Hyötyä vai haittaa?

Alkaa_ottaa_päähän

Tiedän, että tässä viestissä ei ole ymmärrettävää, mutta toivon silti vastauksia.

Jos minulla on tavallaan selvännäkijä kyky, en tiedä, olenko tulossa hulluksi vai ei. Se ei silti tarkoita, onko minulla mielenterveysongelmia, koska minulla ei ole. Minua alkoi suututtaa siksi, koska joka kerta, kun luen joskus sanomalehteä, päähän tulee mieleen julkkiksen nimeä ja kun katson tekstiä, se kyseinen sana tulee juuri täsmälleen oikein niin kuin pitikin. Myös elokuvassa päähenkilön etunimi tuli esiin etukäteen ennen tutustumista. Tämä tapahtui jo yli kymmenes kerta. Ennusteessa se on minulle paljon haittaa kuin hyötyä, koska voin joutua hankaluuksia ihmisten kanssa. Mieluummin ottaisin telepatian kuin selvännäkijän kyvyn.

6

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dreamondemand

      Kyllä tuo vaikuttaa siltä että sinulla on kyky kehittää selvänäköäsi.

      Kysymys on mitä sinä haluat? Voihan sen ”unohtaakin” jos se vaivaa. Näinhän suuri osa ihmisistä toimii jos joku asia vaivaa. Joko tekee sille jotain tai sitten unohtaa sen.

      Telepatia ja selvänäköisyys ovat sisaria joten ei ole suuri askel niidenkään välillä.

    • Elämäon467

      Kuulostaa aika lailla minun tarinalta.Olen vuosia yrittänyt lakasta nämä asiat maton alle, munna nyt jotain on tapahtunut ja koen että olen eri tavalla sinut tämän adian kanssa.Muistan yhden kerran kun yksi ihminen hain tiettyä työpaikkaa , oli varma että saa, ja koin koko ajan ettei saa.Koin asian.ärsyttäväksi ja hankalaksi.Meille annetaan asioita, mutta voimme itse päättää miten käytämme niitä ! Tsemppiä ja voimia !

    • BalanceHardToFind

      Itse saatan toisinaan aistia jostakin asiasta niin että "jossakin on minulle jotakin" ja jos tarkistan sen niin yhdeksän kertaa kymmenestä juuri niin on ja olen joskus ällistynyt kun olen seurannut intuitiota. Joskus taas minulle on tapahtunut niin että jos olen ollut kävelyllä niin suuntani on ikäänkuin tahtomattani yhtäkkiä muuttunut. Kerran minut "pyöräytettiin ympäri". Eli seisoin eräässä lippujonossa kassaan päin, kunnes yhtäkkiä pyörähdin ympäri aivan kuin minut olisi hartioista käännetty, mutta ei siellä ketään näkynyt. Se oli ihme juttu. Olen myös joskus retkeilemässä ollessani tiennyt tarkkaan milloin joku on tulossa juuri siihen paikkaan. Ikäänkuin se joka aikoo sinne tulla, päätöksen tehdessään heittäisi näkymättömän lasson siihen paikkaan. Nämä ovat hyvin päteviä etiäisiä olleet. Tässä on paha vaara, että sekoittaa ne oikeat etiäiset omaan mielikuvitukseen ja oman mielen projektioihin. Ja sitä on oikeastaan mahdoton tietää kumpi on kyseessä. Paitsi että oikean etiäisen ollessa kyseessä keho ja mieli taipuu sen mukaiseksi, koska tunne on niin voimakas. Mutta myös harhakokemuksia tulee joskus erityisesti muista ihmisistä. Luulen sen perustuvan omiin pelkoihin. Usein läheiset ihmiset saattavat tietää jos toinen on oikeassa vaarassa. Jos sellaisia näkyjä ja tuntoja on, niin on myös pakko kehittää itseään "suurisieluisemmaksi" ja myös puskea itseään pois mukavuusalueelta, koska se johtaa turhien pelkojen puhdistumiseen ja vapauteen ja iloon. Mutta ei pidä hypätä heti "altaan syvään päähän", ettei tule traumoja ja muodostu uusia pelko-asennoitumisia. Erityisherkkiä piirteitä voi ilmetä ja niistä kannattaa lukea että voit olla ymmärtäväisempi ja suopeampi itseäsikin kohtaan.

    • 123412347

      Ihmisen alitajunta myöskin ehtii lukea paljon isomman osan sanomalehden sivusta kuin tiedostat. Jos sinulla on joku tietty "agenda", eli olet vaikka viikon verran pohdiskellut tavallista suomalaista sanaa "voi", niin "voit" pomppaavat tekstistä esiin joka paikassa ensimmäisenä ja kaikkea siihen liittyvää tulvii muutenkin joka paikasta. Se on normaalia.

      Kyse on myös joskus skitsofreniasta. Yleensä skitsofreenikko ei tiedosta sitä itse, ennenkuin huomaakin pukeutuneensa petivaateisiin ja piiloutuneensa saunanlauteiden alle naapureitaan, tai jotain muuta sellaista... Sekin voi toki olla hetkellisen stressin oire ja usein ihmisillä on joskus näitä "kriisejä". Varsinkin nuorilla. Voi jopa sanoa että joskus elämä on "kriisistä" "kriisiin" menemistä.

    • prene

      Noin se skitso alkoi myös minulla, kuvittelin olevani näkijä joka saa telepaattisia kykyjä mutta lopuksi sai vain hullun paperit.

    • Testataanpa

      No kokeillaan. Olen tässä viime aikoina ajatellut TOSI paljon (liikaa) erästä miestä. :) Mikä on tämän miehen etunimi? Ei tarvitse sukunimeä mainita. :)
      Jos osaat vastata tähän niin sitten sinulla on kykyjä. Todennäköisyys että arvaisit sattumalta oikein on niin pieni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3065
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2301
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      122
      1680
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1543
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1067
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      934
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      901
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      791
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      754
    Aihe