TV7 on eksytyskanava - älä katso

TV7 sisältää todella paljon eksyttävää aineistoa. Älä anna itseäsi eksyttää. Lue Raamattua ja pysy siinä mitä Jumalan Sanasssa eli Raamatussa sanotaan

Ne sisällöntuottajat jotka tuottavat raamatullista sisältöä TV7:lla ovat todella ristiriitaisessa tilanteessa koska he todella tuottavat raamatullista sisältöä mutta samalla tekevät yhteistyötä eksyttäjä-TV7-kanavan kanssa jossa mm semmoinen eksyttäjä kuten Herzog suoltaa höpöhöpöjuttujaan.

Jokaisen Raamattuun uskovan kristityn tulee irtisanoutua TV7-kanavan toiminnasta kokonaan eikä tule katsoa TV7-kanavalta mitään. Ja tulee varoittaa muitakin että älä katso TV7 kanavaa siellä on paljon eksytystä.

Televisio on saatanan taikalaatikko, ja monella on ilmeisesti tärkeämpää päästä telkkariin kuin se että karttaa epäraamatullista toimintaa. Erotkaa saastaisesta TV7 kanavasta. Älkää koskeko pitkällä kepilläkään.

22

3434

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Med

      Hyi sua,perustele! oletko itse eksynyt! Kiitos Jeesus tv 7 sta!

    • niimpäseon

      En pidä kanavaa TV7 suosikkilistallani mutta Alfa TV kanavalta tulee usein ihan hyvääkin katsottavaa.

    • Tv8_on_parempi

      En ole koskaan kuullutkaan mistään uskovaisten TV seiskasta. Jokainen uskokoon vaikka joulupukkiin tai mihin tahansa satuolentoon. "Jumalahan" loi ensin maan ja vasta sitten auringon. OLi aika viileätä ensin alkuun, lähellä absoluuttista nollapistettä. Toivottavasti Aatamilla ja Eevalla oli paksut villapaidat. Miten maa mahtoi pysyä radallaan, kun aurinoa ei ollut luomassa vetovoimaa ollenkaan?

      • Anonyymi

        Älä pilkkaa Jumalaa.
        Aloitan rukoilemisen puolestasi, Jeesus kuoli myös sinun syntiesi puolesta. Jumala rakastaa sinua myös eikä halua sinun joutuvan kadotukseen.


    • suunnistajako

      Selittäkää maallikolla, mitä on tuo paljon puhuttu eksytys?

      • totuusjavapaus

        Kristinuskon mukaan eksytystä on esim. Jehovan todistajat, jotka
        eivät usko Jeesuksen jumaluuteen . Pidän myös katolista kirkkoa eksyttäjänä,
        koska he palvovat enemmän Neitsyt Mariaa kuin Jeesusta Kristusta.
        Myös enkeliterapiat, energiahoidot, meediot ja selvänäkijät ovat
        Raamatun mukaan eksytystä.
        TV7 on raamatullinen kanava, joka julistaa täyttä evankeliumia.
        Myös tämä seiskaa parjaava ketju on eksytystä!!


    • Lyhyesti

      Eksytys on omasta uskomuksesta poikkeavan uskomuksen markkinointia/sen harjoittamista. Havaittu tai kuviteltu eksytys on myös energialähde virkistävälle paheksunnalle ja oman minäkuvan vahvistamiselle. Mikään ei tee itsetunnolle parempaa, kuin kuvitella itse olevansa oikeassa ja "muiden" totaalisen väärässä matkalla kohti helvetin tulimerta.

    • sodoma

      Juutalaista arabiaa sanotaan SODOMAEGYPTIKSI .

    • 1234567---

      Jumalan antamaan sapattiin nähden on paljon eksyttäjiä TV seiskassa mukana. Monet julistajat eivät ymmärrä tai haluakaan ymmärtää, että Jumalan antama sapatti kuuluu myöskin Uudenliiton kristityille.

      • armonalla

        Juutalaiset viettävät sapattia tiukoin säännöin ja rajoituksin, eläen lain alla, mutta me uudestisyntyneet kristityt elämme armon alla, emme lain alla.


      • 1234567---
        armonalla kirjoitti:

        Juutalaiset viettävät sapattia tiukoin säännöin ja rajoituksin, eläen lain alla, mutta me uudestisyntyneet kristityt elämme armon alla, emme lain alla.

        Emme seuraa kaikessa juutalaisia. Jeesus teki sapatista ihmisläheisemmän opettaessaan tapansa mukaan synägoogassa ja parantaessaan sapattisin sairaita. Juutalaiset närkästyivät tästä ja pitivät Jeesusta sapatin kumoajana.
        Jeesus ei kumonnut sapattia. Jeesus sanoi: Sapatti on annettu ihmistä varten. Jumala kirjoitti myöskin sapattikäskyn kivitauluihin "MUISTA". Siis muista pitää sapatti pyhänäpäivänä.

        Kymmenenkäskyn laki on ikuinen ja muuttamaton ja kuuluu kaikille, kasvattajaksi Kristukseen. Joka ei pidä Hänen käskyjänsä ei ole Hänen omansa.

        Armosta olemme pelastetut uskon kautta, emme tekojemme kautta, että kukaan ei kerskaisi. Sapatti on voimakkain todiste siitä, että emme pelastu tekojemme kautta, vaan lepäämme.


      • Terve.vaanmenoa

        Niin armosta! Saako murhamies armon, jos katuu tekoaan? Maallinen laki tuomitsee: hengellinen laki antaa armon? Outoa on. Joten murhaa kaikessa rauhassa; taivas on Sinun!


    • SyytäYmmärtää

      On siinä semmoinenkin ero, että maallinen oikeus on oikeasti olemassa, ja tämä mainittu "hengellinen laki" vain mielikuvitusleikkiä. Aika vakavalta kuullostaa mikäli ei näiden eroa ymmärrä.

    • tvseiskankatsoja

      TV7 toimii Israelin ja juutalaisuuden edustajana Suomessa. Kristinuskon mukaan vain Jeesukseen uskovat pääsevät taivaaseen. Juutalaiset eivät usko Jeesukseen. TV7 eksyttää ja tärkeintä on kanavanomistajan bisnes ja voitto,kuten hän on rehellisesti kertonutkin.

    • Herra_lämmitti

      ""Jumalahan" loi ensin maan ja vasta sitten auringon. OLi aika viileätä ensin alkuun, lähellä absoluuttista nollapistettä."

      Uskomisessa tärkeintä on uskominen. Palelemisella ei ole mitään merkitystä asiassa.

      • Anonyymi

        "Palelemisella ei ole mitään merkitystä asiassa."

        Mutta eikö siinä ole vaara, että sairastuu flunssaan? Ehkä Aatamilla ja Eevalla oli jonkinlainen kamina lämpöä tuottamassa. Tapahtumien kirjaajat eivät vain ole katsoneet tarpeelliseksi merkitä tätä muistiin.


    • Anonyymi

      Jumalan Pyhä Henki toimii TV 7 kautta ja monet ihmiset jotka eivät esimerkiksi pääse kirkkoon tai raamattupiireihin saavat uskolleen vahvistusta ja hengen ruokaa ohjemien kautta . Aina ulkomaita myöden. Ei TV 7 katsominen estä raamatun lukua päin vastoin , ainakin omalla kohdallani on tapahtunut että luen paljon enemmän raamattua kuin ennen. Ja myös rukousyhteyteni Jumalan kanssa on läheisempi kuin aikaisemmin.
      Jumalan Siunausta TV7 toiminnalle.

    • Anonyymi

      Tv7:n tärkein tarkoitus on tuottaa voittoa omistajilleen. Ei se ole mitään hyväntekeväisyyttä, se on tarkasti laskelmoitua liiketoimintaa. Hyödyllisten idioottien hyväksikäyttöä laillisin menetelmin. Maksullista viihdettä viihteen kuluttajille.

    • Rauhan tervehdys.

      Olen itse TV7 osakas, olen uhrannut paljon rahaa TV7:lle ja uskoin vilpittömästi kaikkiin kanavalla olevien amerikkalaiset ja suomalaisten opettajien julistukseen herätyksestä, rahasta ja ihmeiden tekemisestä, mutta sitten Jumala herätti minut. Löysin takaisin ristin juurelle Golgatalle, joka ei kutsu hekumaan eikä ekumeniaan vaan ristin tielle ja leirin ulkopuolelle

      "Sillä jos joku tulee ja saarnaa jotakin toista Jeesusta kuin sitä, jota me olemme saarnanneet, tai jos te saatte toisen hengen, kuin minkä olette saaneet, tai toisen evankeliumin, kuin minkä olette vastaanottaneet, niin sen te hyvin kärsitte." - 2. Korinttolaiskirje 11:4

      Tässä opetukseni TV7 kanavan pahoista juurista, hedelmistä ja oksista, mitä se on kasvattanut Suomen seurakuntiin viimeisen 15 vuoden aikana. Älkää eksykö.
      https://www.youtube.com/watch?v=PY4-5_VYXaU

      Siunauksin, MM.

    • Anonyymi

      Hyvä on huomasit. On törkeä kanava.

    • Anonyymi

      Jumala on satuolento. Lapsellista mielikuvitusta kuten muumit ja joulupukki.

    • Anonyymi

      Jotai Iloo sentään olla pitää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5209
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4686
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2986
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1747
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      109
      1735
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe