos te-keskuskin alkaa järjestämään kotikäyntejä semmosille, joilla ei ole kännykkää, tietsikkaa, eivätkä pysty liikkumaan eikä oo rahaa postimerkkiin? Tämähän olis ratkaisu näille sohvaperunoille, jotka ovat tietyissä asioissa, ainakin työnhaussa niin avuttomia..


    • Esityslindstöminpihville

      Työvoimaviranomaiset/hallitus voisivat järjestää keräyksen, jossa henkilöt, joilla lojuu kotonaan läjäpäin vanhoja ja vähän uudempiakin kännyköitä, voisivat luovuttaa ne työkkäriin edelleen jaettaviksi kännykättömille.. Mullakin noissa laatikoissa lojuu varmaan kymmenkunta toimivaa kännykkää, taitaa olla muutama tablettikin... Ilomielin luovuttaisin nuo tarvitseville.. Prepaid liittymä ei paljoa maksa, sen vois vaikka työkkäri kustantaa aluksi että työtönnkännykätön pääsisi harjoittelemaan kännykän käyttöä..

    • luuri-tarvittaessa

      Jos pitää nopeasti saada työkkäriin yhteys, niin kaivetaan vaan puhelin nurkasta esiin (siis esiinny puhelittoman työkkäriin päin). On vaan muistettava asettaa luurin asetuksiin, että puhelinnumeroa ei lähetetä puhelun yhteydessä. Sitten kertoo virkailijalle, että käyttää lainaluuria eikä lainaaja suostu antamaan puhelinnumeroansa työkkäriin- kun ei edes ole työtön. Noin puhelinnumero ei tallennu edes automaattisesti omiin tietoihin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe