Mihin Marjaana Koskinen sopeutuu ?

LoikoilunKustantaja

Valtuuston entinen puheenjohtaja ja muinoinen kansanedustaja Marjaana Koskinen (SDP) tarvitsee sopeutuseläkettä. Hän on parhaassa työiässä ja sosiaalialan ammattilaisista on pulaa.

Miten joku voi sopeutua vuosikymmenen verran ? Eikö silloin ole työkyvyttömyyseläke oikea eläkemuoto, jos ei kykene työhön jostain syystä ?

Rouva Koskinen ei suostu vastamaan Turkulainen -lehdelle, koska ei ole enää julkisuudessa. Veronmaksajat maksamamme hänen loikoilunsa ja harrastuksensa.

36

737

  Vastaukset

  • Naispuolinen sosiaalipummi. Jos olisi selkärankaa, tulisi töihinsä!

  • US: Vasemmistotaustainen ay-ekonomisti ehdotti työttömyysturvan aktiivimallia

  • hallituksella ei ollut kanttia poistaa sopeutumisrahaa. työttymyyskorvaus on sitä varten, niin kuin muillakin.

  • Mitä YLI-IHMISIÄ nämä jokusen vuoden 'kansanedustajina' nappia työkseen painaneet ovat?? Lakeja ja sääntöjä on ennenkin muutettu,nyt on tämän 'soputumiseläkkeen' aika poistua vielä työikäisiltä entisiltä(kin) kansanedustajilta.

  • Marjaana on parantanut ja auttanut kansanedustajana vähävaraisia. Hän on oikeutettu sopeutumiseläkkeeseen.

  • Marjaana on nyt sosiaalipummi. Saisi hävetä.

  • Marjaana Koskinen oli ennen eduskuntaan pääsyä sosiaalityöntekijä. Mihin katosi virka, kun lopetti eduskunnassa vuonna 2011 ? Ei jaksa herätä töihin aamuisin, koska tekemättä mitään saa hyvät rahat ? Koirien kanssa oleilu on kivempaa kuin mennä töihin kello 8 ?

   Samaa ahkeraa ja eettisesti korkeatasoista seuraa ovat Suvi Linden ja Tuija Nurmi. Rouva Nurmi erosi lääkärin virasta, kun putosi eduskunnasta ja alkoi nostaa sopeutumiseläkettä, joka on tarkoitettu työttömiksi jääneille entisille kansanedustajille. Hän meni Terveystaloon, ja laskutti osakeyhtiön kautta. Rouva Linden pyörii ympäri maailmaa, koska Oulussa ei ole mieleistä työtä.

  • Iltalehden tietojen mukaan eduskunnassa on edelleen paljon kansanedustajia, jotka eivät haluaisi tehdä nykyiselle järjestelmälle mitään.

   Syy on yksinkertainen: seuraavat eduskuntavaalit ovat reilun vuoden päässä ja huhtikuussa 2019 moni nykyinen edustaja on entinen kansanedustaja.

  • Eduskunnassa istuminen tylsistää aivot ja tekee ihmisen kykenemättömäksi mihinkään järjelliseen työhön. Koska poliittisia palkkiosuojatyöpaikkoja ei riitä kaikille, tarvitaan sopeutumiseläkkeet.

   Nyt, kun kepu on saanut läpi maakuntamallinsa, alkaa poliittisia suojatyöpaikkoja taas olla tarjolla, joten sopeutumiseläkkeitä voidaan karsia.

  • Nyt kävi tuuri sillä Paraisilla on avoinna heti monta sosiaalityöntekijän paikkaa. Alkaa päivä paistamaan Marjaanalle vihdoinkin ja mieliala kohota kun voi päästä 7 vuoden jälkeen töihin ja jopa omalle alalle.

  • Sosialidemokraattinen raisiolainen aate- ja ajattelusuunta ilmenee parhaimmillaan Koskisen veronmaksajien siivellä elämisessä suurella makuurahalla.

   Tällainen ajattelu vie Suomen perikatoon. Miksi pitäisi tehdä töitä.

   Autetaan Marjaana töihin.

  • Töihin ei ole päässyt tai mennyt 7 pitkään vuoteen. Nyt ob työllisyys nousussa.

   Kansalaisia kiinnostaa historiaa varten saavutukset kansanedustajana. Miten Suomi, maailma ja Varsinainen Suomi paranivat Marjaanan avulla.

   Kertokaa Marjaana, Raision demarit, piiritoimisto ja puoluetoimisto.

  • Marjaana ei ole tiennyt kertoa edes liioiteltuna ainuttakaan saavutustaan, ei yksikään muutamasta eläkeikäisestä Raision demarista, ei piiritoimisto Turussa eikä puoluetoimisto Helsingissä, vaikka puoluesihteeri on Naantalista. Työikäisiä demareita on Raisiossa enintään 20.

   Marjaanaa äänestäneiden äänet menivät siten hukkaan vaalilupauksista huolimatta. Tuskin äänestävät enää SDPtä.

  • Marjaana Koskinen on maksanut jotain veroa sopeutumiseläkkeestään vuosikymmenellä.

   Mietiskelen silti paljonko saadulla tuntuvalla rahamäärillä olisi ruokkinut Afrikan aliravittuja lapsia ja mahdollistanut koulun käynnin ammattiin ahdingosta pois pääsyyn? Päivässä ei kulu ole paljoa euroja.

  • Kehitysapuvaroja on vähennetty mutta ei sopeutumiseläkkeitä ole leikattu.

   Muutama euro päivässä autgaa paljon nälkää äkevää ja opinhaluista.

   Soimaakohan omatuntoa, jos swllainen on.

  • Työikäinen ja koulutettu ihminen, jonka ammattialalla on pulaa työntekijöistä, omaa häpeällisen elämäntavan ja on rasite sosiaalidemokraateille.

   Puolue ei vaadi budjettiin sopeutumiseläkkeen poistoa siipeilijöiltä.

  • "Miksi ihmeessä tässä maassa halutaan pitää rikollisia ulkomaalaisia?"
   06.09.2018 20:21, 4457 lukukertaa

   Suuri joukko äärivasemmistolaisia anarkisteja ja maahanmuuttajia häiritsi ja käyttäytyi uhkaavasti torstaina Alternative för Sverige (AfS) -puolueen vaalitapahtumassa Nyköpingissä Ruotsissa. Poliiseja oli paikalla vain muutamia. Yleensä tunnin mittainen tilaisuus täytyi lopettaa jo puolen tunnin päästä anarkistien aggressiivisen käytöksen takia.

   ”Miksi ihmeessä tässä maassa halutaan pitää rikollisia ulkomaalaisia”, ärähti AfS:n johtaja Gustav Kasselstrand sen jälkeen, kun mellakka oli alkanut ja hänen päälleen heiteltiin soraa ja solvauksia.

   Huomenna perjantaina AfS menee Tukholmaan, joka oli aiemmin peruuttanut puolueen vaalifinaalin Kungsträdsgårdenilla, ja sen on tarkoitus alkaa kello 12.00. Puolue on haastanut Tukholman kaupungin sopimuksen rikkomisesta miljoonalla kruunulla.

   Lähde: Samhällsnytt

   -Karoliina Koivunen

  • Sopeutuja Marjaana Koskinen tienaa noin 4.000 euroa kuussa. Vuonna 2017 tulo oli runsaat 46.000 euroa.

   Miksi kukaan ei auta ja ota töihin? Sopeuduttu on jo enemmän kuin kylliksi.

  • Kyselen yleisesti miksi kutsutaan toisten rahoilla mukavasti elävää työkykyisftä mutta työtä vieroksuvaa henkilöä?

  • En ehtinyt lukea vastausta ennen kuin joku pyyhki sen pois..

   Äidinkieleni on fuotsi joten olin toivonut lisäopetust suomen kieldn sanoissa.

  • Kohtuutonta on alentaa sopeutumiseläke 2100 euroon. Elintason lasku on liian suuri ja vie pohjan säädylliseltä elämältä. Näin ajattelee jokainen oikeudenmukainen raisiolainen.

   Marjaana on ollut aina köyhien asialla.

  • Tolla reilulla 2 donalla vastikkeetonta kuussa kyllä leipäjono kutsuu Marjaanaa.Sääli että ajetaan noin piukoille..

  • Ei ole Marjaana (SDP) näkynyt leipäjonossa ainakaan vielä. Ei siis avun tarvitsijana eikä vapaaehtoisena ruoan jakajana. Vapaaehtoisena saisi hyvän mielen.

  • Ilja Janitskin:

   Jos joku tässä maassa vituttaa niin poliitikot ja virkamiehet. Molempia on suhteessa vissiinkin maailman eniten Suomessa tai varsinkin Euroopassa. Luulisi että noin suurella määrällä paskantärkeitä pukumikkejä seuraisi jotain hyvääkin, mutta täällä pitenee vaan leipäjonot ja Juha Sipilän sukulaisten palkkanauha. Ja vaikka itse pyrinkin eduskuntaan, niin mua saa vetää turpaan ensimmäisenä (ihan periaatteesta).

   Miettikää nyt kuinka kipeetä shittiä se olisi, jos meitsi olisi jossain eduskunnassa puku päällä kertomassa asioita

  • Vaalit lähestyvät ja SDPllä on erinomainen kannatus ja mahdollisuus lisätä kansanedustajan paikka vaalipiirissä.

   Silloin on Raision demareilla aika irtisanoutua työikäisestä sopeutumiseläkeläisestä, joka ei ilmeisesti itse älyä sitä tehdä. Ryhdy Laulumaa toimiin henkilön erottamiseksi puolueesta, jollei se ole jo käynnissä !

  • saloon on tullut raisiosta uusi talousjohtaja! itse asuu edelleen raisiossa mutta ehdottaa muita muuttamaan saloon? yjks koskine kans..
   ..näin ne virattomat miehet..

  • Janne Laulumaa näyttää pysyvän vaiti. Maksaako Koskinen puolueveroa Raision SDPlle lorvirahastaan vai tekeekö vaalityötä ? Silloin ymmärrän. Voisitte vastata.

   Olin vuosia sitten vaalilautakunnassa ja sain maksaa puolueveroa. Taisi olla 15 %.

  • Iltapäivälehti kertoo sopeutumisrahaa maksettavan vieläkin Rouva Koskiselle. Sitä saa, kun ei löydä millään töitä.

   Toivottavasti vaalivoittaja SDP järjestääviran tai edes eduskunta-avustajan työhön.

   • Saako työtön kansa edustaja matkustaa ulkomaille vuosiksi ulkomaille lomailee???


  • Turun Sanomien etusivulla ilmoittavat tänään Varsinais-Suomen entiset ja nykyiset kansanedustajat tukevansa Antton Rönnholmin valintaa EU Parlamenttiin. Peppe Paasiokin on mukana.

   Yksi uupuu eli Marjaana Koskinen. Eikö kelvannut vai on luopunut jäsenyydestä?

   • Kuka älypää äänestää jotain demukoita vuonna 2019


  • Riittävän moni älypää äänesti veron korotusten ja poliittisten virkanimitysten puolesta . Ero oli pieni mutta riittävä. Edestä löytävät.

  • Marjaana jaksaa levätä, haki taas uutta sopeutumisrahaa. Vast 8 vuotta on levännyt, joten tarttee vielä lisävuosia

  • Aktiivimallia ja työkkärin karenssia noilla näytöillä.
   Rahan takia ne puuhastelee eduskunnassa, millään muulla ei ole väliä.

  • Joko Marjaana haki töitä? Auttakaa.

   • Hallituksessa on 98 valtiosihteeriä ja erityisavustajaa ilman virallisia pätevyysvaatimuksia.

    Luulisi maisteri Marjaana Koskinen löytävän sieltä töitä vai estääkö SDP?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   323
   6387
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   161
   2962
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   72
   1078
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   15
   634