Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Huhtasaari ei tiedä vastauksia

" Se on sitten sen ajan huoli ". Muuta tuosta ei oikein jäänyt mieleen. Oiekien paljon kiitoksia seurastanne! 😅
🤭

34

374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei-jatkoon

      Laura tietää asioista niiden vierestä, kun ei osannut vastata kysymyksiin, vaan puhui paljon aivan muusta mitä kysyttiin.

      • ropakantaisinta-soosia

        Ei vanha Vennamokaan antanut aikoinaan itseään johdatella harhateille.
        -Vennamo päästi aina asiansa ja täydeltä laidalta.
        -nämä keskusteluthan on johdatelua niinistön laadiin--

        Rivien välit ja niel.
        https://www.youtube.com/watch?v=UkL2qAhgmFE
        Presidenttiehdokas L, Huhtasaaren uudenvuodenpuhe 1.1.2018


    • Jeesustellaaanny

      Aikamoinen Hupiakka pyrkii Pressaksi !

    • Luottamus11

      Miten Venäjä suhtautuisi presidentti Huhtasaareen. Ei ainakaan tuonut esiin,miten hoitaisi suhteet Venäjään.
      Onko Venäjä Huhtasaarelle vain sotilaallinen uhka

      • Venäjä murjoo Suomen päivässä. Muuta Huhtasaari ei suostu edes ajattelemaan. Meillä on 280 000 miehen (ja naisen) armeija, sekä liki miljoonan miehen reservi. Ydinpommeja ole käytetty sodissa kuin ne kaksi pientä jytkyä ww2:ssa.

        Ydinpommeilla voitaisiin tuhota yksittäisiä kohteita, mutta niillä ei maata vallata, vaan maajoukoilla, joita emme todellakaan toivota tervetulleiksi!

        Natossa olisi hyvä olla sen takia, että jos Venäjä aikoo hyökätä Suomeen ydinaseilla, niin se voisi samantien ampua muutaman tusinaa ohjuksiaan Pietariin ja Moskovaan, ettei Naton tarvitse vaivautua. Lopputulos on joka tapauksessa sama, Venäjä pommitetaan kivikauteen.


      • virsien-loppu-tulis

        Ydin-pommeissa on muutakin lieve ilmiötä, etkös sinä asiaa tuntevana sitä muista.
        Jos noinpaljon jytkytetäisiin, vain rotat säilyisivät pallollamme elinvoimaisina-
        Ja kyllähän se venakkokin kerkeäisi paljon niitä syytää vastapuoliin.


      • Ykjaystävyys

        Lääkärin vaimona olet varmaan kuullut, että 10 ydinpommia Suomeen merkitsisi täyttä katastrofia. Nykymuotoisen elämän loppu. Byrhoksen voitto.
        Puhuitko vakavasti ydinpommeista?


      • Lekurin

        Jo on erikoista. Presidentti pelättelisi kansaa ydinpommilla ja maailmanlopulle, kun pitäisi rauhoitella turhista peloista.
        Kyllä lääkäreillä riittää hermonsa menettäneitä asiakkaita


    • Fiksumpiblondi

      Niin se on ilkeimpien aktivistienkin kohdalla, että mikä on hyödyllistä.

    • Miina.asiassasamaamieltä

      Ei ymmärtänyt kysymyksiä. Vastaili Kiinasta, kun kysyttiin Suomesta ja Yhdysvalloista.

    • Laaksotkukkulat

      Liika auringossa makoilu on pahasta, kun jo iskee rantahalvaus.

    • JaaaJaaapiutPaut

      Kannattaa tietysti tutkailla millaista asiaa ajavat. Mun mielestä persuilla ei ole ideoita, siis mitään käytännöllisiä. Vinkuvat yhdestä asiasta ja kuitenkin ovat ajamassa sitä Poliisivaltiota....

    • asiaa-löytyy-jarutkasti

      Näitä tulevia taustoja vähäsen esille, noilla heitoilla voipi vähäsen katsella koneelta juttuja ja youtubestakin mitä poikii-

      islam swirling in Europe = islam vyöry eurooppaan !

    • huonot_on_ajat

      Älkää uskoko kaikkea, mitä TV ja sanomalehdet teille kertovat.

      Niinistö, Vanhanen, Haavisto ja monet muut ovat koneiston ehdokkaita. He ajavat liittovaltion asiaa, Euroopan integraatiota ja monikulttuuristamista. Valitettavasti kaikki edellämainitut ovat suomalaisille hyvin vahingollisia. Suomi on alennusmyynnissä, poliitikot lähipiireineen käärivät rahaa taskuihinsa järjestellessään asioita suotuisiksi ulkomaalaisille suursijoittajille. Rikollisuus, väkivalta ja terrorismi tulee valtaamaan maan, samaan tapaan kuin se valtaa nyt Ruotsia.

      Media käsittelee silkkihansikkain koneiston ehdokkaita. Muita ehdokkaita yritetään tehdä naurunalaisiksi, vähätellään ja muokataan kansan silmissä tyhmiksi. Maikkarin tekemä Väyrysen haastattelu oli malliesimerkki, kuinka vahvasti agenda näkyy median toiminnassa. Kukaan toimittaja ei ikimaailmassa uskaltaisi käyttäytyä samalla tavalla Niinistöä kohtaan.

      • julkeat-veivarit-kammis

        Olipas Hyvin päätelty ja ilmaistu tilanteemme, mitä ränttäsit !
        -suomi on laitettu vaiheeseen kansasta mielipiteistä piittaamatta-


    • Tuovärittömyyttä

      Huhtasaaren esiintyminen toi näkyväksi Perussuomalaisten poliittisen osaamisen tason. Tottakai osaavin on valittu pressaehdokkaaksi! Lauran etu oli kuitenkin se, että hän ei Paavon tavoin puhunut Niinistön puolesta!

      • Ylen_selvä-tarkoitus

        Kyllähän tuli selväksi Ylen tarkoitus typerällä jankuttamisella yrittää saada katsojat pois

        Toinen vaihtoehto Ylelle kun olisi ollut ruudun pimentäminen


    • Kokkari

      Ei tiedä köyhyydestä mitään. Kyllä lääkäriperhe kuuluu eliittiin. Jo vanhemmat olivat rikkaita kokoomuslaisia.

      • Huhhuhhhhh

        Joo,, ulkopoliittinen kokemus typistyy vaihto-oppilaana olemiseen Amerikassa. Eipä käy köyhien lapset vaihto-oppilaina, vaikka Lions ja Rotaryt vois antaa tukea.


    • huuhaa-päättäjämme

      Halutaankos suomi lahjoittaa EU-lle ja sitten tallataviksi näille paperittomille täysin päätämättömäksi paikaksi -mitääh.

      • Lopeta nyt jo! NOT vie sinua kuin kuoriämpäriä, heittää täkyn ja sinä paasaat 20 sekavaa kommenttia mamutuksesta vaikka aloitus olisi koulujen homeongelmista.


    • KalaVes

      Ei Huhtasaarta kannata äänestää, ei se ole täysillä mukana vaaleissa, vaan ainoastaan täyte-ehdokkaana. Eihän se ole edes valmistautunut mitenkään, eikä tiedä asioista muuta kuin pintapuolisesti.

      Sen sijaan Paavo Väyrynen puhuu selkokieltä, ja vastaa aina kysyttyyn kysymykseen perusteellisesti. Lisäksi Paavo tietää lähes mistä asiasta tahansa, aina paremmin mitä kysyjä, ja siksi yleensä aina voittaa väittelyn, ja kysyjä joutuu vaihtamaan puheenaihetta ettei tule enempää nolatuksi. Paavo voisi olla ilkeämpikin, ja jatkaa kysyjän hiillostamista tämän jouduttua alakynteen, mutta valtiomiehen elkein Paavo yleensä antaa toimittajan tms kysyjän vaihtaa puheenaihetta, eikä halua nolata tätä enempää.

      Paavo Väyrynen on valtiomies millä tahansa mittarilla, ja pärjää myös ulkomaiden kanssa ja pärjää näiden Junckereiden yms kanssa kuin kala vedessä, eikä anna Suomen eduista tuumaakaan periksi.

      • Setietää

        Kyllä, Paavo voisi olla ilkeämpikin. Ja minusta hänen suorastaan pitäisi olla hieman ilkeämpi, sellaista Paavoa näihin keskusteluihin odotin ja sikäli olen lievästi pettynyt. Paavon asiaosaaminen ja kokemus esim. meille aina tärkeisiin Venäjänsuhteisiin liittyen on koko joukossa ylivertainen, toki Niinistö on pres.kautensa aikana väkisinkin vähän saanut ymmärrystä, mutta silti. No mutta, vain Paavoa äänestääkseni ylipäätään vaivaudun äänestämään!


      • Tietenkin presidentin kuuluukin tietää enemmän mitä juontajan, mutta pelkkä tietäminen ei riitä, vaan on oltava asioista oikeaa mieltä ja tässä Paavo kompastuu entisen Neuvostoliiton haikailuun.
        Putinin Venäjä on aivan jotain muuta, röyhkeä öykkäri joka ei kunnioita mitään kansainvälisiä lakeja ja on siksi boikotissa johon osallistuu lähes jokainen maailman valtio. Suomi mukaan lukien. Tästä Paavo on jäänyt pahasti asemalaiturille seuraamaan loittonevaa junaa.

        Paavo ei ehkä anna Suomen eduista tuumaakaan periksi, mutta tälle jääräpäisyydelle lähinnä nauretaan, kuten sille, että hän asettui taas kerran presidenttiehdokkaaksi, vaikka tietää ettei voi mitenkään voittaa Niinistöä.


    • Pankkineiti

      Pankkikriisin pankinjohtajista suurin osa menetti virkansa
      Huhtasaarella on huonot tiedot. Pankkikriisin jälkeen suuri myllerrys SKOP
      ja KOP pankit kadonneet.
      Monista pankinjohtajista tuli työttömiä. SKOPin omistajat menettivät rahansa.
      Oma markka ei toiminut. Jokainen tiesi, että muutaman vuoden välein markka oli devalvoituva.
      Ehneilla oli paskainen loppu. Ei voi syyttää muita. Pankkineitikin menetti työnsä

    • numberfive

      Ylläri pylläri, ettei sulle jäänyt muuta mieleen kun ei sinne sun pääkoppaan muutenkaan mitään mahdu. No monet sai siitä enemmän ja kyllä äänestuksessä on number namber five.

    • suomalaisuus-esille

      Mitäs tuota salailemaan, mun eherokas on Huhtasaari ja pulinat pois.

      • Häh-häh

        Äänes menee hukkaan. Putoaa jo kättelyssä.


    • Väyryskä

      Paavo on suuri

      • Ulkopolitiikka

        Ilkan mielipidekirjoituksen mukaan kepu ja persut menossa Paavon kannattajiksi


    • Äänestän_Lauraa

      Jankuttajat eivät pääse tavoitteeseensa äänestän Lauraa

    • NestoriLuodosta

      Laura Huhtasaari vastustaa sitä että meillä on täysi oikeus toteuttaa kaikki ne meitä koskevat asiat joita muut EU:ssa päättävät, se juuri on Euroopan Unionin hienous jota Huhtasaari ei tajua. Hän vastustaa rajoittamatonta maahanmuuttoa vaikkei meille ole vasta tullut kuin murto-osa niistä turvapaikanhakijoista joita tänne tulevaisuudessa tulee luvalla ja ilman lupaa oleskeleen. Huhtasaari tuijottaa vain sokeasti sitä mikä on suomalaisten etu eikä ajattele että elämme maailmassa jossa on 7,6 miljardia muuta ihmistä ja lisää syntyy koko ajan, hän ei ymmärrä että me olemme velvollisia elättämään sekä auttamaan myös heitä.

    • Helmatlentoon

      Huhtasaaren Laura on aivan ilmiömäinen presidenttiehdokas, nuorehko ja kaunis lisäksi - siis edustava kansainvälisessä ilmapiirissä - joka on presidentin tärkein tehtävä: edustaa Suomea ja hoitaa ulkopolitiikkaa. Eihän Laura mikään ydinpommilla pelottelija ole. Hyvä keskustelija, älykäs nainen. Toivon meidän naisten äänestävän häntä - kerrankin jotakin, joka osaa homman.

      Jollei Laura käy - niin sitten on äänestettävä ulkopolitiikan monitaitaja Paavo Väyrystä. On taitoa ja kokemusta eikä ole mikään valtaeliitin perseennuolija.

      Yhdistämme voimamme, Laura taistoon ja voittoon naisten äänillä!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2328
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      42
      1537
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1467
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      73
      1254
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe