Uusi työntekijä S marketissa!

Eija.S

Please pois se uusi nainen S marketista! Ainakin kassalta pois! Hyllyjen täytössä aiemmin ollut mutta kouluttamattomana laitettu myös kassalle ja jono kasvaa ja kasvaa.......
Lyhyet hiukset, T.K nimikirjaimet, Haukiputaan Heiton kautta päässyt töihin (?!) Hidas ja osaamaton. Muutoin S market ja sen työntekijät ovat hyvät! Tykkään!

24

1725

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikkremimiN

      Olitpa fiksu taas kirjoituksines, mieti ny vähän mitä typerää suustas päästät rouva täydellinen Eija S, häpeä jos älyät.

      • OutoKäytös

        Mikä häirikkö tämä on?


      • AsiallinenAsiakas

        "taas kirjoituksines"... Eipä oo EijaS tänne aiemmin kirjoitellu... Ja mikä on tuo ikkre...mikälie?! Samaa mieltä kuin EijaS, tää myyjä (jos luulen samaksi kuin aloittaja) on epäkohtelias ja ynseän oloinen. Asiakaspalvelussa on osattava asiaan sopiva käytös. Ei kannata "pysty mettästä" ottaa työntekijää!


    • vaippavaiheväliinjääny

      Ei kaikki aloittelijat ole valmiita "seppiä"kuten sinä,jostakin se jokaisen oppinsa on saatava.Sinun ulosannilla ja geeneillä oot varmaankin synnytyslaitokselta suoraan työelämään lähtenyt?

      • Myyjätär1

        Nyt taitaa kommentoida itse T.K. :-)


    • EntinenMyyjä

      Aloittajalla asiallinen kommentti. Ei pahaa sanaa mutta nämä toiset aika asiattomia. Varsinkin nyt joulun aikaan kaupoissa jonot muutenkin kasvaa. Kyllä kassoilla pitää olla osaavat henkilöt ja mielellään koulutus alalle. Me vanhukset emme jaksa kauaa jonottaa ja vaihdamme kauppaa jos tämmöistä ilmenee.

    • Marketin-täti

      S market on Haukiputaan paras kauppa! Älkää antako myyjien pilata sitä! Huonot, epäystävälliset ja tumpelo myyjät POIS! Ottakaa vaikka joku nuori, innokas ja kohtelias työntekijä tilalle! He ovat intoa täynnä. Ei tuollasia keski ikäisiä elämäänsä kyllästyneitä akkoja jotka "pakolla" vääntää ittensä kassalle ja sen näkkee naamasta. K marketissa on yksi nuori mies kassalla ja on niin kohtelias ja toivottaa yleensä hyvää päivän jatkoa lopuksi. Tällaisia lisää. Kyseiseltä S kaupan myyjä akalta saa vain typerän mulkaisun kun kiittää.....

    • Eikäysoimatoiseen

      Ja menkääpäs te tänne palstalle kirjoittelijat peilin eteen.Ole yhtään kypsää palvelualalle!

    • EiMuutako

      Prismaan...Heissanhopsanpalleralleraa!

      • AloittajaPostaaja

        Jep!


    • Parempikauppa

      ÄÄÄH vieläkö se T.K on siellä? Toivottavasti vain joulu apulaisena ja sitte lähtee pois!

    • PekkaPerseenSuti

      Ja tämmösiä asiakkaita pitäis palvella. Menkää tosiaankin Limingantullin Prismaan ja itsepalvelukassalle, niin nähdään syntyykö jonoa??
      Muah hah hah!
      Täällä kaikki ihmiskyylääjät ja kolikkoittenlaskijat valittaa; teistä ne jonot johtuu, kun pitää saada PALVELUA!
      Parempi ku tilaattee Kiinasta tavaranne ja netistä ruokanne sekä pysytte poissa ihmistenilmoilta.

      • KaunisOrvokki

        Todellinen PERSEEN SUTI tää kirjoittaja. Puhuu omista kokemuksista tämä PERSEEN SUTI. Hän tillaa kiinasta tavarat ja netistä ruuat. Huomattu on puttaan S marketin hörökorva nariseva naismyyjä. Enempi ammattilaisia töihin! Tämä myyjätär se vasta IHMISKYYLÄ onkin. PERSEEN SUTIT ynnä muut olkeepa hilijaa ku että mistään mittään tiijä!


      • PALVELUAkiitos

        hyhhyi ei Kiinasta mitään paska laatuista tavaraa eikä netistä paska laatuista ruokaa. Limingamtullin Prisma onkin hyvä kauppa. Ei me itsepalvelukassoja käyteyä, höpö höpö ku me halutaan PALVELUA! me ollaan asiakkaita ja meillä on oikeus saada palvelua! Myös Haukiputaan S kaupan kassalta! Tottakai me ihmisten ilmoilla pysytellään. Perseem suti voisi sutia sitä persettään ihan omassa rauhassaan!


    • Kaunistakiitosta

      S-marketissa kaikki myyjät on ihan mukavia

    • Haloopete

      Mielestäni todella asiaton kommentti Eijalta. Jos palvelu ei miellytä, voi antaa palautetta kaupalle/suoraan myyjälle eikä tulla lynkkaamaan toista Suomi24:ään/nettiin varsinkin, kun tuntomerkit aivan selvät kenestä puhutaan. Täällä asian puiminen ei edistä mitään eikä ketään. Ei kaikkea voi osata uutena heti kättelyssä ja varsinkaan kun kys.kaupassa ei ole ollut aikaa perehdyttää uusia henkilöitä kunnolla, etenkään tuolloin joulukiireaikoihin.

      Ja tuo "heiton kautta töihin" voi hohhoijaa. Veikkaanpa, ettei sillä ole ollut mitään tekemistä tämän asian kanssa ja mitä sitten vaikka olisikin? Nykyään kun tosiasia on se, että töitä saa helpommin jos on suhteita.

      Itsekin työskentelen asiakaspalvelualalla ja voin sanoa, että sais kyllä moni asiakas mennä itteensä. Vaikka se asiakkaan palveleminen onkin meidän työtä, niin ei se sitä tarkoita, että asiakas saa riehua ja käyttäytyä miten tahansa. Rajansa kaikella, ihmisiä mekin vaan ollaan.

    • Leper_pee

      Haukiputaan ja Kellon S-marketit on parasta mitä Haukiputaalla on. Erittäin kivat ja osaavat työntekijät sekä mukava asiointi. Nyt kun pakkaset on ajaneet oven pielessä räkivät mopopojatkin kotiinsa vemppaaman, ei tule enää ajettua kaupunkiin asti ruokaostoksille.

    • Tirkkosenkaveri

      Haukiputaalla ei ole kenelläkään kiire mihinkään. Kyllä joudetaan jonottamaan kaupassa.

    • anitta

      Joo tiedetään ketä " Eija" tarkottaa. Tämä tyyppihän on muutenkin vähän outo, juttuja kuullut monenlaista. Pitäs tajuta itekin häipyä asiakaspalvelu alalta.

      • anitta

        Tän S- marketin työntekijän häipyä asiakaspalvelu alalta


    • kurnau

      Otampa ossaa minäki keskustelluun, Annetaanpa tytön tehä töitä siellä S-Marketissa,pitäsikö olla semmonen marionetti,sätky-nukke ,robotti,eiköhän tuo oo nyt ihan sama,kuka meitä sattuu palaveleen,voitas pikkusen tulla itekki vastaan ,vaikka kivasti hymyillen ,eikä kauhian kyllästynneen näkösenä,-että-etkö nää .olen kauhian tärkiä ja kovin kiireinen rouva. .meillä jokaisella on oma persoona,ja hyvä,että kaikkieivät sorru inhottavaan teeskentellyyn..,tyhmää arvostella myyjien persoonaa,te arvostelijat oisitte varmaan mahtavia myyjiä ja kaupan kassoja,eikö niin,.-puuttuuko elämästä jännitystä,vai mikä pannee nuin typeriä aikuiset ihimiset miettimään. käykääpä peilin eesä.ja kattokaa virnuilevvaa naamaanne.

      • KirsiVaan

        Tytön?! Keski iän ylittäny tyyppi jo! Eikä se ONNEKSI ole ollut enää aikoihin töissä siellä! Kyllähän se asia niin vaan on että asiakas palveluun EI sovi hapan naama! Ei edes kaupan kassaksi! Lisäksi tästä tyypistä ei olla tykätty muissakaan työpaikoissa. Toivottavasti häipyy koko Haukiputaalta!


    • Anonyymi

      Tänään oli huono kokemus s-marketissa Mukkulassa. Olen ulkomaalainen (ei pako, minun maa on eu:ssakin pitkää aikaa , ja mm. tulin rakauden takia Suomeen. En käy paljon s-marketissä, mutta meillä on auto riikki, ja sen kauppa on lähellä missä asumme. Kasalla oli pitkä jono , niin päätin menee itsepalveluun kasalle. Mulla oli pullopalautuskuitti ja kun kaikki tavarat oli koodattu laitoin sen pkuitti koodamaan. Ei toiminut koska s-market ketjussa on erilläinen systeemi kuin prismassa en tiedä jos kaikkissa kaupassa... Myyjällä oli kiire niin odotin kauan kuin hän huomasi että odotan. Oli todella epäystävällinen vanhempi näinen ja minä olin aivan yllättynyt hänen käyttäytymistä. En osanut sanoa melkein mitään. Kävin vimmeinen kertä sm-kauppassa Mukkulassa.

    • Anonyymi

      Miksi Kellon s-marketissa „Kassa“ saa jauhaa purkkaa, inhottaa, onneksi on muitakin kauppoja

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2861
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2031
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe