tyoterveyshuollosta

ohikulkumatkalainen

Teboililla naureskelivat Virtain tyoterveyshuollon tasosta. Kuulemma apua ei saa vaivoihinsa vaan kohtelevat asiakkaita todella huonosti ja ylimielisesti. Vaikka vaivat tulleet tyoskentelyn takia. Onkohan se totta?

39

1517

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matut.vai.Suomi

      Mutta laittomat maahantunkeutujat (Matut) saavat hyvää ilmaista hoitoa (suomalaiset tietysti maksavat).

    • Eivoiollatottakaan

      Onneksi Attendo on VIrroilla mahtava toimija terveydenhuollossa ja vanhustyössä 🆘

    • asukaskeskustasta

      Joo. Kuulin kans et joku oli kysellyt aikaa tohtorille sielta tyoterveyshuollosta kun vanha tyoperainen vamma oli alkanut vaivata rannetta ja sormia seka turvajalkineet olivat hanganneet kuulemma jalkapohjan auki ettei enaa pystynyt kavelemaan ja kivutkin olivat melkoset. Vastaus sielta hoitajalta oli kuulemma ollut hommaa uudet jalkineet. ongelma on jalkineissa ei jalassa. Omaan korvaan kuulosti kylla etta jalkapohjassa olisi se ongelmakohta ollut seka kadessa. Siis ei jalkineessa.... Vaikka jalkine sen ongelman olikin aiheuttanut sinne jalkapohjaan. Ei ollut saanut kuulemma tohtorille aikaa joten ei resepteja myoskaan apteekkiin. Vain ainoastaan suunsoittoa.... No En tieda pitiko paikkaansa tuo kun autoa tankkailin huoltoasemalla ja siella vaan jotkut puhuivat..... mutta jos piti paikkaansa aika erikoista hoitoa sielta sai... Semmoista olematonta....

    • raivostunutvaari

      Sinulle asukaskeskustasta... Olenko ymmartanyt asian oikein...? Ostaako firma tyoterveyspalvelut kyseiselta tyoterveyshoitoyritykselta? Vai mitenka se menee? Mietin vaan jos nain on etta jos firma ostaa palvelut ja sairas tyontekija saa olematonta palvelua. Niin eikos silloin voisi kyseiselle hoito yritykselle maksaa myos olemattomalla valuutalla.. Eli silloin kyseinen ylimielinen hoitaja saisi olemattoman tyopaikan ja tilalle tulisi joku joka osaa asiakkaita palvella. Silloinhan kyseisesta ongelmastakin tulisi olematon.
      Jos mummo esim. ostaa torilta mansikkarasian ja saisi olemattomia mansikoita niin mummokin varmaan maksaisi olemattomilla euroilla. Tai ostaisi ne mansikat toiselta kauppiaalta.

    • HörvatKorottaa

      Jos Teemu sanoo niin se on TOTTA!

    • Yli200hv

      Meikä ainakin saa saikkua,aina ku laiskotuttaa,ei huvita paljo urakalla painaa.meikällä sentään firman tehokkaimpia autoja,josta muut on kateellisia.pystysin ajaan enemmän varsia,kun muut,ku on meinaan käyty salilla.ei ole rahan puutetta.

    • VatsaustaOdottava

      Joko tepoililla on saatu sote-ratkaisu tehtyä?

    • raivostunutvaari

      Miten voi nykyaan olla tuommoista touhua. Uskomatonta. Mites sitte jos tyontekijan tila huononee koska hoitoon paasy tehty nuin hankalaksi.... Kuinkas kaukana se on hoitovirheesta jaa nii ku ei voi olla hoitovirhetta ku ei ole hoitoakaan.... vai miten se menee.... joka tapauksessa asiakaspalvelua sielta huonommasta paasta.

    • NariNari

      Sinulle yli 200hv. Ollaako sama virma toisa? Jos olla nii saiko lammituskomeron putsatuksesta hyvityksen tai linsin putsatuksesta?

    • kallikustaa

      Mulla kans samanlaisia kokemuksia tuosta paikasta. Surkeaa on!!!

    • abclätankkaathalvemmalla

      Naurattaa se tepoilin touhu.. Melkoinen sisäsiittola. Tepoilin kanta-asiakkaana saa eukotkin tavaraansa täytettä vaikka oman ukon nahanpala ei enää toimisikaan. Uutta palvelua firmalta on kait tuo työterveyshuolto.

      • ifis

        Nythön minä pikkuhiljaa alan ymmärtäänkin miksi tuo minunkin eukko
        tankkaa vaan 11-15 litroo kerrallaan !


    • raivostunutvaari

      No jos saavat ratkaisun aikaiseksi nii ei se huonompi voi olla kuin nyt on.... Oletko itse ollut paikalla kun eukot on asioineet tuolla? Vai kuulitko jonkun puhuvan kahvilla ollessaan? Jos jollain nahanpala ei toimi nii ei ainakaan tyoterveyshuollon kautta kannata asiaa alkaa hoitamaan... Saattavat sanoa jotta vikahan on tavarassa ei ukon nahan palassa. Vaikka tavara olisikin kunnon tavaraa

    • kunnontavaraa

      Nii Ei voi huoltoaseman piikkiin laittaa jos kahvilla ollessaan jotkut puhuvat samoin kahvitellessaan... Aina on polttoainetta autoonsa saanut ja rahoilleen vastinetta toisin kun tuolta sote ratkaisusta.

    • raivostunutvaari

      Juuri noin. Ei ole huoltoaseman vika jos asiakkaat puhuvat... Oikea vika on se tyoterveyshuolto tai pikemminkin sen puute...

      • kipeäotsaeisaikkua

        puhuuko ne asiakkaat jos tai kun ovatkin saaneet saikkua siihen darraansa`? Eivät taida puhua.. Mutta jos lekuri ei siihen suostukaan antamaan saikkua niin johan ollaan tepoililla itkemässä asiaa...


    • raivostunutvaari

      Joo... Et tainnu ymmartaa... Ei se ongelma olisikaan jos lekuri ei olis antanu saikkua. Kyse tais olla etta ei saanu kyseinen henkilo aikaa lekurille... Hoitaja oli potilasta nakematta kieltaytynyt antamasta aikaa.... Pelkastaan aukonut paataan... kannattaisi lukea koko juttu... Ja jos et ymmarra ni kysy hyva ihminen joltain toiselta...

    • Tuula75

      Juu asukaskeskustasta oli kertonut jotta aikaa tohtorille ei ollut herunut... Joten raivostunutvaari on oikeassa mutta onpas kuumenevia tunteita. Tiukkaa keskustelua. Rauhoittukaa. Ja jos kommentoitte ni lukekaa koko viestiketju.

    • RaskaPassari

      Olen kanssa tullut samaan lopputulokseen. Mene yksityiselle! Ainoa paikka josta apua saa. Maksaahan se mutta apu tulee ja palvelu pelaa.

    • Tuula75

      Kuinka julma ja tunteeton ihminen on joka kohtelee vanhuksia ja sairaita huonosti? Luulisi verorahoilla vanhuksien ja sairaiden saavan edes hoitajan ja tohtorin joka kohtelisi hyvin! Mihin Suomi on menossa kun annetaan tuommoista tapahtua! Ja kuka kehtaa puolustella sellaisia jotka tuommoista tekee?

    • sipisiitä

      Jaa onko tämä virtain saman näköisten hautomo? Kaikilla siellä saman näköiset leuankaaret ja kaikki samallalailla kipeitä. Maahanmuuttajat ovat terveitä miehiä jotka
      kykenee. Eunukit vain itkee.

      • ifis

        pitkät aisat ja tahti kiree....soomi poka jääpi hopeelle...


    • raivostunutvaari

      Jaa. Oletko toissa kyseisessa tyoterveyspalveluja pitavassa paikassa? Onkos se sun mielesta oikein ettei anneta tohtorin paattaa kuka on sairas ja kuka ei. Vaa joku kieltaa hoitoonpaasyn potilasta nakematta. Kuulostaa etta sun mielesta sairaita ja vanhuksia saa kohdella kuinka haluaa.. Mitas jos joskus sama osuu omalle kohdalle? Tuleeko sinustakin silloin eunukki? Eihan tama viestiketju mun silmaan osuessaan kerro varmasti oliko tyomies suomalainen vai maahanmuuttajataustainen.. Kylla nekin kipeana apua yrittaa hakea. Ja toivottavasti saavat apua vaivoihinsa.

    • hoitoalallaollut

      Uskomatonta paskaa tuo touhu! Kuulostaa semmoselta touhulta jossa henkisesti sairaat ihmiset hoitavat tai siis olevat hoitamatta fyysisesti sairaita!!! Siis Virroilla!

      • VirratViisastaOhittaa

        Kyllä ne on kuule kaikki niitä henkisesti sairaita. Mistä nuo nyt fyysisiä sairauksia olisi saanut, ei ainakaan työnteosta. Ehkä kieli voi olla rakkuloilla tepoilin saludosta.


    • SAIKKUATÄYTYYSAADAPISTEF

      AI HURJA!!

    • raivostunutvaari

      Sairaus se on henkinenkin sairaus. Eli ei sekaan olisi mikaan tekosyy kohdella sairasta huonosti. Lekurin pitaisi olla se joka arvioi tarviiko henkilo apua vai ei. Eli lekurille pitaisi olla oikeus sairaalla paasta. Eihan sen kovempia tyomiehia ja naisia ookaan ku Virroilla. Ei taalla kieli mee rakkuloille kahvista tai en ainakaan ole kuullut. Taitaa olla kayny jollekin ohikulkijalle jos jaany jotain hampaan koloon. Ainoa asia mika Virroilla on syyta ohittaa on tuo tyoterveyshuolto. Sielta voi rakkoja saadakin jos niita ei ole jo valmiiksi. Vaikkapa kahvista tullut.

    • NariNari

      Mina ajaa varssi paljo enemma ku kukkaa tukkakaveri mutta saako lammituskomeron putsatuksesta huvitusta? ja jos putsa linsi ni saako huvitusta?

    • kallikustaa

      Millasta huvitusta olet hakemassa lammituskomeron putsatuksesta ja linsin putsatuksesta?

    • NariNari

      Varssi komeron putsatuksesta ja varssi linsin putsatuksesta

    • ifis

      Pankamaa ja Vaalasti osasi hommansa, toisin on nykyisessä arvauskeskuksessa.

    • ifis

      Pankamaa ja Vaalasti hoiti hommansa

    • ifis

      Arvauskeskus ?

    • raivostunutvaari

      Kun olis edes se arvauskeskus tuo tyoterveyshoitopaikka. Ei sairas paase edes tohtorille joka voisi edes arvata. Vaan paasy estyy sinne jonku itseaan taynna olevan hoitajan takia. Silta tuo on nyt kuulostanut etta vaihtoon pitais se porukka sielta laittaa.

    • SairasTeemu

      Sairaslomaa niille jotka sitä haluaa!!

      • ifis

        Ja sitten kans vähintään 2 kuukautta kerrallaan....


    • JohnHolmes69

      Joo. Jos tulee sormeen haava ni tyoterveyshuollon kyseisen hoitajan mukaan taitaa auttaa jos laittaa laastarin hanskaan. Tai jos jalka katkeaa ni lastoittaa housut. Tai jos tulee keuhko ongelmia vaikkapa astma yms. ni ongelma on ilmassa ei keuhkoissa. eli puhaltaa huonon ilman pois ja uutta tilalle sillahan siita selviaa. Eikos se nii mene..? Turhahan sita tohtorille aikaa on laittaa. Hivenen vaan tuntuu etta mika virka tyoterveyshuollolla on? Voihan se olla etta siella on ny joku tonnikampanjalla toita tekeva, harjoittelija tms. toissa...

    • Voemahemmo

      Minnut sootana pakkola lommalle, ku halluussiin tuunia paina niska limasa.

    • NariNari

      Misa virmasa lomala pakkolla? ja miksi limaa niskasa? Sina kysy saikkulappu tyoterveydessa? jos jalasa haava, laastarri sukasa.. Jos sormesa haava, laastarri hanskasa. Jos nupisa kipu, laastarri piposa. Nui tyoterveydessa asia hoitu...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe