EKIEP-Projekti

EKIEP-Projekti

EKIEP (Ennaltaehkäiseminen, Käskyttäminen, Irrottautuminen, Etäisyystekniikka, Pakeneminen

EKIEP-Projekti on kehitetty uhka- ja väkivaltatilanteisiin, joihin saatat joutua oppilaitoksessa, hoitoalalla, vapaa-ajalla, koulussa. Projekti sisältää ranne- ja kuristusotteista irtautumisen, uhkaavan henkilön käskyttämisen, uhkaavaan henkilöön etäisyyden ottamisen ja pakenemisen harjoittelun.

EKIEP-Projekti on kehitetty kahdesta itsepuolustusjärjestelmästä joilla on näkemystä nnykypäivän uhkakuviin. Vaikka EKIEP-Projektin henkilöt eivät suoranaisesti harrasta mitään tiettyä lajia, ovat he kouluttautuneet eri kursseilla ja seminaareilla, joiden kouluttajia ovat mm. olleet: Jyrki Saaro, Antti Nurmi (Scandinavian Defendo), Auvo Niiniketo, Petri Kolehmainen (Hokutoryu Jujutsu), Timo Latsa (AVEKKI-Toimintatapamalli) Kaikilla EKIEP-Projektin kouluttajilla on vuosikymmenten kokemusta mm. voimankäytöstä turvallisuusalalla.

EKIEP-Projektin tavoitteena on luoda toimintatapamalli nykypäivän uhka-ja väkivaltatilanteisiin, joka todella toimii.

Kohderyhmänä ovat kaikki projektista kiinnostuneet.

Projektin laajuus on laadittu siten että kaikki siihen osallistuvat oppisivat edes perusteet. Tavoitteista riippuen 1 tunnista 6 kk.

Lisäkysymyksiä voi esittää sähköpostiin: ekiep-projekti@outlook.com

4

73

  Vastaukset

  • Eli onko tässä takana jotain vartijoita jotka haluaa oman bisneksen "brändäämällä" vanhoja juttuja pakettiin? Uskottavuus olisi parempi jos kerrottaisiin ketä ne on ja onko niitä, vai onko tämä nyt vaan yhden miehen idea joka värvää halukkaita näin mainostamalla.

   Olen käynyt kaikkien mainitsemiesi "gurujen" seminaareissa, mutta ei silti sen perusteella tulisi mieleen omaa lajia perustaa.

   Ranneotteet ei mielestäni ole kovinkaan universaali ongelma väkivallan kentässä, mutta saatan toki olla väärässäkin. Mutta ain kun puhutaan ranneotteista vapautumisesta, tulee mieleen ne rahastus itsepuolustuskurssit. Nuohan opitaan jujutsun peruskurssilla.

  • Hei!
   Kyseessä on projekti, jonka tavoitteena on tarjota toimiva, yksinkertainen ja suoraviivainen toimintatapamalli uhka- ja väkivaltatilanteisiin, mihin voi joutua töpaikalla, koulussa ja vapaa-ajalla.

   Ja kyseessä ei missään nimessä ole uuden lajin perustaminen, vaan toimintatapamalli.

   Ranneotteet ovat yksi itsepuolustuksen perusta. Yksi tärkeimpiä taitoja. Lyönnistä ja potkusta rapsahtaa helposti itselle syyte. Siksi kannattaa treenata asioita, millä oikeasti on jotain hyötyä. Eli irrottautumisia ja etäisyystekniikkaa ja käskyttämistä.
   Ranneotteista vapautumisista vielä sen verran, että saatat joutua mm. linja-autoasemalla tai taksijonossa tilanteeseen, jossa joku ottaa ranteista kiinni, naisena tilanteita on vielä enemmän (raiskauksen yritys)
   Kyseessä ei ole rahastuskeino, lue lisää myös: https://potku.net/forum/viewtopic.php?f=41&t=22126&sid=6fcace4b8ca083dc5a590ac28cf4f3ef

  • Yritän kyllä olla rakentava, usko pois, mutta jos tässä olisi uskottavia kamppailulaji-ihmisiä tai voimankäytön ammattilaisia niin mihin tuota 2 vuotta tarvitaan? Kai noiden nyt jo pitäisi lähtökohtaisesti olla jo aika tarkkaan hajulla mikä toimii ja mikä ei.

   Ja tottakai tässä nyt rahastakin puhutaan, kyllä kai teillä on tarkoitus tätä myydäkin. Liittyykä tämä siihen hailuodon koulutukseen jotenkin, vähän sama klangi on tässä.

  • Ei tuota ole tarkoitus ainakaan näillä näkymin myydä eteenpäin. Se on vähän sama ku ensiaputaidot, eli ne taidot kuuluu kaikille, mutta jos haluaa ne osata, on harjoiteltava enemmän kuin tunti.

   Hailuodon koulutuksesta olen kuullut, mutta en ole käynyt. Mielenkiintoista olisi kyllä käydä. Mutta ei kaikkea tarvitse tehdä aina rahasta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   730
   16214
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   135
   2441
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   106
   2373
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   2002
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   1447