Naisella pakottava tarve orgasmiin

Orgasmiavailla

Miehillä puhutaan, että laukeaminen on välttämätöntä säännllisin väliajoin fysiologisista syistä. Mites naiset? Eikö muilla naisilla tule ongelmaa jos ei saa orgasmia säännöllisesti? Mun on aivan pakko saada. Panetuksesta tulee järjetön muuten. Alapää sykkii märkänä jatkuvasti ja tekee mieli koskettaa, ajatukset pyörii alapäässä... huomaa hinkkaavansa vaikka huomaamatta. Yöunet muuttuu seksuaalisiksi. Pahimmillaan koko lantionseudulla suorastaan kipua jos en saa. Kunnon orgasmi laukaisee tilanteen. Välillä ei meinaa helpottaa iham heti.. joutuu masturboimaan useamman kerran, että paineet lähtee. Nyt kolmena päivänä peräkkäin ja koko ajan panettaa. :P Pari viikkoa mennyt ilman ennen tätä ja nyt iski kunnolla. Nyt teen pitkän kaavan mukaan niin tulee kovemmin. Päästän lähelleja pidätän.. ja uudelleen. Sormet pi**ssa. Välillä hammasharjaa surisemaan. Tekee tiukkaa pidättää,

N38

16

4484

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksihalukas

      Kyllä, tämä on nuorten miesten ja joidenkin aikuisten naisten ongelma.
      Olen 37 vuotias , vahva libido on myös osa elämääni ( iän myötä tullut ) ja tosiaan se tarve orgasmeille on. Ei vibraattorin tarvitse korvata munaa tai munan vibraattoria - molem-
      mille on tilausta minun maailmassani. Vakipanoa käyn tapaamassa säännöllisesti ja mulle on tärkeintä, että seksi toimii ja siinä on aina se sama kumppani joka osaa tyydyttää minua ilman tarpeetonta viivytystä (toki, keskinäinen kunnioitus ja luottamus on lähes ehdoton) Muina aikoina masturboin itseäni itseni kanssa ( useinkin) , parhaiten saan g-pistettä stimuloimalla. Kiihotustaso on se tärkeä juttu; en kuitenkaan voi saavuttaa sitä kovin nopeasti .... eli jos aloitan tyhjästä niin yleensä sessio kestää 15-20 minuuttia.

      • Minä voin olla apuna asiassa :)


    • ftkjh

      Puhe, että miehellä olisi tarve orgasmiin fysiologisista syistä ei pidä paikkaansa. Jos nuorellakin miehellä jostakin syystä, esimerkiksi testosteronin puutteen tai lääkityksen takia, häviää seksihalu, ei ole mitään fysiologista haittaa olla laukeamatta. Elimistö poistaa siittiöt ja eturauhasneesteen luonnollista tietä ilman orgasmia. Vanhemmilla miehillä tämä on aivan tavallista.

      Tarve orgasmiin on kehittynyt siksi, että se pitää huolen lisääntymisestä. Luonnonvarainen eliö ei tunne orgasmin ja lisääntymisen yhteyttä, joten evoluution myötä on syntynyt seksitoimintojen, myös orgasmin, mielihyvää tuottava tunne, joka "huijaa" lisääntymään.

      Olkoon mies tai nainen, seksihalu ilman orgasmikykyä on helvetillinen. Naisista lienee ilman orgasmikykyä yhdynnässä noin 30 %. Masturboinnissa useat kuitenkin saavat. Miehillä orgasmikyky on lähes 100 %, mutta varsinkin masennuslääkitys saattaa sen viedä.

    • tekeehyväääää

      En minä niin siitä orgasmista niin välitä mutta muna tuntuu siitä tykkäävän että kaksi kertaa viikossa se pitää tyhjentää lämpimään sopukkaan. Mutta toisaalta sanovat että sillä ehkäistään miehellä eturauhasen syöpää kun sen spermalastin tyhjentää säännölisesti ettei jää happanemaan ja aiheuta syöpää. Enhän minä muun takia sitä tekisikääääään.

    • Nainen46vuotta

      Luulenpa että suurin osa meistä naisista ei tee asiasta kyllä mitään ”ongelmaa”, eli luonnolliseen mielihaluun vastataan just niin usein kun halua on, sen kummemmin itseään kiduttamatta ja asiaa ihmettelemättä.

      Mulla tavallisesti pari-kolme kertaa viikossa tekee mieli saada orgasmi. Jos ei ehdi tai pysty, niin käy juuri noin kun kuvailit, pimppi sykkii ja kuumottaa jo kävellessä ja yöunet menee. Silloin riittääkin jo se että veskissä pistää sormet klitalle ja parissa sekunnissa siinä seisaaltaan laukeaa terävästi. Yleensä mieliteko on rauhallisempi ja voi nauttia ihan pitemmälti ja saa syvemmän orkun. Aika harvoin tekee mieli useamman kerran samana päivänä mutta niinkin aina välillä on, useampana päivänä peräkkäin kerran on tavallisempaa. Johtunee hormoneista eli kierron ajankohdasta tuo halutuspiikki olen omalta kohdaltani päätellyt.

      Joskus on ollut toki aikoja ettei ole edes tehnyt mieli masturboida tai tein sitä tosi harvoin, lapset oli pieniä ja avioliitto huono, stressiä ja rahahuolia.

      Mun nykyinen mies haluaa seksiä kerran viikossa ja se ei ihan riitä sellaisenaan mulle, yks tai kaksi kertaa tulee yleensä masturboitua seksin lisäksi. Kaikilla ihmisillä on erilainen libido eikä siinäkään mitään kummaa ole. Mies tietää mun tahdin ja masturboinnit, ja kiusoitteelekin aina väliin että oliko se päivä tänään, heh.

    • Eipä se miehelläkään fysiologinen tarve ole. Ihan samalla lailla henkisen puolen juttuja.

      • mieskertoo_

        Mitäs sinä siitä tiedät?. Voin miehenä kertoa, että kyllä se vaan on fysiologinen tarve saada ns. pussit tyhjiks. Ainakaan minun eturauhanen ei enää nelikymppisenä kestä selibaatteja. Neljän päivän puutteessa olon jälkeen alkaa jo tuntua ongelmia. Joka toinen päivä pitää tyhjentää ja sillä ei ole mitään tekemistä henkisen puolen tarpeen kanssa.


      • Kyllä P3tra tietää,kuvassakin niin tietävä katse...😉


      • mieskertoo_ kirjoitti:

        Mitäs sinä siitä tiedät?. Voin miehenä kertoa, että kyllä se vaan on fysiologinen tarve saada ns. pussit tyhjiks. Ainakaan minun eturauhanen ei enää nelikymppisenä kestä selibaatteja. Neljän päivän puutteessa olon jälkeen alkaa jo tuntua ongelmia. Joka toinen päivä pitää tyhjentää ja sillä ei ole mitään tekemistä henkisen puolen tarpeen kanssa.

        No sanotaanko nyt vaikka että allekirjoittaneelta ei sentään jäänyt peruskoulu kesken kuten sulta


      • mieskertoo_
        P3tra kirjoitti:

        No sanotaanko nyt vaikka että allekirjoittaneelta ei sentään jäänyt peruskoulu kesken kuten sulta

        No vittu mene kasvamaan, äläkä tule tänne viisastelemaan. Tiedä mitään miehistä vaikka jakaisit persettäsi vieläkin enemmän.
        Etkä sinä apina ainakaan äidinkielen tunneilla ole viihtynyt/mitään oppinut.


      • Nautitaankunvoidaan

        Kyllä kuules P3tra....miehellä on tarve päästää ylimääräiset ulos.Ja kyll nainen tykkää ku tään saa täytteeksi,jos haluaa


      • h----x
        mieskertoo_ kirjoitti:

        No vittu mene kasvamaan, äläkä tule tänne viisastelemaan. Tiedä mitään miehistä vaikka jakaisit persettäsi vieläkin enemmän.
        Etkä sinä apina ainakaan äidinkielen tunneilla ole viihtynyt/mitään oppinut.

        Onko itse Oulun mues asialla. :D


    • apuaah

      Voi voi sisko hyvä kyllä sun täytyys saada mun ukkoa se ei lopeta jyystämistä ja kun on viimein tyhjentyny niin et muutamaan päivään halua.

    • jasco
    • Nainen49v

      On kyllä, jos olen pitkään kiihottuneessa tilassa, enkä pääse purkautumaan, alavatsa ja -selkä kipeytyvät pahasti. Helpottaa jos ja kun pääsee lihaksista purkamaan jännityksen, ts. saa orkun.

    • jasco

      Orkkujen jälkeiset hetket ovat myös tärkeitä; hellä yhteisolo, hieronta ja hyväily lisäävät nautinnon jälkeistä hyvää oloa ja tällaisen pienen hellän tauon jälkeen on taas kiihottavaa jatkaa rakastelua,sillä ensi orkkujen jälkeen se on taivaallisen loputonta nautintoa. alastonhieroja

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe