Strap on naisia, onko heitä?

Eli onko ihan oikeasti olemassa naisia jotka naivat miehiään strap on dildolla? Tiedän että mieltymyksiä on erilaisia, toiset miehet eivät edes sitä halua ja toiset naiset eivät halua tuottaa tälläistä nautintoa miehilleen. Mutta kuinka paljon löytyy naisia jotka haluavat tai jopa kiihoittuvat tälläisestä? Itse olen joskus aikoinaan saanut maistaa tälläistä herkkua edellisessä suhteessa. Nyttemmin vapaana siitä jää paitsi. Ja miten löytäisi naisen joka olisi kiinnostunut aiheesta ja miten voisi varovaisesti asiaa kysellä ettei heti pelästyisi? Ja löylykauhamies voi sitten olla kommentoimatta..

12

2410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Et-siis-oo-ettiny

      Kato Iskureista.

    • En tiedä muiden kokemuksia, mutta minä olen löytänyt Iskureista vain maksullisia naisia.. Yhtään maksutonta naista en ole löytänyt sieltä joka etsisi vakiseuraa tai jopa loppuelämäksi. Kaikki jotka ovat vastanneet, haluavat 100-200€/krt.

      • Sait-mitä-tilasit

        Etpä puhunut sanaakaan maksuttomuudesta.


    • seeerrree

      Minun nainen kiihottuu ja hänellä on tarve saada olla miesmäinen ja pukea minut naiseksi ja antaa minulle strapon munaa. Itse olen feminiinisempi ja tykkään alistua hänen kontrolliin. Joskus hän laittaa straponin itelleen vaikka panen häntä pelkästään pilluun mut hän saa kiksit kun runkkaa sitä samalla. Itesaan hurmoksen naisten avatteisiin pukeutuneena kun hän nuolee tekopillua joka on haaroväliini laitettu ja sitten panee mua peppuun. Me olemme sellaisia luonteeltaan että kiihotumme tämmöisistä leikeistä.

      Me olimme kavereita pitkään ja puhuimme kaikista asioista. Sitten huomasimme että meille nämä on arkipäivää joten ei ollut ongelmaa miten ehdottaa toiselle. Jos tunnet toisen hyvin voit puhua kaikesta. Tämä on oppini ollut.

      Toki matkan varrella on ollut naisia jotka olisi lähtenyt samantien ulos kun olisin ehdottanut straponilla panoa. Olen onnekas että löysin nykyisen naiseni jonka kanssa kaikki synkkaa.

    • spelapo

      Strapon kuuluu yhtenä siihen roolinvaihtoleikkiin kun mies tekeytyy naiseksi ja nainen mieheksi.
      Kun leikitään, niin sitten leikitään.

    • Bisse29

      Parkkipaikalle näkyvällä kalliolla olin ja muutama nalle kävi tunnustelemassa... Kohteliaasti kerroin etsiväni hiukan muunlaista seuraa, tietämättä oikeastaan mitä olin etsimässä. Vaan silloin parkkipaikalle kurvasi musta pakettiauto, josta tuli ulos kuljettajan paikalta erittäin seksikkästi/huoramaisesti pukeutunut transu ja pelkääjän paikalta hyvinkin poikamaisesti pukeutunut nainen. Jotenkin kiinnoistuin heistä. Seurasin heidän tekemisiään ja tuon poikamaisen naisen lahje tuntui täyttyvän jostain muustakin kuin reidestä reiden kohdalta... Sieltä he sitten hirviaidan välistä yhdessä lähtivät kävelemään polkua suuntaan jossa olin. Jäin odottelemaan. He huomasivat minut ja annoin heidän huomata turpean etumukseni. Puristelin kulliani hieman. He katsoivat toisiinsa ja nyökkäsivät keskenään ja jatkoivat matkaa eteenpäin. Siirryin seuraamaan heitä hyvinkin jäljessä. Transu kulki edelle ja tuo poikamainen nainen kouri häntä estotta hameen alta. Hame oli tiukahko, joka nousi myös mielellään ylös jo pelkästä kävelystä paljastaen sukkanauhat. Mutta kouriminen paljasti pakaratkin. Kiihotuin kovin tuosta touhusta ja etumukseni paisui tehden nuo housuni entistä läpinäkyvämmiksi ja annoin sen näkyä.
      Ennen saapumistani olin varmuuden vuoksi käynyt huuhtelemassa suoleni puhtaaksi ja rasvannutkin sen huolella vaikka enempi olin etsimässä pantavaa. Varmuuden vuoksi siis kuitenkin, jos jotain sopivaa saapuisi.
      Tuo pariskunta pysähtyi sangen aukealle paikalle. Nainen nosti transun hameen reilusti ylös ja tuo transu pyllisti. Hänellä ei ollut lainkaan pikkuhousuja. Kulli roikkui velttona, mutta hän tarjosi persettään oikein kunnolla tuon naisen sormien käsiteltäväksi ja nainen sormeili reilusti transun persereikää. Näytti sangen liukkaalta paikalta. Nyt tuo poikamainen nainen riisui housunsa ja oli vain t-paita päällään. Pienet rinnat olivat valkoisen t-paidan alla ilman mitään rintsikoita. Nännit olivat kovin turpeina nöpöttämässä paidan läpi. Vaan yllätys oli melkoinen, kun housujen lahkeestaa sitten paljastui pitkä ja iso dildo, joka oli sidottu naiseen kuten strap on ikään. Se oli raskaan oloinen. Nainen alkoi painamaan sitä tuon transun perseeseen ja aloitti hurjan nainnin. En enään maltattanut odotella sivussa vaan tuli reilusti esille, johon nainen totesi, että jo oli aikakin. Olin hiukan ymmälläni. Nainen käski minua hänen taaksensa ja käski nuolla persereikäänsä samalla kun hän vieläkin pani straponilla transua. Se oli hiukan hankalaa. Mutta sitten hän pysähtyi ja irrottautui transusta ja pyllisti reilusti ja käski meidät molemmat nuolemaan vuoro perään hänen persettään kunnolla. No tuumasta toimeen... Nuolimme vuorotellen. Hänen perseensä vaikutti sangen tilavalta. Ilmeisesti sitä oli paljonkin venytelty. Asia oli mielestäni kiihottava ja nuolin hartaasti ja syvältä. Silloin nainen sanoi, että nyt liukkaria perseeseen ja transu voiteli kiltisti hänen perseen liukkaaksi. Sormia upposi tuohon perseeseen helposti 3. Nainen kääntyi ympäri ja paljasti kaluni housuistani ja nuoli ja imutti huolella kulliani. Kullini paisuu täyteen mittaansa ja sitten nainen peruutti perseellä syliini... Aah. Se tuntui hyvältä. Hän puristeli persereikänsä lihaksia ihanasti. Nain häntä rajusti. Hän oli sangen tilava perseestä paitsi silloin kun puristeli lihaksillaan. Ihmettelin, että millä ihmeellä hän sen noin väljäksi oli saanut ? Hän vikisi ja vinkui... Transu tuli viereemme ja alkoi työntämään samalla sormiaan tuon naisen perseeseen kun vatkasin kulliani naisen perseessä. Pieni lisämauste ja puriste aiheutti sen, että sain... pumppasin viikon spermat tuon naisen persereikään... Peräännyin ja tuo transu jatkoi sorminensa naisen perseessä. Hän lopulta työnsi koko käden tuon naisen perseeseen ja veti sen ulos ja nuoli spermani nyrkistään ja myös suoraan perseestä.
      Ihmettelin hetken menoa, kunnes nainen sanoi, että tarkistetaan mikäs se tämä mies on miehiään ja äkisti hän kouraisi pakaraani niin, että sormia upposi liukastettuun perseeseeni. Innostuin oitis tuosta käsittelystä ja annoin ymmärtää asian olevan ok ja pyllistin lisää ja silloin sain tuosta straponista... Hän alkoi naimaan minua sillä aivan villisti - paksu strapon hieroi ihanasti eturauhasta ja eikä aikakaan kuin purkauduin.
      Seuraavaksi nainen sanoi, että nyt pitää sitten panna narttua. Ymmärsin, että hän puhui tuosta transusta. Vaan kuntoni ei ollut vielä ihan valmis seuraavaan kierrokseen, mutta onneksi mukaan ilmestyi nuorehko isokaluinen kaveri, joka muitta mutkitta alkoi painamaan kullia transuun... Hetken vatkaamisen jälkeen hän karjahteli ja vetäytyi pois poistuen paikalta. Tuolloin nainen alkoi himokkaasti nuolemaan transun spermaista persereikää !
      Karkasin tuossa kohtaa paikalta. Alkoi meno tuntua liian hurjalta. Sen koommin heihin en ole törmännyt. Mieluusti ottaisin kyllä uusintaa !

    • lutkarapu

      Fantasioin pitkään vaimoni käyttävän strappia, mutta en uskaltanut siitä kertoa hänelle. Olin jopa käynyt seksikaupasta ostamassa salaa kyseisen lelun ja kokeillut yksin miltä se tuntuu.
      Yksi ilta otin puheeksi salaiset fantasiat ja päätin kertoa tämän ja paljastaa salaisen ostoni. Vaimo otti strapin käteen ja tavallaan tyyrytti käsin sitä silmieni edessä. Syötiin ja juotiin viiniä, hän haki stayup sukat ja käski pukemaan samoin rintsikat minihameen läpinäkyvän pitsisen paitapuseron joka tosin ei mennyt kiinni mutta sai kelvata ja lopuksi toi punaiset korkkarit . Minulla alkoi jo seisomaan ja illanmittaan ei varmaan olis tarvinnut kun pari vetoa olisi orgasmi ollut taattua niin paljon kiihotti, illan mittaan sain poskipunaa ja huulipunaa myöskin hänen helmet ja kaulapannan.
      Sitten sain komennon sohvalle ja minua nimitettiin ransulutkaksi eka kerran. Pääsin sohvalle niin vaimo tuli puettuna seksiasuun ja strap kanssa viereen ja käski lutkan antaa suuseksiä homo ystävälleen aloin jo oleen lähellä laukeamista ja suutelimme samalla kun minun piti hieroa tekomunaa käsin. Lopuksi piti kääntyä vatsalle sohvan käsinojalle ja hameenhelma nostettiin ylös samalla tunsin kun kylmä liukaste valu pyllynvakoa pitkin tunsin miten minua otettiin hiuksista ja tekomuna painui hiljalleen sisään ja ulos muutama liike ja sain orgasmin . Vaimo hymyili ja sanoi että miksi et kertonut fantasiasta ja sain kuulemma nuolla hänelle orgut palkkioksi. Nyt me ollaan aina silloin tällöin leikitty ja erityisesti on pätkä kuvaa jota saan katsella kun olen yksin kotona vaimon luvalla.

    • jozeegg

      Mikä on ero tekomunan saamisessa naiselta ja oikean munan saamisessa mieheltä?

      • jtyjtyj

        Tekomuna naiselta on ainakin bi-curious miehen keino jakaa seksuaalisuutensa naisensa kanssa. Tuleeko moni ajatelleeksi että yhtä hyvin kaappihomo mies voi fansioida naisen imiessä häntä että imijä onkin toinen mies. Mies haluaa tuolloin toteuttaa seksuaalisuuttaan nimen omaan naisensa kanssa koska ei tunne vetoa romanttiseen suhteeseen miehen kanssa.


      • biparis

        Kyselin vaimolta kumpi kiihottaa enemmän aito vai teko ja mikä saa suostumaan alttiiksi jommalle kummalle.
        Totesimme että kiihottaa lähinnä se kuka sitä antaa. Molemmat oli siitä samaa mieltä että kun on samaa sukupuolta niin lähinnä nainen on hellempi työntämään sitä tekomunaa anaaliin tai ykköseen ja se tuntuu hyvältä kun siinä on tunnetta. Mies taas kun on vauhti päällä työntää aika rajusti ja ainakin itse olen siinä samaa mieltä että tunnetta pitää olla eikä ihan rajusti tunnu hyvältä siitä saajalta tosin mies kun kiihottuu niin ei pysty enää olemaan hellä vaan antaa mennä ja jokainen tietää että se kakkonen on aika tiukka.
        Vaimo kertoi että on toisaalta halukas rajuun jos se kohdistuu ykköseen mutta taas tunne on tärkeä siellä kakkosesse on se antaja kumpi tahansa ja siinä nainen on se tunteellisempi.
        Myöskin itse myönnän että nainen on sen tekomunan kanssa hellempi kun mies oman peniksen kanssa.
        Tosin kyllä sekin että bi-seksi on jotain erilaista ja tuo kiihotusta


    • mat22ti

      Niin, olen kanssa sellainen mies, joka toivoisi löytävänsä lihaksikkaan naisen, joka alistaisi nöyräksi, ehkä pukisi minulle tosi tiukan pikku korsetin ja sitten panisi strap onilla, olen 180cm 75kg, naista heikompi voimiltani,.

      • Sänky.jytisee

        Näinkö:
        anyporn.com/348389/


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      329
      4159
    2. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      25
      2458
    3. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      25
      1623
    4. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      48
      1527
    5. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      29
      1417
    6. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      33
      1416
    7. Herätys nyt vittu!

      Laihduta hyvänen aika
      Ikävä
      125
      1378
    8. Hävetkäämme!

      Rydman saa jatkaa. Hymyili leveästi haastattelujen aikana. Mikä meissä on vikana kun tuollainen "mies" ministerinä?
      Perussuomalaiset
      93
      1280
    9. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      53
      1181
    10. Miksi rikkaiden pitäisi

      maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
      Maailman menoa
      161
      1137
    Aihe