Minä ja narsistinen vaimoni oikeudessa!

Aattup

Moro! Eilen kävi nyt silleen, että kärähdin ratista ja syytetään törkeästä rattijuopumuksesta.
Otin kotona jonkin verran viskikolaa ja kaverit soittelivat, että menisimme viettämään paikalliseen ravintolaan iltaa. Kyytikin olisi tässä kohtaa järjestynyt. Typerä narsistinen vaimoni laittoi hanttiin ja ei halunnut minun lähtevän. Hetkeksi vaivuin hänen tahtoonsa. Tunnin kuluessa mieleni teki kuitenkin lähteä, mutta vaimoni sai taas kohtauksen joka jatkui kun minäkin hermostuin.

Tappelu jatkui ja jatkui, kunnes päättyi siihen, kun vaimoni viilsi naulakossa roikkuneeseen takkini veitsen kanssa viillon, jolloin vedin häntä nekkuun niin paljon kun nyrkistä lähti. Tämän jälkeen otin auton avaimet ja lähdin ajelemaan kylille.

En pitkää matkaa kerennyt ajamaan, kun poliisit tulivat perääni. Lähdin vaistonvaraisesti ajamaan pakoon, koska mitkään paskahatut eivät minua pysäytä. Pakoni päättyi ojaan, poliisit ottivat kiinni ja veivät asemalle. Yön vietettyäni siellä alkoi kuulustelu.

En tiedä mistä oli vedetty tämä kuulustelijana ollut naispoliisi, mutta hän ei ymmärtänyt minua laisinkaan. Hän syytti minua, vaikka hullu kusipäinen vaimoni on syyllinen. Vaimoni takia lähdin raivospäissäni ajamaan, niin ei olisi käynyt, jos vaimoni olisi heti päästänyt minut lähtemään kaverikyydillä. Haastan vaimoni oikeuteen, kun saan neuvoja teiltä lakiasioissa.

Minulla on paljon pelissä, koska olen ammattiautoilija ja tarvitsen korttini takaisin ja vaimoni laittaisin elinkautista istumaan.

Miten saan vakuutettua oikeuden siitä, että minä olen syytön ja väkivaltainen narsisti vaimoni syyllinen?

Kiitos vastauksista.

2

335

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • eimeeläpi

   Huono provo. Vaadimme parempia provoja.

   Pikku vinkki: provosoivaa viestiä kirjoittaessa kannattaa pitää huolta siitä, että asia mitä selostaa on jollain lailla uskottava. Nyt tuo stoori on niin yliampuvaa, että kukaan ei tietenkään usko että noin on todella käynyt.

   • totuuttajaniin

    Suomi24 epätasa-arvoinen kohtelu. Naiset voi siellä ilmaiseksi vastailla ja ottaa vastaan viestejä 3kpl/vuorokausi. Miehet ei. Pitää maksaa sivustolle rahaa siitä, että voit laittaa viestejä tai ottaa niitä vastaan. Kokemusta on. Maksoin kuukauden jakson. Se päättyi eilen. Kokeilin, enää en pysty lukemaan saapuneita viestejä tai vastaamaan niihin. Aller on tämä maksunperijä. Peukku alas typerälle rahastusjärjestölle. Eletään tasa-arvon aikaa Suomessa. Se ei koske näitä treffisivustoja. Naiset tavallaan houkutus, jolla miehet saadaan maksumiehiksi. Koko treffisivustot saisi minunpuolestani epätasa-arvoisina lopettaa. Laitoin Allerille viestiä asiasta, aion selvittää asian kuluttaja-asiamiehen kautta. Onko teillä vastaavia kokemuksia, miehet? Myös naisilta kokemuksia suomi24treffit? Kehut ja moitteet sivuston toiminnasta ja ylläpitäjistä! Toki oltava rehellinen kommenteissaan. Suomi nousuun, rotusorto pois Suomesta. VALITETAAN ASIASTA KULUTTAJA-ASIAMIEHELLE JA OIKEUSMINISTERILLE! OLEMMEKO TASA-ARVOISIA, KYSYN VAAN?
    Parempaa tulevaisuutta Suomelle ja suomalaisille. Oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo kunniaan! Tasa-arvo on ylpeys olla suomalainen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   507
   2849
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2312
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   1957
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1658
  5. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   335
   1614
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   86
   1220
  7. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   78
   1055
  8. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   70
   1018
  9. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   2
   903
  10. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   859
  Aihe