Vapaa-ajattelupalstan moderointioikeudet

ainasamajuttu

pitäisi poistaa vapareilta, koska he poistattavat kommentteja, joissa ei ole mitään poistettavaa. Heidän oma trollinsa sen sijaan nostattelee täysin keinotekoisilla kommenteilla aloituksia päivästä ja vuodesta toiseen. Miksi te ette tee tälle asialle mitään?

8

136

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 335dfdfdf

      Miksiköhän vapaa-ajattelupalstalla ei saa kertoa sitä, että he käyttävät ihan yleisiä m a r k k i n o i n t i- ja ihmistenhallinnan menetelmiä? Mikään tekoäly tätä ei poista, se on selvää.

    • bannauspyyntö

      Siellä palstalla on yksi häirikkö joka postaa samoja kommentteja eri ketjuihin. Paljon myös linkkejä. Tyyppi on vapaa-ajattelija ja lisäksi nostaa tyhjänpäiväisillä kommenteilla vanhoja ketjujaan. Joskus vain sana tai kaksi niissä. Ylläpito voisi bannata sen tyypin.

      • rahastaratkaisee

        Voi miten herttaisen naiivia. Ydinvoima - palstalla yksi ja sama kirjoittaja lähettelee rekisteröidyllä nimimerkillään päivittäin samoja jo useaan kertaan poistettuja viestejä uudelleen ja uudelleen. Sen lähettämiä viestejä poistetaan viikkotasolla varmaan luokkaa viisikymmentä ja vuodessa parituhatta. Viimeisen kymmenen vuoden aikana se on siis lähettänyt yli kymmenentuhatta poistoon päätynyttä viestiä.

        Nimimerkkiä ei bännätä vaan se saa jatkaa edelleen. Palstan floodaaminen tuo Suomi24:lle sivujen latauskertoja ja siten mainostuloja. Omistajaa kiinnostaa tasan raha, ei keskustelun laadukkuus. Kun Allérista on kysymys niin se ei kai ketään yllätä.


    • näinajattelen

      Vapaa-ajattelupastan ei pitäisi olla pelkästään vapaa-ajattelijoiden mainostus- ja markkinointipalsta, josta he voivat suruttaa poistattaa kaiken omasta mielestään kiusallisen.

    • antivaparinnumero.666

      Vapaa-ajttelupalstan kirjoittajalla Luk.huom on selvästi moderointioikeudet Vapaa-ajattelu-palstalla. Hän poistaa viestejä mielipiteen perusteella, kuten tapahtui tässä aloituksessa:

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15428695/tehosensuuria-vaparien-fb-ryhmassa

      jossa kirjoitin, että onhan se jo nimen perusteella selvää, että ajattelu on vapaata mutta turpa kiinni. Tässä ei oikeasti ole mitään poistettavaa, foorumi lilluu asiatonta kirjoittelua, joten on selvää että vaparipalstalla on moderaattori, ehkä kaksikin ja heidän periaatteisiinsa kuuluu viestien poisto nimimerkin perusteella ja jos nyt vaan eivät pidä kommentin sisällöstä.
      Odotan että ylläpito puuttuu nimimerkin perusteella tapahtuvaan syrjivään poistopolitiikkaan, varsinkin nyt kun rekisteröintipakko on tulossa.

    • 347hgddf

      Lisäksti tuo samainen kirjoittelija on ilmeisesti sama, joka toistuvasti nostattelee aloituksia epämäärisillä lyhyillä postauksilla, mitä on erittäin vaikea pitää keskusteluna.
      Tässä muutama esimerkki

      Lukija.huom
      8.10.2018 16:46

      Vilkasta keskustelua mylös Skepsiksen fb-ryhmässä.

      Luk.huom
      9.10.2018 23:14

      Nyt vapaa-ajattelijain fb-ryhmässä.

      Tällaisia lyhyitä kirjoituksia joilla kirjoittaja nostaa aloituksia on pilvin pimein. Ovatko nuo oikeasti keskustelua ja asiallista?

    • ihmesensuuria

      Vapaa-ajattelupalstan moderointi on edelleen vinoutunutta. Toistuvilla asiattomilla poistoilla koetetaan vain estää sanomasta mitään. Ylläpito voisi nyt hiukan kiinnittää huomiota kokonaisuuteen, eikä automaattisesti hyväksyä kirjoitusteni poistoa. Vai onko niin, että muilla on oikeus kirjoittaa ajatuksia, minulla ei?

      • Moi! Suomi24-palstoilla ei tällä hetkellä toimi palstakohtaisia moderaattoreita, vaan moderointi tapahtuu sivuston virallisten moderaattoreiden toimesta. He valvovat sivustoa muun muassa Ilmianna-painikkeen kautta tehtyjen ilmoitusten perusteella.

        Samoin käytössämme oleva tekoäly tekee myös poistoja ja se poistaa viestejä monista eri syistä. Toisinaan virheellisiä poistoja tulee, ja siksi ihmisen tekemä tarkistus onkin joskus paikallaan. Voit lähettää palautelomakkeella esimerkkejä viesteistä, jotka on mielestäsi poistettu väärin perustein. Jos sinun ei ole mahdollista lähettää linkkiä, lähetä tiedot siitä, millä tunnuksella tai nimimerkillä kirjoitit viestit. Näin ne voidaan mahdollisesti palauttaa.

        Terveisin,
        Emma
        Suomi24-tiimi


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe