Hyötyä vai haittaa?

Alkaa_ottaa_päähän

Tiedän, että tässä viestissä ei ole ymmärrettävää, mutta toivon silti vastauksia.

Jos minulla on tavallaan selvännäkijä kyky, en tiedä, olenko tulossa hulluksi vai ei. Se ei silti tarkoita, onko minulla mielenterveysongelmia, koska minulla ei ole. Minua alkoi suututtaa siksi, koska joka kerta, kun luen joskus sanomalehteä, päähän tulee mieleen julkkiksen nimeä ja kun katson tekstiä, se kyseinen sana tulee juuri täsmälleen oikein niin kuin pitikin. Myös elokuvassa päähenkilön etunimi tuli esiin etukäteen ennen tutustumista. Tämä tapahtui jo yli kymmenes kerta. Ennusteessa se on minulle paljon haittaa kuin hyötyä, koska voin joutua hankaluuksia ihmisten kanssa. Mieluummin ottaisin telepatian kuin selvännäkijän kyvyn.

6

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dreamondemand

      Kyllä tuo vaikuttaa siltä että sinulla on kyky kehittää selvänäköäsi.

      Kysymys on mitä sinä haluat? Voihan sen ”unohtaakin” jos se vaivaa. Näinhän suuri osa ihmisistä toimii jos joku asia vaivaa. Joko tekee sille jotain tai sitten unohtaa sen.

      Telepatia ja selvänäköisyys ovat sisaria joten ei ole suuri askel niidenkään välillä.

    • Elämäon467

      Kuulostaa aika lailla minun tarinalta.Olen vuosia yrittänyt lakasta nämä asiat maton alle, munna nyt jotain on tapahtunut ja koen että olen eri tavalla sinut tämän adian kanssa.Muistan yhden kerran kun yksi ihminen hain tiettyä työpaikkaa , oli varma että saa, ja koin koko ajan ettei saa.Koin asian.ärsyttäväksi ja hankalaksi.Meille annetaan asioita, mutta voimme itse päättää miten käytämme niitä ! Tsemppiä ja voimia !

    • BalanceHardToFind

      Itse saatan toisinaan aistia jostakin asiasta niin että "jossakin on minulle jotakin" ja jos tarkistan sen niin yhdeksän kertaa kymmenestä juuri niin on ja olen joskus ällistynyt kun olen seurannut intuitiota. Joskus taas minulle on tapahtunut niin että jos olen ollut kävelyllä niin suuntani on ikäänkuin tahtomattani yhtäkkiä muuttunut. Kerran minut "pyöräytettiin ympäri". Eli seisoin eräässä lippujonossa kassaan päin, kunnes yhtäkkiä pyörähdin ympäri aivan kuin minut olisi hartioista käännetty, mutta ei siellä ketään näkynyt. Se oli ihme juttu. Olen myös joskus retkeilemässä ollessani tiennyt tarkkaan milloin joku on tulossa juuri siihen paikkaan. Ikäänkuin se joka aikoo sinne tulla, päätöksen tehdessään heittäisi näkymättömän lasson siihen paikkaan. Nämä ovat hyvin päteviä etiäisiä olleet. Tässä on paha vaara, että sekoittaa ne oikeat etiäiset omaan mielikuvitukseen ja oman mielen projektioihin. Ja sitä on oikeastaan mahdoton tietää kumpi on kyseessä. Paitsi että oikean etiäisen ollessa kyseessä keho ja mieli taipuu sen mukaiseksi, koska tunne on niin voimakas. Mutta myös harhakokemuksia tulee joskus erityisesti muista ihmisistä. Luulen sen perustuvan omiin pelkoihin. Usein läheiset ihmiset saattavat tietää jos toinen on oikeassa vaarassa. Jos sellaisia näkyjä ja tuntoja on, niin on myös pakko kehittää itseään "suurisieluisemmaksi" ja myös puskea itseään pois mukavuusalueelta, koska se johtaa turhien pelkojen puhdistumiseen ja vapauteen ja iloon. Mutta ei pidä hypätä heti "altaan syvään päähän", ettei tule traumoja ja muodostu uusia pelko-asennoitumisia. Erityisherkkiä piirteitä voi ilmetä ja niistä kannattaa lukea että voit olla ymmärtäväisempi ja suopeampi itseäsikin kohtaan.

    • 123412347

      Ihmisen alitajunta myöskin ehtii lukea paljon isomman osan sanomalehden sivusta kuin tiedostat. Jos sinulla on joku tietty "agenda", eli olet vaikka viikon verran pohdiskellut tavallista suomalaista sanaa "voi", niin "voit" pomppaavat tekstistä esiin joka paikassa ensimmäisenä ja kaikkea siihen liittyvää tulvii muutenkin joka paikasta. Se on normaalia.

      Kyse on myös joskus skitsofreniasta. Yleensä skitsofreenikko ei tiedosta sitä itse, ennenkuin huomaakin pukeutuneensa petivaateisiin ja piiloutuneensa saunanlauteiden alle naapureitaan, tai jotain muuta sellaista... Sekin voi toki olla hetkellisen stressin oire ja usein ihmisillä on joskus näitä "kriisejä". Varsinkin nuorilla. Voi jopa sanoa että joskus elämä on "kriisistä" "kriisiin" menemistä.

    • prene

      Noin se skitso alkoi myös minulla, kuvittelin olevani näkijä joka saa telepaattisia kykyjä mutta lopuksi sai vain hullun paperit.

    • Testataanpa

      No kokeillaan. Olen tässä viime aikoina ajatellut TOSI paljon (liikaa) erästä miestä. :) Mikä on tämän miehen etunimi? Ei tarvitse sukunimeä mainita. :)
      Jos osaat vastata tähän niin sitten sinulla on kykyjä. Todennäköisyys että arvaisit sattumalta oikein on niin pieni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      218
      1852
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      67
      1689
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      68
      1485
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1162
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1080
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1055
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1046
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      2
      970
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      940
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      871
    Aihe