Mikä ilmapommeissa viehättää

Roomalaine

Minä en pidä ilmapommeissa. Matala nousukorkeus ei tee oikeutta efektille joka on joko onneton rätinä tai helvetin kova pamaus. Pidän kepeistä ja roomalaisista. Kertokaa mikä niissä ilmapommeissa viehättää? Hintako? Kertokaa myös mistä ilotulitteista pidätte eniten. Hyvää uudenvuoden odotusta!

2

<50

Vastaukset

 • Ilmapommit on just helvetin hyviä!! sopivan korkea nousukorkeus ja kovaa räjähtävä hieno efecti. ja ovat halpoja itse ostan eniten erillaisia ilmapommeja ja keppirakettei ja muutaman padan ja sit kiinareita papattei big mamaa granui perhosii ymss.Ennemmin kysyisin mikä roomalaisissa viehättää ovat suht kalliita nykyään ja ovat hiljaisia ja eivät ammu edes korkeelle ja ovat vain hiljaisia väripalloi Ei mitään kummempaa. Parhaat kaupoissa saatavat ilmapommit on keijun myymät leijonan laukaukset ja citymarketin nitro thunderit .ja sit myös x mine ja sumotykki yms ovat myös hyviä ja myös tuku turbo thunder on hyvä. Hyvää uuttavuotta kaikille:) muistakaa pitää järkipäässä;)

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 43
  831
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  88
  700
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  365