U20 MM-kilpailut

faniWeikko

Jesse Ylönen, Jerry Turkulainen, Eetu Luostarinen, Julius Mattila ja ehkä jopa hyvää jälkeä OHL:ssä tehnyttä pakkijärkälettä Eemeli Räsästä jäin kaipaamaan kisakoneeseen! En kaipaa enää, eikä kaipaa nämä kyseiset pojatkaan.

Roolitus epäonnistui mielestäni mv pelin lisäksi eniten tuossa joukkueessa.

Ei mielestäni voi olla joukkueessa ykkössentterinä pelaaja joka yv:llä seisoo maalin edessä maskissa ja lyö ripareita sisään. Ykkössentterin kuuluisu luoda ja tehdä kanssapelaajistaan parempia.

Cristian Ruuttu mainitsi haastattelussa, että agentti seuraa tarkasti onko pelaaja tekemässä toisista parempia pelaajia vai elääkö toisten pelaajien tekemisen kautta.

Ei NHL varaus kaikkea kerro, mutta 6. kierroksen varaus ja entinen lapsitähti ei olisi kuulunut näissä kisoissa Tolvasen rinnalle, siinä meni Eeliltä maalit...

18

272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jospaensivuonnaparemmin

      Kuuluiko Tolvanen ykköskenttään? Tolvanen tuotti itse omista paikoistaan n 20% ja loput hänen paikkansa teki pelikaverit. Ei siinäkään sinänsä mitään pahaa ole jos vain pystyisi tekemään ne maalit, mutta hyvä pelaaja tuottaa itse enemmän.

    • Boooooooo

      Eipä opittu viime vuoden töppäyksestä mitään. Eikö tosiaan löydy enää kunnon valmentajia??? Sama vaiva miehissä. Tullaan varmaan taas olympialaisista maitojunalla kotiin.

      • hhahahhahaLOL

        heh heh, vuosia takaperin kaveria pyydetiin valmentamaan olikohan C-ikäisiä ja melkein ilmaiseksihan sitä hommaa olis pitäny tehdä..


    • ahokasvaihtoon

      Ahokkaan syytä tappio, melkoinen jästipää. Ensin jätti ainakin yhden hyvän pelaajan pois joukkueesta ja sitten peluuttaa maalilla koko ajan ylikokoista Luukkosta, pienempi ka ketterämpi Lehtinen olisi ollut taatusti parempi. Ryssätuomari pilasi yhden pelin, hyväksyi vastustajan maalin vaikka maali oli siirtynyt pois paikoiltaan, Suomen maalia ei hyväksynyt, vaikka yhden kameran mukaan kiekko kävi selvästi maaliviivan yli.

      Miten ihmeessä Suomi ei saanut maalia tyhjään maaliin kun tsekki otti maalivahdin pois, sen sijaan laskivat Tsekin tekemään maalin. Kun Suomi ottanut maalivahdin pois, lähes aina vastustaja tehnyt maalin tai useamman. Rangaistuslaukauksissa Suomi ollut aina heikko, nyt kun oli Luukkonen maalissa, tiesi heti hävityksi, 2 metrnen sopii paremmin kentälle, ei maaliin. Luukkosella seisoessa pelkästään jalat maalin edessä, lyhyemmän on helpompi suojata koko kehollaan ja Luukkonen laski monta helppoa jopa länkien välistä. Turha silti Luukkosta syyttää, Ahokas ne valinnat teki.

      • blaablaablaah

        2 metriset kuuluu koripallokentälle, noin niinkun pääsääntöisesti. Uskokaa jo.

        Miten yleensäkkin laukaukset vedettiin maalivahdin syliin, yli tai ohi.

        Hidasta pelaamista, syötöt sinnepäin, kontaktipelaaminen aivan liian löysää.


      • GoaliePro

        Reaktionopeus oli selvästi Luukkosen heikkokohta. Pelinluku ja liike oli aivan oikeaa mutta reaktionopeus ei riitä. Hidastuksista kun katsot niin osui lähes jokaiseen maaliin menneeseen kiekkoon. Sekunnin kymmenyksen nopeammalla reaktiolla olisi blokannut jo puolet ja kahdella kymmenyksellä melkein kaikki.

        Pitkiä poikia on veskareina vaikka kuinka paljon ja osa aivan erinomaisia. Koskinen ja Rinne loistavia esimerkkejä. Ei se Raskin Tuukkakaan lyhyt ole. Luukkosella on vielä mahdollisuus tehdä hyvä ura mutta nopeutta tarvitsee lisää.


      • valitettavatotuus
        GoaliePro kirjoitti:

        Reaktionopeus oli selvästi Luukkosen heikkokohta. Pelinluku ja liike oli aivan oikeaa mutta reaktionopeus ei riitä. Hidastuksista kun katsot niin osui lähes jokaiseen maaliin menneeseen kiekkoon. Sekunnin kymmenyksen nopeammalla reaktiolla olisi blokannut jo puolet ja kahdella kymmenyksellä melkein kaikki.

        Pitkiä poikia on veskareina vaikka kuinka paljon ja osa aivan erinomaisia. Koskinen ja Rinne loistavia esimerkkejä. Ei se Raskin Tuukkakaan lyhyt ole. Luukkosella on vielä mahdollisuus tehdä hyvä ura mutta nopeutta tarvitsee lisää.

        Tietysti pitkäkin voi olla hyvä maalilla, mutta paljon epätodennäköosemmin ja Luukkainen siitä hyvä esimerkki. Tsekeillä ja monilla muilla oli muita pelaajia lyhyemmät ja torjuivat paljon paremmin. Pitkä joutuu olemaan paljon enemmän kyyryssä mikä rasittaa jalkoja ja selkää ja hidastaa liikkeitä. Luukkainen oli myös liian kaukana maalista etenkin rankkareiden aikana, eihän se maalissa mahtuisi olemaankaan.

        Muitakin pelaajia kierrätetään jatkuvasti, miksi maalivahtia ei muka vaihtaa edes pelien välillä tai vaikka erien välillä. Lehtiselle olisi pitänyt antaa tilaisuus eikä jääräpäisesti peluuttaa Luukkaista vaikka torjunta% onneton.


      • GoaliePro

        Lehtisen peluuttamisesta olen aivan samaa mieltä. Käsittämätöntä että ei saanut edes alkusarjassa yhtä peliä. Vaikka sitten Tanskaa vastaan.


    • koulupoika

      Olis Ahokkaan jästipää edes hiukan perustellut valintojaan ennen kisoja, ettei tarvis jälkikäteen kustujen kisojen jälkeen alkaa selitteleen häntä koipien välissä ja parta vaahdossa. Olis ollut muutama liigapelaaja hyökkäyspäähän tyrkyllä, mutta kun ei kelvannut! Perustelihan se roolituksella, mutta sehän meni kisoissa eniten perseelleen....

      • hahahahahLOL

        Muutama? Itse sanoisin, että lähempänä tusina melkein.

        Paska perustelu, kun ei ole edes mikään selkeä perustelu.


      • valkku68

        Ei Jästipään tarvitse selitellä


      • lentokelialkaa

        Luostarinen jyppiä vastaan eilen 3 1


    • valkku1967

      Valitettavasti tuon tasoisista pelaajista ei olisi ollut apua joukkueelle tällä kertaa.

      • juujuuuuuuu

        Kyllähän sulla on oikeus mielipiteeseesi, mutta mä en ainakaan sitä noteraa millään tavalla. :D


    • KiekotonPakki

      Nyt kun täälläkin foorumilla veskaria haukutaan, niin onko kukaan ihmetellyt samaa että mihin on peruspakit kadonneet suomikiekosta.

    • joseaa

      Ei tämä pakkien puutteesseen kaatunut eikä ainakaan peruspakkien. Hyökkäys kusi.

    • jokuvaab

      mistä näkee pronssimatsin

    • JK3120178

      Eetu Luostarinen, Jesperi Kotkaniemi, Jerry Turkulainen... tässä muutama mainitakseni

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1981
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      143
      1458
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    Aihe