IPUn päämäärä

jouluton

IPU pitää ohjelmoida uudelleen. Vanha malli ei toiminut eikä sen matkiminen auta menestykseen nimeä muuttamalla.Kyseessä on siis puolueen politiikan muutos. Sen pitää puhua markkinademokratian hengessä johon kuuluu yrittämisen mahdollisuus kaikille. Se tarkoittaa sitä että valtion ja kuntien poliitikkojen kainalossa toimiva yrittäjyys katsotaan rikolliseksi toiminnaksi ja siten samalla lopetetaan nykyiset korruptiopuolueet .Tämä merkitsee myös eroa EUsta kuten britit tekivät koska koko korruption sydän on Brysselissä.
Vain ilman korruptiota voi valtio toimia järkevästi koska juuri korruptio on se tuhlaava pesäke jonka takia olemme vuosikaudet menettäneet rahamme ja työmme arvon keinottelijoille jotka ovat rosvonneet kansat tyhjiin ja tehneet biljoonalovet kansantalouteen. Juuri tästä syystä työpaikat vähenevät ,työttömyys lisääntyy jatkuvasti ja valtiot köyhtyvät.
Jos olisi olemassa oikea markkintalous ilman keinottelua ja korruptiota niin kehitys olisi vakaata ilman lieveilmiöitä joihin kuuluu rosvouksen lisäksi ympäristön tuhoaminen siinä määrin että jo ruuastakin on tullut vaarallista ainetta.Tällainen valvonta tuhoaa järjen käytön koska rikastuneet jatkavat ahnehtimistaan piittaamatta muista.Rosvomarkkinat suosivat ahneita joita onn tullut uusia kommunisteja korruption takia. Näin he voivat ahnehtia muilta entistä enemmän puoluesuhteillaan. Raha siirtyy kuin ämpäristä tukiaisina rikollisille ja netti moninkertaistaa mahdollisuudet bittirahalla saalistaa. Mikään nykyisistä puolueista ei edes ajattele asian muuttamista ja se merkitsee entistä huonompaa tulevaisuutta.
Demokratia on nujerrettu tietokoneiden avulla kun on päästetty robotit ja niiden ohjelmoijat valtaan. Asiaa ei paranna niiden verotus vaan niiden verotus jotka saavat henkilökohtaisesti rahat haltuunsa. Raha ei ole muuttunut mutta velkaantuminen on tehty liian helpoksi. Maailmanlaajuinen velkabuumi johtuu käsittämättömän keskuspankkijärjestelmän olemassaolosta. Valtiot elävät inflaation lumoissa eivätkä välitä mitään vakaasta taloudesta koska puolueet ja diktatuurit pelaavat inflaatikoteilla vapaasti. Tämä juuri johtaa siihen että ostovoima on lopussa ja valtiot romahtavat kuin korttitalot. Meno on sama kuin 20-luvulla. Se päättyi lamaan ja sotiin joissa menetettiin kaikki.EUn biljoonaelvytys vastaa nyt Rooseveltin Big Deeliä. Hetkeksi saatiin osalle kansaa toimeentulo mutta suurin osa taas köyhtyi kuten nytkin ympäri maailmaa.Utopian voi helposti luoda kansalle vaikka suurin osa joutuu sen maksajaksi. Joulupukkiin ei kannata uskoa kuin jouluna ja aikuisten pitää tämä käsittää.Sensijaan lapset voivat uskoa pukkiin muutaman vuoden. Siksi ihmetystä herättää EUssa usko biljoonien polttamiseen nuotiossa vuodesta toiseen.

13

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • WeWantedToMakeADeal

      Ipu oikosulussa, ei ohjelmoitavissa. Uusi puolue.

      • me-jatkamme

        Voi sen noinkin sanoa. Olemme kuitenkin samoja ihmisiä kuin ennenkin. Eikä käsityksemme muutu. Jotkut muut saa nyt muuttua.


      • niintottaniintotta
        me-jatkamme kirjoitti:

        Voi sen noinkin sanoa. Olemme kuitenkin samoja ihmisiä kuin ennenkin. Eikä käsityksemme muutu. Jotkut muut saa nyt muuttua.

        Niin niin samoja ryssän kätyreitä edelleen ja elätte Neuvostojumalan ajanlaskua.


      • uskonsotilaat

        Kokoomuksen vakoilu ja sekoomuskeskus Tikkakoskelta täydessä vauhdissa . Luulevat örveltämällä taas voittavansa presidentinvaalit. Samanaikaisesti eduskunnassa lainlaatijajoukkio tekee lakeja sananvapauden rajoittamiseksi solkenaan. Näinkö luulette estävänne kaiken ajattelun valtakunnasta? Natopelinne vie suomalaisilta viimeisenkin palan itsenäisyydestä koska näin Venäjästä on tehty vihollinen suomalaisilta kysymättä. IPU ei halua veljeillä kenenkään valtion takana saati sotia ketään vastaan. Jatkuva sodan ihannointi kuuluu läskiaivoille jotka istuvat penkeissään kuin tatit. Heistä ei ollut sotimaankaan vaan lähettivät koko kansan tuhoon 1939 liittoutumalla Saksan kanssa uskonsotaan. Vuodet kuluvat mutta sama tyhmyys jatkuu.


    • VSLVeteran

      Ette ole. Olette järjestön uppo-outo uusi sukupolvi, kahta vertaa edellistä huonompi.

      • Samatsanat

        Samat sanat. Pesosen aikana oli toimintaa ja kannanottoja. IPU oli esillä ja tällä palstalla oli vilkasta. Vuosikokouksen henkilövalinnat ovat olleet ainoa puheenaihe tänä vuonna. Trollit jatkavat täällä aikaisempien vuosien tapaan.


      • menetetyt-vuodet
        Samatsanat kirjoitti:

        Samat sanat. Pesosen aikana oli toimintaa ja kannanottoja. IPU oli esillä ja tällä palstalla oli vilkasta. Vuosikokouksen henkilövalinnat ovat olleet ainoa puheenaihe tänä vuonna. Trollit jatkavat täällä aikaisempien vuosien tapaan.

        Toki toimintaa mutta väärän porukan kanssa. Kumma ettei Suomesta löydy enää sitä porukkaa joka loi Suomen ennen EU-jäsenyyttä. Ja nyt kaikki nakertavat suomalaisten elämää kuin rotat. Tämä kansainvälistyminen on saatava loppumaan sillä meillä ei ole varaa haaskata rahoja EU-projekteihin eikä it-kähmintään.Tällainen tukiaisilla pyöritettävä talous on lopetettava koska se maksaa liikaa ja rahat siirtyvät veroparatiiseihin ja ulkomaille hyödyttämään pörssihuijareita.
        Eduskunta pitää vallata suomalaisten toimesta ja siksi pitää keskittyä kansantalouden muuttamiseen suomalaisten etujen mukaan. Suomen eduskunta on paikka jossa pitää toimia medän etujemme ajamiseen. Jos joku haluaa ajaa EUn etuja,menköön Brysseliin. Sieltähän kaikki surkeus on peräisin. Johtajatkin juovuksissa kuin hakkarainen päivästä toiseen.Suomessa persut pääsi valtaan ja tuhosivat hetkessä valtakunnan liittoutumalla vanhojen konnien kanssa. IPU menetti parikymmentä vuotta tyhjän puhumiseen vaikka sillä oli mahdollisuus nousta persujen sijaan suureksi eduskuntapuolueeksi.Nyt pitää asian muuttua eikä enää hetkeäkään epäröidä muutoksen suhteen.


      • ettäs.kehtaavat
        Samatsanat kirjoitti:

        Samat sanat. Pesosen aikana oli toimintaa ja kannanottoja. IPU oli esillä ja tällä palstalla oli vilkasta. Vuosikokouksen henkilövalinnat ovat olleet ainoa puheenaihe tänä vuonna. Trollit jatkavat täällä aikaisempien vuosien tapaan.

        Hyssyttely asioista ja pelkkää ryssähtelyä oli se Pesosenkin ajan toiminta ja kannanotot, pelkkää historian vääristelyä ja punanaapurin koristelua. Pesonenkin majoitti kommarikolonnaa johonkin helekatan sähkölaitokselta ostamiinsa tiloihin vallankumousta rakentelemaan, visiin huume yms järjettömyyksiin ja poliisien hermostumiseen tyrehtyi sitten tämä kolhoosi ja taisipa siinätulla porukalle vilukin, pelkkä tekstan peräkärrykyyti kun ei lämmitä eikä ruoki.
        https://www.youtube.com/watch?v=LFV6LasjQWU
        Kivennapa vai mikä se oli, josta sitten mentiinkin taikkulan kautta Donetskiin. Varsinaista itsenäisyyttä HAH! Itsenäisyysmielisten ja kaiken vastaavan häpäisyä tuokin aika oli.

        Mutta kovasti pidettiin harhaa yllä, että hyvin pyyhkii ja volvot pöristelee..
        https://web.archive.org/web/20150315022033/http://verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=13093

        Aika ei kakkea kultaa!


    • maansa.myyjät

      Ipun päämäärä on aina ollut ja on edelleen, riistää se pienikin itsenäisyys ja itsemääräämisoikeus suomen kansalaisilta ja alistaa heidät muutaman IPU:laisen narsistisen ikeen alle ja osaksi Venäjää.

      • todellisuus-hukassa

        IPU on aina vaatinut 100% itsenäisyyttä eikä nykyistä 2%n itsenäisyyttä. Suomella oli Venäjän tsaarin aikanakin huomattavasti suurempi itsenäisyys kuin nyt EUn alaisuudessa. Emme luota tippaakaan EUn jeltsiniin emmekä pahvi-sauliin.


      • kuulehan_maanpetturi
        todellisuus-hukassa kirjoitti:

        IPU on aina vaatinut 100% itsenäisyyttä eikä nykyistä 2%n itsenäisyyttä. Suomella oli Venäjän tsaarin aikanakin huomattavasti suurempi itsenäisyys kuin nyt EUn alaisuudessa. Emme luota tippaakaan EUn jeltsiniin emmekä pahvi-sauliin.

        Joo täähän oli niitä Ilkaa Hakalehdon viljelemiä paskajuttuja kaiken muun vastaavan historiavääristelyn lisäksi. Hänen mukaansahan Suomi oli syyllinen ja aloittaja talvi- ja jatkossodassa jne..

        Tsaarin hyvää aikaa kesti vajaat parikymmentä vuotta eikä sekään tosiaankaan ollut mitään itsenäistä tai hyvää aikaa suomen kansalle, minä sentään kuuntelin aikalaisiakin enkä pelkkää Hakalehto/ Pesonen ryssäylistystä ja oman kansan mustamaalaamista.


    • kehitytään

      IPU toden totta tarvitsee uuden päämäärän ja se voisi olla vaikkapa nyt hyvin trendikkäässä sateenkaaritoiminnassa, se on nimittäin keino hankkia laajaa kannatusta yli puoluerajojen! Lisäksi voitaisi markkinoida sosialistista EU-projektia ja esiintyä vastavoimana fasismia ihaileville kansallismielisille.

    • miehis.tullaan.hakee

      IPU on osoittanut olemattomuudellaan, ettei sitä tarvita. Tosin toivoisin, että muutama pysyy pystyssä siihen asti, kun aletaan antamaan kansalaistuomioita maanopettureille. Silloin ei hyvä IPU:n kieroilijoille laula.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3427
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      93
      3154
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2358
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      27
      1824
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1559
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1524
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1466
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1431
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      83
      1375
    Aihe