MENESTYYKÖ MARTINA?

Personal.trainer

Menestyykö Martina?

Mitä arvelette, tuleeko Martina menestymään hyvinvointialalla? Riittääkö rahkeet ja asiakkaat luomaan menestyvän busineksen?
Juttahan on ainakin taloudellisesti menestynyt ja hän on saanut näkyvyyttä mm. television kautta. Voisi olettaa, että Martina pyrkii myös luomaan "brändin" kuntoilun, valmennuksen, ruokavalion ja hyvinvoinnin ympärille? Suomessa toiminta ei ole luvanvaraista, joten kuka tahansa voi myydä edellä mainittuja palveluja, mutta itse uskon että yliopistoissa/korkeakouluissa pätevän ammattitutkinnon omaavat personal trainerit ovat niitä, joilta palveluja ostetaan, varsinkin jos/kun halutaan välttyä virheiltä tai puutteellisilta tiedoilta.
Toki, sanonta kuuluu että ei se ole hullu, joka pyytää vaan se, joka maksaa.

46

1101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Konserninkehitys

      Ehkä seuraavaksi;

      - Oma kuntoilu Tv-ohjelma?
      - Oma kuntoilukirja?
      - Oma kuntoilu DVD sarja?
      - Oma saliasumallisto?
      - Oma kuntosali stadiin?
      - Omat KV kuntoiluluennot?

    • ooo.oooh

      Martina tekee mitä haluaa, muut tekee minkä osaavat.

      • OpiskeluAuttaa

        Ja sen takia hän ei menesty, eikä tule menestymään.


      • klooni.treeni

        pelkkä kopioija kopsaa muiden kuntoilu ja ruoka ohjeet netistä.


      • Toimeliasidiootti

        Sehän se ongelma juuri on ! Jääräpäisesti , mistään piittaamatta ,totuutta halveksien esiinnytään milloin minkin asian asiantuntijana ja osaajana , oli kyse missimanageroinnista , tilaisuuksien järjstämisestä , huippuvalmennuksesta, hyvinvointikoutsaamisesta, triathlon kävijästä, liiketoiminnan luotsaamisesta yms, yms, ja kaikki tää ja lisääkin pelkästään peruskoulupohjalta ilman mitään lisäkoulutusta tai kokemusta yhdestäkään ulkopuolisesta työpaikasta , Sedun kaljalasien kantamista lukuunottamatta. Se on huolella rakentanut ton kuplan ,johon lujasti ainakin itse vakaasti uskoo —muut ei niinkään


      • IhminenSekin

        On ihmisiä, jotka jatkuvasti kyllä tekee asioita ja aloittaa uusia. Mutta innostus niihin loppuu yhtä nopeasti kuin alkoikin. Martinasta ei sen enempää mielipidettä, muuta kuin että vaikea sen on koskaan olla suosittu. Joku siinä ja sen historiassa saa ihmiset ärsyyntymään. Toki aina tekee säännöllisesti typeriä tekoja tätä vahvistamaan. On varmasti rankkaa elämää.


    • Erika44

      Mua kauhistuttaa iso leuka.

    • TaistoJumula

      Marttiina menestyy missä vain! Kaikki mihin Marttiina koskettaa,
      muuttuu kullaksi.

    • Personal_disaster

      Kaikenmoinen kompetenssi puuttuu. Höynäyttää mukaansa herkkäuskoisia, joille tyrkkyjulkisuus on fantsua. Se, että hehkuttaa itseään urheilijana ei korreloi tulosten kanssa. Maratiina kuvittelee olevansa asiantuntija, mutta koulutuksen ja kokemuksen tuomaa asiantuntijuutta ei ole. Kyse siis uskottelusta, mielikuvituksesta. Dinnerit ja viinit voisi jättää julkisuuskuvastaan pois, samoin epätoivoisen valkopesun ja näyttää itse ensin tuloksia ja sitten opettaa muita. Gladiaattoreissakin oli ihan vastaantulija. Jos itse jää tuollaisessa "tosikisassa" tavisten jalkoihin ja kisoissa on sijalla ynnämuut, on treenaamisessa jotakin pahasti pielessä. Tähänastiset kuntoilu-ravinto-laihdutuspuolen lanseeraukset olleet halpoja kopioita ja lähinnä vitsejä.
      Mikä se tyrkkysen koulutus olikaan? Peruskoulu nippanappa ja viikonlopun kurssi jostain treenipuolesta? Opiskelisi liikuntaneuvojaksi tai -ohjaajaksi, fysioterapeutuksi tai sitten PT:ksi muuten kuin etäopiskeluna kirjekurssilla. Mutta opiseluthan eivät tuolta naiselta luonnistu.

      • Näinpä.se.menee

        Just oikein kirjoitettu; "on sijalla ynnämuut". Oman itsensä yliarviointia, overthinking. Liikaa ajattelevat ihmiset viettää aikaa omassa päässään enemmän kuin todellisuudessa ja käyttävät kaiken aikansa funtsien, mitä muut ajattelee... hänestä itsestään. Jep.


    • Tyrkkytarjontaa

      Hauska nimimerkki i sulla! Kuvaa hyvin tätä mukavalmentajaa. Tottahan on ettei tolla tyrkyllä mitään kompetenssia hommaan ole , se luottaa pelkästään julkisuusnosteeseen ja sekin on kovin kyseenalainen -kohuja kohujen jälkeen . Typeriä postauksia, muilta kopioituja ohjeita , kyseenalaisia ravintotietoja , kuvia jumppaus sessioista , joista paljaalla silmälläkin näkee , että jotkin liikkeet tehdään täysin väärin—siinä ton tarjontaa . Kovasti nyt puuhataan toisen toistaitoisen tyrkyn kanssa liikuntaleirejä Lappiin ja Espanjaan , veikkaan ,että niiden myynti ratkaisee onko tosta yrityksestä jatkoon , toivottavasti mahdolliset asiakkaat osaa arvioida tarjonnan tason oikein ennen mukaan lähtemistään — itseäni kyllä arveluttaisi vastuu ja vakuutus kysymykset ja se onko tossa firmassa yhtään ammattilaista messissä?

      • Suuresti....Naurattaa

        On se merkillistä, kun nämä huippukoulutetut osaajat ovat päivät pitkät työttöminä täällä juorupalstalla, vaikka kommenttiensa ja arvostelujensa perusteella heidän voisi uskoisi monen alan asiantuntijoiksi.


      • Personal_disaster

        Hei, mihin jäi, että kommentoijat ovat myös läskejä ja huonokuntoisia ja etenkin kateellisia Martinalle? Niinhän Mara-uskovaise aina täällä puolustautuvat. Olet varmasti itsekin työtön, kun sopivasti aamupäivällä (ehkä vastikään herättyäsi) palstalle punnerrat. Olen itse kouluni käynyt, työelämässäkin olen, nyt vapaalla kolme päivää. Kuntoilusta tiedän vähäsen oman harrastuksen pohjalta. Viime kesän "pääkisassa" meni puolimaraton 1.48:n pintaan. Ihan hyvin omasta mielest melkein 5-kymppiseltä naiselta, joka hurahti lenkkeilyyn vasta pari-kolme vuotta sitten. Maran hypetys omaan "urheilijan" uraan perustuu suureen ennakkohehkutukseen ja siitä saatavaan maksimaaliseen julkisuuteen. Itse kisoista ollaankin sitten ihan hiljaa jälkikäteen, mutta lomasta taas sitten onkin instat ja snäpit täynnä ja iltapäivälehdet tarttuvat täkyyn.


      • Harhaanjohdettutapaus
        Suuresti....Naurattaa kirjoitti:

        On se merkillistä, kun nämä huippukoulutetut osaajat ovat päivät pitkät työttöminä täällä juorupalstalla, vaikka kommenttiensa ja arvostelujensa perusteella heidän voisi uskoisi monen alan asiantuntijoiksi.

        Mistä sä tulkitset kirjottajien olevan työttömiä , koulutettuja huippuosaajia? Osuiko ne kirpaisevan oikeaan noissa kommenteissaan?Totuus on aina vaikea niellä , kun itse on eri mieltä . Jos sinulla on relevantteja vasta-argumentteja niin esitä niitä , äläkä jatkuvasti hyökkää Martinan toimia arvioivien kimppuun noin avuttomilla kommenteilla , ne antavat susta tosi nolon kuvan


      • OsaamatonOsaaja
        Harhaanjohdettutapaus kirjoitti:

        Mistä sä tulkitset kirjottajien olevan työttömiä , koulutettuja huippuosaajia? Osuiko ne kirpaisevan oikeaan noissa kommenteissaan?Totuus on aina vaikea niellä , kun itse on eri mieltä . Jos sinulla on relevantteja vasta-argumentteja niin esitä niitä , äläkä jatkuvasti hyökkää Martinan toimia arvioivien kimppuun noin avuttomilla kommenteilla , ne antavat susta tosi nolon kuvan

        Joo, kertoo kirjoittajasta enemmän kuin kohteestaan. Aina sama, tunnistettava jupina eli Samia tyyppi aina paikalla päivät ja yöt läpeensä. Nyt herää Aatos, ettet vain itse olisi tuollainen mollaamasi ihmisraunio?


      • Omituinenhyypiö
        OsaamatonOsaaja kirjoitti:

        Joo, kertoo kirjoittajasta enemmän kuin kohteestaan. Aina sama, tunnistettava jupina eli Samia tyyppi aina paikalla päivät ja yöt läpeensä. Nyt herää Aatos, ettet vain itse olisi tuollainen mollaamasi ihmisraunio?

        Peukutan! Toi kyllästyttävä tyyppi ilmaantuu varsinkin silloin kun joku osuu täydellisesti maaliin ja sitten se aloittaa tunnistettavan jorinan läskeistä työttömistä ,jotka on niiiin kateelisia Martinan huippu upeasta elämästä . Mitään muuta sillä ei koskaan ole tarjota vastaväitteeks — ajankulunsa kullakin


    • Dismist

      Ensimmäinen isompi julkisuuteen levinnyt tapaturma, joka syntyy puutteellisista ohjeista, vääristä ravitsemusvinkeistä tms. voi kaataa koko paletin?

      Yhteiset "joukkotreenit" ja kaikille samat ohjeet on vaarallinen yhdistelmä, vaikka rahaa niistä voi tulla kivasti. Nimittäin, ihmisten lähtötilanne on toisistaan poikkeava vaikkapa peruskunnon, ruumiinrakenteen ja sairauksien osalta. Ei ole olemassa treeniä, jossa kaikki sopii kaikille. Tästä syystä oikeat ammattilaiset ohjaavat jokaista valmennettavaa erikseen ja huolehtivat siitä että jokainen asiakas saa 100%:sti turvallista ja laadukasta valmennusta valvotuissa olosuhteissa. Netin kautta etänä se ei onnistu ja ilmaisia jumppavideoita on youtubet ym. pullollaan, jos haluaa yksin treenata.

      • mikäontarve

        Näitä joukkotreenejä on pilvin pimein joka kunnassa eri urheiluseurojen järjestäminä, eikä niissä kysellä kenenkään henk.kohtaisista tarpeista. Perusterveet tekevät vointinsa ja tarpeensa mukaisesti ohjaajien mukaan treeninsä. Ei niissäkään ole vakuutuksia järjestäjän puolelta osallistujille. Yksilöllistä ohjausta saa fysioterapeutin kautta vaikkapa terveyskeskuksissa. Kaikkea treenausta ei pidä yleistää saman nimikkeen alle.


    • Manimanimani

      Alkuhuuman verran, kun Stefan toimii sponsorina. En usko että tuota Nannan ja Martinan revitystä viitsii normikuntoilija kokeilla. Kuinka kauan kestää Martinan omat "paikat". Ei ole menestystarina.

      • Putous.tyylillä

        Martinan omat "paikat" kestää kyllä, jos ymmärrät mitä tarkoitan?


    • 15v_salilla

      Me jotka olemme käyneet ihan oikean ja pätevän koulutuksen saaneen personal trainerin ohjauksessa, tiedämme mitä hyvä henkilökohtainen valmennus on. Te, jotka ette ole sitä koakaan kokeilleet, niin suosittelen sitä teille lämpimästi.

      • kaksieriasiaa

        Se onkin eri juttu olla henk.kohtaisessa ohjauksessa kuin joukkotreenissä. Tämä Nannan ja Martinan ohjelma onkin tarkoitettu perustreenajille.


    • Mararulaa

      Martina sentään tekee muutakin kuin löhnöttää sohvalla.

      • TaiAfterSkissa

        Niin, kun hän löhnöttää jatkuvasti aurinkotuolissa uima-altaalla :)


      • Pumppaapumppaa
        TaiAfterSkissa kirjoitti:

        Niin, kun hän löhnöttää jatkuvasti aurinkotuolissa uima-altaalla :)

        Hih! Ja drinksulasi kätevästi lähellä . Ei nyt liioitella ton naisen urheilullisuutta täällä , se tekee sen itse kuitenkin monissa blogeissaan . Vartalo kertoo sen olevan ihan keskivertokuntoilijan , mikä on tietysti keski-ikää lähestyvälle naiselle hieno juttu , mutta ei se mitenkään superhyper upea ole . Mistä nää sen ylisanat kaikesta oikein kertoo -epävarmuudesta kaiketi


      • jokaisellejotain
        Pumppaapumppaa kirjoitti:

        Hih! Ja drinksulasi kätevästi lähellä . Ei nyt liioitella ton naisen urheilullisuutta täällä , se tekee sen itse kuitenkin monissa blogeissaan . Vartalo kertoo sen olevan ihan keskivertokuntoilijan , mikä on tietysti keski-ikää lähestyvälle naiselle hieno juttu , mutta ei se mitenkään superhyper upea ole . Mistä nää sen ylisanat kaikesta oikein kertoo -epävarmuudesta kaiketi

        Jokaisella ikäryhmällään on omat suosikkinsa. Jos joku haluaa Sohvin oppien mukaan treenata, niin siitä vaan. Siellä se komiasti instassa taas venyttelee jumppapalloonsa.


      • Palkinnottodisteena
        jokaisellejotain kirjoitti:

        Jokaisella ikäryhmällään on omat suosikkinsa. Jos joku haluaa Sohvin oppien mukaan treenata, niin siitä vaan. Siellä se komiasti instassa taas venyttelee jumppapalloonsa.

        No ei se tääkään daami kovin uskottava ole , mutta on sen kroppa sentään kilpailuissa arvioitu palkintojen arvoiseksi , mihin Martina ei yllä ikinä . Ei se kuitenkaan lesoa sillä vuositolkulla , niinkuin Martina olemattomilla saavutuksillaan .


    • släpp

      Ei tule menestymään. Fakta tieto! Hänellä on liikaa negatiivista menneisyyttä ja kyseenalainen imago. Eikä se tietenkään paranna tilannetta, että hän käy riehumassa VIP-tiloissa ja hänellä on entisyyttä väkivaltaisesta käyttäytymisestä.
      Myös alan koulutus puuttuu kokonaan, sekä kunnollinen ammattitaito.
      Hän ei voi olla esimerkkinä kenellekkään, eikä toimia hyvinvointialan roolimallina. Tuollainen irvikuva ei missään tapauksessa tule toimimaan.
      Ihmiset (maksavat asiakkaat) karttavat negatiivista ja agressiivista markkinointia. Asiakkaat eivät lämpene tälle konseptille.
      Rahat kilahtaa ammattitaitoisten ja positiivisten ohjaajien laariin. Näin sen kuuluukin mennä.
      Ohi! Tää oli tällä taputeltu!

      • Pytystäalas

        Nyt tämän Nannan kannattaisi miettiä ihan kunnolla, kenen kanssa kannattaa tällaisia asioita lähteä vetämään.


      • JokerienTanssityttö
        Pytystäalas kirjoitti:

        Nyt tämän Nannan kannattaisi miettiä ihan kunnolla, kenen kanssa kannattaa tällaisia asioita lähteä vetämään.

        Mietti jo fiksusti kenen kanssa teki lapsen = Martinan tasoinen älykkö.


      • Pumppaapumppaa
        JokerienTanssityttö kirjoitti:

        Mietti jo fiksusti kenen kanssa teki lapsen = Martinan tasoinen älykkö.

        Hyvä pointti ! Ei siis mitään harkintaa odotettavissa , päätä juostaa lahjakkaasti päin seinää , tän toisen lahjattoman idiootin kanssa ja steppuli maksaa viulut


    • Massiijarahnaa

      Hyvinvointialasta tulee uus Noksu. Miljardiluokan pisnes ja Maran vetämänä.

    • Kunhanvaanrahastavat

      Martina, Jutta, Tiina ja monet muut julkisuuden fitnessjulkut eivät oikeasti tiedä siitä treenaamisesta ja ravinnosta lähellekään niin paljon kuin ihan oikea asiantuntija.

    • Hirvittääajatella

      Mielikuvitus menestyjä Martina on nyt haukannut pikkasen liian ison palan hoitaakseen. Nää valmennus leirit on mielenkiintoinen keissi , saa nähdä mikä julkku seurue saadaan lähtemään tota yritystä mainostamaan paikan päälle , vai luuliko joku , että maksavia asiakkaita ilmaantuisi kulut peittämään?

    • Tuokaaoksennusämpäri

      No nyt on luottotoimittaja Kirssi Ilta lehdessä taas tehnyt palveluksen ilmaisen mainostilan muodossa näille koheltajille!! Käykääs lukemassa ja nauramassa kuinka nää järjen riemuvoitot siellä firmojensa nimissä vouhottaa liikkumisen puolesta ja kehuu organisoimis kykyjään kiireisinä yrittäjinä ja perheen äiteinä . Ihan on videokin tehty kannustamaan niitä , jotka väsähtää treeneihinsä —on näillä todella otsaa ja pokkaa , täysin kouluttamattomina esiinnytään jonain ainutlaatuisina ja ennekuulumattoman osaavina liikuntaguruina . Mikä on tässä lehden moraali kun lähtee tätä paskaa netti sivuillaan sponssaamaan ? Uskomatonta !!!!

      • TrueBeliever

        Joo, uskon aivan aukottomasti, että tää uskomaton soopa on uponnut tähän Kirssiin täysillä. Siinä varma kohderyhmä ja on takuulla mukana näissä jumppasessioissa. Ehkä ilmaiseksi ja oih, sitten voi kehua kuinka upea onkaan tämä konsepti. Aitolehti tietää likaiset temput, jotka taas huomaa kaikki muut kuin tämän maan Kirssit. Jo on.


    • SähköisestiVartissa

      Jos sinua häiritsee jonkun lehden mahdollinen puolueellinen luottotoimittaja, niin aina voit lähettää oman näkemyksesi suoraan lehden toimitukseen tai päätoimittajalle. Laita mukaan perustelut, miksi lehdessä julkaistu juttu on virheellinen.

      • Ilmaistamainosta

        Turha ton tason lehdille on mitään vastineita lähetellä , niitä kiinnostaa ainoastaan raha ja lukijamäärät . Valitettava totuus on , että Martina kuitenkin kiinnostaa ihmisiä , syitä on varmasti monia , eikä ne ole tota tyrkkyä kohtaan aina imartelevia . Asiansa se on sotkenut niin useasti , että otsikoita on riittänyt , harvoin siitä mitään positiivista on julkaistu , siksi onkin aika räikeää , että tää samainen luottotoimittaja kirjoittaa säännöllisin väliajoin näitä nuoleskelujuttujaan , motiiveja voi vain arvailla


    • Upeetamahtavaanot

      Ja silläkö mielestäsi toi muija saadaan pois julkisuudesta? Useammillekin lehdille on aikojen saatossa ja monen toimesta lähtenyt vastineet ton ääliön satuiluista —ja kuinkas on käynyt ? Ei se palstatila ole siitä yhtään vähentynyt . Martina myy , se on kylmä totuus. Oli jutut tosia eli ei tolle järjestyy aina tilaa suoltaa tota sontaa , koska kansa niitä juttuja lukee . Harva on kuitenkaan vakuuttunut niiden todenperäisyydestä , enemmän kiinnostaa kuinka toi nainen kehtaa kerta toisensa jälkeen tuoda lärvinsä näkyviin jatkuvilla valeillaan . Friikkiä mutta totta

    • Tuoksuksi

      Martina kiilasi Nannan kylkeen. Aina on ollut jonkun kyljessä kestä on hyötyä hänelle. Sofia, Anni, Janna, ja moni muu on jäänyt

    • AhmedAhmed

      Sofian vai Martinan treenit?
      Googleta molemmat naiset ja vertaa kuvista heidän kroppansa muotoja keskenään. Jos epäilet photoshoppausta, niin kaiva esiin kuvat, jotka on julkaistu muualla kuin heidän omilla sivuillaan.

      • selvä.ero

        Sofia on tollo, mutta treenattu. Martina on tollo ja tasapaksu kaasupullo. Piste.


      • Samaatasoa
        selvä.ero kirjoitti:

        Sofia on tollo, mutta treenattu. Martina on tollo ja tasapaksu kaasupullo. Piste.

        Siinä se pähkinänkuoressa , mitään muita meriittejä ei kummallakaan ole esittää , esim. Koulutushan on ihan sivuseikka


    • Oikeusollaerimieltä

      Tuli vaan mieleen, että maamme menestyminen kansväl kilpailussa on tuhoon tuomittu tällä pelillä. Oikeasti, nämä toimittajat maalailevat menestymisen mittareiksi näitä turhajulkkiksia, joista osa on vielä rikkonut lakia. Meriiteiksi riittävät mm. sekava yksityiselämä, oman itsensä palvonta ja korulauseet. Koulutusta tai sen puutetta, minkäänlaista kritiikkiä ei tuoda esille nuolevissa, höttöhaastiksissa, joiden pitäisi ihailun sijaan aiheuttaa puhdasta myötähäpeää. Ja lapset tai lapsenmieliset uskoo, koska "on niin inspiroiva ja ööö...positiivinen". Ei tarvitse koko elämäänsä opiskella, mutta että edes jotakin, että kehittyisi edes hitunen kykyä analysoida edes itseään.

      Suoraan sanoen, itse osallistun näihin keskusteluihin siksi, koska olen niin kyllästynyt tähän jaskaan, jota ip-lehdet ja muut älyttömät naistenlehdet suoltaa. Kritiikki on niissä kielletty, mutta täällä voi esittää toisenlaisen ajatusmaailman! Minä en purematta aio niellä tätä propagandaa. Miten hitossa joku voi arvostaa väkivaltaisia/kännissä ajelevia, laskuja karttelevia hmisiä? Mikä jengiä vaivaa kun tämä keisarin uudet vaatteet kauhutarina vain jatkuu. Anteeksi vain, mutta minusta on väärää ihannoida Martinan kaltaista ihmistä. Ällöttää elää yhteiskunnassa, jossa hehkutetaan tämän tyyppistä julkisuutta ja elämisen mallia. Vähemmistönä lienee esim. koulutuksen ja ihmisiksi elämisen arvostaminen. Tämä on sitä aikaa "kun Suomi putoaa puusta" ja "saa taas hävetä".

      • sokerikuorrutettu.saasta

        Totta töriset. Joku on arvomaailmassa täysin pielessä, jos ihailee Martina Aitolehteä. Kouluttamaton, väkivaltainen, laskunsa maksamatta jättävä aborttikuningatar ja rattijuoppo ei sovi esikuvaksi. Ei kenellekään.


      • Paskastaeisaakonvehtia

        Komppaan myös , ei tää nainen ole pelkkä vitsi , se on myös vaarallinen esimerkki nuorille , joilla on se käsitys , että pelkkä julkisuus on ammatti siinä missä muutkin . Salapanosta varakkaan miehen elätiksi ponnistanut kouluttamaton , moraaliton tyhjäpää ei todella kelpaa kenenkään tavoiteltavaksi esikuvaksi . Tää nainen lähentelee neljääkymmentä , eikä ole saanut elämässään mitään merkittävää aikaan . Media nostaa näitä tyrkkyjä turhan paljon esiin ilman meriittejä . Se kertoo valitettavan paljon täsä ajasta jossa ainoastaan medianäkyvyydellä on jotain arvoa ja tavallinen , työssäkäyvä , asiansa hoitava ihminen on näiden tyrkkyjen mielestä vain kateellinen luuseri


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe