Sanoiko Vanhanen mitään Ylen tentissä?

Matti Lautakasa Vanhanen esitti joutsenlaulunsa eilen Ylen tentissä.

Vanhasesta ei pidä juuri kukaan suomalainen. Eivät edes keput. Heistäkin suurin osa pitää Sauli Niinistöä sopivimpana myös toiselle kaudelle. Kaikkein punaisimmat keput ihailevat Väyrystä, mutta hänelläkään ei mene parin prosentin kannatuksesta päätellen hyvin.

Vastaan itse kysymykseeni: kyllä Vanhanen sanoi jotakin.

Vanhanen yritti pienentää yhdeksi Moskovan tukemaksi ehdokkaaksi mielletyn Väyrysen äänimäärää julistamalla, että myöskään Vanhasen mielestä Venäjä ei uhkaa Suomea.

Vanhanen innostui suorastaan hyväilemään koko maailmaa vanhassa neuvostohengessä, ilmoittaen haluavansa käydä presidenttinä joka vuosi Afrikassa. Aivan kuin Afrikan sosialistisia diktaattoreja ihaillut Halonen.

Ääniä Vanhanen tuskin saa mistään suunnasta, joten hän poliittinen uransa päättyy.

5

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puvussa_tuulee

      Matin ongelma on siinä, että hän puhuu vain ja ainoastaan asiaa. Sen vuoksi sinäkin olit sulkenut korvasi jo etukäteen. Voisimme siirtyä kahden presidentin järjestelmään. Matti ja kaltaisensa hoitaisivat ulko- ja turvallisuuspoliittiset tehtävät, ja keltaisia lehtiä plaraavien hedelmäpelaajien tarpeet tyydytettäisiin populistien voimin.

      • Lauta-Masa ei tuntunut tokenevan edes niistä sähköshokeista, joita hänelle omien sanojensa mukaan annettiin viimeisenä keinona.

        Kannatus Suomen kansan keskuudessa on edelleen 2 %.


      • laudatjanuorisosäätiö

        Matilla niin paljon paskaa kuormassa ettei niillä menesty.Nyt hän puhui mitä tekisi hyviä asioita,jos tulisi valituksi.Ihme ettei lautamasa tehnyt niitä hyviä asioita silloin,kun oli paalupaikalla.Jatkuvasti oli esillä jonkin skandaalin yhteydessä,että se siitä hänen urastaan.


    • Politiikanammattilainen

      Kyllä mies käsitteli laajalti ja vakaasti maailmantilanteeseen liittyviä ,asialinjalla ei siinä mitään.
      Natokanta tuli selkeäksi ja suteet itänääpuriin sikäli että venettä ei pidä keinuttaa tuossa suhteessa. Sisäpolitiikkaan ei presidenttinä puuttuisi,mikä sinänsä särähti korvaan ,sillä Presidentti on arvojohtaja joka ei voi välttyä kannanotoista sisäpolitiikkaan esim eriarvoistumis yms kysymyksiin liittyen,mutta lienee tarkoitti enemmänkin poliittista puuttumista joka ei sinänsä presidentin toimikuvaan kuulu vaikka lait vahvistaakin ja tuolloin on edessä myös sisäpoliittiset asiat.

      Vanhanen ei vain ole niin sekokielinen esiintyjä,sillä hän tuo jukia asiat ,mutta niiden ymmärtämine edellyttää jo poliitisien tilanteiden jonkinasteista tuntemista ,sekä tarkkaa kuuloa ja asioiden havainnointia. Esiintyessään jokseenkin toimii kuin politiikan ammattilainen jolloin kuulijalta edellytetään enemmän. Tuo ei sinänsä ehkä ole Vanhaselle eduksi.

      • markku.lievonen

        No, eikö tänä päivänä tulisi hallitus ja presidentti kohdistaa ajatuksensa ja toimintansa sisäpolitiikkaan. Todellisuus on,- ettei päättäjämme edes ymmärrä kansalaistensa arkea ja erikosiesti vähäosaisten.

        Asian voi vaikka todistaa todeksi, ettei vartiaisilla / sipilöillä ole mitään kosketuspintaa / näkökykyä miten maassamme ihmisillä aktivoituu patoutunut vihantunne. Pisteenä iin päälle Vanhanen jättäisi sisäpolitiikan kuin uppoavan laivan oman onnensa nojaan.

        Jos seuraat eduskunnan ja erityisesti hallituksen työskentelyä, niin siitä käy erittäin selkeästi esille käyttäytyminen ja ajattelutapa kuin rikkaan perheen ainoalla pojalla. Vastuuttomuus ja oman edun vaaliminen / ylikorostuminen. Siis ei mitään ihmisen mielen ja käyttäytymisen tuntemusta, mutta silti vaikuttavat teoillaan ihmisten elinympäristön asioihin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      392
      1545
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1288
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1230
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      165
      1155
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      997
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      906
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      826
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      814
    9. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      810
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      170
      709
    Aihe