Väyrynen uskaltaa murtaa poliittisen kartellin.

M.V.T

1. Väyrynen on sanonut suorassa tv-lähetyksessä, pahuus pesii valtioneuvostossa.
2. Väyrynen on todistanut vaalipuheessaan, suorassa lähetyksessä, Sauli Niinistön perustuslain vastaisia tekoja.
Poliittinen kartelli on Suomessa hyvin röyhkeää. Sillä pystytään lainkuuliainen kansalainen rosvoamaan. Kartelli estää kaikkien lakien määräykset. Todistaa viimeisin valtakunnanoikeuteen tekemämme haaste. Haaste laittomasti estettiin etenemästä.

Samanlainen rohkea poliittisen kartellin murtaja on myös presidenttiehdokas Tuula Haatainen, Hän otti avustajansa kanssa yhteyttä haasteemme puitteissa, asianajajaamme ja korkeimpaan oikeuteen.
Presidentti Sauli Niinistö Palkitsi arvoristein oikeuden tuomarin, monista kanteluista välittämättä. Tuomarin joka tuomio väärensi todistajan lausunnon, teolla josta on maksimirangaistus 6 vuotta vankeutta. Kaikki todisteet toimitettiin valtakunnanoikeuteen. Kaikki todisteet asiakirjoineen on toimitettu myös valtamedialle.
Sauli Niinistöstä on kanneltu korkeimpaan lainvalvontaan, MTV-uutisten tiedon mukaan 48 kertaa. Tieto löytyy vielä netistä. Tieto ei vielä sisällä kaikkia kanteluja. Kukaan ei kantele turhaan.
Puheessaan Vanhanen tuomitsi Niinistön ohjeet Perussuomalaisille.
Mikä olisi nimitys ja rankaistus jos Perussuomalaiset olisivat sanoneet samaa Niinistöstä tai Kokoomuksesta?
ÄLÄ ÄÄNESTÄ MEDIAN HUUMAAMANA. ÄÄNESTÄ PERIAATTEELLA.
Terveisin Markku

9

71

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • muhasenmatti

   Usko sinä vain Paavon paskajuttuihin. Itse hän haluaisi olla diktaattori, kuten Kekkonen oli.
   Vallanhimoinen vastuunpakoilija on Paavo. Muistelkaapa hänen poliittista uraansa, niin kuin se oikeasti on.

  • mummukansalainen

   Miten poliittiseen satiiriin vois yhdistää pankkikriisit, kansain hyvinvointirahastojen ja spermapankkientyhjennykset , kaljojen prosenttipitoisuudet, - uskottavuuskriisiäkin välillä pukkaa kansalle kaikkien juttujen ohessa .... ja aina myös jaksamisongelmia joillain työsaroilla?

  • HyväTyötön

   Jos haluat täräyttää valtaeliittiä, äänestä Väyrystä. Tietysti jos haluat työttömänä saada toisen luokan kohtelua, niin sekin käy tietysti.

   • kyä_näino

    Kyllä kyllä. Kun äänestää Patea, niin saa työttömänä todella hyvän kohtelun. Saa olla edelleenkin työtön.


   • HyväTyötön

   • adsdaf

  • tässätotuus

   Niinistön valitseminen toiselle kaudelle tarkoittaisi suoraa ja röyhkeydessään ennennäkemätöntä työväestön ja työttömien kimppuun hyökkäämistä. Niinistö on koko ajan valehdellut. Oikeasti hän vihaa työväkeä ja haluaa tuhota sen kaiki oikeudet ja onnellisen elämän edelletykset. Niinistö on Portugaliin muuttaneiden vuorineuvostasoisten veropakolaisten presidentti, muiden ei..

  • Rami123456

   Toivoisi että Pate olisi vastavoima Niinistön haastajana, vaikeaa se on kun voimat ovat hiipuneet taistelussa tuulimyllyjä vastaan. Kuinka ne toimittajat jaksaakin jankata vanhoja asioita

  • iojglpjegpj

   Kartellit, herraskaiset saavat täyttä suojaa syyttäjävirastolta. Koko oikeustoimi on muurari kartellin käsissä. Aivan turhaa on hakea maassa oikeutta tulet häviämään ja saatat joutua vielä vainoajien vainoamaksi ainakin lystin maksajaksi. Verottaja usustettaan kimppuusi ja tekaistaan miljoona lasku jolla ulosmitataan työsi herraskaisille. Koko oikeustoimi on järjestäytyneen rikollisuuden hallinassa koskaan ei tuomiota lueta isoille pomoille saavat kavaltaa vaikka terveydenhuoltomme ilman vaaraa syytteistä tai kavalluksesta. Vakuutusyhtömme nauttivat täyttä suojaa koskaan ei voida voittaa kansalaisen tiomesta. Lehdistö syytää vääryyttä TV kera tyhmimmät uskoo poliisin olevan kansasn suojana suojaavat vain omiaan ja herraskaisia poliisi HYÖKKÄÄ JOS HERROJEN etu sitä vaatii.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   13021
  2. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   85
   2362
  3. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   1520
  4. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1250
  5. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1100
  Aihe