Laittaako Ferratum maksuhäiriömerkinnän?

JKS88

Hei, olen miettinyt Ferratumin joustavan päästämistä perintään, jolloin hillitön koronjuoksu lakkaisi ja velan saisi maksettua todennäköisesti inhimillisemmissä kuukausierissä. Ongelma on vain siinä, että Ferratum päästää perintään vasta siinä vaiheessa, kun lasku on myöhässä 75 vuorokautta eli silloin se 60 vuorokauden raja on jo ylittynyt. Haluaisin kuitenkin välttää maksuhäiriömerkinnän. Osaatteko kertoa te, jotka olette päästäneet perintään ja tehneet maksusopimuksen, että säilyvätkö luottotiedot?

10

1594

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voit OSP/LKP(meniköhän oikein) merkinnän 60 vrk:n jälkeen. Oikean maksuhäiriömerkinnän saat vasta käräjäoikeuden tuomiolla. Perintään päästäminen kuulostaa hyvältä mikäli on vain yksi tai kaksi luottoa siellä. Jos on useita luottoja ennestään niin tämä ei auta kyllä yhtään.

    • Maksunsopija

      Ei laita merkintää. Minulla on maksusopimus kyseisestä luotosta tehty ok-perinnän kanssa. Neljä erää enää jäljellä, erä 150€. Kannattaa päästää perintään ja tehdä maksusopimus. Tuon 75 päivää kertyy korko korkeammalla korolla, sitten muuttuu normaaliksi viivästyskoroksi. Siksi venyttävät että saavat korkotuloja.... Minulla ei siis mitään merkintää, voivat laittaa merkinnän heidän omaan rekisteriin josta muut luotonantajat, siis pikavippiyritykset näkevät sen. Ei siis ole varsinainen maksuhäiriömerkintä eikä vaikuta muuhun kuin siihen, että lainaa et ehkä muilta yhtiöiltä saa.

      • JKS88

        Kiitos tiedosta! Tarkennan vielä, että eivät siis laita edes LKP merkintää (2 vuotta)? Tämä on se olennainen asia. Tuo 150e/kk on juuri sellainen summa, millä ajattelin lyhentää.


      • ehtojaselaamaan
        JKS88 kirjoitti:

        Kiitos tiedosta! Tarkennan vielä, että eivät siis laita edes LKP merkintää (2 vuotta)? Tämä on se olennainen asia. Tuo 150e/kk on juuri sellainen summa, millä ajattelin lyhentää.

        Lue ne hyväksymäsi luottoehdot. Niissä on maininta jos luotonmyöntäjä ilmoittaa merkinnän rekisteriin 60 päivän kuluttua. Lisäksi tästä pitää lähettää 21 päivää aikaisemmin muistutus (maksuvaatimus) missä muistutetaan merkinnän ilmoittamisesta, jos lasku ei ole maksettu eräpäivään mennessä.


    • Maksunsopija

      Jos velasta on tehty maksusopimus niin merkintää ei saa laittaa. Minulla on monta maksusopimusta ollut eri paikkojen kanssa ja yhtään merkintää ei ole tullut. Luotonantajat eivät yleensä noita merkintöjä laita vaikka tuo 60 vrk on kulunut. Monessa paikassa on kysyessäni vastattu, että merkintä tulee vasta käräjäoikeuden tuomion jälkeen. Pankit voivat olla eri juttu niistä en osaa sanoa. Kun reagoit heti kun saat ensimmäisen kirjeen perinnästä ja teet maksusopimuksen sinulla ja luottotiedoillasi ei ole mitään hätää. Vaikka maksusopimus purkautuisi niin usein on mahdollista sopia vielä uusi. Perinnässä myös joustavat jos joudut siirtämään eräpäivää tai saat joskus maksettua pienemmän summan. Arvostavat kyllä sitä, että haluat asian hoitaa. Verkkopalvelussa kun teet maksusopimuksen niin tarjoaa 12 erään. Saat sopimuksen pidemmäksi soittamalla tai sopimalla asiasta Ok-perinnän chatin kautta. Myös eräpäivää voi siirtää Chatissa. Heillä on kyllä hyvä asiakaspalvelu, ja useimmiten muillakin perintätoimistoilla.

      • exsupervippaaja

        Jos on vanha, esim 5 vuotta vanha lasku, joka on ollut perintätoimiston mappi öössä (muut UO asiat hoidettu) ja ehdotat asian hoitamista, niin ihmeen pienellä lyhennyksellä/kk:ssa saat asian hoitumaan. Varsinkin jos velka on pieni.
        Minulla on nyt näitä neljä perintätoimistojen kanssa tehtyä sopimusta ja vain yksi on uhkaillut jotain, mutta sekin firma on nimenomaan tunnettu näistä asiattomista uhkailuista.
        Kaksi muuta firmaa on tehnyt sopimukset todella tyylikkäästi ja siksi teen kaikkeni että saan nämä laskut hoidettua; a. puolen vuoden kuluessa.(2kpl) b. vuoden kuluessa.(2kpl).


      • mätiiiiääääään

        Joo mut jos luit aloituksen, niin Ferratum laittaa perintään vasta 75 vrk kuluttua. Eli jos tavoite on saada luotto perintään, että korko tippuu, niin tuo 60 päivää täyttyy eikä silloin voi tehdä maksusopparia, koska korkea korko jatkuu eikä se mene perintään. Niih.
        Mut Ferratum ei laita tota 60 päivän jälkeistä merkintää.


      • mätiiiiääääään
        mätiiiiääääään kirjoitti:

        Joo mut jos luit aloituksen, niin Ferratum laittaa perintään vasta 75 vrk kuluttua. Eli jos tavoite on saada luotto perintään, että korko tippuu, niin tuo 60 päivää täyttyy eikä silloin voi tehdä maksusopparia, koska korkea korko jatkuu eikä se mene perintään. Niih.
        Mut Ferratum ei laita tota 60 päivän jälkeistä merkintää.

        Vastaukseni oli siis nimimerkille Maksunsopija


    • Tietoalisää

      No siksipä eivät varmaan laita merkintää kun sopparia ei ole mahdollista tehdä ennen perintään siirtämistä. On ainakin yks pulju joka venyttää 3 kk ennenkuin siirtyy perintään eikä siitäkään merkintää tule(J.W.Yhtiöt). Se kun on ihan laissa, että kun maksusopimus tehty merkintää ei saa laittaa. Moni kuitenkin haluaa velkojan kanssa sopia maksusta ja kai se sitten kannustaa siihen kun merkintöjä ei laiteta.

    • VipstaakiOg

      Ei ne senkään takia tuota 60 pvän yli menosta merkintää laita koska ne toivoo että vippiin sotkeutunut poka hakee kilpailevasta firmasta toisen vipin jolla maksaa heiltä olevan vipin pois. Sama ketju jatkuu niin kauan kuin löytyy joku uusi paikka josta vippikierteeseen joutunut vielä saa uutta vippiä. Lopulta kaikki noin 20 - 30 paikkaa voivat oikeuden kautta aiheuttaa merkinnän vippaajalle jolta ei enää muuten ole toivoa saada rahaa takaisin päin. Kovaa peliä ja pelimies toivottavasti osaa pelata korttinsa niin että ei rosvot saa uo:n kautta muuta kuin tiedon pokan maksukyvyttömyydestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5500
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3517
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1642
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1604
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1058
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe