Varoitus, älkää syökö curry-ruokia Indonesiassa

Indonesianmatkaaja

Tiedoksi Indonesian-matkaajille, että koiranlihaa syödään yleisesti Indonesiassa, ja sitä laitetaan varsinkin "curry"-ruokiin. Koirat ovat yleensä kulkukoiria, ja niitä kidutetaan julmasti ennen kuin ne tapetaan (uskotaan, että lihasta tulee parempaa). Ohessa on linkki Britannian Metro-lehden artikkeliin 29.12.2017 otsikolla "Shocking images show dogs chained and beaten to death before being served in curries in Indonesia" (mikäli linkkiä ei julkaista löydät artikkelin googlettamalla).

http://metro.co.uk/2017/12/29/shocking-images-show-dogs-chained-beaten-death-served-curries-indonesia-7191265/

2

520

Vastaukset

 • Mm. tämä sekä muukin luontoarvojen halveksunta, jokapaikan melusaaste, saastaiset rannat, olematon jätehuolto, ihmisten epärehellisyys, .... tässä muutama negatiivinen puoli Indonesiasta ja eritoten Balista. Kurjaa! Kaunis luonto kärsii....

 • Syödäänhän Suomessakin sikaa. Ne kidutusjutut voi jättää ihan omaan arvoonsa. Kohta joulupukista kai keksitään vastaavia juttuja.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3479
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1052