Äänestäkää Pekka Haavistoa

Tehkääse

Miettikää miten se nostaiai Suomen arvostusta ulkomailla, kun meillä olisi homopresidentti? Kaikki ajattelisivat, että onpas tuossa suvaitsevainen maa. Nyt Suomella on taas mahdollisuus näyttää, että Suomi todellakin on hyvä maa elää. Emme tarvitse mitään ikivanhaa kokoomusukkoa, vaan homopresidentin!

20

92

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • gggggtt

   Juu, kaikki edistykselliset maat kutsuisivat silloin Suomen presidenttin puolisoineen valtiovierailulle.

   • Tehkääse

    Valtiovierailujen on aika muuttua sitä mukaan kuin presidenttien.


   • Todellisuustoista

    Haavisto on Iltalehtien ja Hesarin aikaansaama lööppi. Presidentin virka ei ole mikään Idols tai Euroviisu kilpailu. Herätkää


  • NoinOn

   Putin varmaan suutelisi Antonion kättä!

  • kammottavaajatus

   No ei ikinä sitä häpeetä suomelle. Olisi kauheeta itsenäisyyspäivän vastaaotossa jos kaksi miestä olisi seisomassa ja kättelemässä vieraat voi hyvänen aika... en kehtaisikatsoa enkä sanoa olevani suomalainen. Olkoon mikä hyvänsä kunhan ei ikinä presidentti, en voi muuta sanoa kuin että hyi olkoon...

   • Persjalka

    Mikä siinä nyt on niin kauheaa? Seisoohan noita miehiä rivikaupalla vierekkäin sotilasparaateissakin. Itsenäisyyspäivänä viimeksi oli Kuopiossa paraatit ja oli ukkoja vieretysten. Mikä ettei rauhallisissa oloissa juhlatunnelmissa juhlavatteissa kaksi fiksun näköistä miestä vieretyksin?? ? Ei minua kauhistuta vähääkään.

    Minä se kyllä olen kuullut homofobiasta kärsivien ihmisten pelkäävän sitä, kun itselläänkin heillä on alitajunnassa voimakas kiihottava kiinnostus ja tunne samaa sukupuolta oleviin.
    Eivät vain rohkene sitä tunnustaa oikein itsellekään.


   • saisköyriäpekkaa

    Minä tunnustan,haluan Pekan kanssa piehtaroida,Anttoni katsoo vieressä kyllä kiihottaa ajatus.


   • vaalimainosta

    "Homo-Pekka Anttonin kun polvelnsa nosti sehän vasta riemua nostatti"


  • Kottariope

   Äänestän Haavistoa, mutta en hänen sukupuolisen suuntautumisensa vuoksi. Koen, että Pekka Haavisto on fiksu, älykäs, sympaattinen ja osaava henkilö ja tottunut liikkumaan maailmalla.
   Ihailen häntä.

  • pekallesuomimies

   Pekka on POLITIIKKO

  • kaikkeasitäkuulee

   Se olisi kansallinen häpeä!

  • mikäluonnol_lista

   Kukas se sanoi että on onni tulla vai syntyä suomeen ...
   vai oliko se suoleen ...
   vai kuinkas se nyt oli.

   Tuolla joku kirjoitti tulevaisuuden itsenäisyyspäivän vastaanotosta.
   Siinä pressapari seisoisi tuntikaupalla miljoonien edessä.
   Eiköhän ajatukset jossain menis epävirallisellekin puolelle.

   Lets see if this van is hes?
   It would prove that suva itse vai suu s not really suva itse vai nen :)

  • hämmennystä

   Haavisto2018-kampanjan hauska sähköpostiosoite:

   sbv8rjof0coomcssmlhfhi6kos @ group.calendar.google.com

   Helppo muistaa, eikö?

  • hjkljkjölköklök

   Aivan sama mitä yksityinen ihminen tekeee vapaa aikanaan,mutta itse olen sen verran vanhan aikainen, että tuntisin oloni kiusaantuneeksi Suomalaisena , jos julkisuus kuvassamme esiteltäisiin maan johtohenkilön puolisona rouva presidenttinä samaa sukupuolta olevaa henkilöä. Liian modernia minulle.

   Haavisto on kyllä kaikinpuolin fiksunoloinen kaveri, tosin pelkään pahoin ,että maailman hyväntekeväisyys ja ihmisoikeus asiat ja pakolaispolitiikka menisi oman maan edun ajon edelle.Arvojärjestys on hänellä varmasti hiukka toinen kuin itsellä, mutta kelle nuo arvot ovat tärkeitä heille Haavisto on varmasti oiva ehdokas, sillä henkilönä hän on varmasti vakaumuksilleen vahvasti uskoutunut ihminen.

  • rajaajossain

   Pekka on fiksu mies, mutta en henk.kohtaisesti ole niin suvaitsevainen, että miesparia presidenttipariksi haluisin, enkä ole niin suvaitsevainen ulkomaanapuun ja pakolaisten vastaanottoon rajattomasti kuin Pekka vaikuttaisi olevan.
   Vihreitten ajatusmaailma on liian kaukana omastani.

  • eiikinäeii

   En satavarmasti ikinä änestäisi haavistoa. Armeijaa käymätön, erittäin naismainen ja homo.
   Me ei suomea laiteta sellaiseen häpeään, että valittaisiin homo presidentiksi.
   Ja se on vain ylioppilas. naama vehnäsellään ja meikki kasvoilla yrittää saada ihmiset uskomaan mitä sontaa höpöttää.

  • synti.kauas.pois

   Jumala meidät kyllä varjelee homo-presidentiltä, ei sellaista rangaistusta kyllä anna. Täällä maassa on paljon kristittyjä, jotka rukoilee Suomelle Jumalan mieleistä pressaa! Muita koettelemuksia sallii kyllä, se on varma!
   Voi jopa sodankin antaa, sekin olisi kauhea asia.

  • haavistoparas

   Haavistohan olisi ratkaisu meidän kovasti itkemään mamuongelmaan. Eivät islamistit voi tulla maahan, jossa on homopressa. Ja vaikea niiden olisi elääkin täällä, koska heidän oppinsa mukaan ihminen pitää siitä tappaa. Mamuvirta kääntyisi automaattisesti poispäin meistä maihin, joissa valtionpäämies edes jollain tavalla menee heidän uskonsa kriteereihin.

   Näin nahkapäiden mamuongelma olisi helposti ja kauniisti ratkaistu. Ei siihen tarvitse mitään typerää mölinää eikä idioottimaisia politiikkoja hölisemään paskaa, vaan homokammo lopettaa turvapaikkamatkailun tänne.

  • edryh

   Kyllä presidentillä pitäisi olla muitakin meriittejä kuin homous ja Haavisto paljastui jo viime vaalienkin jälkimainingeissa täysin epäpäteväksi tyypiksi.

  • homotuleejaistuu

   Jos kansa haluaa homopressan, niin se saa sen. Joskaan ei tällä kertaa, mutta sitä tulevissa vaaleissa ei Haavistolle löydy haastajaa. Väyrynen on jo vanhainkodissa eikä muista räpeltäjistä ole mihinkään kun Haavisto jyrää pressaksi. Demokratiassa ei meidän inhokkitunnelmat vaikuta mitään vaan jytky tulee vääjäämättä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   225
   11475
  2. 77
   3542
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1802
  4. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1600
  5. Veneessä asuminen

   Moi Tässä on mieleen hiipinyt ajatus että muuttaisin veneeseen kun lapset tuosta katoaa omille teilleen. Se ei tapahdu ihan heti niin tässä oon koitta
   Yleistä veneilystä
   42
   1593
  6. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1520
  7. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   57
   1376
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   1359
  9. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   1304
  10. Neekererijoukko nöyryytti suomalaispoliisia

   Poliisin oli pakko sanoa jatkakaa rikastamista.
   Oulu
   74
   1081
  Aihe