Onko ZINZINO huijausta?

Lukuisista lähteistä on kuultu kommentteja että zinzino on täyttä kusetusta. Myydään rihkamatasoista kahvinkeitintä kalliiseen hintaan ja tuotteen laatu on automaattikahvin tasoista - pelkkää PASKAA.

Kertokaapas te zinzino-MASSIKEISARIT kokemuksistanne! Onko autona nyt Porsche tai Ferrari tai ehkä joku muu? Vai olisiko niin, että haaveet oli kovat mutta rahat "mänj"?

Verkostomarkkinoinnissa ei loppujen lopuksi kukaan onnistu, paitsi pyramidin huippu. NÄIN ON!

38

12000

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pässimaallikko

      kyllä minä ainakin olen massi päällikkö

      • Verkostot-Vain-uunoille

        Verkostomarkkinointi toimii VAIN YLIHINTAISILLA TUOTTTEILLA. Miten muuten bonusjärjestelmä toimisi??


    • M..Kar

      Kyllä mulla varmaan ens vuoden lopulla on uusi komee auto, sen verran teen duunia Zinzinon kanssa. Katotaa ens jouluna kuka nautaa!!!

      M-Kar

      • Kammi

        Joko on Bentley tilattu?


      • Niin ja onko hyvää kahvia?

        MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAAAAAAA

        Poijjaat!! Taasen!


    • Marzuvaan

      Hyvä että näihin humpuukkihoitoihin puututaan. Mulle näitä juomasekoituksia joita kalaöljyksikin kutsutaan, kaupattiin ihan uskomattomin myyntilausein: adhd, syöpä, ylipaino ja oikeastaan kaikki yleiset kansantaudit lähtee tällä pikku "euro päivässä" -satsauksella. Käytin vuoden ja mitä jäi käteen. Lisää kiloja!!! Lompakko on paljon kevyempi.

      https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005525728.html

      • Loikki

        Luulosairautta ei ilmeisesti paranna ?


      • Shutthefup

        Luulosairaus on valloillaan noilla Yrittäjillä.

        Kuvitellaan olevansa vaikka mitä bisnesmaistereita kun on pari kirjaa luettu ja omilla aivopesupäivillä istuttu.

        Ollaan Johtajia, Edelläkävijöitä, Esiintymisen Ammattilaisia.

        Ai että saa nauraa.


    • Rutjatov

      Täyttä sontaa! Vedätystä ja hyvä uskoiten ihmisten hyväksi käyttöä. Verkostomarkkinoinnin myyntimies on tavallaan ainoa joka pystyy muuttumaan "myyntitykistä" meri- tai lentokapteeniksi kävelemällä majapaikan portaat alas baariin.

    • Fact

      Yksinkertaisesti ON.

    • Tiedetääntiedetään

      Ei Zinzino ole huijausta mutta laboratoorio huijaa, joka tekee Omega arvojen testit. Tulokset saa sen mukaan mitä vastaa kyselylomakkeeseen. Tästä on useita todisteita. Jokainen voi päätellä itse kuka laboratooriota rahoittaa.

    • Puhdashuijaus

      Huijausta on ylihintaisten, heikkolaatuisten tuotteiden myynti katteettomilla lupauksilla kuorrutettuna.

      Plus nuo testihuijaukset omassa labrassa.

      Huijausta myös uusien yrittäjien värväämisessä käytetyt tuloennusteet.

      Mitä vielä??? Mitä unohtui...

    • Kiärmeöljy

      Ummetus vähenee käärmeöljyllä.
      On olemassa laadukkaitakin tuotteita, joista kannattaa maksaa. Vm:n pyramidia ei tule ruokkia. Nämä "yrittäjät" keskittyvät nykyään itsensä kehittämiseen kun tuotteet on juurikin niin paskoja kuin mitä ovat.

    • melkeinkusetettu

      Täyttä paskaa ja kauhea hurmos päällä eventeissä ja koulutuksissa. Samat naamat käy koulutuksissa kerta toisensa jälkeen vuodesta toiseen kuulemassa samat asiat eri henkilöiden kertomana. jokaisella on sama kaava kuinka esitys pidetään. Tämähän on sitä todellista koulutusta ja aivopesua.Tuotteet on sika hintaisia ja lisäksi pitää ottaa sopimus että tulee kallis tuote joka kuukausi. Pakko myyntiä. Eiköhän tällekkin yrtykselle pitäisi saada lappu luukulle.

    • Revans

      Ja jengi hurraa kun yhet ja samat pokkaa bonusrahoja kerta toisensa jälkeen. En ymmärrä mutta en uskokaan Zinzino-uskontoon. Pitää olla vähän kaheli, että jaksaa pitää positiivista intoa yllä noissa piireissä. Ja vielä kahelimpi että tarjoo noita tuotteita rakkailleen. Terveyden asialla.

    • Suomisukupuuttoon
    • Hasasa

      Olin itse zinzinossa mukana muutaman kuukauden ja se alkoi todella ahdistaa. Olisi pitänyt pakko myydä ja eventeillä tuli aina todella raskasolo. Enkä usko että tuotteetkaan on sitä mitä mainostavat, eivät ainakaan itsellä tehonneet.

    • nevöhööd1122

      Vuoden käytin noita litkuja, koska pakkositoutuminen. Mitään muutoksia en havainnut yhtään missään, joten vuoden päästä irtisanoin koko touhun. Myyjät sen sijaan toistelevat aivopestyä mantraansa mitä ihmeellisimmistä käärmeöljyn vaikutuksista. Voihan niitä placebo-vaikutuksia ollakin, kun oikein kovin uskoo.

    • FaktaaPöytään
    • FreePress

      Iltasanomilla taitaa olla omia kytkyjä rasvabisneksiin, kun julkaisevat Kirsi Salon (Zinzino) elähtäneitä kuulumisia tasaiseen tahtiin, nyt tuo eukko ja millon ne muut maailman valloittajat... MOT:n ohjelmasta ei sanaakaan.

      Harva media tuskin haluaa antaa ilmaista mainosta pyramidirakenteiselle verkostomarkkinoinnille, jonka tuotteet on nätisti sanottuna arveluttavia. Vai onko IS maksunsaajana?

    • Pimpelipommmit

      Lysi valmistaa zinzinon öljyn ja zinzino lisää oliiviöljyn joukkoon ja simpsalapim siitä tuli ihmelääke.
      Nämä zino ihmiset eivät itsekkään tiedä mitä myyvät.

      • neititön

        paljon luvataan niissä esittelyilloissa,ko tuotteet kalliita ja labravastaukset voi olla mitä vaan en usko niihin ,enkä muuhunkaan luvattuun,kalliiksi tulee sitoutuminen sen vuoksi vahva ei koko jutulle


      • Joåpea

        Eikä ole kyllä yhtäkään myyjää näkynyt? Amwaystakin sen verran kokemusta, että ex muijaa yrittivät mukaan houkutella. Myydä ei yrittänytkään, vaan saada mukaan tähän naurettavaan "bisnekseen".


      • eptuomas

        "Lysi valmistaa zinzinon öljyn ja zinzino lisää oliiviöljyn joukkoon"

        Kuulostaa mielenkiintoiselta, onko tuosta mitään laajempaa kirjoitusta missään?


    • Kalaöljy

      Joko zinzinolla on oma coini?

    • huuha

      kuvata olis pitänyt naamataulu ennen ihovoiteen aloitusta ,koska muutokset ovat myyjän mukaan niin uskomattomat, nuortuminen yms potaskaa luvattu asiakkaille ei ole tällainen edes laillista eikö jo virkavalta puutu moisiin kauppamiehiin ,tekeekö myyjät pimeätä kauppaa vai kuka maksaa verot näistä ? lopettakaa ihmisten pissatus

    • Kallio901

      Vältän tällaisista lafkoista ostamista.

    • Puijjonkuppeesta

      "Pakko-ostos" 6 kk satsi terveysväittämillä. Vaimoni ei pystynyt 1,5 pullon jälkeen nauttimaan.
      Epäilemme myös käytöstä tulleen ihottumaa.

      Katsomme, pitääkö myyjän lupaus nyt paikkansa, että myymme tuotteet helposti pois jos et pysty itse käyttämään.

      Jos tuo ei toteudu, silloin pidän huijauksena. Ja kerron sitten vähän enemmän.
      Jos meihin otetaan nyt luvatulla tavalla yhteyttä- silloin markkinointi lienee jollain tavalla OK.

      • Kukkuluu

        Et saa myytyä mihinkään niitä pullojasi jollei sinun oma myyjä niitä suostu ottamaan vastaan.

        Hän tekee sen sitten omalla rahalla. Ei kukaan osta sitä öljyä.

        Eikä sitä kahvia. Eikä mitään muutakaan.


    • Manttimäntti

      On. Zinzino on huijausta
      Siellä ei ole rehellisiä kauppiaita, tuotteet ovat huonoja ja kyllä. Olen yksi myyjä. Häpeän. Irti pääseminen oli vaikeaa, tehtiin hyvin selväksi ettei enää kukaan heistä saa pitää yhteyttä enää. Naurettavaa ja lapsellista.
      Eventit on aivopesua ja siellä viihtyy jos viihtyy.
      Maksat itsesi kipeäksi
      Tuloja saat nostaa jos sinulla on y tunnus
      Eli verot tulee maksaa mutta y tunnuksen kautta.
      Olet siis yrittäjä tahdot tai et.

      Älä
      Ota
      Tätä
      Mahdollisuutta
      Vastaan


      Suojele
      Itseäsi

    • manttimäntti

      Joo nyt alkaa ole kunnolla rahastuksen maksu , jos haluu esim partneriks niin pitää ostaa n 1000 eur aloituspaketti ja joka kk jotain mukamas koulutuksia ( event) ja maksaa jotai tyylii 500 eur. Olin vähän aikaa kattomas. ja eipä vakuuttanut samoja omegoja saa mistä vaan n 150 eu halvelmalla :
      no pitäähän noiden maajohtajien jotenkin elää ja kustettaa muita !

    • Tsemiäuskoville

      Jos uskot joulupukkiin, voit uskoa myös Zinzinoon. Usko on yhtä vahva kuin osakkeiden kurssi. Ja huom. ne on esitetty kruunuina!

    • Realistitttt

      Täyttä paskaa koko zinzino

    • Kukku

      Zinzinon ylin linja nauraa katketakseen koska tietenkin haluavat lisää huijattavia pydamidiin.
      Siellä on _oltava_ koko ajan partnerikasvua, muuten tulot loppuu. Asiakasvirta ei tuo sinne väliportaille paljoa tuloa. Vain ne tienaa jotka saa huijattua eniten partnereita mukaan!! Suomessa on kaksi päälinjaa jotka kilpailee toistensa kanssa. Havaitset syvää inhoa heidän välillään eventeissä.
      Alalinjan partnerit ottaa lainaa että saavat pidettyä itsensä mukana ja esim osaavat kymmeniä kahvikoneita .. itselleen. Ei se tuota oikeasti ja sitten ne haukkuvat partnerin huonosti tehdystä työstä kun ei konsepti toimi.

      Suojelkaa tosiaan itseänne. Ei kannata lähteä mukaan jollei ole varaa heittää pydamidiin 1000€-3000€ epävarmana saako sieltä mitään ulos. Tämä siis on summa joka menee noin vuodessa vähintään alalinjan partnerilta.

    • HuijariKahvia

      Ihan täyttä huijausta ja teatteria koko homma! En ymmärrä miten kyseinen on mahdollista Suomessa. Perustuu osin synnynnäisiin paskan puhumisen lahjoihin, osin opeteltuihin. Mutta joka tapauksessa siis haluun ottaa raha pois toisen taskusta muulla kuin rehellisellä työllä. Kerran olin heidän eventissään Turussa. Jos en olisi tiennyt mikä on myytävä tuote (nappikahvi ja huonolaatuiset kahvikoneet) ei se olisi salissa selvinnyt. Koko päivänä ei sanaakaan tuotteista tai niiden kehityksestä, vain menestystarinoita ja hurmoksellista aivopesua. Imelää, vastenmielistä. Miten hitossa joku laittaa nimensä alle pakko-osto -paperiin?? Oikeat kahvikaupat ja -kauppiaat ovat ihan muita. Kalaöljyä saa apteekista kunnon luotettavan valikoiman, jos tarvitsee. Tunnen useamman ZinZinon pyramidin yläpäässä olevan ja voin sanoa, että olisivat varmasti sen yhden suoltamisen vähintään Suomen mestareita jos titteli olisi jaossa. Yksi varsinkin puhuisi vaikka Venäjälle Amerikan lipun jos se pankkitilillä näkyisi. Yrittäisi ainakin täysin pokkana. Siltä pohjalta ei ole mikään temppu tuputtaa kahvinappia suomalaiselle veronmaksajalle. Mutta valitettavasti temppu näköjään on liian monelle osata sanoa EI KIITOS.

    • Googleta pahuuttasi seuraavia nimiä:
      Petteri Jussila
      Kari Wahlroos
      Tommi Vuorinen
      Seppo Metsälä

      Saat käsityksen että bisnes kulkee ... ainakin johonkin suuntaan ...

    • Mr-svensson

      Zinzinon takaa löytyy vanhan kunnon Fiksuhuuto.fi senttihuutokauppa Kypros meklarit kuten Miikka Peuriz... Huttunen jne. Jotka oli Mäntylän Jussin hommissa veroparatiisissa. Laitettiinko rahat poikimaan?

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      328
      3906
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      253
      3701
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      146
      2693
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      114
      2268
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      23
      2210
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      23
      2142
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      45
      1862
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1855
    9. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      319
      1603
    10. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      123
      1432
    Aihe