Selvää vihakirjoittelua

Vihakirjoittelua

Yksi ja sama kirjoittaja...

Jos tuollaisen määrän tekaistuja ja yhtä vihamielisiä avauksia joku laatisi maahanmuuttajista tai romaaneista niin olisi tullut kuulustelluksi monta viikkoa sitten, ja rosis olisi kutsunut. Sama kaava toistuu viikiosta viikkoon, joko heti avauksesta suoraan vihamielinen kirjoitus, tai vaihtoehtoisesti neutraali avaus ja viimeistään toisessa vastaksessa päästään "asiaan".

Vaikeaa on ymmärtää mistä moinen myrkynkylväminen oikein kumpuaa? Ihan normaalia mielipidekirjoittelua se kaikessa systemaattisuudessan ei missään nimessä enää ole.

Tuossa pikakoste vajaan kuukauden avauksista.

Mitä mieltä suzuki swiftistä
30.12.2017 19:09

Huomio S Cross ja Vitara kuskit
22.12.2017 16:35

Maailman paras
29.12.2017 17:00

Suzuki Jimny huono ajettava
23.12.2017 15:00

Paluumatkalle jo tänään. HUOM!
25.12.2017 11:57

Ajelin s-crossin perässä
22.12.2017 16:24

Myrskyvaroitus annettu
21.12.2017 19:50

Paljon vitaroita nettiautossa
19.12.2017 20:09

Taas tuuli heilutti s-crossia
17.12.2017 19:48

Milloin tämä tapahtuu
15.12.2017 17:12

Missä sukisuki, huhuuu
1.12.2017 18:37

S-crossin ohjaus ja ajonvakaus
7.12.2017 20:56

6

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taastäällä_

      kyseessä on syrjäytynyt nuori reppana, en muuhun voi johtua.

    • tämäTästäOsaltani

      "Jos tuollaisen määrän tekaistuja ja yhtä vihamielisiä avauksia joku laatisi maahanmuuttajista tai romaaneista niin olisi tullut kuulustelluksi monta viikkoa sitten, ja rosis olisi kutsunut"

      Tuo on tänäpäivänä niin, että jos henkilö tarkoituksella kirjoittaa lainvastaista, niin hän käyttää vapaata julkista verkkoa tai brepaid liittymää, jolloin takuuvarmasti anonyymiys säilyy.

      Noissa kirjoitteluissa ei mielestäni ole järjen häivää, muttei hitustakaan mitään lainvastaista. Jos kirjoittaa jostain autosta mitä tahtojaan omana mielipiteenä tai vaikka arvailuna, niin sehän on juurikin sitä, mitä täällä keskustelupalstoilla kuuluukin olla. Tuo mainitsemasi "vihamielisyys" tulee siintä, että toistamieltä oleva ottaa sen vihamielisenä, koska on itse täysin toista mieltä.

      Muistakaapaa, ettei trollin kirjoituksiin tulisi millään lailla kiinnittää huomiota, jos näin toimitaan, niin trolli ei kauaa yksin kommunikoi. Joku täällä, ilmeisemmin tämän keskustelun avaaja kertoi, että trollin kirjoituksiin pitää auktoriteettisesti puuttua jottei synny vääriä vaikutteita käsiteltävästä asiasta. Jos trolli kuitenkin on teini tai henkisesti hitaallakäyvä aikuinen, niin hän takuulla nauttii, kun saa huomiota. Asiantuntijoilta on yksimielinen neuvo saatu useissa eri foorumeissa, että älä ruoki trollia.
      Täällä muutama henkilö on nyt yli vuoden ruokkinut trooleja ja mikä on tulos? Juuri niin, eli paskan kirjoittelu on lisääntynyt huimasti.
      Mitäpä, jos kokeilisimme pari kuukautta asiantuntijoiden neuvoa, että jätetään paskaviesteihin ja kommenteihin vastaaminen kokonaan. Väitän, että noiden kirjoituksien määrä romahtaa.
      Välillä kuitenkin tuntuu, että nämä trolleihin kommentoivat ja argumentoivat henkilöt kuitenkin sisimmässään tykkäävät väittelystä. Toivottavasti näin ei kuitenkaan ole.

      Muistakaa hyvät ihmiset, että vain makuasioista voi väitellä, idiootti väittelee faktoista. Tämä palsta on tarkoitettu inun mielestäni makuasioista, mielipiteistä, luuloista ja kuuloista keskusteluun. Faktoista on turha hirveästi kirjoitella, saati väitellä.

      • Vihakirjoittelua

        Miten sitä nyt itse jaksatkaan toistella tämän tästä... Se koira älähtää mihin kalikka kalahtaa. Vaivauduit sitten kirjoittamaan ennätyspitkän selittelyn tekosillesi?

        Googleta "viestintärauha". Veikkaan ettet ole ennen edes kuullut sitä sanaa.

        https://www.laki24.fi/yrit-yritystoiminta-vaaran_tiedon_levittaminen/

        >>Väärän tiedon levittäminen

        Toisesta yrityksestä ei saa antaa väärää tietoa

        Omassa elinkeinotoiminnassa ei saa antaa omaa tuotetta tai toimintaa koskevia harhaanjohtavia tai totuudenvastaisia tietoja. Tämän lisäksi täysin sama kielto koskee myös muuta kuin omaa elinkeinotoimintaa.

        Kilpailijaa ei saa vahingoittaa väärillä eikä harhaanjohtavilla tiedoilla.Virheellisiä tai harhaanjohtavan tiedon antamistavalla ei ole merkitystä.

        Näitä tietoja voidaan antaa suullisesti oman yrityksen asiakkaille tai muille elinkeinonharjoittajille kahdenkeskisissä keskusteluissa tai julkisesti oman yrityksen Internet-sivuilla taikka lausuntoina mediassa.

        Tavasta ja kuulijakunnan laajuudesta riippumatta virheellisen tai harhaanjohtavan tiedon antaminen on kiellettyä.

        Mahdollisten korvausten yhteydessä merkitystä on kuitenkin sillä, kuinka laajaa vahinkoa tällainen tieto on aiheuttanut. Tässä arvioinnissa merkitystä onkin sitten sillä, millä tavalla ja kuinka aktiivisesti ja laajasti väärää viestiä on annettu eteenpäin.

        Elinkeinotoiminnassa ei myöskään saa käyttää asiaan kuulumattomia seikkoja sisältävää eikä esitystavaltaan tai muodoltaan sopimatonta ilmaisua, joka on omiaan vahingoittamaan toisen elinkeinotoimintaa.

        Toisin sanoen; jos vahingoittavat tiedot eivät millään tavalla liity kyseiseen elinkeinotoimintaan, niiden antaminen on laitonta riippumatta siitä, pitävätkö tiedot paikkaansa vai eivät.

        Niin ikään sopimattomassa muodossa esitetty tieto voi olla kiellettyä, vaikka se sinänsä pitäisikin paikkaansa. Tällainen tilanne voi syntyä esimerkiksi silloin, jos jotakin kilpailijan sanomista tai lausuntoa siteerataan sellaisessa asiayhteydessä, missä se saa vääristyneen merkityksen kuin alkuperäisessä asiayhteydessä.

        Sopimattoman menettelyn vaikutusten osalta ei edellytetä, että vahinkoa toisen elinkeinotoiminnalle todella tapahtuisi. Riittää, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai vaikuttamaan kysyntään tai tarjontaan<<

        Laki24.fi artikkeli on kuin tehty kirjoitustesi pohjalta. Veikkaan että kohtaisit ylivoimaisia hankaluuksia mikäli joutuisit selittelemään topiccihistoriaasi edellistä vasten peilaten.


    • Laintuntija

      Jos täällä on mielestäsi sääntöjen tai lainvastaisia kirjoituksia, niin meinaatko, että tilanne korjaantuu asiasta yleisesti tänne kirjoittamalla? Jos joku kirjoitus on mielestäsi vihaa sisältävä tai muutoin sääntöjen tai lain vastainen, niin ilmoita siintä ylläpidolle. Jos he eivät poista kirjoitusta, täyttää se säännöt ja lain. Piste.
      Ole kuitenkin varuillasi tuon aloituksesi suhteen, jossa rinnastat maahanmuuttajat sekä kansanvähemmistöt autoihin.

    • Tarkkailia

      Jalba ja jokunen kait jalbana esiintyvä harrastaa tätä tarhalapsien tasolla olevaa kirjoittelua tai sitten tyyppi/tyypit saavat jotain seksuaalista tyydytystä tänne sonnan kirjoittelusta !

      • ylikalba

        Luehan tuo ylempi kirjoitus oikein huolella.

        "Jos täällä on mielestäsi sääntöjen tai lainvastaisia kirjoituksia, niin meinaatko, että tilanne korjaantuu asiasta yleisesti tänne kirjoittamalla? Jos joku kirjoitus on mielestäsi vihaa sisältävä tai muutoin sääntöjen tai lain vastainen, niin ilmoita siintä ylläpidolle. Jos he eivät poista kirjoitusta, täyttää se säännöt ja lain. Piste.
        Ole kuitenkin varuillasi tuon aloituksesi suhteen, jossa rinnastat maahanmuuttajat sekä kansanvähemmistöt autoihin"


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2886
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2440
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      18
      2029
    5. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe