EKIEP-Projekti

EKIEP-Projekti

EKIEP (Ennaltaehkäiseminen, Käskyttäminen, Irrottautuminen, Etäisyystekniikka, Pakeneminen

EKIEP-Projekti on kehitetty uhka- ja väkivaltatilanteisiin, joihin saatat joutua oppilaitoksessa, hoitoalalla, vapaa-ajalla, koulussa. Projekti sisältää ranne- ja kuristusotteista irtautumisen, uhkaavan henkilön käskyttämisen, uhkaavaan henkilöön etäisyyden ottamisen ja pakenemisen harjoittelun.

EKIEP-Projekti on kehitetty kahdesta itsepuolustusjärjestelmästä joilla on näkemystä nnykypäivän uhkakuviin. Vaikka EKIEP-Projektin henkilöt eivät suoranaisesti harrasta mitään tiettyä lajia, ovat he kouluttautuneet eri kursseilla ja seminaareilla, joiden kouluttajia ovat mm. olleet: Jyrki Saaro, Antti Nurmi (Scandinavian Defendo), Auvo Niiniketo, Petri Kolehmainen (Hokutoryu Jujutsu), Timo Latsa (AVEKKI-Toimintatapamalli) Kaikilla EKIEP-Projektin kouluttajilla on vuosikymmenten kokemusta mm. voimankäytöstä turvallisuusalalla.

EKIEP-Projektin tavoitteena on luoda toimintatapamalli nykypäivän uhka-ja väkivaltatilanteisiin, joka todella toimii.

Kohderyhmänä ovat kaikki projektista kiinnostuneet.

Projektin laajuus on laadittu siten että kaikki siihen osallistuvat oppisivat edes perusteet. Tavoitteista riippuen 1 tunnista 6 kk.

Lisäkysymyksiä voi esittää sähköpostiin: [email protected]

4

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KaratePoke

      Eli onko tässä takana jotain vartijoita jotka haluaa oman bisneksen "brändäämällä" vanhoja juttuja pakettiin? Uskottavuus olisi parempi jos kerrottaisiin ketä ne on ja onko niitä, vai onko tämä nyt vaan yhden miehen idea joka värvää halukkaita näin mainostamalla.

      Olen käynyt kaikkien mainitsemiesi "gurujen" seminaareissa, mutta ei silti sen perusteella tulisi mieleen omaa lajia perustaa.

      Ranneotteet ei mielestäni ole kovinkaan universaali ongelma väkivallan kentässä, mutta saatan toki olla väärässäkin. Mutta ain kun puhutaan ranneotteista vapautumisesta, tulee mieleen ne rahastus itsepuolustuskurssit. Nuohan opitaan jujutsun peruskurssilla.

    • EKIEP-Projekti

      Hei!
      Kyseessä on projekti, jonka tavoitteena on tarjota toimiva, yksinkertainen ja suoraviivainen toimintatapamalli uhka- ja väkivaltatilanteisiin, mihin voi joutua töpaikalla, koulussa ja vapaa-ajalla.

      Ja kyseessä ei missään nimessä ole uuden lajin perustaminen, vaan toimintatapamalli.

      Ranneotteet ovat yksi itsepuolustuksen perusta. Yksi tärkeimpiä taitoja. Lyönnistä ja potkusta rapsahtaa helposti itselle syyte. Siksi kannattaa treenata asioita, millä oikeasti on jotain hyötyä. Eli irrottautumisia ja etäisyystekniikkaa ja käskyttämistä.
      Ranneotteista vapautumisista vielä sen verran, että saatat joutua mm. linja-autoasemalla tai taksijonossa tilanteeseen, jossa joku ottaa ranteista kiinni, naisena tilanteita on vielä enemmän (raiskauksen yritys)
      Kyseessä ei ole rahastuskeino, lue lisää myös: https://potku.net/forum/viewtopic.php?f=41&t=22126&sid=6fcace4b8ca083dc5a590ac28cf4f3ef

    • KaratePoke

      Yritän kyllä olla rakentava, usko pois, mutta jos tässä olisi uskottavia kamppailulaji-ihmisiä tai voimankäytön ammattilaisia niin mihin tuota 2 vuotta tarvitaan? Kai noiden nyt jo pitäisi lähtökohtaisesti olla jo aika tarkkaan hajulla mikä toimii ja mikä ei.

      Ja tottakai tässä nyt rahastakin puhutaan, kyllä kai teillä on tarkoitus tätä myydäkin. Liittyykä tämä siihen hailuodon koulutukseen jotenkin, vähän sama klangi on tässä.

    • EKIEP-Projekti

      Ei tuota ole tarkoitus ainakaan näillä näkymin myydä eteenpäin. Se on vähän sama ku ensiaputaidot, eli ne taidot kuuluu kaikille, mutta jos haluaa ne osata, on harjoiteltava enemmän kuin tunti.

      Hailuodon koulutuksesta olen kuullut, mutta en ole käynyt. Mielenkiintoista olisi kyllä käydä. Mutta ei kaikkea tarvitse tehdä aina rahasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      299
      3418
    2. 202
      2941
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2524
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      233
      1992
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1415
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      167
      1289
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    Aihe