Karaoke baari kuusamo

Tsjhfrhkg

Onkohan karaoke baari karhunkieros koskaan jatkamassa toimintaansa enää ??? Joidenkin mielestä se oli räkälä mutta omasta mielestä se oli juuri hyvä baari.

21

1550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuusamo_sucks

      Miksi ihmeessä lähdette Kuusamoon, eihän siellä ole mitään.
      Itse en enää Kuusamoon lähde. Olen täysin kyllästynyt siihen että palveluita ei joko ole tai ne ovat erittäin huonoja. Eivätkö ne Kuusamon ruman karut maisemat hivele silmää. Lisäksi asiakkaan kohtelu Kuusamossa on töykeää ja usein tulee mieleen häikäilemätön rahastus.
      Siksi olemme taas helmikuussa lähdössä Itävallan Alpeille laskettelemaan ja hiihtämään. Kuusamo ei ole mitään siihen verrattuna.

      • kuusamo_rocks

        Onha se kumma juttu että vaikutat olevan eri paikkakunnalta mutta silti täällä kuusamon palstalla pörrää ja juoruilee....


      • Terve_Aslakit

        Ihan pelkästään v...tuilumielessä kirjoitan.
        Te harvaanasuttujen syrjäseutujen asukit kun olette todellisia juntteja


      • Aslakki202

        Ironista, mutta vaikutat itse olevan se, jolla on homma mennyt tunteisiin.


      • Anonyymi

        Miksi ihmeessä lähdette Kuusamoon, eihän siellä ole mitään.
        Itse en enää Kuusamoon lähde. Olen täysin kyllästynyt siihen että palveluita ei joko ole tai ne ovat erittäin huonoja. Eivätkö ne Kuusamon ruman karut maisemat hivele silmää. Lisäksi asiakkaan kohtelu Kuusamossa on töykeää ja usein tulee mieleen häikäilemätön rahastus.
        Siksi olemme taas helmikuussa lähdössä Itävallan Alpeille laskettelemaan ja hiihtämään. Kuusamo ei ole mitään siihen verrattuna.

        Samaa mieltä aloittajan kanssa, kuusamon paikkakuntalaiset on sellaisia vahanaamaisia, variksenpelättimen ja laphalaisen sekoituksia.

        Eikö valtiovalta voisi jo rueta rajoittamaan tätä kuusamolaisten sukurutsausta, tätä menoa täällä on lähes kokonaan sisäsiitto vienyt viimeisetkin järjet, tuntuu et paikkakunnan romanitkin on järkevämpiä päästään ku kuusamolaiset.

        Paikkoja sotketaan, rikotaan..

        Hölmölän kaupunki suoraansanottuna koko paikka.


    • täältäjostain

      Taidatte olla niitä idiootteja Stadilaisia..voiko olla typerämpiä ja omaan napaan tuijottajia kuin pääkaupungista..Hyi olkoon..pysykää vaan siellä muka suomen navassa,älkää tulko öykkäröimään tänne pohjosiin ja pilaamaan ilmapiiriä! En ole Kuusamosta,mutta käyn siellä paljon,koska ihmiset ovat aitoja ja luonto kaunis.. Toisin kun te v**tun Stadi hörhöt.

      • Jorkke55

        Helsinki viimeinen paikka tässä valtakunnassa jonne muuttaisin. Narkkareiden pesään. Hesalaiset naiset ovat löysäpäisiä huoria, ei mitään moraalia eikä henkistä selkärankaa.


      • Anonyymi

        Täältäjostain, oisko syytä kahtoa peiliin, nussi poroa. et tuu saamaan muuta, kuusamon miestä ei kiinnosta ku paikkakunnan ruokaa ahtaavat naispuoliset oliot (niitä voi edes naiseksi kutsua, semmosia keskenkasvatettuja itku-iitoja)


    • Terve_Aslakit

      En ole Helsingistä, mutta sen puolustukseksi täytyy todeta, että Helsinki ei sijaitse Jumalan selän takana keskellä ei mitään kuten Kuusamo sijaitsee.
      Eivätkä helsinkiläiset ole samanlaisia yksinkertaisia juntteja kuin Kuusamolaiset ovat

    • täältäjostain

      Älkää nyt vaan sanoko että tulette Kuusamoon tai no Rukalle sieltä eteläsuomesta laskettelemaan..tai paremminkin, että olette käyneet laskettelemassa.. ilmeisesti jotain traumaa sieltä on jääny,kun niin vihaatte. Söikö poro eväät vai menikö paikallinen baari liian aikasin kiinni...vai kenties heitettiinkö teidät eteläsuomalaiset kännitorvet pihalle,eihän eteläsuomalainen osaa käyttäytyä baarissa,saati muutenkaan. Vai vonkasitko paikalliselta..joka antoi rukkaset. Näitähän olisi loputtomiin...

      • Anonyymi

        täältäjostain,

        Kuusamolaisjuntti, jäikö sulla pippeli pinnojen väliin pyöräilessäsi torankijärven ympäri.


    • Terve_Aslakit

      Tehän yksinkertaisia olette. Kirjoitin että olemme helmikuussa lähdössä Itävallan Alpeille hiihtämään ja laskettelemaan, eikä tulisi mieleenkään lähteä Jumalan selän taakse Kuusamoon Itävallan sijaan. Olemme toki siellä Kuusamon takapajulassa joskus vuosia sitten käyneet ja ne seudut sekä sikäläiset Aslakit surkeiksi todenneet.
      Te juntit asutte oikeasti niin syrjässä, että eihän sieltä ihmisten ilmoille säädyllisessä ajassa edes pääse vaikka kuinka yrittäisi. En millään ymmärrä niitä muutamia pölkkypäitä jotka sinne Kuusamon kehitysalueelle lähtevät vuodesta toiseen. Alpeille tai vaikkapa Åreen pääsee nykyään todella helposti lentäen ja maisemat, palvelutaso sekä majoituksen laatu ovat useita kertoja parempia kuin Kuusamossa. Ehkä ne sinne Kuusamon korpeen lomalle lähtijät ovat kaikki jostakin pohjoisilta syrjäseuduilta kotoisin. Ei kait sinnepäin kukaan normaali ihminen vapaaehtoisesti muutoin lähde.

    • täältäjostain

      Niin niin..no mitä helvetti* sitten olet siellä käyny..oisko kannattanu miettiä sitä ennen kun menee sinne.IDIOOTTI. On sussa itessäkin vikaa,kun sinne menit. Mitä menit. Vertaatko sä tyhmyri Alppeja ja Kuusamoa/Rukaa toisiinsa... taidat olla tosiaankin itse vähäjärkinen,jos niitä vertailet! ei voi kun nauraa sulle. Toivottavasti murrat koipes mäessä siellä ALPEILLA! Säälittäviä jannuja. Pulkkamäkeen tollaset kakarat.

    • täältäjostain

      En edelleenkään asu Kuusamossa,edes lapissa. Ja elämää on muuallakin kuin sinun kuppa asuinseudulla.

      • Hyh_hyh_hyh

        Suomen maantieteellisen keskipisteen pohjoispuolella on vain köyhyyttä ja kurjuutta.


    • kaikkiallaasunut

      Miksi makuasioista pitää nostaa tämmönen haloo? Jokaiselle on oma paikkansa tässä maailmassa, joku tykkää suklaajäätelöstä ja jotkut vaniljajädestä. Jos et tykkää niin älä pliis tuu Kuusamoon, maailmassa on muitakin paikkoja jotka ovat enemmän sinua varten. Tottakai kuusamolaiset puolustaa omaa kaupunkia, ja hesalaiset omaa. Mielipide on jokaisella oma, ja se ei voi olla väärä tai sitä ei voi muuttaa ellei se ihminen sitä itse halua. :)

      • Anonyymi

        Juuri näin.


    • Anonyymi

      Eikö ne etelässä kuulemma köyrivät sikoja😁

      • Anonyymi

        Niin mutta Kuusamossa ne köyrii omia sukulaisia, kumpi nyt pahempi ?


    • Anonyymi

      Aijaa sulla on kokemusta🤣

      • Anonyymi

        Ei ole mutta Wikipedia kertoi, kirjoita siihen sisäsiittoisuus niin voit lukea jos osaat.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5338
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2396
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1917
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      45
      1625
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      7
      1248
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe