Haluan itselleni isomman lerppakullin

Kuin-pikkupojalla

Mulkkuni on kuin lintupöntöstä kurkistava kolibri velttona, mutta jäykkänä huomattavasti isompi kuin monella muulla jöykkönä( ryhmäseksiä harrastavana nähty). Kullini on 16 - 18cm erektiossa pitkä ja 13cm paksu. Velttona joku 3cm pitkä ja 1.5cm ympärys. Tosi hävettävän pieni! Jos olisi enemmän esinahkaa, niin sehän toisi velttoon kokoa ulkoisesti. Julkisissa alastontilanteissa jännitän ja kullini on tosi pieni. En saa edes pienintäkään erektiota eli heijjaria aikaiseksi, kun niin vituttaa. Pää kyyryssä luimistelen. Ryhmäseksissä saan kiihoituttua naisista ja hierottua itseni puolikovaksi ja akti hoituu.

Miten kannattaisi tehdä? Olisiko joku penispumppu hyvä apu, ja millainen sen pitäisi olla?

Mielestäni kullini menee eräänlaiseen miinusasentoon etenkin jännityksessä. Ja voin vakuuttaa, että vittumainen ongelma sosiaalisesti!

6

1511

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaettikyrpae

      Paras apu sulle olisi kunnon vahva päälääkitys. Ja käteenvetoa tuskin kutsutaan ryhmäseksiksi edes Oulun leipuripiireissä.

      • Pumpingboy

        Saa penispumpulla lisää pituutta ja esinahkaa venytetyksi pitemmäksi , itsellä oli terska aiemmin aina paljaana ja ikävästi hieraantui kipeäksi niin että sai bepanteeniä harva se ilta laittaa mutta puolisko vuotta pumppua käyttäneenä sain esinahan venytettyä niin että löysänä suojaa terskaa ja penis näyttää ja onkin pitempi mitä aiemmin . Myös erektion saa helpommin .


    • isoko

      Miettisin onko tärkeämpää esitellä isoa lerppakullia vai se, että on 18-senttinen käyttöpeli. Mukavahan se olisi olla molemmat mutta itse pidän tuota erektiomittaa olennaisena.

    • rthrthrth

      Penispumpulla saat pysyvääkin kasvua aikaan kun joka ikinen päivä pumppaat 3*20min.

    • mene_terapiaan

      Ongelma ei ole vempeleessä vaan kantajansa korvien välissä. Lopeta se pornon katselu ja itsesi toisiin vertailu.

      Henkisesti täysin kypsymätöntä tuo kokoon fiksoituminen ja kun kaiken lisäksi "työkunnossa" aivan normi sauva. Mielentila on kuin pikku pojalla, tosin pikkupojat eivät edes moisista murehdi.

      On täysin luonnollista miten penikset ovat levossa eri kokoisia ja kylmäsä vieläkin pienempiä. Luonnollista ja mukaavakin elastisuutta. Levossa pienempi kasvaa erektiossa enempi ja levossa suurempi muutta vähempi kokoaan erektiossa. Kaikki aikuiset ihmiset ovat tästä tietoisia.

      Kaikken tärkeintä miskunnon kannalta on omat aterveet elintavat, tupakka kokonaan pois, alkoa vain maltilla, sekä roskaruoka pois ja tille vihannespainotteinen ruokavalioa jossa myös paljonhedelmiä ja marjoja. Säännöllinen lepo ja riittävästi säännöllistä liikuntaa.

      Mitä penipumppujen mainostajiin tulee, niin niiden pysyvät vaikutukset ovat puhtaan mielikuvituksne varassa. Kannataa lukea niistä faktatietoa. Mutta ne auttavat erektiohäiriöistä kärsivää saamaan erektion ja eturauhaleikkaukseen joutuneita useinkin kannustetaan sellaista käyttämän saadakseen nopeammin verenkierron paremmin toimimaan.

    • Ylpeä

      Minullakin on kulli levossa ollut aina mielestäni liian pieni, varsinkin viileässä. Erektiossa kuitenkin pituutta 18 cm ja paksuus 15 cm. Tämä ympärysmitta onkin yllättävän iso ja vain yhdellä 700:sta on näin paksu, tutkimusten mukaan ! Tämä tieto on kasvattanut itsetuntoani roimasti!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1827
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1697
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      819
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      767
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      707
    Aihe