Vapaa-ajattelupalstan moderointioikeudet

ainasamajuttu

pitäisi poistaa vapareilta, koska he poistattavat kommentteja, joissa ei ole mitään poistettavaa. Heidän oma trollinsa sen sijaan nostattelee täysin keinotekoisilla kommenteilla aloituksia päivästä ja vuodesta toiseen. Miksi te ette tee tälle asialle mitään?

8

144

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 335dfdfdf

      Miksiköhän vapaa-ajattelupalstalla ei saa kertoa sitä, että he käyttävät ihan yleisiä m a r k k i n o i n t i- ja ihmistenhallinnan menetelmiä? Mikään tekoäly tätä ei poista, se on selvää.

    • bannauspyyntö

      Siellä palstalla on yksi häirikkö joka postaa samoja kommentteja eri ketjuihin. Paljon myös linkkejä. Tyyppi on vapaa-ajattelija ja lisäksi nostaa tyhjänpäiväisillä kommenteilla vanhoja ketjujaan. Joskus vain sana tai kaksi niissä. Ylläpito voisi bannata sen tyypin.

      • rahastaratkaisee

        Voi miten herttaisen naiivia. Ydinvoima - palstalla yksi ja sama kirjoittaja lähettelee rekisteröidyllä nimimerkillään päivittäin samoja jo useaan kertaan poistettuja viestejä uudelleen ja uudelleen. Sen lähettämiä viestejä poistetaan viikkotasolla varmaan luokkaa viisikymmentä ja vuodessa parituhatta. Viimeisen kymmenen vuoden aikana se on siis lähettänyt yli kymmenentuhatta poistoon päätynyttä viestiä.

        Nimimerkkiä ei bännätä vaan se saa jatkaa edelleen. Palstan floodaaminen tuo Suomi24:lle sivujen latauskertoja ja siten mainostuloja. Omistajaa kiinnostaa tasan raha, ei keskustelun laadukkuus. Kun Allérista on kysymys niin se ei kai ketään yllätä.


    • näinajattelen

      Vapaa-ajattelupastan ei pitäisi olla pelkästään vapaa-ajattelijoiden mainostus- ja markkinointipalsta, josta he voivat suruttaa poistattaa kaiken omasta mielestään kiusallisen.

    • antivaparinnumero.666

      Vapaa-ajttelupalstan kirjoittajalla Luk.huom on selvästi moderointioikeudet Vapaa-ajattelu-palstalla. Hän poistaa viestejä mielipiteen perusteella, kuten tapahtui tässä aloituksessa:

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15428695/tehosensuuria-vaparien-fb-ryhmassa

      jossa kirjoitin, että onhan se jo nimen perusteella selvää, että ajattelu on vapaata mutta turpa kiinni. Tässä ei oikeasti ole mitään poistettavaa, foorumi lilluu asiatonta kirjoittelua, joten on selvää että vaparipalstalla on moderaattori, ehkä kaksikin ja heidän periaatteisiinsa kuuluu viestien poisto nimimerkin perusteella ja jos nyt vaan eivät pidä kommentin sisällöstä.
      Odotan että ylläpito puuttuu nimimerkin perusteella tapahtuvaan syrjivään poistopolitiikkaan, varsinkin nyt kun rekisteröintipakko on tulossa.

    • 347hgddf

      Lisäksti tuo samainen kirjoittelija on ilmeisesti sama, joka toistuvasti nostattelee aloituksia epämäärisillä lyhyillä postauksilla, mitä on erittäin vaikea pitää keskusteluna.
      Tässä muutama esimerkki

      Lukija.huom
      8.10.2018 16:46

      Vilkasta keskustelua mylös Skepsiksen fb-ryhmässä.

      Luk.huom
      9.10.2018 23:14

      Nyt vapaa-ajattelijain fb-ryhmässä.

      Tällaisia lyhyitä kirjoituksia joilla kirjoittaja nostaa aloituksia on pilvin pimein. Ovatko nuo oikeasti keskustelua ja asiallista?

    • ihmesensuuria

      Vapaa-ajattelupalstan moderointi on edelleen vinoutunutta. Toistuvilla asiattomilla poistoilla koetetaan vain estää sanomasta mitään. Ylläpito voisi nyt hiukan kiinnittää huomiota kokonaisuuteen, eikä automaattisesti hyväksyä kirjoitusteni poistoa. Vai onko niin, että muilla on oikeus kirjoittaa ajatuksia, minulla ei?

      • Moi! Suomi24-palstoilla ei tällä hetkellä toimi palstakohtaisia moderaattoreita, vaan moderointi tapahtuu sivuston virallisten moderaattoreiden toimesta. He valvovat sivustoa muun muassa Ilmianna-painikkeen kautta tehtyjen ilmoitusten perusteella.

        Samoin käytössämme oleva tekoäly tekee myös poistoja ja se poistaa viestejä monista eri syistä. Toisinaan virheellisiä poistoja tulee, ja siksi ihmisen tekemä tarkistus onkin joskus paikallaan. Voit lähettää palautelomakkeella esimerkkejä viesteistä, jotka on mielestäsi poistettu väärin perustein. Jos sinun ei ole mahdollista lähettää linkkiä, lähetä tiedot siitä, millä tunnuksella tai nimimerkillä kirjoitit viestit. Näin ne voidaan mahdollisesti palauttaa.

        Terveisin,
        Emma
        Suomi24-tiimi


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      155
      2168
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      118
      1663
    3. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      94
      1480
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      97
      1443
    5. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1322
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      208
      1175
    7. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      215
      1163
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      49
      1151
    9. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      99
      1081
    10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      249
      942
    Aihe