Aihe

Januvia ja immuniteetti

immuniteetti

Januvian toimintatapa on tunnetusti immuniteettia heikentävä. Useimmilla ilmeisesti ei kuitenkaan immuniteetin heikkeneminen näy missään.

Itselläni näkyi jo laboratoriotuloksissa, että valkosolumäärä oli koholla. Ei ollut mitään tulehduksia eikä flunssaa tms. Lääkäri totesi, että jotakin on ollut. Jäi siihen. Aina aikaisemmin labrakoe oli ollut OK.

Sääriin ilmestyi jotakin ihottumaa, joka kutisi ja punoitti. Voitelemalla sai ajan mittaan häviämään. Oppi jo ennalta voitelemaan, että ei puhkeaisi. Tällaista ei koskaan ennen ollut.

Leukaperään ilmestyi paise. Tämä piti puhkaista. Parani sinänsä hyvin. Tällaisia paiseita ei aikaisemmin ole ollut leukaperässä eikä muuallakaan.

Kaikki nämä tapahtuivat pitkän ajan kuluessa toisistaan. Voivat tietysti olla itsenäisiäkin tapahtumia, mutta immuniteetin heikkeneminen kummittelee.

Olen nyt ollut pari vuotta ilman Januviaa omasta aloitteestani. Kaikki on ollut OK. Verensokereihin vaikutus ei ole ollut kovinkaan suuri. Verensokerit ovat sinänsä olleet enimmäkseen terveen arvoissa, joten niillä ei ole ollut vaikutusta tulehduksiin.

Onko muilla mitään tämäntapaisia kokemuksia. Olisiko Januvia korvattavissa jollakin vastaavalla vai onko niilläkin immuniteettiä heikentävä vaikutus?

2

101

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • voikaahyvin

   Oho en tiennytkään tuota.. Minulla nyt kävi niin että kun pitkäaikaissokeri on noin 8, 0 niin on 2. lääkkeellä forxiga ja sittemmin ja januvia yritetty sitä laskea (syön kokoajan 3 ×500mg metformiinitablettia). Minulla tuli molemmista uusista 2. lääkkeistä huono olo. Kasvot löi valkoisiksi ja vatsaa väänsi. Nyt kokeillaan onnistuisiko kerran viikossa annettava injektio bydureon tuohon pitkäaikaissokerin laskuun?. Voikaa hyvin te kaikki 2. tyypin diabeetikot. Ehkä saamme vielä meille kuuluvan kunnon lääkekorvauksen takaisin joka oli ennen, kun tulee kunnon hallitus!

  • Olisiko_syy

   Tuo voisi olla selitys minullakin kun valkosoluarvot olivat hieman koholla aiemmin ilman selvää syytä. Lopetin vuoden alussa Januvian käytön koska sen omavastuuhinta nousi niin korkeaksi. Minulla Januvia ei tehonnut kovin hyvin muutenkaan joten se oli helppo lopettaa ja samalla nostettiin perusinsuliinin annosta muutamalla yksiköllä, lopputulos verensokereissa sama. Keväällä on taas vuosikäynnin yhteydessä labrakokeet niin voi vertailla missä valkosoluarvot ovat.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4973
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1878