Tarja Halosen kanslia vuoti tiedustelupaperit!

Olisipitänytarvata

Martin Scheinin kertoo perustuslaki-blogissa mistä tiedusteluasiakirjat on vuodettu.
https://perustuslakiblogi.wordpress.com/2017/12/28/martin-scheinin-sotilastiedustelu-salaiset-asiakirjat-ja-helsingin-sanomien-niihin-perustuva-kirjoittelu/#comments

Vähän täytyy ihmetellä kuinka tämä kommunisti-professori on halunnut mustamaalata lähes aatetoverinsa Halosen ja Tuomiojan, mutta varmaan tähän joku hyvä syy on.
Nykyisen presidentin kansliasta tällaisia papereita ei varmasti vuoda, mutta Halosen aikana näitä varmasti kopioitiin "pahan päivän varalle" käytettäväksi. Ilmeisesti nyt on sellainen paha päivä ja paperit päätettiin vuotaa lehdistölle, mikähän lie syynä...?

69

497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdfasdfasdffghf

      Voisitte te natsit välillä keksiä parempiakin trollauksia.

      • Tarjataistelee

        Tuskin tuo Scheinin mikään natsi on, enempi vasemmalta laidalta. Tässä asiassa on varmaankin osunut kuitenkin oikeaan.
        Viestikoelaitoksen vuodetut raportit on aikanaan toimitettu presidentti Haloselle ja tässä on lopputulos. Kiusaus kasvoi liian suureksi ja nyt oli pakko ihan pikkasen vuotaa pepereita Hesarille, ettei vaan kansalaisten sananvapaus vaarantusi tulevan tiedustelulain myötä. Voihan Venäjä, sanon minä!


      • IlariMikaMirjam

        Martinin Isä oli juutalainen :)


      • Anonyymi
        Tarjataistelee kirjoitti:

        Tuskin tuo Scheinin mikään natsi on, enempi vasemmalta laidalta. Tässä asiassa on varmaankin osunut kuitenkin oikeaan.
        Viestikoelaitoksen vuodetut raportit on aikanaan toimitettu presidentti Haloselle ja tässä on lopputulos. Kiusaus kasvoi liian suureksi ja nyt oli pakko ihan pikkasen vuotaa pepereita Hesarille, ettei vaan kansalaisten sananvapaus vaarantusi tulevan tiedustelulain myötä. Voihan Venäjä, sanon minä!

        Natsin, Hitlerin ja kommunistin, Stalin välinen ero käytännössä on kuin kuseen piirretty viiva.


    • Selväpeli

      Ihan suoraanhan tuossa Scheinin kirjoituksessa ei sanottu Halosta nimeltä, mutta Hesarin tiedusteluartikkelin lukemalla selviää että kaikki vuodettu materaali on Halosen presidenttikaudelta. Vuodot loppui kun presidentti vaihtui.

      Tarjahan on kovasti vasemmalle kallellaan oleva ihmisoikeustaistelija ja hänen mielestään puolustusvoimille/Viestikoekeskukselle ei pitäisi antaa yhtään lisää toimintaoikeuksia. Ja Tuomiojahan on aina vihannut kovana rauhanmiehenä suomen puolustusvoimia, siitä ei ole epäselvää.

      Nyt pariskunta ilmeisesti ajatteli heittää hiekkaa tiedustelulain rattaisiin mutta veikkaisin että kusivat omiin muroihinsa ja loppuvaikutus onkin päinvastainen kuin halusivat.

      • Tumppi.on.punikki

        "Tuomiojahan on aina vihannut kovana rauhanmiehenä"

        Se, että joku on valmiiksi haarat aukki Kremliin ei ole sama asia kuin rauhanmiehisyys.


      • AivopestyTuomioja

        Pitää paikkansa. Väite Tuomiojasta oli varmaan sarkasmia. Hänhän on täysin venäjän aivopesemä "rauhanmies" jolle kelpaa kaikki mitä itänaapuri tarjoilee. Sota tai rauha, naapuria ei passaa arvostella, sama vika Halosella.


      • Anonyymi

        "Vuodot loppui kun presidentti vaihtui." samoja aikoja vaihtui myös venäjämielinen tiedustelupäällikkö. Lisäksi miksi halonen olisi säilytellyt valokuvissa esiintyviä papereita. sillä kaivaisi verta nenästään syyttä suotta

        "Alafuzoff oli Suomen sotilastiedustelun päällikkö 2007-13. EU:n sotilastiedustelun johtoon siirtynyt Alafuzoff katsoi tästä avautuvassa Ylen haastattelussa 14.4.2014, ettei Itä-Ukrainan levottomuuksissa ollut mukana venäläisiä joukkoja. Samoihin aikoihin Georgij Alafuzoff totesi, että Nato-jäsenyys heikentäisi Suomen tiedustelun laatua.

        Tuon haastattelun jälkeen on vain kaksi mahdollisuussa GA on aivan pihalla tai aatteellisista syistä ei suostu näkemään aivan kaikkea niinkuin se on.


    • Tarjakovuoti

      Tästä oli juuri mtv3 uutisissakin. Hyvä että paljastui, ei ole yllätys kun tiedossa on Halosen ja Tuomiojan armeijavastaisuus. Tuleepahan melko mielenkintoinen oikeudenkäynti jos ex-pressa ja muita hännystelijöitä on syytettynä, bravo!

      • Viriilieukko

        Vuotaako Tarjalla vielä ? Ei kai ole tulossa uusia halosia lisää.


      • Anonyymi

        Ajatella, että tuo muumipeikko oli 12v Suomen armeijan ylipäällikkönä!


    • Putininkissa

      Voihan se olla että Putinin lahjoittama kissa vielä vuotaa, jos ei ole jo kovalevy täynnä. Se kissa on varmaan kuullut ja nähnyt paljon, on siinä ollut Vladimirillä ihmeteltävää.

      • Apinaesto

        Ja taas apinat löysivät paikalle. Pysykää poissa jos teillä ei ole mitään asiallista sanottavaa, kiitos.


      • hdj

        Kissan lempinimi on muuten Mikki.
        Aiheuttaa rätinää radioon ja kyse ei ole hankaussähköstä.


    • Proffaavautuu

      Scheinin jatkaa tänään eilisen bloginsa kommentointia:
      "Kirjoitukseni viimeinen alajakso vuodon lähteestä oli tarkoitettu havainnollistamaan, että päärikos on mahdollista selvittää aloittamalla ketjun toisesta päästä kuin Hesarista. Pysyn sanojeni takana, mutta en katso asiakseni sanoa enempää. Mielestäni Keskusrikospoliisilla on vastuu osoittaa, myös julkisesti, että itse vuotoa tutkitaan, sen sijaan että keskityttäisiin Hesarin lähdesuojan murtamiseen."

      Aika kovaa tekstiä professorilta, syytetään suoraan Tarja Halosen kansliaa tiedusteluvuodon lähteeksi ja lopuksi sanoo "en katso asiakseni sanoa enempää".
      Onkohan proffalla jäänyt joku poliittinen virkanimitys aikanaan Halosen kaudella saamatta ja nyt teki mieli vähän näpäyttää takaisin?

    • skjdksjd

      Halosen harvalukuinen avustajoukko. Ketäs siellä sitten oli.

    • DDRkunniaan

      Tarkoituksena on painostaa poliisia tutkimaan pressan kansliaa, koska sieltä poliisi ei saa mitään selville. Jos toimittajan lähdesuoja murretaan, on toimittajan kerrottava lähteensä ja kas näin vuotaja selviää. Arvon proffa ajaa siis tässä tapauksessa vuotajan etua, jos ihan tarkkana ollaan. Varmaankin omassa pikku porukassa mietitty taktiikka tarkoin.

    • niiseonniin
    • Kysymys_ei_ole

      Halosen kansliasta. Vaan Tarja Halosesta itsestään. Kun muistaa tuon vaiheen jolloin paperit laadittiin, tietää myös Halosen motiivit.

      • Halosenhenkivakuutus

        Olisikohan Halonen ottanut talteen erittäin salaisia raportteja vakuutuksena itselleen?
        Nyt kun tiedetään että hänellä on näitä papereita kosolti hallussaan, saattaa tällä olla vaikutusta joihinkin muihin asioihin, esim Tiitisen listan paljastamiseen. Eli jos paljastatte tämän, Halonen paljastaa jotain muuta, jne. Elämme herkullisia aikoja!


      • ÄmmienÄmmä2017

        Ämmä kiinni ja heti kotietsintä pystyyn!


    • ennenkin.vutanut

      Halosen kansliasta tuli myös fakseja eräälle, joka ei niitä tilannut. Prof Meinanderin mukaan Halonen oli tästä varsin tietoinen, vaikka kuulemma omien sanojensa mukaan ei ollut.

    • SeinilläkinKorvatOn

      Halosen lehdistöpäällikkönä toimi vv. 2000-07 Maria Romantschuk. Romantschukilla on hyvinkin mielenkiintoinen menneisyys josta ei paljon julkisuuteen tietoja ole vuotanut. Wikipediakaan ei kerro hänestä kuin sen jo tiedossa olevan. Romantschukin ensimmäinen aviopuoliso oli toimittaja Leif Salmen. Avioliitto solmittiin vuonna 1979. Kertokoon joku muu lisää.

    • netin.arkistoista

      Halosen Kanslia/Kabinetti:
      Kansliapäällikkö Päivi Kairamo-Hellä
      Neuvonantaja: Ann-Marie Nyroos
      Jukka Lindstedt
      Lehdistöpäällikkö. Eija Nevalainen, romantsukkihan lähti fortumiin jossa sai miljoonaboonuksia kunhan oli vain hallituksessa.
      Erityisavustaja: Sanna Viitanen

      Tämä siis toinen kausi. Vuodatetut Asiakirjat ovat 2002 - 2008. Tai ainakin julkaistut, Hesarillahan on niitä lisää ellei ne sitten ehditty polttaa kellarissa.

    • otsikossaprovokaatio

      Käsittääkseni kyseessä on presidentin kanslia ja siellä suurin osa on pysyvissä viroissa, presidentti tuo adjutantin ja muutaman neuvonantajan mukanaan sinne

      • jokusaanutpotkut

        Itse asiassa adujatantit tehtäviin nimittää puollustusvoimat ja toimivat myös entisten presidenttien adjutantteina


      • Halosenkabinetti

        Tässäpä listaa Tarha Halosen kabinetin henkilöistä:
        - kansliapäällikkö Jaakko Kalela
        - oikeudellinen neuvonantaja Martti Manninen
        - ulkopoliittinen neuvonantaja Jarmo Viinanen
        - erityisavustaja Sanna Viitanen
        - lehdistöpäällikkö Maria Romantschuk


    • JulkisuusKamppanja

      stasi koulutetut piti hovia halos ddr sdp vallan aikaan,,,, ja nyt on stasi koulutetut desantit riitautuneet, tai on jokin siirto menossa??
      Ehkä saadaan jokin muu taho tai järjestely nyt selville tai torjuttua?

    • Jokohan on saatu poltettua nuo " Erittäin salaisten paperien lukijoiden kirjauskirjat " ?
      Että silleen.

    • PingPongXio

      Romantschukilla oli jossain vaiheessa myös pohjoiskorealainen aviomies, joka palasi kotimaahansa eron tultua. Mies toimi tutkijana muistaakseni Otaniemessä teknisellä alalla.

    • TuttuaTouhua

      Punikkidesanttitoimisto ollut taas yllättäen asialla.

    • muistelen.kyllä

      Kyllähän Halosen käytös silloista armeijan johtoa kohtaan oli jotain käsittämätöntä. Eikös tämä vittuillut suoraan silloisen komentajan nuoresta puolisosta, sen jälkeen hypyytti ukkoa puheilleen kun jossain varuskunnassa oli pidetty jotain lutkavihkoa naisvarusmiehistä.

      • PuolustusSaiHalosta

        Juu, ei ollut Halosen kunnioitus puolustusvoimissakaan ihan huipussaan. Täysin vasemmiston vietävissä oleva seta-aktivisti ei vaan oikein istunut puolustusvoimien ylipäälliköksi. Halonen tiedosti kyllä lievää suuremman karheuden suhteessaan puolustusvoimiin ja siitä sai puolustusvoimat monessa asiassa kärsiä. Tämä erittäin salaisten tiedusteluraporttien vuotaminen on yksi niistä ja toinen Halosen merkittävä meritti oli maamiinojen kieltäminen Suomelta. Sitäkin voisi kutsua lähes maanpetturuudeksi, niin suuresta idioottimaisuudesta oli päätöksessä kysymys.


    • jdvigh

      Tarja Halonen presidenttinä ja Erkki Tuomioja ulkoministerinä torppasivat parhaansa mukaan Supon ja Suomen armeijan tiedustelun mahdollisuutta päästä verkkoihin, siis sinne missä tieto nykypäivänä pääosin liikkuu.
      Miksi he niin kiivaasti sitä vastustivat, on jäänyt pimentoon, mutta kaikki muut valtiot sitä jo tekevät, Venäjä muiden mukana.

    • sdhhiueuioo

      Iltalehden artikkeli 19.4.2017
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704182200104640_uu.shtml

      Suomalaisen sotilastiedustelun takamatkaan on kaksi syytä: Tarja Halonen ja Erkki Tuomioja, kirjoittaa Olli Ainola. Tasavallan presidentti Tarja Halonen jyräsi heikon pääministerin Matti Vanhasen kerta toisensa jälkeen, kun viranomaiset ja sotilaat olisivat halunneet uudistaa tiedustelua. Ylipäällikkö Halonen oli kiinnostunut enemmän kriisinhallinnasta.

      Halonen presidentti-ylipäällikkönä ja Tuomioja ulkoministerinä estivät tiedustelun uudistamisen; siinä samalla suomalaisten viranomaisten soluttautumisen Venäjän asevoimien käyttämiin kaapeleihin ja kuituihin. Jos kauniisti sanotaan, presidentti ja ulkoministeri eivät nähneet tarvetta edistää tällaisen tiedustelutoiminnan sallivaa lainsäädäntöä.

      Ei siis tämänkään artikkelin perusteella ole ihme, jos Tarja on päättänyt taas sotkeentua tiedustelulain valmisteluun järjestämällä asiakirjavuodon Hesarin kautta. On tämä uskomatonta!

      • VuotajaViinanen

        Iltasanomien artikkeli 10.5.2014
        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000753383.html

        "Ilta-Sanomat kertoi tiistaina paljastussivusto Wikileaksin vuotamasta diplomaattiviestistä, joka käsitteli Venäjän presidentin Vladimir Putinin Suomen-vierailua vuonna 2005."

        "Yhdysvaltain silloisen Helsingin-suurlähettilään Earle I. Mackin 4. elokuuta päiväämässä viestissä kerrottiin luottamuksellista tietoa Putinin ja Halosen neuvotteluista. Viestissä, jonka lähteeksi ilmoitettiin Halosen kansliapäällikkö Jarmo Viinanen, kiistettiin Halosen ja Putinin keskustelleen Baltian venäläisvähemmistöjen asemasta."

        "Wikileaksin vuotaman viestin mukaan Halonen alkoi puolustaa Baltian maita vasta kun toimittaja oli kysynyt asiaa presidenttien yhteisessä lehdistötilaisuudessa."

        Tässä taas uusi yksi vuotaja Halosen kabinetista, ulkopoliittinen neuvonantaja Jarmo Viinanen. Kyllä vuotajia Halosen lähipiirissä riittää ja mieshän on sama joka sai lähdöt Tukholman suurlähettilään hommista, ei olut ilmeisesti kopeloinut kaikkia naisia tasapuolisesti ja joku tästä valitti.


      • Viinanenpa

        Viinanen työskenteli tasavallan presidentin ulkopoliittisena neuvonantajana ja kabinetin jäsenenä 2000-2005, tasavallan presidentin kanslian kansliapäällikkönä 2005-2009 sekä Suomen YK-suurlähettiläänä 2009-2014. Puoluetaustaltaan Viinanen on demari.

        Hesarin tiedusteluartikkelissa vuodetut asiakirjat olivat vuosilta 2002-2008. Miehen muutkin toilailut tietäen, tekisin kotietsinnän välittömästi.


    • Sensuuriiski

      Palstalta on näköjään poistettu kaksi Halosen kabinetin henkilöstöön liittyvää viestiä "sääntöjen vastaisena". Toinen viesti oli ainakin pelkkä nimilista, millä peruteella se poistettiin, mielenkiintoista???

      • No Suomessa on totuuden kertominen vassareista kielletty. Että silleen.


    • Kukauskaltaa

      Melkoisesti selkärankaa pitää olla sillä virkamiehellä, joka ryhtyisi virkansa puolesta tutkimaan Halosen kabinetin toimia tässä tiedustelupapereiden vuotoasiassa. Syytä ja näyttöä kyllä selkeästi olisi, mutta kuka uskaltaa?
      Jotenkin tässä taas paljastuu, ettei laki taidakaan olla kaikille sama.

    • mamma.rosa

      Mikökähän sen Mannisen motiivi oli luovuttaa noita iraktietoja jäätteenmäelle. Jäi aina epäselväksi tämä motivaatio.tässäkin oli muuten laitettu salaisia asiakirjoja kotifaksiin, faksi laulanut 2000 sivua. että sellainen halosen virkamies. salaisia paperieta faksiin. joten en ihmettelii vaikka scheinin olisi oikessa, jos joku vaappuu kuin ankka niin todennäköisesti se on ankka. Voi räjähtä iso paskapommi.

      • Vuotojensyitä

        Vuodon motiivina on usein vallanhimo tai jonkun muun (taloudellisen) edun tavoittelu. Toisena motiivina on yleisesti myös pelko/kiristys, jos en vuoda tapahtuu jotain itselle epämieluisaa. Joskus vuotoja tehdään myös ihan vain vahingoittamistarkoituksessa
        Tässäpä nämä yleisimmät vuotojen syyt, melko inhimillisiä.

        Ja tässä tapauksessa on paskapommi todellakin tulossa, kannattaa odotella.


      • lakiarikottuko

        Miten Manninen saattoi välttyä rikostutkinnalta syötettyään suojaamattomaan faksiin tuollaisen määrän kanslian papereita tietämättä edes varmuudella kuka niitä otti vastaan ?
        Ei kai ole vieläkään mahdotonta laittaa koneisto selvittämään mahdollisia rikoksia asiassa. Joku kansalaisaktivisti asialle?


    • Nggukbds

      Toivotaan, että Halosen kansliasta joku tulee katumapäälle ja pienemmän tuomion toivossa vaikkapa vuotaa lehdistölle kuka teki ja mitä. Sehän on selvä että Halonen on itse ollut tietoinen ja ehkä jopa aktiivinen asiassa. Varsinaisen papereiden tallennuksen ja myöhemmän vuodon on tehnyt sitten joku avustajista. Epäiltyjen lista ei ole kovin pitkä ja monella onkin jo meriittiä vastaavasta toiminnasta.

    • karman.laki

      Sehän niistä papereista on loppupeleissä vastuussa, jolle ne on luovutettu luettavaksi. Siinä ei selittelyt auta, vaikka varsinainen vuotaja olisi ollut lähipiiristä.

      • No eiköhän se Sauli voisi pyytää Supoa tutkimaan presidentin kanslian työntekijät ja asiakirjat keiden nimiä sieltä löytyy paperien lukijoiden ja käsittelijöiden listasta ? Että silleen.


      • HöpöHalonen

        Ne Halosen ajan kanslian työntekijät on jo siirretty muihin suojatyöpaikkoihin. Ei nämä Niinistön kanslian työntekijät niitä ole vuotanut, vuodot on vuosilta 2002-2008.


      • No eiköhän ne asiakirjat ole tallessa edes vielä ? Että silleen.


      • Eiihanhöpö

        2002-2008 vuoden asiakirjoja saattaisi vielä olla kanslian arkistossa, ellei niitä sitten ole kaikkia Hesarille luovutettu. Jonkunlainen kuittauskirja pitäisi kuitenkin löytyä kuka niitä on Halosen aikana lukenut, ellei sekin ole sitten ihan vaan sananvapauden nimissä hävinnyt, heh heh.


      • No Ilkka Kanerva sanoi TV:ssä noiden erittäin salaisten paperien lukuoikeus on yhdenkäden sormilla laskettava määrä Suomessa ja jokaisen lukijan nimi on kirjattava aina kuittauskirjaan. Että silleen.


      • Kuittaaaja

        Kyllä, kuittaus pitäisi löytyä eikä lukijoita [Erittäin salaisille] asiakirjoille ole montaa.
        [Salaisille] lienee jo enemmän lukijakuntaa.
        Tulee tietysti mieleen, että jos itse haluaisin "laittomasti" lukea/kopioida ko asiakirjoja, niin pyrkisin pääsemään niihin käsiksi ilman kuittausta. Jos vaikka ihan vähän olan yli vilkaisisi, Tarjan kanssa, kahestaan vaan, kameran kanssa.
        Ja eihän se kuittauskaan vielä paljasta, kuka niitä on laittomasti eteenpäin levittänyt, että tälleen ;-)


    • VuotajatTuomiolle

      Halosen presidenttikausien viimeiset itsenäisyyspäivän juhlat jäävät outoudessaan historiaan. Mielestäni jo kutsuvierailla haluttiin viestittää Halosen syvä inho omaa kansakuntaansa kohtaan. Siinä hän myös onnistui. Suljin television heti ensimmäisten härkäparien ilmestyttyä kättelyihin.
      Miten hänet saatettiin äänestää presidentiksi, sitä en ole lakannut ihmettelemästä. Osattiinhan jo tuolloin sekaantua vaaleihin ulkoapäin. Niin tehtiin jo Kekkosen valinnoissa.

      • jiuuhuh

        ihme miten saatettiin saulia ??


    • Funlandiankansalainen

      Mikään ei todista, että paperit olisi vuotanut Halosen kanslia, vaikka asiapaperit ovatkin Halosen ajalta. Samassa arkistossa säilytetään niin Halosen kuin Niinistö aikaiset. HS on tuskin vuotopapereita 6 -18 v pantannut, joten vuotaja on kansliaan nykyisin pääsyoikeuden omaava henkilö, joka on lähettänyt vanhoja papereita. Niinistön lähipiiri vuotaa. Epäiltynä on koko linnan poppoo presidenttiä ja lennukoiraa myöten. Tulihan aikanaan Jäätteenmäellekin faksilla papereita Halosen kansliasta tietämättä ja yllätyksenä, joten miksei myös Niinistön sylttytehtaasta. Kovin äkäisesti ärähti kapulaan kalahtanut.

      • Kuittitaiei

        Eipä todista ei.
        Juttu on vaan niin, että kukaan presidentin kansliassa ei saa luettavakseen 15 vuotta vanhoja erittäin salaisia tiedusteluraportteja ja niitä tuskin enää edes pressan kansliassa säilytetään. Kyllä ne on kopiotu silloin 2002-2008, kun ne ovat ajankohtaisia olleet ja niitä on Halosen kabinetissa käsitelty, kuitattuina tai ilman.
        Ja Hesarillehan niitä ei ole silloin toimitettu, vaan nyt kun oli tarve. Halosen/kavereiden piti päästä vielä sotkemaan tiedustelulain käsittelyä, samaa hommaa mitä hän on tehnyt jo 15 vuotta.


      • jkjawhj

        Tuskin ne Jäätteenmäen faksit pressan linnasta Halosen tietämättä lähti, kunhan esitti tietämätöntä.


      • sldksldk

        Motiivia jos ajattelee, niin kyllä. Tämä nainenhan ei kykene irrottautumaan vallasta.


      • Yliopistonriesaksi

        Onneksi Tarja valittiin juuri Helsingin yliopiston hallitukseen seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Jospa saisi siellä purettua ylimääräisen kiusaamisen ja vallanhimonsa joutavanpäiväisen diibadaabailuun. On se hyvä että näitä poliittisia palkintohommia löytyy vielä epäpäteville eläkeläisillekin.


    • tiernapojan.valssi

      Halosen kaksi virkakautta oli yhtä omituisia kuin Obamankin. Ehkä halonen oli tyyppinä sellainen sopiva, Niinistö oli enemmän teknokraatti. Obamahan palkittiin nobelin rauhanpalkinnolla koska tämän haloefekti oli niin vahva. Murjaani ja liberaali. Se riitti. Sama juttu Halosella, eihän mediakaan koskaan arvostellut tätä, koska hän edusti niitä hyviä arvoja eli lesboilua ja mamuttamista. Vasta presidenttikauden jälkeen tuli tämä kirja missä paljastettiin Halosen raivokohtaukset ja perkeleet ja kynän paiskomiset.

      • tyhmätty

        heheh heh vihaiset


    • kjskdj

      Nyt entinen suurlähettiläs arvostelee Halosen allekirjoittamaa miinakieltoa .Eiköhän tämä ala olla nyt tässä. Mummo sählää vielä kulisseissa mutta kuinka kauan?

      • jiuuhuh

        ha mustasukkainen olet "kjskdj" ei se tykkää sua ha


    • julkaisenkokaikki

      Mitä yhteyttä on MV-lehdellä ja demareilla? Tarja Halonen--->Maria Romantschuk---->Matti Ahde--->Jussi Ahde----> Ilja Janitskin. Piiri pieni pyörii.

    • kaikkeakanssa
      • No missä ne " Tiitisen listan " vuotajat oikein piileskelee, kun sitä listaa ei kukaan vuoda julkisuuteen ? Että silleen.


    • jaheidänyhteydet

      Suomen pankki ja finanssivalvonnassa istujat.Kukakohan siellä rikollisen Erkki Liikasen takana oli? Tarja Halonen.

      • Anonyymi

        Myös Irak-paperit vuodettiin Halosen toimistosta mutta Jäätteenmäki teilattiin mediassa.


    • tuulikäypik

      hävetkää ylinjohto maanpettureita laidastalukienkaikki sdp nokassa.

    • Anonyymi

      Sehän on selvää että stasi-haloska asialla ja femakot muutenkin osaa vain kieroilla.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 155
      4557
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      117
      4165
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2750
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      93
      1596
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe