Pitäisikö Teuvo Hakkarainen erottaa?

Einatsi

Viime päivien Perussuomalaisiin liittyneet ryyppäyskohut ovat saaneet monet vaatimaan junttien poistamista näkyviltä paikoilta.

Kun Teuvo Hakkaraisen delirium-kännin koko kauheus paljastui – siis hyökkäys Sinisen tulevaisuuden pikkujouluihin, kansanedustajakollegan seksuaalinen ahdistelu ja kuristaminen sekä eduskunnassa sikakuosissa nukkuminen – moni vaati Hakkaraisen välitöntä erottamista.

Hakkaraisen erottaminen olisi tyhmää. Sillä todelliseen sivistykseen kuuluu junttien sietäminen.

Jos kansanedustaja Hakkarainen erotettaisiin puolueesta tai jopa eduskunnasta, tulisi Hakkaraisesta marttyyri, taas yksi tavallinen suomalainen mies, jota eliitti kohteli väärin.

Annetaan Hakkaraisen mokata itsensä. Annetaan miehen nolata itsensä, puolueensa ja läheisensä. Annetaan Teuvo Hakkaraisen tehdä itsestään pelle, häpäistä itsensä paitsioon typerällä käytöksellään. Annetaan Teuvolle kaikki Teuvon ansaitsema näkyvyys.

Sillä yksikään Teuvo Hakkarainen ei ansaitse muuta kuin areenan olla hölmö.

72

391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teukkalähtikotiin

      Eiköhän tuo eroa itse, johan siitä antaa viitteitä facebook sivustonsa sulkeminen.

      • sfgdsfghd

        Enpä oikein usko. Kohtapuoliin, isoimman kohun laannuttua, saadaan lukea Hakkaraisen jääneen "sairauslomalle" eduskunnasta. Miehen äänestäjät, olkoonkin että ovat pääsääntöisesti samanlaisia urpoja, ovat Persuille ihan liian tärkeitä jotta hänet nyt skipattaisiin yli laidan. Eri asia tietenkin jos mies itse päättää erota. Puolue ei sitä tee... Vieläkään.


    • perkelesentähden

      Kyllä pitäisi Viitasaarellakaan tuosta jätkästä ei tykätä yhtään ja paras olisi kun ymmärtäisi itse erota

    • HyvänenAikaSentään

      Kyllä nyt Teuvo sai liian kovan rangaistuksen. Perussuomalaisten ryhmä antoi vakavan varoituksen.

    • realismi_____

      äänestäjät päättää aidossa demokratiassa mutta eipä tuo kannatusta nosta?

    • Pitäisikö

      Kimmo Sasilta perua ajokortti koska mies saa ajaessa sairaskohtauksia ja on jo yhden ihmisen saanut hengiltä, oliko Petturi Orpo oikea mies päättämään että Ruotsista rajan yli tulleet saavat jäädä Suomeen hakemaan turvapaikkaa kun Petturin oma vaimo perusti vielä firman joka keskittyy viranomaisvalituksiin?

      • Medisiinarit

        Tietääkseni lääkäri päättää, salliiko terveydentila ajokortin.


      • Niin_eiköhän
        Medisiinarit kirjoitti:

        Tietääkseni lääkäri päättää, salliiko terveydentila ajokortin.

        Hakkaraisen erottamisesta päätä puolue ja eduskunta mutta kumminkin kokkareet mesoaa täällä että pitäisi erottaa.


      • Onkohan_ihan
        Medisiinarit kirjoitti:

        Tietääkseni lääkäri päättää, salliiko terveydentila ajokortin.

        normaalikäytäntö että jos saa ratissa sairaskohtauksia joissa taju lähtee ja tappaa sivullisia saa kuitenkin pitää ajokortin?


      • Viitasaari-Jyväskylä

        Onko Hakkaraisella ollut sellaisiakin? Luulin, että se vaan ajo niin hurjaa ylinopeutta ja että siksi siltä vietiin kortti. Vai kännissäkö se nyt ajo, en muista tarkalleen.


      • Älä_kokkare_yritä
        Viitasaari-Jyväskylä kirjoitti:

        Onko Hakkaraisella ollut sellaisiakin? Luulin, että se vaan ajo niin hurjaa ylinopeutta ja että siksi siltä vietiin kortti. Vai kännissäkö se nyt ajo, en muista tarkalleen.

        ylinopeus on aika pientä Sasiin verrattuna joka saa ratissa sairaskohtauksia jotka vievät tajun ja on jo kertaalleen semmosen saadessaan tappanut ihmisen mutta ajokorttia ei menettänyt.


      • Tepi_ja_tehotykit
        Viitasaari-Jyväskylä kirjoitti:

        Onko Hakkaraisella ollut sellaisiakin? Luulin, että se vaan ajo niin hurjaa ylinopeutta ja että siksi siltä vietiin kortti. Vai kännissäkö se nyt ajo, en muista tarkalleen.

        Teuvolla on joku supertehokas kyykkypyörä joka kulkee sen rapiat 300. Myös auto on AUTO eli iso musta Audi, taitaa olla vähän käytetty Audi A8. Teuvo sanoi joskus jossain autolehden haastattelussa että fiksuinta on ostaa kunnon edustava premiumauto käytettynä niin on kalleimmat kilsat ajettu. Ja Tepillä on aina raskas kaasujalka, olen hänen rajun ampaisunsa valoista Stadissa nähnyt ulosmenoväylälle johtavalla tiellä.


      • fiksu.mies.lähtisi
        Niin_eiköhän kirjoitti:

        Hakkaraisen erottamisesta päätä puolue ja eduskunta mutta kumminkin kokkareet mesoaa täällä että pitäisi erottaa.

        Voisi olla fiksuinta erota itse, säilyisi joku arvokkuus sekä Teuvo-rukalla että eduskunnalla.


    • Kaaskas

      Miksi erottaa. Eikö ole parempi että muutkin idiootit liittyvät persuihin niin on yksi yhteinen toimintaterapiaryhmä kaikille.

    • Kustaawilkuna

      Persut ovat P E R S E E S T Ä !

    • kusetuskos

      Tosin kun teuvo tulee?



      Tuoreimmat
      Päivän lehti
      Lähetä vihje tai kuva
      Yhteystiedot
      Älypää
      Äkkilähdöt
      Työpaikat
      TV-ohjelmat

      Iltasanomat
      Kotimaa

      Nelonen: Teuvo Hakkaraisen korkki aukesi taas - "Tulen aina viinasta humalaan"

      Julkaistu: 25.7.2012 17:11


      Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen paljastaa Nelosen uutisille, ettei korkki ole pysynyt kiinni kesällä.

      Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen paljastaa Nelosen haastattelussa ratkenneensa juomaan Sonkajärvellä 6.-.7.7. järjestettyjen Eukonkannon MM-kilpailujen yhteydessä.

      - Juhannuksena tuli vähän törtöteltyä ja Eukonkannon jälkeen otin vähän. Seurassa vähän kallistelin siinä. Joten ajattelin, että syntini tunnustan, Hakkarainen sanoo Nelosen uutisille.

      Hakkarainen hakeutui keväällä hoitoon alkoholiongelmansa vuoksi.

      Hakkaraisen mukaan olutta tuli repsahdusten aikana otettua muutamana päivänä, mutta humalatilasta ei koitunut ongelmia hänelle tai kellekään muullekaan.

      - Olinhan mä humalassa. Minä tulen aina viinasta humalaan, oli Hakkaraisen vastaus kysymykseen humalan voimakkuudesta.

      Hän sanoo katuvansa alkoholinkäyttöään.

      - Ei se kuulu mulle se koko homma, eikä siitä ole mitään hyötyä. Paha olo vain tulee.

      IS "

    • ihanvaankysymys

      Mitenhän paljon näitä juttuja on peitelty esimerkiksi viimeisen kymmen vuoden aikana? Ja jokaisesta puolueesta löytyy tähtensä, se on aivan varma. Pitihän Ahtisaarikin kovia pippaloita jo lentokoneessa paluumatkalla. Useinhan Sahtivaari lähti matkaan mutta harvemmin kerrottiin milloin palasi. Hänellä tosin oli miltei aina kauppavaltuuskunta mukana. Mutta miten on istunto ja pikkujoulut samaan aikaan?

    • Samanlaisia homopedofiilejä kaikki persut on.

    • Perusnuori

      Erottaa pitää ne, jotka sallivat alkoholin nauttimisen Eduskunnassa. Ei missään työpaikassa saa esiintyä päihtyneenä, kunsiellä tehdään töitä!

      Hakkaraisella onongelmia alkoholin kanssa eikä hänelle sitä saa työpaikalle tuoda.

    • Neropatit

      Teuvo Hakkaraisen asema kansanedustajana ja perussuomalaisten varapuheenjohtajana kertoo ennen kaikkea hänen kannattajakunnastaan. Örveltäjien puolueessa puhetta johtaa Brysselissä notkuvien lihapatojen ja hienoimpien viinien äärellä elämästään nautiskeleva sivari. Periaatteellista ja ideologisesti valveutunutta väkeä tosiaan jos tyhmyyttä voidaan kuvata periaatteelliseksi ja ideologisesti valveutuneeksi.

    • kuminaamari

      Kyllä tässä tehdään nyt alkoholistista selvää ..,ahdistelijoita ja vaikka mitä pervoja on ja on ollut poliitikoissa aina ,Hakkarainen tuskin selvinpäin häiritsee ketään ,juoppona ei myös ole tuolla ainoa ,välillä näyttää muutama pulla- kokkari valuvan housuihinsa jos ei pyörry ennen..pikkujoulu sikailuja ei talosta ennen vuodettu vaikka pöydällä naitiin . Menskut kampanja on käymässä jo alkoholistien kimppuunkin tosin onhan tässä julkihomot olleet myös Hakkaraisen ahdistamia , eiköhän tuolta kohta joku kerro miehen yrittäneen hänen koiraansa ? Paskasakki lynkkaa tarpeesta vaikka omiaan tuolla mäellä missä valta pesii ,aika sairasta.

    • wtutushuipussaan

      Rajansa se on persu-Hakkaraisenkin töpeksinnöille.
      Tällainen sairaaloisen alkoholistin käytös ei sovi kenellekään, ei edes kansanedustajalle, vaikka niiden kaikenkarvaisiin tohelointeihin vaalikarja on tottunut/ totutettu!

      • pettäjäsuometar

        Ottamatta sen perusteellisemmin kantaa kansanedustajien töpeksintöihin eri puolueisiin katsomatta niin kyllä niitä töpeksijöitä löytyy, mutta Suomen äänestäjäkunta on niin alistettu/huono muistista, että töpeksijä palkitaan entistä korkeammilla viroilla tai poliittisesti EU:ssa tai Peräpohjolan Hölmölässä.


    • akatvex

      Kyllä tämä on akkojen syytä.
      Erotetaan kaiikki akat eduskunnast,alkaa tulemaan järkeviä päätöksiä.

    • Hakkarainenulos

      Hakkarainen on juoppo, naistenahdistelija, juntti ja rasistinen örveltäjä öyhöttäjä. Viimeistään poliisikansanedustaja Veera Ruohon ahdistelu on se piste, että Hakkarainen tulee erottaa kansanedustajan tehtävästään ja hänen kuuluu saada oikeudessa teostaan rangaistus. Hakkarainen häpäisee koko Suomen eduskunnan ja samalla maamme tasa-arvon sekä henkilökohtaisen seksuaalisen koskemattomuuden uskottavuuden toiminnallaan.
      Se pitää Hakkaraisen toiminnasta todeta, että Hakkaraisen juoppotörttöilyt, eduskunnassa oksennuksessa nukkumiset sekä naisten ahdistelu kertovat kaiken tarpeellisen suomalaisesta junttimiehestä noin yleensäkin. Ei ihme ettei suomalainen mies kantasuomalaisille naisille kelpaa!

      • pikkaritnäkyi

        Sama perustaa eduskuntaan kokoomuksen pyhäkoulu, sen verran teennäistä porukkaa itsekin ovat. Taisi risikkokin mennä pitkin lattioita menneinä vuosina kun kokoomus juhli.


    • vastuunanto

      Myös naiset jotka antavat ymmärtää mutta eivät ymmärrä antaa tulee saattaa vastuuseen teoistaan.

    • voivit

      Väärin teki Hakkarainen. Mutta miten ne jotka autolla ajoivat humalassa. Ohittiko media ne nopeasti --ja olihan se urheiluministerikin umpipäissään. Kielletään vain pikkujoulut siellä niin moni on töpännyt. Paitaan vain teksti-vittu haisee hyvälle- Ei pidä erottaa ei vasuritkaan erottanut töppöilijöitään.

      • voivit

        Lisätään vielä ei vihreätkään erottanut insestihaukkujaa kansanryhmän leimaajaa, vaan kuittasi sen mustaa huumoria


    • Jänis.istui.maassa

      Teuvo on maanteiden kuningas, joka painaa täysillä muuallakin, oli sitten sahalla tai sängyssä. Viinapää on suomalaista keskivertoa, mutta sisäsiistiksi oppiminen ei tahdo luonnistua, kun Viitasaarella on voinut aina kusta luontoon. Ei sovi eduskunta A-luokan lihaa syövälle heterolle, ei. Jonkinlainen etätyöjärjestely voisi sopia Teukalle paremmin tänä digitalisaation aikana. Alkon tsuppari roudaisi edustusviinat kotiovelle, ja escort-palvelu puristeltavaa. Jaa, ei, pullo tyhjänä ja kaukana poissa. Onnellisesti soljuisi edustuselämä Viitasaarelta käsin, yksinkertaisesti, kantakansan valitulta.

    • suomipoispala

      Tuollaset pikku nuoleskelut ei aja SUOMEA alas toisin kuin suvakki paskojan mamu hääräys. Kokkareet taas puhaltaa euroja itelleen minkä ehtii. Pikku puristelut ja nuoleskelut on pientä nuiden kunnon sutkien rinnalla jotka hävittävät Suomen pikkuhiljaa. Kokoomuksen entiset koijaritkin Stubu ja Katjainen on vielä vapaana...

    • kepsap

      Nyt suvaitsevaisten islam-uskon aikana pitäisi Veeralle antaa 100 raipaniskua koska oli huorahtavasti Hakkaraisen edessä tai ainakin Veera pitäisi erottaa! Kannattaa tottua vain siihen haluamanne islam-uskon lakeihin, kun niin innokkaasti sitä haluatte maahan!

      • tulevaiisuudenmekko

        Veeruskan hommata burkha välittömästi, ettei kiihota raavasta miestä.


    • turhakepelle

      Hakkarainen on täysi turhake koko eduskunnassa. Ukko kännää, törttöilee ja vetää suurimmat taksikulut sekä kilometrikorvaukset veronmaksajien piikkiin. Lapsellinen, tunne-elämältään vajavaiseksi jäänyt alkoholisti. Äidin nurkissa keski-ikäiseksi asunut vanhapoika. Varmasti ok sahamies, mutta täysin kelvoton kansanedustaja. No, typerää on Keski-Suomen äänestäjäkuntakin kun tuollaisen nousukkaan tuonne äänesti. Turhakkeita tuolla eduskunnassa on ja on ollut myös paljon muitakin, puoluerajoihin katsomatta. Pahoina esimerkkeinä kepulirosvo ja valtakunnnanoíkeudessa tuomittu ketku Kauko Juhantalo, lestatekopaska ja mamuja houkutellut Sipilä, mitään aikaansaamaton entinen hiihtäjä Mieto, sopeutumiseläkettä härskisti nostavat terveet nuorehkot ex-kansanedustajat kuten Tanja Karpela, joku kymenlaaksolaislääkärinainen ja Suvi Linden.

      Itse äänesti muutamilla vaalikerroilla (eduskunta-ja kuntavaalit) persuja, mutta se tie on nyt loppu. Äänestin aikoinaan Halla-ahoa. Nyt mies muka johtaa hajaantuneita persuja Brysselistä käsin, mikä on oikeasti vaikeaa ellei täysin mahdotonta. Ei voinut mies rahan takia luopua eu-meppiydestään johtaakseen puoluettaan kotimaassa. Siinä näkee kaksinaamaisuuden. Mies ei oikeasti tee sen enempää muutenkaan, puhuu haittamaahanmuutosta lämpimikseen höynäyttääkseen taas uusissa vaaleissa uskovia äänestäjiään. Äänestin viimeksi eduskuntavaaleissa persujen Sampo Terhoa helsinkiläisenä. No mitäs kävikään, mies oli petturiloikkari jota asiaa en unohda koskaan. Tästä seuraapi nyt se, etten enää KOSKAAN äänestä ketään enkä mitään vaaleissa, en mitään puoluetta, henkilöä enkä liikettä. Kaikki on samaa paskaa ja huijareita helppoheikkejä.

    • Tätämieltäolen

      Ei teille Teukan puolustajille ole tullut mieleen, että Teukka hölmöilee juovuksissa työaikana. Mitä luulette itsellenne tapahtuvan jos jäätte kiinni useammin työpaikkajuopottelusta? Voin kertoa. Varotus, hoitoonohjaus jos ei auta niin kenkää. Teukan liksan maksaa yhteiskunta johon kuulun veronmaksajana ja voin myöskin vaatia selvänä olemista töissä.
      Panee vihaksi ajatus hänelle kahden kauden jälkeen tulevasta sopeutumiseläkkeestä, joka on ansaittu työmaajuopottelulla, sekoiluilla ja toisen työntekijän ahdistelulla.
      Ennen piti kansanedustajan olla moitteeton ja käyttäytyä siivosti tai tuli lähtö. Jos Teukka saa tuomion oikeudessa käytöksestään pitää hänet myös erottaa eduskunnasta.

      • selvätpelisäännöt

        Minun työpaikallani on voimassa niinkin ankara sääntö, että työntekijä ei saa käytöksellään vaarantaa työnantajan mainetta eikä haitata asiaskassuhteita. Käytännössä myös työajan ulkopuolella tolkuttomassa humalassa esiintyminen on kielletty. Someohje kieltää julkaisemasta esimerkiksi kännisiä baarikuvia tai muita noloja humalassa toilailuja siten, että työnantaja voidaan yhdistää törttöilijään.
        Varoituksen saa kerran, toisesta kerrasta tulee takuuvarmasti kenkää.
        Tottakai työntekijältä pitää voida vaatia työaikana selväpäisyyttä ja myös vapaa-aikana säädyllistä käytöstä kylillä. Muiden, etenkään naisten ahdistelu, kännissä örveltäminen, vittuilu ja nurkkiin kuseskelu eivät ole sallittavaa käytöstä edes vapaalla ollessa. Tästä tuli itseasiassa jopa työnantajan paimenkirje sähköpostilla ja aiheesta, vaikken itse ollut kirjeen kohde vaan yksi sen saajista.
        Onko meillä Suomessa todella katoamassa tietyn kansanosan hyväksyntä ja ymmärrys sille asialle, että työaikana ollaan selvinpäin ja käyttäydytään ihmisiksi?


    • Eipidäollatyhmä

      Hakkaraisen erottaminen eduskuntaryhmästä tässä vaiheessa olisi kovin tyhmää. sillä silloinhan Teuvon tilalle eduskuntaan nousisi nykyään kepulainen Mauno Vanhala.
      Seuraavissa vaaleissa tilanne olisi korjattavissa asettamalla Tuksu persujen ehdokkaaksi Teuvon tilalle, siinä samallahan saataisiin perinteiseen äijäpuolueeseen taas yksi älykäs vaaleaverikkö lisää.

    • kannustaja-

      hakkaraisesta on paljon hupia. ilman muuta mies täytyy pitää estradilla.

    • Vikahaku

      Teuvo Hakkaraista ei voi eduskunnasta erottaa. Perussuomalaiset voivat hänet erottaa ryhmästään, mutta eivät sitä tietenkään tee.

      Muut kuin perussuomalaiset voivat olla vain tyytyväisiä perussuomalaisten typeryydestä. Hakkarainen antaa puolueelle sellaiset kasvot, ettei vähänkään häpeämään kykenevä ihminen seuaavissa vaaleissa ainakaan perussuomalaisia äänestä. Ihme on, jos kaiken hakkaroinnin jälkeen yksikään nainen vielä perussuomalaisia äänestää.

      • Tätämieltäolen

        Teuvo Hakkaraista ei voi eduskunnasta erottaa. Totta kai voidaan jos käräjäoikeudesta tulee tuomio ahdistelusta.
        Entinen jo edesmennyt valtakunnansovittelija Jorma Reini erotettiin virastaan saatuaan tuomion käräjäoikeudessa. Hän ei työpaikkalla hölmöillyt vaan kotona omalla ajalla tappeli juovuksissa kumppaninsa kanssa. Asia ei millään lailla liittynyt töissä oloon niin silti kenkää tuli tuomion jälkeen, lisäksi lensi ulos asianajajaliitosta.
        On kyllä kummallista, että joku voi sählää mielin määrin eduskunnassa saamatta kenkää.


    • sellaistavaan

      Onko kuolemantuomiota jo ehdotettu ?

    • akkavaltio

      Ei tietenkään. Eduskuntaan ei jää yhtään miestä, jos Teukka erotetaan.

    • puolueeton

      nyt tulee teuvolle neuvo : KÄVELE ITSE OMAAN SIRKKELISI PYÖRIVÄÄN TERÄÄN >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    • sippesipelius

      samaa mieltä........................................ !

    • Pitäisi

      Tämänkertainen Hakkaraisen örvellys täyttää toisen eduskuntaryhmän tilaisuuteen tunkeutumisen osalta kotirauhan rikkomisen tai törkeän kotirauhan rikkomisen ja vahingonteon tunnusmerkistön sekä kansanedustaja Ruohon osalta seksuaalisen ahdistelun tunnusmerkistön. Lieventämisperusteeksi ei käy se, että kysymys on Viitasaarelta olevasta juoposta. Koventamisperusteeksi käy ja pitää käydä se, että rikokset teki kansanedustaja eduskunnassa ja Ruohoon kohdistetun lisäksi eduskunnan täysistunnon aikana. Vaikkei asialla sinänsä ole merkitystä, muistanemme sen, että juuri edellisellä viikolla perussuomalaiset, Hakkarainen mukaanlukien, vaativat seksuaalirikoksista tuomittavien rangaistusten koventamista. Tietysti Hakkaraisen ja hänen örvellystään tukevien mielestä kysymys ei tietenkään ollut Hakkaraisen ja muiden valkoihoiseen herrakansaan kuuluvien rangaistusten koventamisesta.
      Ainoa seuraamus Hakkaraisen rikoksista voi olla vankeusrangaistus. Perusteet ja keinot eduskunnassa rikoksiin syyllistyneen juopon erottamiseen eduskunnasta on olemassa.
      Brysselissä rahaa takova, hienoihin ruokiin ja viineihin mieltynyt sivaripuheenjohta näyttää syyttävän tiedotusvälineitä. Kertoo, mille tasolle on vajottu.

    • tr54t54yt54t5445t

      Ei teukkaa erottaa pidä mutta alkoholi hoitoon se pitää ohjata kuten muissakin työyhteisöissä tehdään jos rupeat teukkailemaan eli kännissä söheltämään harvasen kuukausi.

    • Puolesta-puhuja

      Lähtekää suvakit lätkimään ........teuvo saa jäädä.

      • dsgfsdfgs

        Totta kai Teuvo saa jäädä. Vaikka Teuvo tekisi kännissä mitä, Teuvo saa jäädä. Puolueen ja kannattajiensa etu vaatii sitä. Viis siitä vaikka Teuvo olisi minkälaisessa koomassa tahansa repimässä muita kansanedustajia hiuksista, Teuvo saa jäädä.


    • 32514711

      TeTeukkaa ei voi valita presidentiksi. Keski-Suomen keisariksi kylläkin.
      Keisari kaataa isommankin naisen.

    • EIIIIIII

      Ei missään nimessä. Pikkujouluissa ihminen yleensä vapautuu ja se on hienoa. Josku läikkyy ja joskus ei. Kyllä pikkujouluissa pitää piparia yrittää herrojen ja narrienkin. Ei eroteta.

    • viina-vie-

      Voi teitä onnettomia tuomitsijoita. Pikkujouluissa tapahtuu paljon pahempia toilauksia. Nyt vain paikka oli väärä pitää pikkujouluja, sillä muut ovat siellä vielä töissä. Kenellä viina sekoittaa pään, niin sille ei itse mahda kyllä mitään. Jos ei pidättäydy kokonaan viinasta, niin niitä sattumisia tulee olemaan jatkossakin. Pitää vain paikka katsoa paremmin, kun jatkossa juhlii.

      • efewefewfwf

        Teukka on kyllä alkoholisti joka tarvii apua sairauteensa se örveltää joka kuukausii ei vain silloin tällöin ja tohon teukan sairauteen kuolee joka vuosi 2000 ihmistä suomessa eli aika vakava asia tämä teukan alkoholismi.


    • jussipalliaho

      KÄVELE TEUKKA OMAN SAHASI SIRKKELIIN OLET MAALAISPELLE JA MUIDEN KLOUNIEN ESIKUVA

    • Viitatenkin

      Yritetään miettiä, kuinka tämän juopon saa pois sieltä eduskunnast, äytös on tosiaankin ala-arvoista, ei sovi kansanedustajalle. Vieläkin kysyn, kuka Keski-Suomessa on voinut äänestää tuollaista pelleä, ovatko äänet vain protestia ja ne on nyt sitten menneet tälle pököpäälle,
      hävettää olla viitasaarelainen?

    • kalluppi.tulee

      Persujen kannatuksen alamäki jyrkkenee vapaapudotukseksi.

    • hoitoon.ohjaus

      Vanhoissa sivistysmaissa poliitikko eroaa itse, jos katsoo mokanneensa niin paljon, että on pettänyt äänestäjien luottamuksen. Teuvo Hakkarainen tekisi tyylikkäästi, jos eroaisi kansanedustajan työstä itse, hakeutuisi vieroitushoitoon ja päästäisi varamiehen tai naisen tilalleen.
      Missä hyvänsä muussa työpaikassa olisi jo puututtu, ohjattu hoitoon ja ehkä erotettu. Kansanedustaja vain saa jatkaa toikkarointiaan.

    • sitäsaamitääänestää

      Kertoo paljon äänestäjistä kun tuollainen henkilö on valittu eduskuntaan. Jospa äänestäjät ovat nähneet tuossa henkilössä itsensä. Alkoholisoitunut, muukalaisvastainen, sovinistinen naisia ahdisteleva retku.

      • lsfjlsfjslfj

        oliko muuta....


      • sitäsaamitääänestää
        lsfjlsfjslfj kirjoitti:

        oliko muuta....

        Keroo paljon demokratian toimimattomuudesta, kun kaikilla pösilöillä on äänioikeus jotka eivät kuitenkaan osaa ajatella kuin tunnepohjalta ja äänestävät peilikuvaansa.


    • ljsfljsfljsfljs

      Nyt kun näkisi sinne koteihin, että montakos örveltäjää siellä sammaltaa ja tuomitsee...kyllä näitä hakkaraisia on paljon. Hakkarainen on kansanedustaja, jolta odotetaan kunnollista käytöstä. On nähty jo lukuisia kertoja, että siellähän ne hallituksessa ovat ne suurimmat rötösherrat istuneet..valtakunnan syyttäjää myöten jo tuomittukin....Juhantalo tippui ja nousi jne. tuli rötökset muistissa taas eduskuntaan....nyt tämä alkoholiongelmaisen Hakkaraisen törttöily on jo suorastaan valtakunnan oikeuden tasoa....kyllä naurattaa....ja nuo akat, jotka eivät osaa näköjään puolustaa itseään....eihän tässä ole mitään järkeä, on vaan viha purettava Hakkaraiseen, vaikka ei varmasti kukaan ole oikeasti tämän Veeran puolesta loukkaantunut...

    • Omatpurivat

      Sittenkun on puraissut aimo palan ministerin kankusta.

    • Omatpurivat

      Sittenkun on puraissut aimo palan ministerin kankusta.

    • ei.kahta.sanaa

      Ehdottomasti kyllä.

    • RUSTYNAIL1

      Hakkarainen kuuluu ehdottomasti eduskuntaan, en usko että kenelläkään on siellä elämäntyöpahasti kesken, keskinäistä suhdetoimintaa, ja pienten ihmisten valtakamppailua.
      Hakkarainen kyllä tietää miksi hänet on äänestetty, tietyt ihmiset pitävät suomen arvovaltaisa kansanedustajia itsekeskeisinä huijjareina, siksi tepi niitä vähän kiusaakin.

    • Teukkaonäijä

      No toihan oli pientä toi teuvon pussausyritys.

      Kun kerrankin tulee perusduunari kansan syvistä riveistä, niin turha siitä on vetää hernettä nenään ja lakaa kirkumaan, jos ei osaa kännissä käyttäytyä.

      Teuvo on kansan edustaja, siis kansan ja kansa on Teukan valinnut.

      Soukan huolto kun oli pikkujoulu risteilyllä, niin pari tappelua ja pari siivoojaa tuli joillekkin raskaaksi.
      Toihan on normaali menoa pikkujouluissa.

      Kännisten örveltämistä nyt niin kannata alkaa kauhistelemaan.

      Nokka kohti maata Teuvo ja kohti uusia pettymyksiä

    • varaesustaja_kehiin

      Tottakai pitäisi erottaa, vaaleissahan valitaan varamiehetkin.
      Lähestymiskielto eli ei saa tulla sataa kilometriä lähemmäksi eduskuntataloa

    • Pertti_Kukkonen

      Jos menen humalassa työpaikalle ja alan ahdistella naispuolisia työtovereita niin kyllä siitä sitten lopputili tulee.

      • 443f4f4f4f4

        Ei tule muissa työpaikoissa henkilö ohjataan ensiksi hoitoon a-klinikalle toki eri asia jos selvinpäin mutta jos työpaikan ryypyjuhlissa sekoat alkoholista kuten teukka niin silloin ohjataan hoitoon ja tulee varoitus.


    • Teuvostaverinäyte

      Persujen kannatus nousee vaan ku kokkare on huumannu hakkaraisen kahvilla. Jos ei hoksannu minkä pillerin ne tipautti sille kahvin sekaan, se saattoi olla kokkareiden saunailta pileri " nuole mua ". Tuo huumaaminen pitäs rangaista

    • Kipapäisille

      Ei meillä eroteta edes maanpetoksellisesta toiminnasta, niin MIKSI?

    • persusta

      Teuvo on jo menneen talven lumia. Unohtakaa k-pään olemassaolo. Sama myös suuresta osasta persuja. Halla-ahon seuraajat jotenkin vajaita. Kansan etu kun munaavat itseään alituisesti.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      121
      1698
    2. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      61
      1086
    3. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      144
      1039
    4. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      97
      885
    5. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      75
      885
    6. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      23
      851
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      36
      822
    8. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      42
      749
    9. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      60
      735
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      711
    Aihe