Ketä vl voi ääänestää pressan vaaleissa ?

VlIsukkiJa15Lasta

Valtakunnan päämies/nainen on kuitenkin esikuva ja edustaa Suomea maailmalla.

Kyllönen on kokomaton ja epäuskottava ulkopolitiikassa ja kommari. Liian suorasukainen ja varmaan suututtaa tökeröllä #diplomaiallaan#.

Thorsvald on Nato intoilija

Haatainen tunustaa uskoaan, mutta on kokematon ulkopolitiikassa ja enempi kiinnostunut maailmanparannuskesta kuin ulkopolitiikasta (väärähenkinen)

Haavisto elää miehen kanssa vaikka onkin muutamia järkeviä ajatuksia.

Vanhanen elää avioliitossa. Pääministeri aikana tulikirja Päminsiterin morsian, Jos Matista pressa pelättävissä että tulee kirja Pressan morsian. Vanhasella ihan järkeviä ajatuksia muutama.

Huhtasaari liian Trump kouhon mukana. Edustaa ja uskaltaa tosin tuoda kristillisiä arvojaan esiin.
(väärähenkinen kun ei ole uskomassa muun massan mukana)

Sauli edustaa sikäli vanhoilista suuntaa että lisääntyy ja täyttää maata. Kertomansa mukaan on ollut kova yritys saada jälkeläistä ja kun USKO on riittänyt niin lopulta onnistyi. Toivotaan että kaikki menee hyvin.
Sauli siis on lähinnä SRK:n vanhurskauttamisoppia eli pakkopano- ja synnytyssoppia autuudenehtona eli ylivoimainen vaihtoehto. Toivottaa lisäksi Uuden Vuoden puheen lopuksi Jumalan Siunausta.

Äänestän Saulia kun ei oikein ole muita vaihtoehtoja.

50

558

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuulut

      Eikö Vanhanen elä susiparina naisen kanssa?

      • Huhtasaari.OK

        Kenenkäs kanssa se Haavisto elää?


      • HyväElämäNato

        Sauli Niinistön avulla saadaan Euroopan Yhdysvallat ja Nato.


      • SauliNiinistön

        Putin on vain äärimmäisen julma miehitys. Putin on tappanut miljoonia lapsia.


    • Tietotuusjaelämä

      Niinistö hyväksyy ihmisen lopettamisen=eutanasia. On verrattavissa aborttiin, ihmisen elämä lopetetaan ulkopuolisten toimesta. Ei Niinistö, ei !

      • ÄlkääSotkeko

        Niinistö on sanonut hyäksyvänsä eutanasian vain siinä tapauksessa kun ei kohtuuttomia kipuja saada muuten lievitettyä ja jos potilas sitä vaatii.


      • Tietotuusjaelämä
        ÄlkääSotkeko kirjoitti:

        Niinistö on sanonut hyäksyvänsä eutanasian vain siinä tapauksessa kun ei kohtuuttomia kipuja saada muuten lievitettyä ja jos potilas sitä vaatii.

        Se tarkoittaa kuitenkin hengen riistämistä jonka on antanut Jumala.


      • VäyrysoppejakoTuoOn

        Jumalako muka antanut riistämisen?


    • ÄänestäVäyrystä

      Väyrynen kannattaa perinteisiä arvoja, vastustaa jyrkästi eutanasiaa, (jota siis Niinistö kannattaa)
      Väyrynen ajaa myös Suomen etuja Toisin kuin muut (lukuunottamatta Huhtasaarta.) edustavat EU:n halintovaltaa ja suurten korporaatioiden etuja Suomessa.

      https://www.youtube.com/watch?v=r_FOK-Ve6xU

      Kohdassa 1 h 16 min 40 s Väyrynen ottaa kantaa eutanasiaan.

      VÄYRYNEN ON SUOMEN TOIVO, ÄÄNESTÄKÄÄ HÄNTÄ!

      • Paavo.hyllylle.vihdoin

        ikävää van, että tuo TURHA TOIVO on jo ministerin pesteihin himoitessaan paljastanut luonteensa.


      • PuhuuYhtäTekeeToista

        Paavo vankilaan, yhteiskunta paranee.
        Paavokin hokee tavan takaa EU-vastaisuuttaan ja siitä huolimatta on aina tyrkyllä kallispalkkaisiin EU-hommiin Brysseliin.


      • PuhuuYhtäTekeeToista

        Paavo vankilaan, yhteiskunta paranee.
        Paavokin hokee tavan takaa EU-vastaisuuttaan ja siitä huolimatta on aina tyrkyllä kallispalkkaisiin EU-hommiin Brysseliin.


    • Kekkosen_linjalla_vl

      Uskon, että Väyrysestä tulee presidentti. Aion äänestää Väyrystä tai Huhtasaarta, mutta lopullista päätöstä en ole vielä tehnyt. Nämä kaksi ovat ainoat ehdokkaat, jotka eivät hyväksy eutanasiaa, joten siksi äänestän jompaakumpaa. Muissakin asioissa he ovat eniten kanssani samaa mieltä.

      Perussuomalaisten uskottavutta on heikentänyt Hakkaraisen toilailut varsinkin pikkujoulujen aikaan eduskunnassa pikkujoulujen ulkopuolella ja varsinkin se, miten puolueen johto ja kokous reagoi siihen, eli ei käytännössä reagoinut mitenkään. Myös Perussuomalaisten enemmistön ja ylimmän johdon ääri-innokas kannatus alkoholien myynnin lisävapauttamisille (viime vuodenvaihteessa) ja eutanasialle on saanut minut katsomaan Perussuomalaisia puolueena kieroon.

      Huhtasaari itse henkilökohtaisesti kuitenkin vastusti ja vastustaa sekä alkoholien vapauttamista että eutanasiaa, mutta hänen taustallaan olevan puolueen toiminta on vienyt silti Huhtasaarelta uskottavuutta minun silmissäni. Jos Huhtasaari olisi hanakammin noussut puoluejohtoa ja puoleen enemmistön näkemyksiä vastaan näissä asioissa (myös Hakkaraisen metkuissa), niin puolueen toiminta ei vaikuttaisi niin paljon heikentävästi Huhtasaaren uskottavuuteen minun silmissäni.

      Kaiken tällaisen perussuomalaisten maallistuneemman ja osin jopa ateistisen siiven toilailujen vuoksi uskottavuus on heikentynyt osittain myös puolueen kristilliseltä siiveltä, johon Laura Huhtasaari ilman muuta kuuluu. Tämä Perussuomalaisten kristillinen siipi on poliitiikassa oikeastaan kaikessa minun kanssani samaa mieltä (99,9 %:sti). En nyt tarkoita tällä siipi-käsitteellä kuitenkaan sitä, että puolue olisi jotenkin hajonnut sisäisesti eri leireihin.

      Ja hyvä ettei ole hajonnut sisäisesti, sillä Suomi ja Suomen tulevat sukupolvet tarvitsevat toimintakykyisenä tätä puoluetta, joka ajaa paljon hyviä asioita, kuten eroa EU:sta, muslimimaahanmuuton vähentämistä erityisesti turvapaikanhakijoiden, pakolaisten, mutta varsinkin muslimielintasopakolaisten osalta, rajojen puolustamista ja vartiointia jne.

      Kaiken edellä kertomani vuoksi olen tällä hetkellä kallistunut enemmän Väyrysen kuin Huhtasaaren kannalle, vaikka Huhtasaari sinänsä olisi paras mahdollinen vaihtoehto Suomen presidentiksi. Oikeastaan Huhtasaari on parempi ehdokas kuin Väyrynen, eli kaikista presidenttiehdokkaista paras, mutta Huhtasaaren taustalla vaikuttavan puolueen maallistuneet osat ovat aiheuttaneet uskottavuusvajausta Huhtasaareen silmissäni vain sen vuoksi, että minkä puolueen ehdokas hän on.

      Kaikesta tästä huolimatta kannatan yhä Perussuomalaisia, koska se on kuitenkin kaikesta huolimatta edelleen vähiten huono puolue Suomessa lukuunottamatta Kansalaispuoluetta, jota myös kannatan (ehkä vielä enemmän kuin Perussuomalaisia).

      Siniset ovat hyljänneet kaikki periaatteet ja perussuomalaiset arvot, ja ovat katolilaisuuden ja islammyönteisyyden mädättämiä, joten heitä en kannata lainkaan. He ovat täysin selkärangatonta joukkoa. Myös Keskusta on hyljännyt kaikki kristilliset ja alkiolaiset juurevat arvot jo vuosikymmeniä sitten. Ainoat oikeat vaihtoehdot ovat siis Kansalaispuolue ja Perussuomalaiset.

      Edelleenkin kuitenkin on toistettava, että sinänsä henkilönä ja ehdokkaana pidän Huhtasaarta parhaana, jopa Väyrystä parempana. Myös kaikissa vaalikoneissa Huhtasaari on kanssani eniten samaa mieltä ja Väyrynen aina toiseksi eniten. Lopullista päätöstä en siis ole vielä tehnyt näiden kahden välillä, vaikka tällä hetkellä Väyrynen tuntuu todennäköisemmältä vaihtoehdolta.

      En usko, että kukaan sydämen uskovainen voisi äänestää muita kuin Väyrystä tai Huhtasaarta näissä presidentinvaaleissa. En myöskään voi pitää uskovaisena ketään sellaista, joka kannattaa Keskustaa, Kokoomusta, SDP:tä, Vihreitä, Vasemmistoliittoa, Kristillisdemokraatteja (joka on hyljännyt kaikki kristilliset arvot ja mennyt eutanasiaa kannattavan Niinistön taakse näissä vaaleissa) tai RKP:tta. Joka niitä puolueita kannattaa tai äänestää, on tarpeellinen julistettavaksi pannaan ja kirkonkiroukseen.

      • Väyryselle.EI

        Kuuluvatko eutanasiaratkaisut presidentin toimivaltaan?


      • Tosi hyvä perusteltu kommentti.
        Kiitos.

        Kes.


      • Kekkosen_linjalla_vl
        Väyryselle.EI kirjoitti:

        Kuuluvatko eutanasiaratkaisut presidentin toimivaltaan?

        Presidentin toimivaltaan ei kuulu käytännössä mitään nykyään (vain hieman liioittelen), mutta presidentti on ainakin epävirallisesti "arvojohtaja", joskin pidän tätäkin termiä hieman kliseisenä. On kuitenkin tosiasia, että presidentin näkemykset muuttavat kansan näkemyksiä vähitellen kaltaisikseen suuressa osassa kansaa, joilla ei ole vakaata arvopohjaa. Myös eutanasiamyönteisyys esimerkiksi Niinistöllä on varmasti yksi tällaisista asioista, johon kansan suhtautuminen voi muuttua enemmän presidentin näkemysten suuntaan, koska presidenttiä yleensä kunnioitaan ja arvostetaan maan johtajana.

        Toisaalta Niinistö on tuuliviiri. Eli hän on ilmoittanut kannattavansa eutanasiaa vain siksi, koska tutkimusten mukaan Suomen kansan enemmistö tällä hetkellä kannattaa eutanasiaa. Hänellä ei siis ole selkärankaa, vaan on luihu koira. Samaa arvelen Vanhasesta.


      • JemptiOnNäin

        Kunnon ihminen voi äänestää vaikka sitä kommaria, muttei pyrkyri-Paavoa.


    • Pohdin

      Ulkopolitiikan hoitaminen vaatii kokemusta ja viisautta. Huhtasaaren heikoin osa-alue on juuri ulkopolitiikka. Ei rukous aamiainen Trumpin kanssa riitä koska hänkin on ristiriitainen henkilö. Niin, ja ketä siellä rukoiltiin. Ainoa riski on se että Torvalds, Niinistö ja Väyrynen ovat 70 ukkoja ja kauden lopussa jo lähes 80 v. Miten kävi Kekkosen, dementia tuli ja siihen päättyi pressan tehtävät. Vanhanen on potentiaalinen ehdokas, vikansa kullakin, joten nyt pitää harkita tarkkaan ketä äänestää.

    • Maalaisliitto

      Keskusta on Sipilän puheenjohtaja kaudella hyvin maalistunut puolue. Kristilliset arvot ovat unohtuneet. Siitä on tullut liberaalinen puolue. Väyrynen edustaa ,alkiolaista ajatusmaailmaa. Olisi hyvä jos keskusta palaisi juurileen.

      • VäyrynenVankilaan

        Olisi hyvä, jos Väyrynen palaisi Brysselistä sotkemaan vain Keminmaan asioita.


    • Tietotuusjaelämä

      Komppaan Väyrystä.

    • KäytänKortsuaVastuull

      Ei ainakaan Väyrystä, tanssilavan ja viinitilan pitäjää.

    • Äänivanhaselle

      Tentissä Vanhanen oli hyvä, pistää kyllä miettimään. Niinistön kannatus tulee alas, kiertelee ja kaartelee koko ajan. Ei hyvä, on kuitenkin kokoomuslainen.

      • DonaldTrumpOnSuomen

        Paavo Väyrynen on vastenmielinen. Putin on tappanut miljoonia lapsia ja miljoonia aikuisia.


    • EhdotonEiPyrkyrille

      Kunnon uskova EI äänestä Väyrystä.

    • Tosiseon

      Väyrynen itseriittoinen minä itte vänkääjä. Juna meni ajat sitten.

    • VanhasenNegaationVäykkä

      Jos Väyrynen olisi presidentti, kansa ei olisi kahtia vaan 7 osaan jakautunut.

      Sellainen riitaveikko hän on.

      Lisäksi olisi jatkuvasti sorkkimassa hallituksen politiikkaa - vallanhimossaan.

      • Kekkosen_linjalla_vl

        Luuk. 12:
        51 Luuletteko, että olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa? En suinkaan, vaan riitaa! [Matt. 10:34-36]
        52 Tästedes saman perheen jäsenet ovat eri puolta: viidestä on kolme kahta, kaksi kolmea vastaan.
        53 Isä joutuu vastakkain poikansa kanssa, poika isänsä, äiti tyttärensä ja tytär äitinsä, anoppi miniänsä ja miniä anoppinsa kanssa."


    • Järkeä

      Ei kansasta voi olla 70% kokoomuslaisia. Gallup on ostettua mielenmuokkausta. Kai nyt tavallinen suomalainen tietää itse kuka on sopivin presidentti ja äänestää sen mukaan.

      • Väykän_kannalla

        Mutta kansa on tyhmä. Siitä johtuvat nuo galluptulokset, eivät mistään muusta.


      • VäyrynenVihdoinSivuun

        Kannattaa muistaa ja ymmärtää, ettei Niinistö ole Kokoomuksen ehdokas.

        Kävin eilen ennakkoäänestämässä. Tuli hyvä mieli, kun edes omalla pienellä panoksellani sain estettyä Väyrysen juonia. Charlotta-merkkinen vaalivirkailija piristi myös positiivisella olemuksellaan!


      • ääni.vaikka.Saulille
        VäyrynenVihdoinSivuun kirjoitti:

        Kannattaa muistaa ja ymmärtää, ettei Niinistö ole Kokoomuksen ehdokas.

        Kävin eilen ennakkoäänestämässä. Tuli hyvä mieli, kun edes omalla pienellä panoksellani sain estettyä Väyrysen juonia. Charlotta-merkkinen vaalivirkailija piristi myös positiivisella olemuksellaan!

        Näinhän se on. Taitaa vaan olla liian vaikea juttu keskimääräisen vl:n ymmärrettäväksi.


    • Kannattajakortti.on

      En ole VL mutta Väyrynen saa ennakkoääneni keskiviikkona.

    • javarmasti

      Väyrynen on paras.

    • pitäkäälinjanne

      Siinä vain käy niin että keskusta joutuu lopulta äänestämään kokoomuslaista Niinistöä, vaikka kierona hän onkin mukamas "valitsijayhdistyksen" ehdokas.
      Kyllä pitäsin kiinni oman puolueen ehdokkaasta Vanhasesta loppuun asti. Se on keskustalle paha takaisku jatkoa ajatellen jos mennään muiden taakse.

    • järkikäteennyt

      Vaikka Väyrynen valittaisiin ensimmäisellä kierroksella presidentiksi niin historiaa hän ei voi muuttaa millään tavalla. Se että käyttää vaalivalttina 20 vuotta vanhoja asioita ei muuta Suomen tilannetta.
      Väyrysellä ei ole sisäpoliittista valtaa joten eduskunta ja hallitus päättävät asioista. Paavon juna meni, ei vanhoja muistelemalla rakenneta tulevaisuutta. Se on tosiasia, toivottavasti keskustassa rivit pitävät, siinä on Vanhasen mahdollisuus - vieläpä suuri sellainen.
      Tulee mieleen Timo Soini. Hän ratsasti vanhoilla asioilla ja sai jytkyn. Mikä on tilanne nyt?Poliittinen kannatus huvennut samoin uskottavuus. Älkäämme tehkö samaa virhettä, emme me niin hyväuskosia sentään ole.

      • sydämen_uskovainen_vl

        En keksi ainuttakaan syytä, miksi äänestää Vanhasta. Mutta on monta tärkeää syytä olla äänestämättä Vanhasta. Vanhanen ja Niinistö mm kannattavat eutanasiaa ja EU-liittovaltiota.

        Äänestän Väyrystä, sillä siihen on monta merkittävää syytä. Ei vähin se, että hän vastustaa Eutanasiaa. Lisäksi Väyrynen mm kannattaa eroa eurosta.


      • väkisinkö.hengissä
        sydämen_uskovainen_vl kirjoitti:

        En keksi ainuttakaan syytä, miksi äänestää Vanhasta. Mutta on monta tärkeää syytä olla äänestämättä Vanhasta. Vanhanen ja Niinistö mm kannattavat eutanasiaa ja EU-liittovaltiota.

        Äänestän Väyrystä, sillä siihen on monta merkittävää syytä. Ei vähin se, että hän vastustaa Eutanasiaa. Lisäksi Väyrynen mm kannattaa eroa eurosta.

        Väyrynenhän tunnettuna kiipijänä kannattaa asioita, joista hänelle on hyötyä.
        Eutanasia kirkastunee hänelle vasta infernaalisissa loppukivuissa sairaalassa.


    • näkee

      Väyrysellä on arvot kohdallaan.

    • Käyttäkäänytjärkeä

      Valitettavasti ne arvot ovat populismia kuten Soinilla. Ja pyrkyryys ja vallanhimo sekä kostonhalu on huipussaan. Totta se on, miettikää, älkää meno nyt halpaan.

      • sydämen_uskovainen_vl

        Sinulla on väärä henki ja menet helvettiin. Sinulla täytyy olla pahahenki elin riivaajia, koska kannatat ehdokkaita, jotka ovat maanpettureita ja kannattavat eutanasiaa.


      • fanittava

        Väyrysellä on nyt tilaus. Kansa haluaa muutosta.


    • Tiktatuuriako-tulossa

      Venäjä ei hyväksynyt Paavoa pääministeriksi vaan valitsi Holkerin, TS venäjä ei luottanut Paavoon.
      Matti Vanhanen uskalsi sanoa suoraan vaalitentin juontajalle, ettei hän ainakaan toimisi samoin kuin Niinistö toimi, kun puuttui Perus Suomalaisen puolueen puheenjohtajan valintaan. (Tiktatuuria)
      Tämä ei kuulu Presidentin toimivaltaan. Suunnilleen näin Vanhanen vastasi ohjelman juontajalle.

    • HyväElämäNato

      Hyi Matti Vanhanen jättäisi yksin suupalaksi. Nato on Hyvä.
      Paavo Väyrynen on vastenmielinen.
      Euroopan Yhdysvallat (putin luhistuu, kun EI OLE SUUPALAA).

      • Kekkosen_linjalla_vl

        Suomen on pyydettävä Jumalalta apua. Avun pyytäminen muilta mailta olisi epäluottamuslause Jumalaa kohtaan, josta seuraa rangaistus.

        Jes. 36:6
        Sinä tietenkin luotat Egyptiin, tuohon murtuvaan ruokosauvaan! Mutta jos joku siihen nojaa, se tunkeutuu hänen kämmeneensä ja lävistää sen. Sellainen on farao, Egyptin kuningas, kaikille niille, jotka luottavat häneen.

        Suomen ei pidä sekaantua muiden maiden välisiin sotiin esimerkiksi jonkin liittouman perusteella kuten NATOn:
        2. Aik. 35:
        20 Jonkin aikaa sen jälkeen kun Josia oli näin saattanut temppelin kuntoon, lähti Egyptin kuningas Neko sotaretkelle kohti Karkemisia, joka on Eufratin varrella. Josia lähti häntä vastaan. [2. Kun. 23:29,30]
        21 Neko lähetti sanansaattajia sanomaan Josialle: "Miksi sinä sekaannut minun asioihini, Juudan kuningas? En minä nyt aio sotia sinua vaan Babylonian kuningashuonetta vastaan. Jumala on käskenyt minun kiiruhtaa. Pysy erossa jumalasta, joka on minun kanssani, ettei hän tuhoaisi sinua."
        22 Mutta Josia ei väistynyt hänen tieltään, vaan lähti rohkeasti taisteluun. Hän ei kuunnellut Nekon sanoja, jotka olivat Jumalasta lähtöisin, vaan ryhtyi taisteluun Megiddon tasangolla.
        23 Jousiampujat osuivat kuningas Josiaan. Hän sanoi palvelijoilleen: "Viekää minut pois, olen haavoittunut pahasti."
        24 Kuninkaan miehet siirsivät hänet sotavaunuista toisiin vaunuihin ja veivät Jerusalemiin. Siellä hän kuoli, ja hänet haudattiin isiensä hautaan. Koko Juuda ja Jerusalem suri Josiaa.

        Venäjällä ei ole mitään syytä käyttää ydinaseita Suomea vastaan, kun Suomi ei ole puolueellinen maa. Jos Suomi kuuluu NATOon, niin Venäjällä on potentiaalisesti pätevä syy sodan syttyessä tuhota Suomi ydinaseilla lopullisesti ja täydellisesti.


      • NuMeRo7
        Kekkosen_linjalla_vl kirjoitti:

        Suomen on pyydettävä Jumalalta apua. Avun pyytäminen muilta mailta olisi epäluottamuslause Jumalaa kohtaan, josta seuraa rangaistus.

        Jes. 36:6
        Sinä tietenkin luotat Egyptiin, tuohon murtuvaan ruokosauvaan! Mutta jos joku siihen nojaa, se tunkeutuu hänen kämmeneensä ja lävistää sen. Sellainen on farao, Egyptin kuningas, kaikille niille, jotka luottavat häneen.

        Suomen ei pidä sekaantua muiden maiden välisiin sotiin esimerkiksi jonkin liittouman perusteella kuten NATOn:
        2. Aik. 35:
        20 Jonkin aikaa sen jälkeen kun Josia oli näin saattanut temppelin kuntoon, lähti Egyptin kuningas Neko sotaretkelle kohti Karkemisia, joka on Eufratin varrella. Josia lähti häntä vastaan. [2. Kun. 23:29,30]
        21 Neko lähetti sanansaattajia sanomaan Josialle: "Miksi sinä sekaannut minun asioihini, Juudan kuningas? En minä nyt aio sotia sinua vaan Babylonian kuningashuonetta vastaan. Jumala on käskenyt minun kiiruhtaa. Pysy erossa jumalasta, joka on minun kanssani, ettei hän tuhoaisi sinua."
        22 Mutta Josia ei väistynyt hänen tieltään, vaan lähti rohkeasti taisteluun. Hän ei kuunnellut Nekon sanoja, jotka olivat Jumalasta lähtöisin, vaan ryhtyi taisteluun Megiddon tasangolla.
        23 Jousiampujat osuivat kuningas Josiaan. Hän sanoi palvelijoilleen: "Viekää minut pois, olen haavoittunut pahasti."
        24 Kuninkaan miehet siirsivät hänet sotavaunuista toisiin vaunuihin ja veivät Jerusalemiin. Siellä hän kuoli, ja hänet haudattiin isiensä hautaan. Koko Juuda ja Jerusalem suri Josiaa.

        Venäjällä ei ole mitään syytä käyttää ydinaseita Suomea vastaan, kun Suomi ei ole puolueellinen maa. Jos Suomi kuuluu NATOon, niin Venäjällä on potentiaalisesti pätevä syy sodan syttyessä tuhota Suomi ydinaseilla lopullisesti ja täydellisesti.

        Se on sitten Väyrysen Paavo. Selvä linja koko ajan. Ei Natoon. Niinistöstä ei ota kukaan selvää, kiertelee ja kaartelee, selittää ympäripyöreitä ja onko edes tosissaan. Ja vielä kokoomuslainen valepuvussa.


    • Umpimähkää

      Natoon liittyminen on sama kuin kävelet pimeässä heikoille jäille. Kukaan ei ole sanallakaan avannut mistä apua tulee, millaista apua, missä tilanteessa, ydinpommeillako puolustettaisiin, kuka määrää joukkoja jos ne ovat Suomessa, mitä Suomelle maksaa asevarustelu jonka Nato määrää, mistä rahat ym.ym.

      • Minusta_paras

        rartkaisu olisi, että Venäjäkinotettaisiin NATOn jäseneksi. Silloin ei olisi kenelläkään mitään ongelmia :-).


    • Olavi.Voittonen

      jumalanterve! Kristillisyydessämme saa äänestää Aku Ankkaa, Hitleriä ja kirkkovenettä. Juicen äänestäminen on Siionissa synniksi saarnattu. jumalanrauhaa.

    • ritva12a

      Jokainen saa päättää, ketä äänestää,
      Ja sitä paitsi äänestäminen on vaalisalaisuus

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe